torsdag

Nu är det torsdag morgon och idag är en mer dyster dag. Ska på begravning idag. Börjar om fyra timmar lite drygt. Hoppas det går bra!

Jag har nu gått bredvid färdigt och imorgon börjar jag jobba på riktigt. Ska bli najs att börja tjäna pengar igen. Sen nästa vecka ska jag gå bredvid igen två nätter. Dock på annat ställe. Ser jag fram emot extremt mkt. Får se om det är lika najs att jobba natt som jag tror =) Hoppas dem bokar in mig massa massa!

Har duscha och satt på mascara so far. Julia har fortfarande pyjamas. Men klockan är ju inte mer än lite över åtta så det är ju fortfarande morgon. Jag har inte heller kläder på mig. Sovkläder bara =P Vill inte ta på mig det jag ska ha än då Julia är snorig och vill inte ha det på mina kläder. Snor på kläderna är inte trevligt!

Tiden tickar på och jag känner mig tom. Tomheten är något som ökar och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Den blir tyngre att bära, men än så länge är krafter starka och jag klarar av att bära. Vad gör jag när tomheten är tyngre än krafterna orkar?

Om ca 2,5 timme ska vi gå till Farmor. Bäst att börja fixa sig klar sakta men säkert.

Ha de bra Hej!

Lite kort..

Idag blir det ett kort inlägg. Jag är jätte trött. Ska skriva lite snabbt och sen sätta på te. För att efter tet tvätta mig å så. Så är jag redo att lägga mig. Får se när det blir. Kunde lagt mig redan vid fem ikväll *S*

Dag två på jobbet avklarat. Känns ruggit bra. Jag är väldigt trött. Inte van att gå upp kl 5 och sen springa runt hur mkt som helst. Men det går bra och jag trivs. Ser fram emot helgen då jag ska jobba fre-sön 16-21,30. Dem boka mig redan igår innan jag gick hem. Känns bra! Imorgon är det kvällen sen blir jag självgående. Najs!
Personalen är härlig och gamlingarna är härliga. Känns härligt =P

Annars då.. Jag har inte hunnit att känna efter på riktigt så det flyter på i ovetskap. Vilket jag är nöjd med. Just nu pallar jag inte att ta tag i saker. Har nog som det är. Imorgon ska jag ner till banken och hoppas på positivt besked. Annars vet jag inte vad jag tar mig till. Men det är morgondagens bekymmer. Just nu känns det som att allt flyter på och jag tänker glida på den vågen tills imorgon vid 10,15.

Nu sover Julia. Victor ligger. På dagis för Julia går det inte bra. Plus att mitt i detta så blir hon sjuk. Hon har feber och allämt hängig. Lilla gumman! Pappa blir nog hemma imorgon med henne. Stumpan då!
Victor är iaf glad över att få börja fritids. Han har längtat som tusan på att få börja fritids. Så pass att det inte är nåt problem på morgonen. Han går upp och klär sig och fixar sig klar inför skolan utan problem -peppar peppar-

Natti

Jobba jobba jobba imorgon! Hurra!!!!

Imorgon är det måndag.. Vet ni vad det innebär? Det innebär jobb för mig. Eller jag ska gå bredvid men iaf. Jag ska få betalt som att jobba. Kommer dock inte bara gå bredvid å glo utan jag kommer självklart hjälpa till =P Underbart att få jobba. Ni anar inte. Som jag har längtat!
Första gången på väldigt länge jag ska upp väldigt tidigt. Fem måste jag vara vaken och uppe. Får se hur pass trött jag kommer vara. Kanske så pass att jag måste ta mig en dusch imorgon bitti för att vakna =P Hehe!
Får inte glömma lunch och frukost macka. Sen måste man tydligen ta med egen kopp till att dricka te/kaffe ur så det får jag inte glömma heller. Blir bra!

Dagen idag har gått smidigt. Fick sova till 10 -puss-. Jimmy åkte iväg nångång innan lunch och köpte ny skärm till datan samt fjädring (eller vad det heter) till bilen så bagageluckan kan stanna uppe. Blir svårt att ta in vagn med en hand =S Hehe! Nu blir nästa steg att få dit den.

Denna kväll fick Victor bestämma vad vi skulle äta till middag och han valde McD. Sagt och gjort. Vi åkte dit och åt. Fiskburgaren börjat tappa stinget. Alldeles mjuk inuti och rasar sönder typ. Tappat smak har den gjort oxå. Var nog sista gången jag åt den på McD. Synd. Gillar fiskburgare. Byta ut det mot kyckling nästa gång.

