Valborgsmässoafton... Detta är för tonårin...

Valborgsmässoafton... Detta är för tonåringar en supar dag. Men för mig med barn handlar det om sommar mat, karuseller, sockervadd och lotter. I bästa mån en brasa. Mys dag lixom. Hade planerat att vi skulle till folkets park och det najs. Victor ville inte. Han ville köpa kulor och gogos för sina pengar och sen åka till badhuset. Badhuset tar vi imorgon och då ville han till busfabriken. Vilket funka för mig då han inte var intresserad av lotter osv. Vi fixa oss och jag packa ner det Julia behövde för att klara sig flera timmar hemifrån. Tänkte ta McD på vägen hem sen. Men gnäll från Julia börja redan på parkeringen. Knäck i öron utvecklades på Victor i affären Toys r us. Åkte till stan då han skulle få köpa större kulor på lösvikt. Knäcken förvärrades. Gnället förvärrades. Så det blev ingen busfabrik. Väl hemma blev hallihallå på Julia. Beställde pizza. Stans samvete fick jag efteråt. Tänker inte äta pizza på länge nu! Tänker inte heller planera skojiga saker. Kul fredag. Är på dåligt humör och vill bara lägga mig. Julia sover, det är fredag och dax för fredagsmys. Hoppas det får mig på bättre humör!


Det är konstigt hur saker och ting slutar....

Det är konstigt hur saker och ting slutar. Man vet oftast vad man ger sig in i men det man inte räknar med är förändringar längst vägen. Skulle allt gå ens väg... Skulle man då vara lyckligare? Vad är definitionen på lycka? Hur vet man att man är lycklig när det sker förändringar hela tiden? Alternativt att det inte sker förändring... Vad är definitionen då på lycklig? För att vi människor kräver förändring för att komma nån vart... Men sen då?


I huvudet på Therese! Ikväll har jag haft ...

I huvudet på Therese! Ikväll har jag haft en sån kväll som jag tänker mkt. Och inte på ett bra sätt. Något som är lustigt är vad man tillåter sig själv att stå ut med. Att jag inte har mkt sympati har många fått erfara. Förr hade jag även väldigt ont om empati som många fått erfara. Gjort och sagt en heldel under mina år som jag kanske inte är så jätte stolt över. Dock så har alla nån form av mindre attraktiva skelett i sin garderob. Man kan inte jämföra sig med andra och inte heller bli jämförd. Det är lätt att tycka att man antingen haft det mkt värre, mkt sämre eller lika hemskt/bra som nån annan. Men det funkar inte så. Det enda positiva med all skit är väl att jag är nöjd med mig och mitt idag. Eller ja... Det går att diskutera men överlag är jag det. Det som är gjort är gjort och finns inget jag kan göra. Dåligt samvete... Är det nåt man ska ha över nåt som är gammalt? Dåligt samvete, är det nåt man ska ha när man egentlignde inte ångrar sig? Borde man ångra sig? Ska man bry sig om nåt man inte kan göra nåt åt? Man kan inte ändra det förflutna, bara påverka framtiden. Man ska blicka framåt. Dock inte lätt alla gånger. Finns en del personer som jag egentligen skulle vilja/behöva prata om gammalt med Tyvärr funkar inte jag så. Jag kan inte. Sånt slutar inte bra. Bla bla bla... Svammel svammel svammel... Nu måste jag sova. Natti


Victor kommer bli sååå glad när han kommer...

dsc00028 (MMS)

Victor kommer bli sååå glad när han kommer hem. Köpt ny cykel och nu har den kommit. Monterat ihop den själv. Vart lite överraskad när jag märkte att jag hade verktyg som behövdes. Idag har jag städat och fixat cykel. Vart just klar. Inte 100% men så gott som. Håller nu sen klockan tre på i tvättstugan. Ska bli najs och lägga sig ikväll när allt är gjort. På söndag är en speciell söndag. Först kommer Victor hem men min kära vän AG kommer ner för att kolla på hus här i Linköping:-d Jag ska följa med och det ska bli väldigt spännande. Som sagt, en speciell söndag. Nu ska jag pussa på Julia som just kom hem från dagis. Hejsvejs


Nej vad glad jag blir. Det går att blogga ...

Nej vad glad jag blir. Det går att blogga från mobilen. Hurra! Nu känns det mkt bra. Har dem fått frågan om detta helt i onödan. Allt jag behövde göra vad att läsa info och testa i lugn och ro. Hurra! Det är för tillfället reklam i den serie jag kollar på. Criminal Minds! Grymt! Trivs med mobil, dock inte lärt mig att skriva lika snabbt än. Den är mkt annorlunda. Gillar det inte riktigt men det är väl en vana. Jag kanske kommer vänja mig. Annars får jag väl bara gilla läget. Nej, nu har det börjat igen. Tjingeling


Testar att skicka från mobil:-d

dsc00278 (MMS)

Testar att skicka från mobil:-d


Kommunikation är nyckeln till mycket!

