trött trött

Dagen har varit väldigt lång kan ja lova! Å än e den inte slut.
Har dock fått massa gjort. Varit i den gamla lägenheten och fixat å donat som bara attan asså. Kuzzebullens snubbe kom å borra ner grejer åt mig. Super najs. SÅ nu e allt nere från väggarna. Gardinerna e nere.. Fixade de värsta i sovrummen å badrummet. Greja även spisen ren. Så nu är grov görat gjort. Bara att städa å greja lite till så ska de vara klart sen. Plus att ja ska sopa ut förråd å källare. Men efter morgondagen hoppas ja att de ska vara klart. För ja vet inte om ja orkar så mkt mer. De har inte gått en vecka sen vi flytta å vi har redan fått ordning å den andra lägenheten är mer eller mindre städad. Man orkar mer än man tror asså.

Är lite avis på Svåger ibland. Han gör en massa roliga saker. Stuckit iväg till Norge för att jobba å ha de gott. Han bor nu i Norrland för att plugga. Å imorgon drar han till Åre över helgen. Han gör så som man ska göra.. Man ska leva som bara fa-an för sen så småningom stadgar man sig å skaffar barn osv. Då får man vänta me allt detta skoj något år å de blir inte på samma sätt. Man kan inte bara lämna barn å snubbe för att jobba i ett annat land ett år eller så. Skulle gärna vilja men ja kan inte. Eller så e de så att man skyller på att man inte kan *S*

Imorgon ska Victor till sin pappa. Ska bli skönt å få lite ledigt efter allt som har gjorts. Kommer sitta fint kan ja lova. Så fort de e klart me allt som har me flytta å göra så ska ja ta tag i pluggandet. Ligger lite väl efter å måste ta tag i de. För allt som ska göras är ganska stora grejer. Har inga prov i mina kurser just för att uppgifterna är stora. Dem avgör lixom.. Dåligt på dem = dåligt i kursen. Så ja måste ligga i om de ska ge nåt  =))

Nu ska ja fixa ordning lite grejer inför imorgon. Ska åka me Jimmy imorgon bitti till Ekholmen då besiknings snubbe kommer kl 10. Lika bra å åka dit direkt på morgon då istället för att vänta en timme å sen gå  :S  Kanske hinner klart innan han kommer :P Sagt till Victor att vi ska cykla hem sen. Hoppas de går bra. Han har ju fått sin mamma att köpa hjälm. Blev tillrätta visad av en 5åring ang hjälm. Han tänkte inte cykla me hjälm om inte ja gjorde de så ja va ju tvungen  ;-))  Han e smart han. Vilket man kan förvänta sig med en mor som han har -visslar-

Sov gott när de e er tur för sen ska ja ta ett bad å sen sova!

Puss där de känns!

Ros till Stångåstadens hem-service!

Idag är det onsdag och åter en dag har gått i denna härliga lägenhet. Allt blir bara bättre å bättre.
Vi har gjort en del anmärkningar på lägenheten som blev åtgärdade idag. Hur bra service som helst! Så en dagensros till Stångåstadens hem-service!! Nu har dem små fel som varit försvunnit. Plus att vi ska få nytt badkar. Hur underbart e inte de då lixom! Wonderbart!!!
För övrigt så har dagen inte bjudit på väldigt mkt. Har pluggat lite. Ligger väldigt mkt efter så jag började på allt mer eller mindre samtidigt. Nu har ja samlat en massa info till de ja ska göra. Skulle ju helst ha de utskrivet så ja lättare kan jobba me faktan. Men får ordna de iaf. Tar bara lite längre tid å kräver lite mer tålamod å jobb. De ordnar sig!
Victor har varit ute å lekt me barn i området. Han tycker det är så skoj att kunna gå ut när han vill å så. Förut har ja inte klarat av att släppa ut honom då de bara e bilvägar omkring plus inga barn att leka med. Här finns det massor. Så himla skoj att han trivs. Å bättre blir de desto längre tid vi bor här. Han kommer få massa kompisar  =)))  -super glad-

Annars då.. Jo de rullar på. Kommer ni åter igen hamna i den sits där de e tveksamt hur sommaren kommer se ut. Jag hoppas ju på sommarjobb där ja kommer göra min praktik. Samtidigt som ja inte vill det med tanke på resväg och busskort. Men när de gäller kunskap å erfarenheter och det som finns att erbjuda mig så är jag extremt intresserad. Så jag sväljer bekvämligheten och hoppas på jobb där  =P