Imorgon kommer Farmor hämta Julia på dagis runt kl 14. Skönt för henne att inte gå hela dan efter en invändning som inte riktigt var som jag trodde/förvänta mig. Sen hämtar Jimmy henne där när han slutar då han ändå slutar kl 17. Så han kommer till Farmor snabbare än mig då han åker bil och jag buss. Ska ju till banken efter jobbet. Kanoners blir allt!

Natti!


Floor ball =P

Hur sjukt är det inte hur saker och ting kan bli. Vart går gränsen för vad man ska göra?
Märkligt hur ett slut bara kan ske utan att man hinner fatta vad som hände.

Har nu suttit och kollat runt på olika bloggar. Blir så avis på dem som kan måla sina ögon snyggt. Jag vill oxå kunna göra det. Sminkar mig själv väldigt lite och väldigt tråkigt. Även fast jag ska ut eller vad jag ska göra. Det är bara mascara. Ibland lite ögonskugga i två olika färger. Ljus med lite glitter i och en beige i ljusare ton. Tacka f-n att jag vart sminkad när Jenny gifte sig annars hade jag sett jätte tråkig ut.
Vill kunna göra snyggt med ögonskugga, kajal och mascara och allt annat man använder när man målar ögon snyggt.

Nästa vecka har jag tre dagars jobb samt två dagar veckan efter det. Känns otroligt skönt. Ska bli intressant och känna hur trött jag kommer vara nästa vecka. Är ju van att sova middag. Och gör jag inte det är jag helt färdig efter några dagar och somnar svin tidigt på kvällen. Som igår.. Jag somna typ kl 20.00. Vakna en kort stund senare på kvällen då jag klädde av mig, tvätta mig och alla dem bestyren och gick sen och la mig igen. Hade ändå inga som helst problem att sova middag idag innan vi skulle iväg. Om jag ändå kunde vara lika pigg och hurtig som förr. Då händer det grejer!

Dagen.. Varit på stan med Jenny och köpt doppresent till Hugo. Köpte ny kalender och örhängen samt gjorde ett till hål. Denna gång fick jag det slutgiltiga svaret att det inte alls är bra om jag gör två hål på den plats som är kvar till översta hålet. Det är bäst att endast göra ett till då min "böj" inte "tillåter" två till. Tydligen följer man nån form av böj på örat längt med brosket. Och denna böj tillät inte två hål till. Den kvinna som tog mitt hål gången innan denna (dryga två månaders sen) hade satt det lite tokigt. Vilket jag märker nu. För detta hål känns inte alls i närheten av vad den fööra gjorde. Plus att när jag sov liddag idag hade jag inte några problem att ligga på det örat. Men det kunde jag inte med förra hålet. Inte alls på några dagar. Hade jag haft otur så hade brosket spruckit på det förra. Ojojoj! Inte bra. Man ska ju ha tur i nåt så varför inte helt brosk =P Fick man lära sig nåt nytt även denna dag. Hör å häpna.. Jag köpte inget annat å då var vi inne på Kappahl. Brukar annars alltid komma hem med en hel kasse med nya grejer när jag är på stan med Jenny. Hehe!

När vi kom hem så var det dags för lunch för mig och Julia. Efter lunchen sov vi. När vi vakna var det dags att åka till kyrkan. Hugo döptes idag. Han hade växt massa. Blir bara mer å mer lik sin far. Som Julia då. Hon är oxå mer lik sin far. Hehe!
Till fika vart det smörgåstårta, kakor, chokladtårta med grädde och massa goda chokladbitar. Sen läsk. Allt detta = Inte bra för Therese! Men men.. Första gången som jag åt mindre än jag brukar till middag. Är fortfarande mätt lixom. Shittangittan allså!

Sen när vi kom hem så har det inte hänt så mkt faktiskt. Victor har städat på rummet, spela bandy och ja.. Kollar nu på tv med lördagsgodis.
Bandy.. Fått veta att det heter Floor ball på engelska. Golv boll ? =O Haha!

Nä! Nu ska jag sätta på te, tvätta bort smink och sen dricka te.

En fråga.. Varför kräva saker av andra när man inte kan uppfylla det själv?

Tjingeling Tjoflöjt!

Känns inge bra!