Jag tycker det är väldigt märkligt när en person vat vad som står på spel men ändå inte försöker. Om man inte försöker och det är ett högt spel, betyder det att man inte bryr sig? Och skulle man inte bry sig.. Hur kommer det sig att man inte säger det rakt ut ist?
KOMMUNIKATION!! Tänk vad saker och ting skulle underlätta om man bara sa det man vill/tycker rakt ut!

Måste säga att jag tycker det är ruggit dåligt att man inte kan ha denna blogg via mobilen. Eller hur!?
Tror jag ska kolla på startsidan om det finns en kontakt mail eller nummer. Så ska jag klaga om detta!

Snart cm och sen sova.

Tillägg:Det fanns självklart kontakt på startsidan. Har nu mailat dem med synpunkt om att jag tycker det är dåligt att man inte kan uppdatera bloggen via mobilen =)

Blogga via mobilen? Tips?

Jag har nu skaffat mig en Aino. Med denna är det mycket enklare att hålla sig ute på nätet. Så jag har funderingar att starta en ny blogg. Där jag kan göra inlägg via mobilen. Känns väldigt tråkigt på ett sätt då jag inte vill "förlora" alla tidigare inlägg. Haft denna blogg ganska länge.
Men men.. Det sura ingår i livet i olika förklädnader.

Har du tips på en bra blogg där man kan uppdatera via mobilen?
In that case, plz tell me!!

Får även gärna tipsa om vilka bloggar du läser om det är så att du läser nån intressant. ...?...

Puss där det känns!

tråkigt när en person visar sig vara nån annan!

Tankar..
Funderingar..
Till vilken nytta? Ger ju bara besvär!
Varför har man en massa krav på sig själv som ändå inte kommer infalla? Man blir bara besviken. Besvikelsen på sig själv är en av dem grejer som toppar listan på tyngd att bära och jobba bort.Tortyr!

Tråkigt när man får annan syn på folk. att man ska bli snopen och sen besviken. Tråkigt. Går sånt att reparera eller kommer detta vara i vägen? Har tyvärr upplevt detta förr och det slutade inte så bra. samtidigt som man inte kan låta bli att se det "positivt" genom tänket att det var ju bra att den rätta personen trätt fram så man fick veta vart denna står nånstans. Att veta vart man har folk som man har omkring sig är en fördel. Då vet man vem som är äkta och vem som inte är äkta. Det är så tråkigt när en person visar sig vara nån annan. Trist!

Ja som sagt. Funderingar...
Hur kommer det sig att man inte ser det viktiga och tar tillvara på det?
Eller, hur kommer det sig att man endast ser till sina egna behov och inte andras?
Vad är det som gör att det finns dem som tror dem är mer värda än andra? Som tror dem har rätt att lägga sig i andras stuff utan att egentligen veta hur saker och ting ligger till. Varför gör man det? Och sen dessutom tycker det är okej och att man handlat rätt. Förstår inte!
Fast å andra sidan är det väldigt mkt som jag inte förstår. Om jag satt med alla svar och all förståelse för allt.. Vad skulle jag då ha? Då skulle jag inte kunna gnälla över saker. Inte kunna glädjas åt saker.
Inte för att det händer allt för ofta nu för tiden iaf.

Jag är åter nere i det gråa men det är inte lika tjock dimma som förra gången. Jag tror detta kommer bli bra. Tror det kommer gå snabbare att komma på fötter igen. Denna positiva anda är inte mkt jag känner. Men jag känner dock till hur saker och ting går till. Positivt tänkande är sjukt enkelt. Det svåra är ju att känna och fälja det. Men det blir nog bra.

Var uppe i Sthlm i helgen. Eller ja. Nästan i helgen iaf. lördag till söndag. Det var hur najs som helst. Känns som det blir bättre och bättre för varje gång jag åker upp.Det blir iaf jobbigare att åka hem. Tror det är för lite att åka upp över natten. Tror det krävs mer dagar. Hinner ju lixom ingenting. Daniel svetsa mitt avgasrör iaf så nu låter det typ ingenting. Natten tillbringa jag i Huddinge. Victor vart jätte glad att komma dit. Likaså M och AG vart glada över att vi kom. Tror även att E gillade att vi kom. Hon satt med och spelade en omgång med oss. Spelade TP Disney...Jag vann inte. Inte heller Yatzyn. Men Fia med Knuff vann jag !!! Hehe!
Detta var höjdpunkten i påsk iaf. som sist jag sov i Huddinge så hördes det att grannen var hemma. Denna gång kollade dem på bio. Det hördes \o/

Nu blir det te. Invänta Susanne och sen bege sig hemåt.

gokväll!

RSS 2.0