Städning återstår i den gamla lägenheten. Sen e de grejer kvar där som ska hem oxå. Finns även grejer i förråd och källare som ja måste ta hand om. Så de blir att åka ut dit å hämta grejer i omgångar igen  :S  Får passa på när Victor e hos pappa i helgen så har man hela baksäta att fylla. Hoppas de räcker me en vända. Tänker iaf börja städa där. Får lösa de där me grejer senare. Kan inte vänta mer. Så länge ja inte engagerar mig så händer ju ingenting. Men de ordnar sig. Bara ja tar tag i de så kommer de gå skapligt fort  -hoppas-

Igår kom pengar å idag är ja fattig. Nä vars.. Men ja vill göra mer grejer än ja har råd me. Finns massa grejer på Ikea ja vill ha å sen e de en hel del saker ja vill göra. Mina pengar räcker inte direkt till allt ja vill. Vilket är väldigt synd. Kanske ska lägga en större summa pengar på att spela å hoppas man vinner. Förlorar man allt har man ju iaf fått nöje och spänning.. Eller inte!

Nu börjar snart Greys Anatomy. Så ja ska ta å fixa lite innnan dess.

Å tänk på att jag blir väldigt glad över kommentarer!!!!!!

Lite bilder

Ja då har man fått lite ordning iaf.. Bilderna är tagna i morse.

Sovrummet.. Den del ni inte ser är en vägg med garderober. Sen även mitt sängbord då. Men detta är iaf den underbart fina å sköna sängen.
image29




Halva badrummet
image30



Hallen
image31


Det underbara köket
image32


En tredje del av tv-rummet
image33


Andra tredjedelen av tv-rummet
image34


Sista tredjedelen av tv-rummet
image37

Victors rum =)
image35

Gästrummet är inte i ordning så mkt än så de väntar ja me innan ja visar ;-))


Läste aftonbladet idag.. Såg att centerpartiet vill få in så att barnbidraget blir inkomstprövat :O Lixom hallå! Vad tror dem. Lika rätt för alla eller!? Särbehandling ska inte förekomma!!

http://aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article1897320.ab
Asså de går inte att låta bli att le när man kollar på denna. Hur söt får man vara??

Nu ska ja ta mig en kopp te sen ringa Anna å höra om hon har tid några minuter. Hon jobbar ju..
Asså tänk va gott de skulle vara att jobba på Cloetta å äta färsk choklad när man vill :P

Morgongatan.. =))

Ja ser de snöa. Ja ser de snöa. De va väl roligt, Hurra! Nu e de vinter. Nu e de vinter. De va väl roligt, Hurra!

Sitter här i gästrummet och skriver blogg medans Victor kollar på tv och Jimmy sover.
De mesta e där de ska vara. Känns hur najs som helst att vara här. Vakna för ett tag sen, av mig själv   :O   men gick inte upp förrän Victor kom strax efter halv sju. Känns faktiskt skönt att vara uppe så tidigt.
VI hade tur me vädret när vi lasset gick i lördags. Solsken men kallt som f-n. Lite lite snö kom det senare på dan. Igår va de kallt som sa-an och idag e de massa massa snö å väldigt skönt ute. Tyvärr så får Jimmys kompis flytta i snön. Mindre skoj. De första för dem blir att städa när allt är på plats då de kommer vara blött å skitit överallt pga snön.  Min bokhylla klarade sig utan märken  =D  Hurra! Köksbordet däremot fick sig två jack   =(.
Allt kommer bli sååå underbart när allt väl e på plats och alla kartonger e kastade. Wonderbart!

Igår var vi i kyrkan och kolla på Victor, ja, Jimmy och Svärmor. De ja dock inte var beredd på va alla kyrkliga grejer i programmet. Hade ja tänkt till hade ja ju fattat de med tanke på vad påsken betyder för dem kristna. Men inte f-n tänkte ja på de. Så vi fick vara me när en brud döptes, höra präster prata hit å dit sen an vandring runt huset sjungandes på en trudilutt. Men tur va väl de annars fanns de en stor risk att vi inte kommit dit, inte Victor heller. Å de hade varit väldigt elakt mot honom då han gillar att vara me i kören.
 Han e ju me i barnens kyrkkör varje torsdag 16.30-17.15. Han har jätte skoj å gillar att vara där. Ja personligen tycker ju inte om att vara i kyrkan å ja tror definitivt inte på Gud. Dock hyser ja respekt för kyrkan då folket där inne faktiskt tror. Så länge Victor vill och vi har tid så e de klart han ska få vara där. Han får bilda sig en egen uppfattning om allt som har me Gud å Jesus å göra.