Ja då har jag för första gången på två veckor lämnat Julia på dagis kl 9 och hämtar henne sen kl 14.
Det kändes inge bra.
Inte alls faktiskt.
Shit vad hon skrek.
Och detta är sista inskolnings dagen =(
Blä!

Nattjobb!! =D

Ja då har jag även fått ett natt jobb. Känns underbart. Har velat jobba natt väldigt länge nu och nu äntligen ska jag få göra det. Wohoo!!!

Idag har dagen flytit på rätt bra. Inskolning till kl 14. Innan jag hämtade henne vid två körde Susanne ner mig till ams för en snabb träff. Sen släppte hon av mig hemma så jag kunde ta emot Victor. Han stack hem till en kompis och jag åkte med Susanne till skolan och hämta upp hennes son. Därefter bar det av till posten för att hämta ut ett paket för att sen sluta hemma. Hem och fixa med Julia och leka lite. Sen gick vi till netto. När vi kom hem var det dags att styra till middag. För att sen lägga barnen.

Känns ruggit bra med jobb nu. Så jag hoppas att det ordnar sig med tider. Men det borde det göra då dem säger att dem är i behov =D -glädje glädje-

Imorgon är sista dagen på inskolningen och det känns inte bra. Eller det känns bra i synpunkten att jag börjar jobba nästa vecka. Men annars känns det inte så bra. Har inte lämnat henne tillräckligt anser jag. Ska prata med dagis imorgon och sen ringa rektor. Man ska se upp för såna som mig. Vi ifrågasätter allt som anses vara mindre bra. Får se vad svaret blir.

Min älskade son har börjat drömma mardrömmar. Den slutsatsen har jag gjort pga hans beteende. Han är jätte ledsen och yrar en massa. Stackars min älskling! Som tur är minns han inte vad han drömmer.

Har åter igen börjat fundera ang håret. Blond eller mörk? Kommer förmodligen inte färga igen då jag minns tydligt hur jag saknade det blonda. Men tankarna finns ändå där.........

Måste även säga att jag fick en låda med underbart goda Geisha av min älskling idag!! <3

Nu är det dags att borsta nötter och träffa John. Ville bara säga att jag även fått natt jobb!

Jag har fått natt jobb!!

Palla jidder lixom!

Jahaja. Ännu en sån kväll som känns tung. Inte alls skoj!

Dagen idag då. Haft inskolning på dagis. Vecka två. Det går lixom inte framåt och det gör mig jätte nervös. Tycker uppriktigt synd om Julia om det inte funkar nästa vecka. Måndag och tisdag är fulla dagar för henne, 07,00-16,30. Hoppas verkligen innerligt att det kommer gå bra. Ska prata med personalen imorgon samt vända mig till rektorn. Detta är lixom inte okej. Det är Julia som kommer lida lixom. Inte okej!!

Sen var det hem och ge henne mellis. Packa badkläder. Ringa några samtal och sen bar det av till simskola. Jag och en annan mamma kör varannan gång. Vet inte varför men jag räknade inte i min tidsplanering att skrapa och borsta bilen. Så vi kom fram lite senare än jag tänkt. Ännu senare blev det då det inte fanns parkering där jag hade planerat. Dem fick gå föra och byra om å så medan jag parkera och betala. Dem var jätte duktiga. Likaså när det var dags att duscha och komma ut. Denna gång var dem inne på herrarnas. dem skötte det galant! Så det kommer dem få göra även (näst) nästa gång. Och (näst) nästa gång. Så länge dem sköter det.

Efter simskola var det bara att åka hem och sätta igång med maten. Efter maten var det bara att göra läxa med Victor för att sen lägga honom.

Swoosch!!!! Nu är klockan över elva lixom. Jag känner verkligen när barnen somnar senare än dem brukar. Men men.. Ska skriva klart sen slagga.

