Jag är fin som jag är =S

Ingen kommentar från ngn på länge.. =(     Why?
Jag är ganska säker på att ingen annan kan se kommentarerna.. Så varför inte skriva ngt? Vet att det funderas mkt kring inläggen, men varför inte skriva ngt till mig?
Eller kanske bara ge mig en kram?
Eller säga hur go du tycker jag är?

Ja ja, va e en bal på slottet?

Hur som.. Har så lite å göra på jobbet att jag glömmer bort att blogga. Hehe!
Men nu ska ni få en fin up date ang helgen.

Då det är så lite å göra så tog jag spntan ledigt på fredagen. Ringde å kolla läget med min mormor. MEd henne var allt bra. Vilket glädjer mig. Saknar tjocka släkten väldigt mkt ibland. MOrgonen gick väldigt trögt. Men till slut så vakna Anna. Ringde henne kl 11. OCh ja har ju hört henne piggare om jag säger så. Fast jag hade inte heller låtit så pigg om jag jobbat natt, kommit hem vid typ 7 å somnat en stund senare för att sedan vakna å gå upp senast kl 11. Men jag var ju glad. FÖr jag hade ju väntat på att hon ska vakna sedan typ kl 7. Ville ner på stan å spendera pengar. Så jag tog en runda på stan med Anna. Shoppa massa kläder till Victor =) Massa fina grejer. Tröjor, kallingar, braller :P Anna köpte honom 2 par strumpo å en skit snygg jeans jacka. (sen har hon kompletterat med nya dojer härom dagen, extremt snygga spinderl mannen skor samt ett par kängor till kylan) Jag skulle köpa nya braller.. Men som om det skulle hända. Man har lagt på sig för mkt så man är för fet för braller.   ;-)
Hade mindre trevligt samtal med Fadern till barnet. Å det var väl det ända som inte var lika skoj med dagen.  Sen hämta vi Victor. Hade lovat Victor att Anna skulle hämta så jag väntade vid bron innan dagis. Å han tjöt av glädje när hon kom     =)

Då vakna vi typ kl8. Upp å fixa oss för att åka ner till på stan å klippa oss     =P
Jag fega ur som vanligt å bara tog bort allt slitet. Men det blev iaf dryga dm som klipptes bort. Anna däremot klippte upp håret å hade sig. Vart jätte fint. KOrt, men väldigt snyggt. Hon passar jätte bra i kort hår     =)
Sen åkte vi på marknaden i Ljungsbro. Vi båda är väldigt trötta. Gick runt.. Jag åt en glass på typ framsidan/baksidan av hennes jobb. God glass. Butiken är mkt större än jag trodde. Cloetta är stort! =O
Sen åkte vi hem till mig å tog det väldigt lugnt en stund    =P    Fixa oss å kl vart jätte mkt. Vart tvungna att äta pizza för att tjäna lite tid. Gott som fan var det..     *mumma*
Festa till det hemma hos Otto. Väldigt trevligt var det. Dem som var där; Jag, Anna, Otto, Kid, Nicke (som blev 30 år -kram-) å sen Otto vän Therese. Efter ett tag kom Nickes lille bror Uffe. Körde fylle spelet å blev lite runda allihop. Alkoholen tog väldigt dåligt.. Men vad gör de lixom      =) 
Vi alla drog ner till Harrys å skaka rumpa. Skojigt!

Avslutade kvällen vid typ/ca 02.15. Jag och Anna. Dem andra stanna kvar. Nicke hade redan åkt då han inte mådde så bra (halsfluss å så). Vi köpte med oss Kebabrulle. Super go! Mindre kött, mer lök å mer dressing! Mumsigt värre!!!!!

Sen när man vakna senare på söndagen så var det söndag.. På min lediga helg innebär det --> Victor kommer hem ! ! ! !   Hurra!!

