Ha de bra Hej!

Måndag.. Ni som mer eller mindre känner mig vet att jag inte gillar måndagar. Inte heller tisdagar. Men idag är första dagen av två som jag ogillar. Än så länge det positiva med denna dag är att det inte regnar. Igår regna det från morgon till sen kväll. Men inte idag. Än. Barnen var underbara imorse. Lite motstridigheter på dagis men det gick bra. Har upplevt värre om jag säger så. Jobbet flyter på som vanligt. Blir här till kl 16 idag. Just nu är det väldigt lugnt och jag passar på att uppdatera lite.

Helgen har varit lite si sådär faktiskt. Som sagt så regna det hela dan igår och det är ju ganska jobbigt när man har barn. Blir ju "tvungen" att hålla sig inne. Tänkte gå ut en sväng iaf men jag och dottern valde att sitta på henne rum och läsa bok och sjunga lite ist. Gick kanoners. Fick besök en sväng på em oxå så Julia fick nån att leka med. Det vart hon jätte glad över. Sonen är ju inte hindrad av vädret så han var ute i omgångar. Vilket glädjer mig väldigt mkt.
Annars har jag inte gjort så mkt. Varit hemma typ. Åkte ner på stan en sväng med Jenny på fredagen. Det var väldigt najs måste jag säga. Var länge sen jag var där. Hon och jag brukar åka iväg till stan, Ikano eller affären skapligt regelbundet. Men har inte blivit av på sista tiden. Jag tror att jag har blivit mer sparsam med pengarna om jag ska vara ärlig. Vilket aldrig är fel. Eller försent för den delen.
Hade gäster över på öl i helgen. Vart lite kring det men inget som är värt att nämna. Kändes najs med lite besök och ha nån att prata med. Är ensam så mkt. Varit ensam så mkt på sista tiden att jag knappt vet hur man håller ett samtal vid liv längre. Det är mkt tystnad omkring mig numera. Både bra och inte. Nackdelen är ju att jag inte är lika social av mig. Trivs ärligt i tystheten men ibland kan det vara skönt med folk omkring sig. Som i helgen. Då va de najs. Länge sen jag satt ner och umgicks. Tog bara två små cider (33cl tror jag) men det räckte för mig då jag hade barnen hemma. Innan gästerna kom kollade jag, Kristoffer och barnen på film, Trassel. Den var riktigt bra.

Har tagit nya tag ang vikten. Får se om ett par veckor resultatet för denna omgång. Ska även börja cykla till jobbet från nästa vecka. Alltså dem veckor jag inte har Julia. Kan bli intressant. Det är ju trots allt typ dryga milen enkel resa till jobbet där jag har mest tider i sommar. Ca 2mil/dag. Kommer bli svinväl!

denna vecka jobbar jag endast fyra dagar. Ledig imorgon samt helgen. Känner en liten stress över att inte jobba midsommarhelgen. Men jag måste väl vara ledig ibland oxå vid dessa tillfällen. Kommer nog kännas tungt nästa månad då lönen kommer vara mindre över sommaren än jag är van vid. Men det tar jag vid senare tillfälle. För kanske att jag klarar mig iaf lixom. Ordnar sig!

Ha de bra Hej!

Bröstet känns oxå tungt

Idag är en av dem dagar då jag helst inte vill vara nånstans. Inte någonstans alls!
Känner smärta.
Det gör ont. 
Tung i huvudet.
Lustig känsla i kroppen. 
Bröstet känns oxå tungt.
Är det ångest som tynger ner hela korgen?
Är det ensamhet och sorg som trycker?

Tankarna surrar. Får ingen ro. Ingen fast mark.

Tänk om drömmarna kunde sätta igång igen. I denna verklighet vill jag inte vara.

Är det meningen att allt ska vara såhär?
Blir det inte bättre än såhär?

Obetydligt inlägg

Har dem senaste dagarna funderat på vad jag vill göra när jag blir stor. Kanske satsa på det som jag är bra på. Det hemska med detta är att jag kom fram till att jag inte är bra på nåt. Så frågan vad jag ska göra kvarstår =(
Är så hemskt trött på denna osäkerhet med inkomst. Plugga vidare och bli nåt större.. Som vadå? Det jag vill kräver så himla mkt. Men jag ska ta reda på vad det innebär. För kanske att jag kan det. Ska smida lite på tankarna å se vad jag kan göra åt det. Time will tell!

Vidare undrar jag vart sommaren har tagit vägen. Måste man åka utomlands för att avnjuta sommar å sol? Har ju inte möjlighet att åka utomlands.. Så nu får solen komma och stanna kvar!

Dags att göra sig iordning och möta dagen. Duschen är redan avklarad så det är inte så mkt mer som behövs. Kanske lite mascara. Sen ska jag fixa köket innan jag gör nåt annat.

Hejsvejs

hör å häpna!

Finns vissa saker som aldrig sluta förvåna mig. Människor! Det finns verkligen folk till allt. Och sista idioten är inte född än. Tyvärr.

Igår klämde en grannunge sig i dörren.. Fy så det kändes i mig. Aldrig riktigt upplevt det jag kände. Jo, men inte på det sättet. Det var som att jag kände hennes smärta och led med henne. Sympati?
Tog iaf hand om henne och sköljde fingret och ringde pappa.