Om jag inte sagt det tidigare så säger jag det nu. Har jag sagt det tidigare så säger jag det igen. Jag har fått jobb. J A G  H A R  F Å T T  J O B B ! ! ! ! !
Ska gå bredvid tre dagar nästa vecka på Aspen (hemtjänst).  Tack Nea för att du fick mitt arsle ur vagnen så jag kunde skaffa jobb!! Två dagar dagtid, 7-16 samt en kväll, 16-21,30. Sen kan dem börja boka mig. Kanoners! Jag är även intressant för en annan att jobba natt. Ännu bättre! Hoppas hon hör av sig. Eller dem rättare sagt. Det är två stycken =D =D Lixom fatta om jag jobbar natt. Då har jag massa tid med barnen och dem kommer ha det underbart. Victor längtar till fritids, vilket han kommer vara på, i lagom dos. Julia.. Ja henne är jag orolig för. Hoppas verkligen det kommer gå bra. Så för hennes del är det ju kanoners alltså! För att inte prata om att det ger ju mer klirr i kassan. Bara bra saker! -håller tummar å tår- 
Sen har även Jimmy fått ett nytt jobb. Det känns som det kommer ordna sig för oss när vi börjar håva in kosing. Får vi bara hoppas att det blir massa massa timmar, minst heltid, så det blir en lön att njuta av =P

Vad ger det att jiddra om samma saker flera gånger? Så många gånger att man t o m vet svaren från motparten. Vet ni.. Jag är så less på det. Jag orkar verkligen inte hålla på att älta samma saker. Lixom, när är det nog med skiten? Det är lixom alltid jag som är den dåliga. Det är jag som aldrig hör av mig. Det är jag som inte bryr mig. Det är jag som är dryg. Det är jag som är kall. Det är jag som... jag jag jag jag jag. Samtidigt som jag utnyttjar. Lixom va fan! Vem orkar ta detta om å om å om å om igen lixom. Inte jag iaf. Som sagt. Jag är less på det. Orkar inte hålla på med sånt längre. Om jag är all denna förbannade skit.. Varför hålla på å jiddra med mig. Hade jag nån i min omgivning som jag tyckte allt detta om skulle jag inte bry mig om denna och bortprioritera denna ur mitt liv. Såna vänner klarar jag mig utan. Och menar man dem inte.. Varför i hela h-vete säga det hela tiden??
Jag pallar iaf inte mer.
Hör ni det, Therese Falkenberg pallar inte mer!
Grattis!

%&/"¤!#¤

Idag har varit en dag då jag varit igång från typ 10. Har inte gjort så jätte mkt men ändå haft upp ångan lixom.
Det bästa med denna dag är att jag nu bokat in tre dagar i nästa vecka som jag ska gå bredvid. Sen är veckan efter det är det fritt fram för mig att börja tjäna pengar. Sååå underbart kan jag lova. Känns otroligt skönt. Jag hoppas det kommer massa med jobb samt att jag får nåt av dem jobb jag sökt inom psykiatrin. Time will tell!

Helgen.. Ja, vad finns det att säga om den. Ska jag vara ärlig så minns jag inte så mkt av helgen. Jag tvätta igår till typ kl 23. Victor var med sin pappa hela helgen. Herr D kom och hämta här och sen lämna här. Super skönt. Dock fick ajg betala bensin iaf. Han betalar även mig när jag åker ända upp. Inte mer än rätt anser jag/vi.

Saknaden efter vänner i Sthlm är dessvärre fortfarande stor. Brukar normalt lägga sig efter ett tag men det har den icke gjort denna gång. Tråkigt. För det känns väldigt tungt faktiskt. I mellanåt vill jag flytta upp så jag kan träffa dem oftare. Men då sitter jag iaf i samma sits då jag skulle sakna vännerna här nere. Jag trivs sjukt bra i Linköping och kommer inte flytta härifrån. Det kostar mer än det smakar.

Var och fick Spiral idag. Att sätta in den gjorde inte ont. Inte ont alls faktiskt. Men det var väldigt obehagligt. Efteråt kände jag mig kraftlös, yr och illamående. Väldigt öm. En liten molnande känsla som att mensen var på väg. Men nu sitter den iaf och det är skönt. Hoppas den ger mig mindre mens mot vad mini-piller och p-stav gör.

Överlag.. Jo det knallar på. Vissa dagar är bättre än andra. Som det ska vara.

Tjingeling tjoflöjt

Sol i blick hela dan!

Hallojsan!
Då är det söndag och jag är på bra humör. Det känns som att allt kommer lösa sig trots allt. Ett jobb på G inom hemtjänst som jag ska till imorgon och boka in tider som jag ska gå bredvid så jag kan börja jobba. En vecka kvar på inskolningen på dagis sen är det frittfram att jobba hur mkt helst. Och jag hoppas det kommer vara mkt!!