Det var min helg det!
Å sen var det vardag igen.. Å sen är det helt plötsligt torsdag och jag sitter här på jobbet. Kommer sitta här till kl 20    =S

Förhoppningsvis så kommer jag att få mer att göra imorgon   *håller tummen*


Idag har jag på mig jeans och en ny tröja som jag köpte förra veckan med Otto. Känner mig inte så där jätte super fin. Känner mig mer som en strandad valross. Men jag har insett faktum.. Det är så här jag ser ut ända tills jag gör ngt åt det. Men..
This is me!
Take it or leave it!


Detta var nog det längsta jag skivit.
Glöm nu inte att kommentera      ;-))

Have a niec one!
Puss i ljumsken!

I love my job and i feel great!

I love my job, I love the pay!
I love it more and more each day.
I love my boss, he is the best!
I love his boss and all the rest.

I love my office and its location,
I hate to have to go on vacation.
I love my furniture, drab and gray,
And piles of paper that grow each day!

I think my job is really swell,
There's nothing else I love so well.
I love to work among my peers,
I love their leers, and jeers, and sneers.

I love my computer and its software;
I hug it often though it won't care.
I love each program and every file.
I'd love them more if they worked a while.

I'm happy to be here.  I am.  I am.
I'm the happiest slave of the Firm, I am.
I love this work, I love these chores.
I love the meetings with deadly bores.

I love my job - I'll say it again -
I even love those friendly men.
Those friendly men who've come today,
In clean white coats to take me away!

Over and out
=S

Varmt, men fryser!

Solen skiner å värmen känns.

Men ändå så fryser jag.
Bara jag inte börjar bli sjuk.. Jag vill inte vara hemma sjuk.. Inte nu!!!

För övrigt så ser jag fram emot helgen!

Som vanligt så sitter jag på jobbet och har inte ngt att göra alls.
Och Betapet ligger typ nere eller nåt. Prövar mig fram till nya spel men det går inte så bra..
Hehe!

Fantasilös när det gäller internet.
Hoppsa jag får ngt att sysselsätta mig med bara. Börjar tycka att Yatzy å Backgammon är lite uttjatat nu. Roligare att spela det på riktigt lixom..

Dessutom har jag mens värk.. SÅ den kommer vilken dag som helst oxå. Najs!
Usch!

Over and out!


VD som Värsta Dagen

Denna dag är den värsta på väldigt väldigt lääänge!
Börja dagen med att mobilen "ringer" kl 05.30 och får knappt upp ögonen. Har kanske fått ngn timmes sömn, om ens det. Sovit extremt väldigt dåligt. Vridit å vänt på mig hela tiden. Vaknat, somnat, vaknat, somnat... Kommer på mig själv att jag har kastat alla tidtabeller då det är mkt feltryck så jag hade inte en aning om när den gick. Normalt åker jag en annan buss då jag lämnar på dagis. Men inatt har Victor sovit på dagis så jag åker direkt hem ifrån. Men jag passade det bra.. Fick vänta 9 min bara.

Sen kommer man till jobbet för att göra typ ingenting. Det blir man itne direkt piggare av.
Mår inte direkt super bra. Tröttheten är inte direkt till ngn hjälp heller.
Som tur är så känner man inte ngn på jobbet som kan tyda en för så som de ligger till. För ja orkar inte hålla på.

Igår da..
Då kom Jimmy å hämta mig.. Han följde sedan med hem till mig. Satt å snacka å så..
Både najs å inte.
Hoppas han har det bra på sitt nya jobb som han började på igår.
Han kommer nu jobba med tfn på många sätt. Dock inte säljare. Skönt att han har en daglig sysselsättning igen. Man kan bli lite bäng av att gå hemma arbetslös för länge. Men nu så..
Är jätte glad för hans skull   =)

