Det är med tunga steg..

Ojojoj! Long time no see!

Men jag har semester så det är acceptabelt ;o)

Vad har hänt...?
Jag har ny tfn :P SonyEricssson K800i   Den är väldigt bra.
Men det är med tunga steg jag går vidare i livet utan Halebop och min älskade Nokia 6230i. Har dock Nokian kvar, men den ska ja sälja =o(
Mitt mobil nr är inte så stor skillnad på då de bara slutar på en annan siffra :P
Abonnemanget jag har är Telenor. 599/mån. Ringa hur mkt ja vill, skicka hur många sms samt mms ja vill för dock max 5999kr. Å även fast ja är en mobil nörd så kommer ja inte upp i den summan! Hehe!
Anna har samma lik =) De e tack vare henne som jag är uppdaterad i den mobila världen *S*

Annars da.. Så har jag inte gjort allt för mkt. Badat en hel del.. Å sen i onsdags så är Victor hos sin far =o(. Barnledig nu i två veckor. Både skönt å inte. Börja semestern med att bränna ansiktet. Det är mindre skönt. Dock bättre idag.
Ikväll kommer Anna. Å imorgon ska vi till Liseberg å åka å härja tills vi blir gröna.

Just nu sitter ja hos Jimmy.
Ska inom kort nu åka ner till hans pärons kollonilott å hälsa på. Sen är det hem å träffar Anna. Går till centrum å uträttar alla ärenden. Sen äter maaat!

Have a nice one!

Puss i ljumsken!

Onsdag den stora!

Idag är det onsdag och det innebär fin besök från "hemtrakterna".
Liza kommer!!
Hon är från väster å ja från söder, hehe! Men båda e från Sthlm!
Hon kommer förbi och ska dricka lite med mig å Jimmy. Ska bli väldigt trevligt. Börjar ju sent imorgon -> 12.15 =)

Sitter fortfarnde på jobbet men drar kl 21.. Mindre än 20 min kvar =D

Trodde denna dag skulle vara en bra dag..
Starta den med att gå på den stora premiären --> "Pirates of the Carribean - Död mans kista"
Hemma strax innan kl 3. Va inte direkt jätte pigg imorse, men de va de värt. Den va riktigt bra!
Däremot vakna ja på fel sida.. Under dagen så har en elakartad huvudvärk smygit sig fram å gör ganska ont nu.
Haft lite "tugg" med en kär vän samt lite missförständ med Snubben.
Men inga större så jag överlever dem iaf. Förhoppningsvis så går det över så min älskade vän kan må bättre snart ! *håller tummar*

Solen har varit framme hela dan å det är ett mega plus på hela dan!
Hurra!

Sol i blick hela dan!

Ha de så bra ni kan..

Nu ska ja försöka avsluta allt ja börjat på här..

Puss å nyp i stjärten  =)

Explosion!

Hallå hej!
Denna helg har varit helt fantastisk.
Fredagen hade inte så jätte bra början. Under lunchen på jobbet så sträckte ja ryggen ordentligt.. Det bara explodera i ryggen på mig. Small så hårt,  högt å smärtsamt att ja trodde alla hört de å att jag skulle . Fy fan va ont det gjorde å de gjorde ont hela hela fredagen. Men ja följde med Victor, hans pappa Daniel, pappans syrra Denise + fästman Edvin å bada vid Bergs slussar (eller vad det heter) iaf. Gick väldigt bra. Det var trevligt. Långgrunt, men najs. Denise ville så gärna att jag följde med så jag gjorde det. Å jag ångrar det inte. Var väldans trevligt. 
Sen körde dem hem mig.. Va bara hemma å hade de allmänt tråkigt. SMSa till större delen av kvällen. Avslappnande om inte annat.

I lördags när jag, Anna och Niklas var iväg å bada i Hultsjön så var det helt fantastiskt skönt i vattnet å vädret var mer eller mindre perfekt å allt bara gick ihop å va alldeles alldeles underbart. Det kom några droppar regn å de mullrade lite.. Låååångt ifrån vad som hände i stan. Det var ju nästan så man kunde simma på gatorna här hemma ;o) Åkte ut igen på kvällen när de slutat regna i stan å de va lika perfa asså! Najs! Då följde även en annan polers med ut, Otto. Det var skoj.
Niklas hade med sig cyklop å simfötter som jag å Anna hade väldigt roligt med. Jag fick sendrag i vaderna både tre å fyra gånger. Men lika skoj hade ja för de.  Ryggen blev mkt bättre av allt bad å de e ju bra.

Söndagen var inte lika skoj för då kom mensen. Å sonen åkte till mormor. Så nu kommer ja inte se honom förrän på lördag. Men tiden kommer gå fort då ja kommer jobba kväll hela veckan typ.
Sen städa ja hemma för att avsluta allt med att tvär somna i Snubbens säng.

Tisdag är dagen vi alla lever idag =)

Tjenixen!

Sitter som vanligt på jobbet. Men denna dag är inte som alla andra. Jag har en hel del att göra.
Tar en liten pause för att uppdatera mitt läge.. För den är inte så bra!

Jobbar ju på Manpower Buisness Solutions (MBS) AB i Linköping. Är inte så värst nöjd med mitt läge just nu. Dem har satt en varsling i verket. För er som inte vet så jobbar jag med det berömda försöket med trängselskatt i Stockholm. Å som alla vet så läggs det ner snart. Jag ska jobba här till 1 november (31 oktober) Sen har detta underbara företag erbjudit mig en tjänst som säljare med en grundlön på 15020 kr + provision. Eh.. LIKE HELLO!!!
Vem tror dem att dem är?
Jag vill verkligen inte sälja.. Verkligen INTE! Men va fan har ja för val da?? Va va va va ?
Inget.. Antingen gå hemma arbetslös med sonen på dagis 15h/v.. Eller jobbar som en säljare å har möjlighet att påverka min lön. Men f'*ng shit asså! Jag har inte ngn lust att jobba som det. Har många år som säljare i bagaget.. Hoppas verkligen att ja hinner skaffa mig ett jobb innan det är dax. Har ett litet tag på mig att skaffa mig ett nytt arbete. Usch å fy! Nog om det *morr spott fräs*

Igår när ja kom hem fick jag mig en najsig överraskning.. Vatten i halva köket å frysen av.. Hajja.. Frysen va AV! Allt i frysen förstördes. Det är bara att kasta allt som finns där.. Sååå mkt mat.. Sååå mkt pengar! Har även hänt en gång förut.. För bara ngn eller ett par veckor sedan..
Jag ringde till mig Nisse Hult som fick kolla på min frys.. Tydligen ska den vara trasig.. :O No shit Sherlock!
Usch vilken tråkig grej att uppleva!

Idag känner jag att inget dåligt kan hända *peppar peppar*
Ska efter jobbet åka till en kompis å mata hennes ödlor. Vännen är i Sthlm å njuter av den otroligt vackra staden..

Helgen har varit väldigt najs.. I fredags var jag hemma hos en kollega på fest. Väldigt roligt var det. Sjöng karaoke å hade oss. Vi alla hade det skojsans som Allan ballan! Kunde inte gått om de inte var för kära vännen [LillaAnna] -krama-
Sen på lördagen följde vi med en polers till hans land å bada å träffa bebis å så. Trevligt men inte ngt bad i min smak.
Söndagen åkte vi till Hultsjön för att bli av med lite bad sug ;-)
Sonen var i typ hela tiden. Han sov som en gris under natten sen =)

Skit ner er å ha en super dag.

Puss i ljumsken!

RSS 2.0