Girighet!! -mutter-

Usch å fy fan säger jag bara!!!

Nu har det hänt en del sen sist (som vanligt) men jag nämner inte allt.
Till att börja med måste jag bara säga att imorgon kommer Liza till mig med sin kille....!!     HURRA!!!
Ska bli helt wonderbart!!!!

Sen måste jag bara säga att skolan går väldigt bra.. Gjorde ett data prov idag som kändes riktigt bra. Det förra fick jag MVG på å jag hoppas givetvis på samma nu.
Fick resultatet på Psykologi provet oxå nu i veckan.. --> MVG!! Woohooo!!!
Resten av proven å förhören är det VG som gäller         =)

Härom dagen var jag å Jenny i bröllopshuset igen.. Fixa mig ett par skor som jag ska ha. Super duper skit snygga är dem. Har kostat 900:- men köptes för 300:-               Yeah!!
Jennys brud klänning är super duper mega jätte as fin. Hon kommer blända alla i kyrkan.. Linus (blivande make)... Han kommer inte kunna stå ordentligt när hon kommer ingåendes.. Eller prata när hon står där.. Kommer bli så jävla bra allting den dagen så det finns inte!!!!

Med Jimmy går allt väldigt bra. Han är så go!   -mine mine mine mine-
Massa puss till min älskling!

Victor.. Han mår jätte bra. Han ska till pappa ikväll. Ska köra honom till Salem där pappan möter upp oss.
Ska stanna med pappa tills nästa fredag. Så jag får en veckan ledigt både från barn och skola. Ska både bli skönt å inte. Kommer sakna honom som bara den     =S

Ikväll är jag medbjuden till Norrköping med en kompis och hennes snubbe. Först fest sen krogen. Ska hem efter skolan idag och så får vi se om jag hinner bli klar med städningen. För det ska vara fint när min Liza kommer ner till mig.

Sen har jag bara suck å stön att tillägga innan jag avslutar för att börja lektion.
Satt och knåpa ihop ett mail till en. Hade kommit väldigt längt. Å sen visade det sig att det var helt i onödan. Det finns inget intresse. Bara gnäll och krav. Och nu finns inget kvar. Vi tycker olika osv.. Men men.. Nu är det ett avslutat kapitel, tyvärr.

Over and out in many ways

______________________________________________________________________________________

Det var en gång en tjej vid namn X, som förlorat en kär vän. För var dag som gick blev avståndet bara värre. En dag bestämde sig X för att förklara för sin förlorade vän hur allt ligger till inuti sig. Med tankar, känslor och allt som hör till en människas inre. Medans X höll på att formulera sig i skrift visade det sig att denna förlorade vän blev girig och ville även veta en massa andra saker som X ansåg inte vara relevant. För det hör inte till hur X är inom sig. Då ansåg denna förlorade vän att denna förklaring i skrift var onödig. Då X är trött på att bråka/tjafsa så gav hon bara upp. För denna förlorade vän har en väldigt hög tendens att bara trampa, stampa och marscherar fram tills hon får som hon vill. Öven hög tendens att lägga skuld å skam på X. Åsikterna dem emellan är väldigt olika och nu har mörkret lagt sig för att stanna. X orkar inte mer. Hon önskar sin förlorade vän lycka i livet. Men nu är hjärtat sönder... Riktigt trasigt.. Och går inte att laga. Det gått för långt och nu är det för sent


     image9

_______________________________________________________________________________________

Rubriker.. -mutter- Ngt passande.. En massa blaha?

Jahaja..  Nu sitter jag i skolan. Har lunch för tillfället.. Idag åt jag egengjord tonfisksallad. Väldigt gott =)

Saknar mina älsklingar. Den ena är på dagis å den andra jobbar. Som tur är så är det hans korta vecka. Så han kommer hem snabbare =)
Ikväll är det inte så mkt skola som behöver göras så då kommer vi umgås mer. Sen får vi inte glömma.. Det är onsdag, vilket innebär att det är OC ikväll Hurra!!
Ska lägga mig skapligt ikväll.. Är ruggit trött. Vakna i morse och visste knappt vad jag hette eller vart jag var.. =S

Nä..
Jag fyller i allt vid ett senare tillfälle då jag har mer tid. Nu är det dax att gå ner till klassrummet för avcheckning hur alla ligger till i grupparbetet.

Ha det gott alla!

Kramers!!!

RSS 2.0