På fredag kommer Victor att åka till sin far. Men innan han gör de så ska han vara med Anna, då hon hämtar honom lite tidigare på dagis. Sen ska han leka med mig  =)
När han åkt ska jag och Anna bara ta det lugnt. Spela Yatzy å bara ta det lugnt.
För vet ni...?
På lördag ska jag/vi klippa oss kl 9. Och jag har inte en aning vad ja ska göra med mitt hår. Ska jag vara tråkig å bara klippa etapp eller toppar.. Eller ska jag göra ngt tufft. Ngt jag dock inte skulle göra är att klippa lugg eller klippa kort.. Haha! Vad mer finns det att göra? jo, Toppar eller etapp      =S
Sen efter det åker vi nästa direkt till Ljungsbro marknad. Men då vi ska klippa oss i stan kan vi ju inte bara knata förbi alla affärer så vi knallar in å gluttar lite. Med tur går jag ut med nya braller mm                  =P
Sen på kvällen så blir det troligtvis alkohol förtäring.

Jahaja.. Mkt babbel men inte mkt blir sagt.

Ska avslut nu.. Hoppas ni inte somnat på skrivbordet nu      ;-)

Have a nice one!

Va faaan da!!!!

Hur kommer det sig att man kan ha så pass tråkigt till den grad att jag har gjort allt jag kan komma på,  på internet?
Har inte gjort mkt idag å ändå så får jag betalt!
Usch va trist!

Var lite sysselsatt ett tag å de va skoj. Spela Yatzy med Anna.. Å -harkel- Jag vann    =)  Båda gångerna.
Likaså igår.. Satt på min balkong å spela Yatzy så jag trodde Anna skulle kräkas. För jag fick så  mkt Yatzy -fniss- Men vad kan jag göra.. Jag kan lixom inte rå för att jag har tur i tärning ibland   ;-)

För övrigt denna helg så har det hänt litegrann faktiskt.
Anna sålde sin tfn.. Likaså jag, till samma person... =O/ Lixom.. Upplägget i tfn.. "hej... eh.. jag är student och jag har inte så mkt pengar........"
Vafan.. Ljug potta! Hehe! Men vi fick iväg våra mobiler iaf. Vår älskvärda Nokia 6230i. Jag tror att den är den absolut bästa mobil på hela marknaden. Den som jag/vi har nu, SonyEricsson K800i är lite lite lite bättre. Ganska mkt bättre egentligen men den saknar lite funktioner som jag skulle vilja ha å som finns i Nokian. Men man kan itne få allt. Har ju en grym j-a kamera osv. Batteriet är itne de bästa men jag ska skaffa en till laddare så jag har en extra på jobbet så är hela problemet me de löst   =)
Igår så färga ja å Anna håret. Till en början vart mitt hår bättre än hennes. Sen gjorde hon igen å då vart hennes bättre. Jag är dock nöjd men ska göra en gång till ikväll.. Då det är lite gult. Å gult vill man inte ha. Iaf inte i benan som syns klart å tydligt    =S    Hehe!
Inatt sov Anna hos mig å sen var hon a Doll å lämna VIctor på dagis. Dem lekte "jobb" imorse.. Han e ju bara för söt asså.. (Å även anna *S*) Asså, det gör sååå himla mkt å inte gå till dagis innan man drar till jobbet. Att få fixa sig själv å bara sig själv på morgonen för att sen gå raka vägen till bussen.. Wonderbart! Skulle jag lätt kunna göra till en vana    =P    Hehe!

I torsdag så hämta Jimmy Victor på dagis så jag skulle hinna komma hem å ge han mat innan det var dax för honom att sova. Men när jag kom hem så skulle dem just sätta sig å äta. Det var najs.
Sen på fredagen när dagis var stängt så tog Jimmy honom. Jag jobbade mellan 12-21. Så det var väldigt snällt av honom å hjälpa till så jag slapp vara hemma från jobbet    =)  
Dem gjorde massa skojiga saker. Dem var på Flygvapen museet i Malmslätt samt i Valla å lekte. Han somna på två minuter     =)

Nu slutar så jag får uppdatera det som jag glömt imorgon ist.

Have a nice one!
Tjingeling!

Vart tar alla vägen?

