En liten notis i Aftonbladet som borde vara större <3

Hade bestämt mig för att inte skriva nåt inlägg om det som hänt i Norge. Och det med anledning att det går inte. Vad skriver man om nåt sånt hemskt? Finns inte ord till det. Sen är det lite farligt att skriva åsikter om nåt sånt här stort då folk tolkar det dem läser annorlunda beroende på ens tillstånd när man läser. Men nånting jag inte kan låta bli att skriva om är det jag läste nyss på Aftonbladets hemsida. En liten notis jag tycker borde vara större.. Jag fick ett leende och gåshud när jag läste detta..
"Närmare tusen norska mc-knuttar från rivaliserande gäng begravde stridsyxan på tisdagskvällen. Enade åkte de till stranden som vetter mot Utøya och sörjde de dödade ungdomarna.
– Vi har Hells Angels, Coffin Cheaters och Outlaws som åker sida vid sida i kväll – för första gången någonsin, sade en av dem, Henrik Bauer Larsen.
– I vanliga fall kämpar de mot varandra, men vi kom överens om att det inte skulle vara någon politik här, utan att alla skulle stå enade."

Jag tycker detta är mäktigt. Att dem kan göra en sån sak för dessa ungdomar och deras anhöriga. Enormt stort anser jag! Deras gest säger extremt mycket. Det dem gjort och det dem tycker (i detta sammanhang).. Håller vi alla med om. Otroligt! <3 Om jag kunde skulle jag ge dem alla en kram och sjukt med beröm! För är det nångång man ska lägga ner yxan så är det i kris. Det som hänt i Norge.. Jag har inte ord för det. Tänker inte ens skriva nåt mer om det. För det skulle bli ett sjukt långt inlägg. För det är så hemskt att det inte ens går att prata/skriva om det "lite kort".

Till nåt annat..

Kroppen. Det är nåt vi dras med hela livet. Så hur vi anser att vi själva ser ut är något som spelar en väldigt stor roll. Jag har bra självförtroende. Men sen har jag mina dagar då mitt "har bra" sjunker. Ibland lite och ibland mycket och ibland försvinner det. Igår.. Det var en dag då det sjönk ner till skosulorna. Då fick jag frågan om jag var gravid. Lixom.. Hur kan man fråga en sån sak? Och hur kan man ens försöka "rädda" sig efter en sån fråga? För att ställa frågan måste man till en början tycka att magen är tjock. Känner man personen så tycker man att magen är större än den annars är. Växer sakta men säkert lixom. Det är inte första gången heller som jag utsätts för detta. Å då tycker inte ens jag själv att jag har en sån mage. Dock så får jag höra (från ett par av dem som ställt mig frågan) att kroppen är smal men magen lite större och det brukar betyda att man är gravid och därav frågan. Vet inte om jag ska ta det som komplimang eller bull shit. Har inte brytt mig tidigare. Kanske blivit lite små irriterad men det är för att jag tycker det är fräckt att fråga. Men igår.. Då blev jag ledsen och jag kände mig tjock och ful. När jag åkte hemifrån så tyckte jag att jag var fin. Jätte fin t o m. Å sen slås ner med en fråga som antyder på att man är tjock om magen. Inte okej! Jag kämpar som ett djur (i den mån jag kan) för att gå ner i vikt. Har lyckats väldigt bra. Inte för att skryta men jag är fin. Finare än på många år iaf! Och när jag var större fick jag aldrig frågan. Jag är medveten om att jag går ner i vikt överallt förutom magen så logiskt är magen större. Fattar själv att det kan ge sken om att jag är gravid. Men nästan alla (nästan) som frågat VET att jag inte vill ha fler barn. Det sa t o m den sista nu. "Trodde inte du ville ha fler barn" fanns med i hans fin fråga och gratulationer som jag fick. F-ING HELL!!!

Till något bättre...

Den gångna helgen.. ShittanGittan säger jag bara. Mys å kärlek på hög nivå. Kärleken tig med mig till Varberg över helgen. Hans pappa är uppväxt där och han har som liten åkt dit på semester. Åkte på fredagen efter jag lämnat Julia till Farmor. Tog in på vandrarhem. Första gången och det var mysigt. Fick äta på dem två ställen som K anser vara dem bästa. Fick träffa en Farbror och två kusiner. Bada i saltvatten och njuta av super fina utsikter. Vi var på marknad nere på stan. Eller centrum som det heter. Jätte mysigt det oxå. Älskar marknader! Satte oss på Harrys och tog några öl. Super najs. Sitta ute och titta på folk och njuta av K och god öl! Söndagen fick jag en överaskning som var ett perfekt slut på mini semestern. Vi åkte till Ullared! Tyvärr fanns det inte så mkt som föll mig i smaken men det blev lite iaf. Helt underbart hade vi. Njöt av varandra och bara hade det najs. Vädret var dåligt men det var inget som påverkade oss negativt. Det enda regnet gjorde var att hindra mig från att testa båten som gick från campingen till centrum. Men det gjorde inget. Totalt fantastiskt har det varit.
Han har semester denna vecka oxå och det känns lite tungt att åka å jobba med honom hemma.

Nu kommer jag vara klyschig men jag måste.. Förhållandet med K är utöver vad jag är van vid. Detta känns inte alls som nåt annat jag erfarat. Myser hellre med honom än att gå ut. Håller t o m gärna hand när vi går ute. Njuter hela tiden. Känslorna jag känner är nåt större än jag känt förr. Han får mig att må på ett annat sätt än nån annan tidigare. Ligga i hand famn.. Ojojoj! Underbart! Aja! Ni hajjar.. Känner mig fjortis och löjlig men ändå pirr å bus.
What ever!

Mina barn är hos resp. pappa och det är lite jobbigt. Saknar Victor mest men det beror på att han har varit borta sen dagen innan midsommar medan Julia varit borta sen i fredags. Så än så länge har inte hon varit borta mer än normalt. Victor kommer inte hem förrän söndag v31 heller =((
<3 älskar mina barn <3

RSS 2.0