Sonen kom just hem. Varit med pappa denna helg som varit nere i Lkpg i helgen. Så han blev hämtad här och lämnad här. Skönt! Ikväll är det tvätta och det är oxå skönt när det är klart. Möta en ny vecka med allt klart. Underbart!
Sen även imorgon ska jag sätta in en spiral. Det ska oxå bli skönt. Hoppas att detta preventivmedel inte ger mig mer mens än normalt. Är sååå trött på mens kan jag lova. Det kan ju bara bli bättre. Men skulle det mot all förmodan bli värre så åker denna spiral ut snabbare än kvickt.

Uppdaterar allt som hänt senare. Har den bästa Victor som står och väntar på att få spela på datan. Vilket han ska få!

Ha det bra Hej!

Julia utan mamma på dagis =S

Ja i skrivande stund är Julia på dagis och sover medan jag är hemma nojig. Det går bra. Det vet jag då dem ringde och berätta att hon hade somnat. Ätit dåligt men dem skulle prova igen när hon vaknat. Lilla gumman då! <3

Som sagt.. Det är dag fyra idag och det blir bättre och bättre. Likaså mitt tycke för dagiset. Det är mkt bättre idag än var det var i måndags och det är bra.

Får se när jag måste gå. Idag blir det lite konstigt med tiden. Victor kommer mellan 13.30-14.00 och det kommer en snubbe och fixar barnspärren på spisen mellan 13.00-14.00. Hur detta ska gå vet jag inte. Men det ordnar sig!

Nu är det dags för lunch sen ska jag slappa en stund innan jag hämtar henne.

Minus en dag!!

Då är snart måndagen slut. Vilket är skönt. En dag mindre till helgen. Det är dock en tråkig helg som kommer. Victor ska till pappa plus tvättning. Men det är ju skönt när den är över. Då är det som längst tills nästa gång =D
Jag är väldigt trött även fast jag sovid middag idag. Kanske just därför?
Skulle se till att Julia somna så jag gjorde henne sällskap. Jag somnade utan att ha satt alarm =( Inte så bra.
15.40 vakna vi igen och det är alldeles för sent för henne. Detta resulterade i att hon var vaken skapligt länge ikväll. Hon somnade lite efter kl 21 idag =S Aja! Nu har jag lärt mig denna läxa en gång till. No more nap after 3!! -hytter med finger-

Dagen på dagis var bra. Det är nåt med detta dagis som gör att jag inte riktigt trivs med det till 100%. Kan inte sätta fingret direkt på det men nånting är det. Men men. Jag hoppas på förstahandsvalet inom väldigt kort. Vilket inte kommer hända men jag kan ju hoppas =)
Julia verkade inte ha några större problem. Liiiite svårt att slita sig från mig. Var där 09-12 inkl lunch. Hon åt väldigt dåligt med lunch men det kan ha att göra med att hon var väldigt trött.
Något som jag tycker är lite konstigt är att jag ska göra "allt" med Julia under inskolningen. Jag som underhåller (hon leker självklart med andra barn), jag som byter blöja, jag som klär på och jag som matar. Kommer vara jag som lägger henne när hon ska testa att vila där. Är inte det konstigt? Hon vänjer sig ju vid det dagis inkl mamma lixom. Jag trodde det skulle vara som när jag skola in Victor, att jag endast finns i bakgrunden lixom. Aja! Vad vet jag. Tycker bara det är lite märkligt.

Victor följde med en kompis hem från skolan idag. Typ första gången vad jag kan minnas. Han har annars valt att ta med kompisar hit. Denna kompis bor nära så han var hemma på typ 5 min när det väl var dags att ta sig hemåt.
Han känns så stor liten på nåt sätt. Skrämmande. Han är lixom 7år. Shit asså! Minns fortfarande när han var bebis. Han var sååå underbar! Det underbara finns fortfarande kvar. Han lyssnade dock bättre förr. Han har varit väldigt väluppfostrad. Vet inte riktigt vad som hänt. Kan det vara lillasyster? Eller bara allmänt att det inte bara är han och jag? När jag väl sätter igång och tänker på saker som varit och hur det är idag kan jag ofta undra hur det hade varit om jag inte gjort vissa saker, hur hade det då sett ut för mig.
Nåt som ofta kommer upp är hur mitt liv hade sett ut om jag aldrig sa upp mig från jobbet jag hade i Sthlm. Eller om jag inte flyttat ner. Eller om jag bodde kvar i Lambo. Kan sakna lägenheten jag hade där. Eller bott kvar i Ekh. Bodde billigt och bra.
När jag inte mår så tiptop så känns det som jag inte har ett bra liv. Och då menar jag självklart inte familjen utan detaljerna. Det är inte dyrt här men man kan bo billigare. Jag går i vikt men tappar massa på brösten (vilket på ett sätt är bra men det finns en gräns) Jag är arbetslös. Vill för mkt för mitt eget bästa. Saknar saker som inte kommer kommer hända (vissa saker saknar jag men kommer inte göra) osv osv osv osv osv
Det enda jag kommit fram till är, vad man än gör åt saker och vad man än lyckas "skaffa" så är man aldrig nöjd. Ordnar man till det som man är -onöjd- med så finns det annat att gnälla på. Att bitcha om saker var nåt som var en stor del av mitt liv. Har insett att det inte hjälper. Det förvärrar. För då tänker man ständigt och konstant på det och det tynger ner en. Vilket inte är bra. Jag har så det räcker med mind-jobs.