Man har tillfällen i livet då man funderar på saker som man näst intill aldrig kommer få veta..
Ngt som jag inte kan komma underfund med är, hur det kommer sig att alla "gamla" vänner bara försvinner.
Man gör vad man kan för att hålla kontakten, men vad är det som gör att man inte gör det hela tiden?
Hur kommer det sig att dem vänner man hade "förr" som man bara skulle göra allt i världen för att inte förlora.. Är borta nu.
Kan det ha med mig att göra?
Ja menar..
Nästan alla gånger man hörs så är det på mitt intiativ. Varför hör inte dem av sig till mig för att kolla läget?

Jag är väl medveten om att jag inte längre bor kvar i Sthlm.. Men kan det verkligen ha med det att göra? Kontakten sinade redan innan.. En del, tom långt innan.

Ngt jag även varit inne å nosat på så där lite allmänt av ren nyfikenhet då det är ngt som inte heller har några svar... Varför blir det inte så att den man tror sig vara mannen i sitt liv.. Visar sig inte vara de. Hur vet man att den man är tillsammans med är den som man ska/kan/vill leva resten av livet med?
Om man senare kommer fram till att denne är "fel", vad gör man åt saken?
Stampar man upp till denne å lixom "Älskling.. Jag har kommit fram till att du inte den rätte för mig så det är slut. Jag vill att du flyttar" Tss! No way!

Det ända jag har kommit fram till är att kärlek är det ledande i ett förhållande. Utan allt måste fungera för att de ska hålla. Asså, kärlek, kemi, förtroende, sex. Men är det ngt som inte är ok så blir förhållandet drabbat.
Hur kommer det sig?

Hum...?
Många frågor och funderingar, men inte några svar!
Man funderar på väldigt mkt men det är sällan saker å ting får svar.
Jag är en liten dagdrömmare så hos mig finns det nog en drös med ouppklarade grejer.
Men vad vore livet om man visste allting å hade svar på allting?
Inge vidare skoj! Or am I wrong?

Have a nice one!

Back in business !

Woho!
Nu är det måndag och jag är nu åter på jobbet efter 4 härliga veckor semester.
Känns ganska skönt att vara tillbaka. Det har redan hänt en del sen jag kom hit kl 07.00. Det har spöregnat, mullrat som bara den, fått strömavbrott i ngn sek samt haft min första rast. Dessutom var jag en av få som minns alla lösenord till alla system man använder =) Hehe!
På fredag är dagis stängt så Jimmy kommer ha honom hela dan typ. Då jag jobbar till kl 21.
Vad jag tror mig veta så kommer dem åka till Flyg grejen som finns här i Linköping ngnstans. Vet på ett U vart de ligger men kommer inte på de just nu.

Hämta min son i fredags och det var helt å fullt jätte extremt härligt att träffa honom igen.
Han är nu hemma, eller nae, på dagis är han just nu. Allt är som det ska nu och det känns helt underbart!

Det jag ser fram emot nu är när lönen kommer.. Ska då köpa en massa kläder till sonen som har blivit jätte stor =) Hurra!
Det är lite stört hur stor han blivit. Han blir lixom 4år inom snar framtid!

Inatt sov jag som en prinsessa fram till 03.50 typ. Sen vakna ja typ hela tiden. Gav till sist upp vid 04.20.
Gick raka vägen till duschen för att njuta av den lääänge. När ja kom ut å skulle ta mig lite te så märkte jag att kl bara var typ 04.40 *suckade* Blev lite irri på att kl gick så sakta så jag tog mig en PowerKing å fixa väskan med allt som jag skulle ha med mig till arbetet. Likförbannat glömde jag fotot på Victor samt min blomma. Men det får jag ta med imorgon ist =)

Men hur som..
Nu är det dax att göra lite nytta på jobbet.

Have a nice one!

Puss i ljumsken!

I´m the greatest of them all!

Woha!

