Första dagarna i december

Först måste jag bara säga en sak.. Jag är väl medveten om att ena gardinen är uppochner. Det ska vara så ;-))

Så, då var det ur världen.

Idag har jag och Victor åkt till Annas jobb för att handla lite i butiken. Vart inte dyrt alls. Handla för typ 180:- Najs! Så nu tänker jag gå ännu mer i vikt för att de e så gott. Sen när julmaten väl börjar för min del så kommer jag gå upp ännu mer. Så lagom när de nya året börjar så har jag gått upp typ 10kg ;-))
Jag är så avundsjuk på alla som har ett jobb när det kommer till jul å sånt. Massa julbord, gratis. Julklappar. sen alla trevliga firma fester man kan gå på. Det är orättvist. Varför har inte en skola ordnat med såna grejer. Typ klassfest å så. Klart att de förekommer men då e de på vårt bevåg och till egen kostnad.
Sen brukar det oftast innehålla god mat å så på dessa firmafester.. Men men... It´s not fair!!

Men men.. Jag är glad över skolan å ångrar de inte. Det är bara själva grejen jag oxå vill ha. Resten struntar jag i ;-))

Igår var jag på plast party. Najs men hitta inget. Fanns inget som lockade. Min kusin var oxå med och det gjorde allt ännu trevligare -krama-

I helgen så hade vi besök i fredags. En kompis till Jimmy med sin flickvän och deras jätte söta Loke! Hur go unge som helst. Åh!! Bjöd på kyckling gryta och potatisgratäng, chokladpudding och grädde. Jätte gott. Ibland är jag så grym ;-))
Lördagen så åkte vi till stan.. Handla en ny mascara och present till Anton (kompis son) som fyllde 7 den 3e. Jimmy och Victor var över dit med presenten på söndagen och fikade medans jag jobbade två skift eller dubbelpass eller hur man vill kalla det. 7-12 och 16-20... Hur najs som helst att börja jobba igen. En anhörig ringde för att endast ge mig massa beröm. Blev hur glad som helst. För att dra de kort så var jag absolut saknad och det var jätte synd att jag jobbade så sällan -stolt-

Igår så var vi i kyrkan. Asså med klassen på lektionstid. Kändes inget bra alls. Det ekade å hade sig å hjärtat slog snurr och andningen var okontrollerat och rastlös som en instängd hund. blä!!!


För övrigt har de inte hänt så mkt vad jag kan komma på just nu.
Inte mer än att min bror fyllde den 1a dec. Han blev hela 24år =)) -älskar-
Även min älskade Nathalie har fyllt år. Den 2e fyllde hon 18 år :O
Pompalit frit asså!

Ha de gott!
Puss i ljumsken!

RSS 2.0