Idag ska ja å Victor fixa på hans rum å sen ska han leka me dem nya grannarna. Det e ju så att min barndomsvän bor i området, ca 50 meter bort eller nåt sånt. Så Victor ska leka me hennes två barn. Å medans han gör de ska ja ta hand om mina grejer å röja bort kartonger å så. Sen ska ja försöka lösa dilemmat me sängkläder och handdukar, då utrymme för dem saknas. Finns icke ett linneskåp  =((. Får se hur ja gör. Nåt måste ja komma på då ja inte vill ha säckar stå å ta plats.

I natt sov ja väldigt bra i den nya sängen. Förra lördagen köpte vi en ny säng till den nya lägenheten. Jimmy å hans bror montera ihop den. Även nya sängbord. Sån me två lådor. Ja e sååå nöjd me sängen. Vart inte exakt som ja ville då tillbehöret ja ville ha bara va 1,60. Så de fick blir en riktig dubbelsäng me tillhörande sängbord. MALM från Ikea   =P. G Ö T T ! ! !

Igår fick ja ett sms från min kära och efterlängtade Liza. Hon är nu åter i kalla Sverige efter dryga tre veckor i Thailand. Fick ett mms från henne för ett tag sen me en bild på henne. Hon såg solbränd å fin ut. Åh gumman! -krama om- Vi måste snackas. RInger ikväll å ser om du har tid, vill ju veta allt å mer där till   =)).

Jahaja.. Vart ettlite längre inlägg än ja tänkt. De får räcka såhär tills nästa gång!

Puss där de känns å kila lugnt!

Summa sumarum (?) Typ..

Typ september 2005 flyttade jag till Ekholmsvägen. 2005!?!    :O    Tiden går fort när man tänker till   *S*   Detta innebär att jag har bott här i Ekholmen längst. Flyttade ju till Linköping april 2003 till en super fin lägenhet i Lambohov. Bodde där dryga året tills jag separerade med Victors pappa. Hamna då längst in i Lambohov. Så summan blir ju att jag bodde i Lambohov i typ 2år och 5 mån. Medans jag bott här i Ekholmen 2 år 6 mån. Shit! Bott på samma adress i över 2,5 år. Haha! Men nu är det nog på flytt. Efter denna gång kommer vi inte flytta på bra många år. Nästa lass (efter denna) går till huset vi kommer köpa efter det att jag fått de jobb ja vill ha. Vilket innebär på ett circus om minst 7 år. Men å andra sidan ska man aldrig säga aldrig ;-)) You never know what the future holds for you!   Eller nåt.
Det har hänt så mkt sen ja flytta hit. Mycket av det är underbart å mycket är mindre så härligt. Sen finns det mkt som jag saknar. Men så är det. Mycket hat och mycket kärlek på gott och ont. Känslor i turbulens men i det stora hela helt greatans!!!
Hur som helst..
Imorgon går lasset till Morgongatan   =)    Lite nojig är jag inför den då min älskade bokhylla ska ut i evetuellt snöoväder. Känner mig så nervös över att den ska bli repig å så. Men de kommer nog gå jätte bra! -håller tumme-

Jag ska ta mig tid under påsklovet (nästa vecka) att uppdatera vad som hänt å fixa in lite bilder å så för nu har ja inte den tiden. Ska fixa de sista jag kan innan ja lägger mig. Men har fått tjat på mig att uppdatera att jag nu gör det, även fast den som tjatar inte är bättre själv -blänger-.

Måste bara säga att jag är så glad över att jag fått kontakt med kusiner å favo faster över mail och msn. Pratar en hel del och jag blir så varm varje gång -älskar er-

En tanke eller 1000 måste jag även ge till min älskade mor och bror! Vi ses sällan men ni finns i mitt hjärta hela tiden!! -älskar oerhört mkt-


Skolan går väldigt bra. Har fått två mvg och ett vg hittills. Inriktning (började denna vecka) och Rehab (kör distans) kvar. Veckorna 17-22 är det APU. Hamnade på Vrinnevisjukhus. Super bra plats men väldigt långt. Tar väldigt lång tid att ta sig dit.. Över timmen. Men lite gladare blev ja när jag märkte att man kunde köpa busskort lite billigare som studerande när de gäller expresskort    =))    Ist för 880:- så behöver ja bara betala 615:- eller va de. De e ju kalas juh. Tycker dock de e lite synd att skolan tvingar iväg en vart som helst inom Östergörland när det gäller APU. Lite förståelse har ja över de men iaf.. Hehe!

Nä nu ska ja avsluta detta.. Säga hejdå till Faster på msn å sen fortsätta me de ja gjorde innan ja satt mig här.

Sov gott när de e din tur!
På återseende!

puss och kram

RSS 2.0