Vad finns det att tillägga denna gång? *funderar*

Kan börja med att säga att jag varit i Vadstena å kollat på massa snygga MC samt raggar bilar. Mycket snyggt fanns det. Var där med Jimmy och hans familj. Någon kommentar man fick höra några gånger i all dess form var "urk. Kärring i skinnklädsel.." Haha! Så nu vet ja vad dem tycker om mig om sisådär 20 år *S*
När vi kom fram åt vi glass. Jag och Jimmy tog två kulor. Dem andra åt "bara" en. Sen efter en kort stund köpte ja en isglass å dem blev häpna hela familjen. Alla mer eller mindre utbrast "en till!!??" samtidigt. Haha! Som om de ska vara mkt glass. Det finns inget som heter "mkt glass" Ja menar.. Två kulor och en isglass... Mkt? Ha!
När vi åkte hem blev Jimmy (och hans far) som ett litet barn och körde race mot en Nissan 200.
Hans pärons Ford slog den relativt enkelt i starten! -mohaha-

För övrigt har jag mer eller mindre badat.

Skulle haft en heldag med Anna i måndags med massa sol å bad. Men det blev inte riktigt som vi tänkt.
Fick se solen från en Volvo 740 ist. Solen glimta till en kort stund här och där. Sen höll jag på att explodera av irritation, ilska mm på alla förbannade surrandes ¤#%"¤# flugor! Så nu fick jag känna på hur det känns att vara en ko eller häst eller liknande djur som plågas av dem små vidriga surrande äckel kräken.

Fick dock njuta av solen och bad igår. Var på Sturefors badet med Jimmy. Han bada dock inte med mig men lika glad är jag för det. Fick iaf svalka av mig i det kalla vattnet =)

Idag fick jag ett trevligt samtal från en kompis till Victors far. Han erbjöd sig att kanske hämta Victor på fredag, OM han skulle upp till Sthlm och hämta en kompis! HURRA!!! Jag hoppas att han gör det så jag får hem honom både snabbare och billigare. Saknar Victor så mkt att det inte ens går att beskriva! Vill ha hem min bebis NU!!

Ngt som jag själv tycker är maxat är att jag klara Backgammon i mobilen idag. Woohoo!  Vann hela kittet!
I´m the best, I´m the greatest, in Backgammon! *trumpet tut*
Nu blir det att bita i den avancerade delen. Det blir dock desto svårare. Men jag knäcker och rockar på BG så jag borde klara det =) *proud* (ps. Stavningen klarade jag själv .ds)

Ha det super tills nästa gång!

Tjingeling!!!

Liseberg rockar!

Hallå hejsan!

Lördag förra veckan var jag i Liseberg med tre vänner. Anna var givetvis en av dem. Vi var dö coola. Åkte Kanonen å Balder mer än en gång. Skit häftigt var de! Det var en väldigt lyckad dag. Det ända som inte var lika skoj var att jag bet sönder en av mina tänder. Det gjorde verkligen piss ont. Men de gjorde inte ngt för lika skoj hade ja för de. Trist var de när en av vännerna vann Stjärnpriset, fyra kilo choklad!!! Jag fick nöja mig med en paradis ask =( Nedan ser ni mig å Anna i väntan på att få åka dem coola raggarbilarna på Liseberg =)



I onsdags var ja på Skänninge marknaden med Killen å hans päron. Det var samma sak där, tandvärk. Dock värre. Men det var en bra dag om man tar bort väldigt mkt regn. Skulle köpa en väska men ja hitta ingen =( Däremot fick Victor min älskling två leksaker. En motorcykel samt en pang pang =) Han kommer bli jätte glad när han kommer hem till sin mamma om en vecka.

Så här ser min älskling Victor ut *älska*



Igår satt ja hemma hos min kusin å sjung lite karaoke samt spela "Så det kan låta" å sen ett spel som heter Alias. Det är ett spel ja måste skaffa asså. Det är hysteriskt skoj. Det är iaf ett måste spel för mig! Jimmy var med hos min kusin.

Detta är jag och Jimmy på hans sysslings 25års fest för några månader sen.


Ikväll blir de att ta det lugnt. Kolla på The Fast And The Furious Tokyo Drift

Ha en super helg!
På återseende!



RSS 2.0