Nu är det dags att avrunda kvällen för att sova. Måste nu ta tag i verkligeheten igen och börja ladda inför nya tag imorgon.

Over and out!

God morgon!

Idag är första dagen på dagis. Ska gå om dryga 30 min. Ska bli spännande men ändå lite läskigt. Är hon verkligen dagis-stor nu? Sjukt vad tiden går fort asså.

Jag skulle blogga igår kväll och skrivit en massa blaha men jag kunde inte logga in så det sket sig. Typiskt.

Hur som haver! Ville bara säga att det är snart dags för min lilla tös att gå till dagis för första gången på riktigt!

Have a great day!

Skit dag

Klockan är inte mer än snart ett. Det har inte ens gått halva dagen och jag är redan inne på tankar att jag vill att denna dag ska ta slut. Har sovit mindre bra inatt plus att jag vakna på fel sida. Sen att man har gnäll omkring sig gör inte direkt dagen bättre. Jag hoppas dock på att den blir bättre.
Känner inte för nånting och jag vill definitivt inte umgås med folk just nu. Känner mig anti allting och har svårt att se saker och ting positivt.
För att ge ett exempel på hur jag fungerar när jag är på detta humör..
Alla vet att jag längtar tills imorgon för att Julia börjar på dagis. Det innebär att jag snart kan söka jobb på riktigt och börja närsom lixom. Men just idag känner jag inte för morgondagen. Det innebär att jag ska vara på ett dagis i fem timmar med en massa barn som skriker och är överallt. Jag är den som "tar hand" om Julia med blöjor och mat och allt man nu gör. Morgondagen känns bara jobbig. Sen är det så att Victor kommer hem före mig gör saken värre (just nu). Handlar om kanske 15 min men iaf. Hoppas denna dagis start går lika bra som för Victor och att personalen ser det. Så dem är lika bra som Victor förra dagis. Där skola jag bara in honom i tre dagar då han trivdes jätte bra. Tror även Julia kommer klara det galant då hon älskar barn och älskar att leka.
Helt plötsligt kan jag se saker och ting finfint framför mig. Innan jag satte mig här kändes allt väldigt dystert. Hade inte alls lust att det skulle bli måndag men jag ville även att denna dag skulle ta slut. Jag vill träffa folk men samtidigt vill jag inte det då jag inte är på humör och det skulle inte komma många ord från min mun vilket inte är så jätte vanligt.

Nåt som inte är så poppis hos mig är gnäll. Gnäll gnäll gnäll! Det är en stor del av min vardag och jag är så trött och less på det att jag snart spyr. Det är så pass att jag ärligt inte vet vad jag ska göra åt det. Förr i tiden skulle jag takla det med samma mynt. Jag skulle ändra min attityd och vara dryg. För sånt jag inte tolerera förr slog jag bort. Idag är jag lite annorlunda/mognare att jag handskas med tjuren lixom. Men när det blir "för mkt" så tappar jag denna goda hand med det och känner panik. Lixom, vad fan ska jag göra åt sånt jag inte kan hantera? Försöker prata och säga att jag inte orkar med detta och jag inte vill osv.. Men det hjälper inte. En stor del av mig känner då.. Om jag inte respekteras, varför ska jag respektera? Om jag får gnäll (mm) hela tiden, varför ska jag uppföra mig?
Har du tips på hur man handskas med gnäll?

