super najs!

Det finns en del att skriva.
Men jag skriver bara det som är aktuellt. Får uppdatera mer ngn annan dag i veckan.

Just nu är jag hemma hos Anna i Ljungsbro. Sitter i soffan å har det lyx med en värsta snygg laptop   =P
Kom hit igår efter jobbet. Vi satt ute på baksidan å hade det väldigt trevligt. Snacka skit, spela yatzy å bara umgix. Hennes sambo spela data så vi kunde vara ensamna. Det var snällt. Fick en massa kläder av henne oxå   =))  Lika najs varje gång hon får för sig att rensa sin garderob.
Gårdagen var väldigt trevlig. Måste göras fler gånger. Påminner om förr lixom. Saknat det som fa-an!
God mat fick jag oxå. Köttfärssås a la Anna   *grrrr*
Alldeles för sällan som man äter den.. Likaså hennes goda stroganoff   *grrrr*

Hjälpte till att montera ihop hörnhylla till badrum, hatthylla plus skohylla. Jag å Anna är stjärnor på att montera. Inte ett problem fick vi   =D   Hur bra som he

Än så länge är jag upp själv då dem båda är tröttmösser som sover hur mkt som helst *visslar* =)  

Ikväll är det fest hemma hos Jenny. Jag hoppas att Anna + sambo hakar på. Ska bli trevligt. Dricka lite alkohol å umgås.. Spela poker för den som vill... Sjunga karaoke för den som vill.. Eller bara supa sig full för den som vill...
Kommer bli najsit!

Jaha, nahe...
Om jag ska ta å gå på toa nu innan det händer ngt otrevligt i hennes soffa..
Ha det bäst!

Äkta kärlek lyser även upp gråa dagar!

Bröllop

Då har det hänt!
Min bästa, barndoms vän har gift sig. Gift sig!!!! Lixom.. Hallå! Hur hände detta? *S*
En ära att vara brudtärna asså!!!
Det var hur bra som helst. Nervös som en gnu men annars mådde jag prima, om jag ens kunde känna det då. Jag kände mig som en prinsessa. Blev stylad och åkte limo till kyrkan. Hur grymt som helst.
Jenny, bruden, hon var otroligt fin asså. Helt stört vad den dagen gick fort.
Det var massa att göra under dagen. Men det gick väldigt smidigt måste jag säga. Jenny å jag fick håret fixat. Även sminkade å så. Sen på med kläderna. Blev lite tears in my eye asså, när jag såg henne helt klar. Obeskrivligt!!
Allt gick jätte bra i kyrkan å så. Sen var det dax för dem att säga efter prällen.. Då var det kört. Då vart det väldigt fuktigt i ögonen. Trodde jag inte om mig själv ska jag säga. Men jag fick tårar av själva "vigsel sermonin" (eller vad man ska kalla det) Hur fint som helst asså!

Efter det togs det massa fina kort.
Sen bar det iväg till kyrkan. Där väntade alla gäster. Minglade lite å så. Väldigt najs å se alla Jennys familje medlemmar samlade. Dessa tal systrarna hade... Asså.. Fucking shit!!! Hoppas ngn håller minst lika fina tal för mig den dagen jag gifter mig! My God!
Maten var jätte god! Fanns lite av allt möjligt. Favoriten var helt klart broccoli pajen. Hubba!!

Festen efteråt var väldigt skoj oxå. Bra musik å bra fart på folket. Hade jätte skoj med Jennys föräldrar. Länge sen jag skratta å grät så mkt på samma dag asså. Hur bra som helst asså!

En gigantisk eloge mm till min kära vän Frida som ställde upp med sin kompis å såg till att Jenny å Linus dag blev perfekt. Dem hjälpte till i köket. Såg till att det fanns att dricka, äta å fika. Å dem gjorde en fantastiskt jobb!! -kraaaam-

Jag hade en jätte skojig dag å likaså Jenny å hennes man. Jag var inte hemma förrän typ kl 04.00 eller nåt.

------------------------------------------------

Igår var jag å Älsklingen ute å åt. Vi båda tog Black & White. Super gott.
Efter det så spela vi minigolf med Frida. Jag vann *harkel*
Nä.. Jimmy vann faktiskt.
Sen var vi hemma hos Frida å snacka skit till skapligt sent. Jätte trevligt. Man hörde Per Gessle från hennes balkong. Som för övrigt var väldigt tuff. Lägenheten var väldigt najs som hon å Snubben bor i. Jätte mysigt inrett.
Är inte ett dugg förvånad att dem har det så fint hemma. Det var ju hon som tipsa mig om massa grejer till lägenheten när jag var ny separerad.

Idag kom min älkling Victor hem. Hurra!!! Mamma kom ner med honom. Underbart å se henne. Hon bjöd oss på Max innan vi åkte hit. Stanna på fika. Svärföräldrar kom oxå över på fika. Väldigt trevligt.

Nu är min älskade mor i Gbg. Hon har lyxen att ha semester som alla andra.
Men inte vi som pluggar. Vi måste jobba under vårat sk sommarlov. Hehe! Som tur är så trivs jag ngt så otreoligt på min arbetsplats =))

Nä.. Nu har jag skrivit tillräckligt långt.
Får fylla i resten en annan dag.. Kanske imorgon =))

RSS 2.0