På onsdag har min son skolavslutning. Glad över att hans pappa tar han så mkt av sin semster samt att mormor tar en vecka. Då jag jobbar hela sommar så kan vi inte göra så jätte skojiga grejer. Men självklart så kommer vi äta mssa glass och bada och åka på ett å annat äventyr. Men inte samma sak som att vara ledig å planera nåt. Nästa år hoppas jag att jag ska kunna ha semster och njuta den med barnen. Minns inte hur det är att ha semester. Betald ledighet.. Va e de?
Känner i kroppen att jag jobbar för mkt. Men som idag, då jag är ledig, är jag väldigt rastlös och får nästan ångest för att jag inte jobba. Jag vill åka till jobbet. Men idag har jag inte nån bokning. Hoppas bara inte att jag ska börja oroa mig igen för att få ihop timmarna. Suck alltså! Vet inte om jag skulle klara ytterligare en period med oro. Den förra är ju just över. Nästa månad borde jag få en bra lön. Aja. Skit va de me de. Ordnar sig

Färg.. Hör å häpna.. Jag har fått färg. Jag är mer eller mindre brun!!! Dock bara på armar, bröstkorg och på övre ryggen. Men va fan.. Jag är inte röd lixom. Typ BRUN!! Känns hur underbart som helst. Aldrig någonsin haft så mkt färg alltså. Och då har jag inte gjort annorlunda mot annars lixom. Solen måste vara starkare i år än nåt annat år.

Nu ska jag ta mig en kopp te och ringa till nån

"Mina barn är mitt allt"

Uttrycket.. "Mina barn är mitt allt". Det stämmer verkligen. Mina barn (+Kristoffer) är mitt allt. Känner mig fortfarande lika dyster som dem senaste dagarna. Vet inte vad jag kan göra. Ha folk omkring mig är bra på det sättet att tiden går. Men när jag lämnar folket så känner jag en tung ångestladdad dimma. Jobba är det enda som funkar. Dessvärre så har jag blivit av med massa nätter denna sommar då vikariehanteringen valde att plocka in en och samma vikarie (för vikarien) ist för att låta mig ta dem nätter jag vart lovad. Förstår grejen men anser det fel när man redan gett bort nätter. Synd bara att jag inte fått dessa nätter via vikariebanken för då kan dem inte ta bort dem för mig, mig veteligen iaf.

Dottern är hos sin pappa nu. Snuttan har tydligen feber. Inget jag märkt av. Kanske lite idag men trodde det berodde på trötthet och solen. Så observant är jag på min egna dotter =(.
Sonene är ute och leker. Varit med sin pappa i helgen. Fått en ny hjälm och skateboard. Jätte glad över dem. Vilket jag oxå är. Även fast han redan har båda. Dessa var lite finare =)

Vart ute i Jennys trädgård hela dagen. Känns i ansiktet. Nu är jag hemma igen och sitter vid datorn. Kristoffer är iväg och gör nåt med bilen. Snart kommer Anna (W) med familj på en fika.
Så nu ska jag på toa å sen sätta på lite kaffe.

Over and out

Ärligt alltså

Idag är en dag som inte alls är bra. Känner mig nedstämd och ledsen idag. Vet ärligt inte varför. Så fort jag ser i Kristoffers ögon och möter hans läppar är allt jätte bra. Men sen då..? Har Julia extra även denna helg. Hennes pappa träffar gamla kollegor och snackar ikapp. Mindre skoj för dem för det pissar ner ute. Regnat som tusan skapligt länge nu. Jag behöver oxå vara ledig känner jag. Svinjobbigt är det. För när jag är barnledig behöver jag jobba för att få ihop ekonomin. Men jag måste vara ledig för hälsans skull. Svår prioritering. Ärligt alltså. Svårt! Idag har jag känt mig så fruktansvärt tjock och ful. Har iaf bestämt mig (som det låter idag) att jag ska göra en fettsugning! Inte kanske. Inte om. Bara när. Och det blir av så fort jag kan. Antingen när jag sparat ihop till det eller när jag betalat av tillräckligt på lån så jag kan utöka det. Kanske t o m när jag får sån löneökning att jag klarar att utöka lånet iaf. Så idag är det två saker som är säkert.. Jag ska fettsuga mig och pumpa upp tuttarna till det jag hade innan jag "sluta äta".

Kollar en film på trean. Är så ruggit avis på den kvinnan alltså. Åker iväg sådär till London med en snubbe som vet vad äventyr och festa är för nåt. Sen har han så ruggit med pengar att han har limo, eget plan och kan betala allt. Jag vill oxå resa ut i världen och bara njuta av landet. Inga begränsningar!

Är så ledsen över min tillvaro just nu. Minns inte när jag var ledig på helgen sist. Spelar nog in en heldel kan jag lova. Inte för att det spelar nån roll då jag inte har pengarna till att hitta på nåt om jag nu skulle vara ledig. Klyscha va? Vill vara ledig men kan itne göra nåt när jag väl är ledig så jag kanske ser till att inte vara ledig? Gah!

Pengar pengar pengar! JAG HATAR VERKLIGEN PENGAR!

Jag vill ha en figur som kan bära upp en snygg figur klänning. Jeans och t-tröja. Jag blir fan galen!

Som sagt.. Jag är väldigt ledsen över mitt liv just nu! Hoppas att det går över tillsammans med regnet

Städa vore på sin plats oxå. Jag suger!

RSS 2.0