Kanske är på sin plats med en uppdatering!

Ja. Som rubriken säger. Det kanske är dags för en uppdatering. Kommer bli långt. Mycket svammel å så oxå självklart. Vet inte vart jag ska börja.
Kan börja med att jag sitter hemma i soffan framför datorn (som jag äntligen har laddare till -tack Jenny-) framför Idol finalen (som har pause) med hörlurar på mig och lyssnar på skön musik. Ska försöka lägga upp det jag lyssnar på exakt nu. Minns inte hur man gör.. Märks om jag lyckats.



Kanske är det bara en länk ovanför men förhoppningsvis så är det så ni kan klicka direkt. Märks!

Julia sover och Victor är hos sin pappa. Sitter alltså själv. Det är inte så bra. Då kommer det massa tankar. Skit var det med det. Bara gilla läget. Är ensamstående nu lixom. Det som tynger mig mest är ego svin som utnyttjar med lögner. Fy å för fan! TVI alltså. Men en vacker dag kommer min seger dans. Jag vinner alltid i längden. Skam den som ger sig. Mest är de skam åt den som ger sig på mig! Den som känner mig eller råkat ut för mig vet vad jag menar. Är väldigt elak egentligen å jag gillar dessutom. En människa som gillar det onda är oftast ett hot. Det gillar jag ännu mer. Ibland vill jag inte ens möta mig själv. Men man ska inte ta emot skit. Så enkelt är det. Blir man orättvist behandlad ska den som handlat fel veta om det med råge! Sån är jag! Kan tyckas vara fel men sårar man mig så får man skylla sig själv. Å just det jag pratar om är ruggit illa. Denne ska få veta vad denne har gjort. I sinom tid..!  Men just nu får jag bara bita ihop å gilla läget. Finns inget jag kan göra nåt åt nu iaf. Det är kört. Totalt jävla kört! Å det gör ont. Väldigt ont kan jag lova. Men vad är en bal på slottet lixom...
Sånt man inte kan röra gör ont å det man kan röra går över!
Nog om det underbara svinet som jag inte kan glömma eller släppa!

Stockholm.. Det är en extremt vacker stad. Ligger mig varmt om hjärtat och jag saknar allt som ingår. Mer å mer för varje dag som går.. Kanske inte för varje dag men saknaden växer. Mina vänner däruppe.. H-vete vad jag saknar dem. Å folk säger att pengar inte gör en lycklig. Ät gräs! Säger jag till dem. Om jag kunde skulle jag åka upp varannan ledig tid å bara mysa med dem däruppe. Men det går inte. Inte jätte gratis att tillbringa en helg där. Å nej jag vet. Blir inte dyrare än man gör det. Men jag vill så mkt å när jag ändå är uppe måste jag passa på med allt jag hinner! Jag vill flytta upp igen men samtidigt inte. Blir ju samma problem om jag flyttar upp. Bor jag där kommer jag sakna alla här. Moment 22 ;-))

Problem just nu.. Vill klippa mig i en frisyr jag suktat på ett tag. Men blev ställd på pottan idag av en kompis (från Sthlm) om att fixa den då han anser mig snygg i den. Men jag har liiiite svårt att tänka migi den. Jenny gilla den skarpt å tror jag skulle passa i den. Vad tycker du? Känner dock mig för bra så jag kommer inte klippa mig såhär. Men det kanske skulle vara snyggt. Eller hur?



Mina barn mår bra å så. Eller ja, enligt mig iaf. Dem ringde från dagis idag och jag var tvungen att hämta henne då hon var grinig, ledsen å dem var tvungna att bära henne/sitta i vagn hela tiden. Jag märkte ett JOTA under hela dagen. Fråga när dem ringde plus när jag hämta henne om hon inte kunde vara trött då hon vakna 05.15. Men det trodde dem inte. Dem hade sett detta massa med gånger på andra barn. Hon mådde inte bra å jag skulle komma. Exakt samma sak i onsdags när jag lämnade henne. Dem ringde mig pga feber (38) å hängig bla bla.. När jag kom skutta hon till mig jätte glad och jag märkte ingenting efter. Hade henne hemma torsdagen då man måste det enligt dagisregler. Men icke sa nicke! Lixom.. Vad är problemet med att lyssa till mamman? Aktivera er ist å avvakta till efter lunch å så innan man ropar. Slutar med att fönster spricker å man skär sig. Jag ska ha ett samtal med rektor på måndag. Detta är inte okej. Hänt flera gånger nu!

S H I T ! ! ! Sitta på FB samtidigt är inte bra! Klockan är ju över ett. Ojdå! Inte så bra..! Haha! Jag känner mig inte trött längre. Men men. Jag måste lägga mig. Blir ju väckt tidigt av Julia imorgon. Ut å leka i snön! Yey! Å på tal om det. Jay vann Idol å det är bra. Han är snygg, läcker å het. Plus kan sjunga som en gud. Underbart. Han utklassa henne tror jag!

Rent känslomässigt är jag lite ur balans. Men jag är på god väg att bli stabil igen. Läget är iaf under kontroll och bara det är ett stort kliv i rätt riktning. Har fått ordning på det mesta. Nu är det bara att verkställa. Vilket är den lätta delen. Så jag är snart lika tuff som den soldat jag en gång varit! ;-))

Nä. Pga mitt FB beroende så får jag skriva mer en annan gång. Nu när jag har min egna dator kanske det t o m blir imorgon =)

Sov gott å dröm om mig!

Puss i ljumsken!

Jag måste ju säga att man verkligen vet ve...

img_0324 (MMS)

Jag måste ju säga att man verkligen vet vem ensvänner är när det kommer till kritan. Har det väldigt tufft just nu. Hade det tufft som ensamstående med Victor.. Nu jag två barn. Inte alls lätt. Ändå har jag dottern varannan vecka. Idag har varit en hemsk dag. Lämna dottern på dagis idag då hon var feberfri. Mindre än två timmar senare ringer dem från dagis. Har varit hemma sen i söndags då jag inte mår bra. Dottern oxå sjuk sen torsdag förra veckan. Men för mig sen i måndags Så det blir sjuk hela veckan. Det är ju strålande för ekonomin. Eller inte.  Sen har det hänt en jävla massa smågrejer, vissa större än andra, längst vägen. Separera 1/8 å det känns som 3 år sen. Är det inte det ena är det det andra. Sagt det många gånger förr.. Jag får inte ha det bra. Det ska alltid vara nåt som försöker trycka ner mig.  Om jag ändå kunde skriva om allt så kanske det kunde kännas bättre. Just nu är jag iaf väldigt olycklig och kämpa på lånad tid. Trött trött trött. Ständigt trött.  Vad skulle jag göra utan mina barn? Dem kan verkligen driva mig till h-vete å tbx men jagälskar dem för mkt för att det ska sabba. Dock är det ruggit krävande. Det ska jag inte säga nåt om.  Jag vill så mkt. Samtidigt som det ena motsäger det andra. Ja det var mer än jag skulle skriva. Tack G för att du finns! Dina få rader idag fick mig på mycket bättre tankar! En av dina underbara sidor! Spelar ingen roll hur länge sen det var.. Du finns där! <3


RSS 2.0