Jag är väldigt seg i min höger arm. Axeln ömmar och skuldran värker lite. Och allt det är Jennys fel! Bara hennes fel! Hon lura mig att spela bowling och tennis igår kväll och nu lider jag pga det. Vilket innebär att det är hennes fel. För hon tvinga mig =P Näää! Det var skoj. Förlora hela tiden men det var skoj. Och då spela vi inte så jätte mkt. Kunde varit mer. Men som tur var så hejda vi oss. Annars hade jag väl inte kunna lyfta min stackars arm. Hehe!

Har en massa saker som jag vill göra om i mitt liv. Kanske att det är lättare att ordna det nu när Julia börjar dagis. Kanske handlar min spärr om att jag inte har egen tid lixom. Att jag mer eller mindre ständigt är hemma. Hitta på nåt.. Vad är det? Nåt man köper på burk eller kokar i kastrull?
Bra start på året och jag hoppas att jag kommer göra om det fler gånger detta år än tidigare. Sthlm i mitt hjärta!!

Nu ska jag hälla ut pasta vatten åt sambon.

Later!

(Rättelse; Qween --> Queen)

Första skoldagen på detta år

Ja. Då är min son i skolan för första gången detta år. Skönt måste jag säga. Får han nåt att göra fram till kl 13 iaf. Kommer dagarna gå fortare. Plus att Julia börjar dagis på måndag. Skönt som tusan. Sen är det bara för mig att ligga i med att söka jobb. Första veckan kommer jag ju inte kunna jobba då Julia kommer behöva mig på dagis men sen är det nog fritt fram med lite jobb. Jag hoppas jag kan fixa massa jobb. Behöver verkligen pengarna. Har ju nu endast a-kassans grund belopp och det är inte mkt att hänga upp. Räcker ju inte ens till mina utgifter. Men det blir nog bra. Kan inte börja fundera så mkt i detalj om det nu. Blir lätt nedstämd när det kommer till pengar. Allt ordnar sig! Är det inte så? Vissa saker tar bara lite längre tid.

Igår åkte Julia pulka och hon gilla det väldigt mkt. Victor lekte med en kompis i stort sett hela dagen. Han var bara hemma för lunch. Sen när kvällen kom så vart han tjurig. Han ville ju göra så mkt inne innan det var dags att lägga sig. Så från idag ska han berätta vad han vill göra innan han sover så jag vet när han ska komma hem. Vill inte ha en sån kväll igen.

Rutinerna är nu på väg tillbaka och det ska bli skönt. Känna av att det är vardag. Hoppas tiden går lika fort som den brukar. Isf är det snart varmt ute =P Hehe!
Måste iaf säga att jag älskar snön och tycker det är najs att det är så mkt snö. Det enda som kundehjälpa till lite är om jag hade gått ner mer över benen och rumpan så jag kunde ha mina termo braller igen. Nästa vinter! Går ju ner i vikt iaf. Men jag tror alla kilon kommer från mina tuttar. Dem har gått ner massa nu och går dem ner mkt mer så kommer jag inte ha några kvar. Jag är visserligen hellre lite smalare med mindre tuttar än tjock och stora tuttar. Gnällde så mkt över dem förut för att dem var så stora men dem behöver kanske inte försvinna =O

Julia sover och kommer när som helst att vakna. Vilket är bra. För hon ska få i sig lite lunch och sen ska vi möta brorsan vid dagis idag. Komma ut lite i friska luften gör oss gott.

Var ute och satte upp en lapp om Herbalife igår. Hoppas det kommer vara människor som kontaktar mig så jag kan hjälpa dem att må bättre över sig själva och det bästa, ge dem mer ork.
Time will tell. Tar väl ett tag. Men jag får se. Kanske hör ingen av sig. Avvaktar några dagar och händer inget så får jag fundera ut ett till ställe att synas. Herbalife är produkter som verkligen fungerar! Herbalife har nu hjälpt mig två gånger. Så jag vet verkligen. Aja! Time will tell som sagt om jag kan hjälpa andra.

Måste bara säga att jag tycker det är stört j-a skönt att ha städat ut julen. Underbart att det är nåt som är bakom en och långt kvar till det kommer igen!!!!!

Nu ska jag fixa mig innan gumsan vaknar. Har duschat och måste på med kläder och smink.

På återseende!

Nytt år, ingen kalender =S

Ja då var det nytt år igen då. 2010! Otroligt. Så man snart får ålders ångest.
Ingen kalender har jag heller så jag kommer bli måttligt förvirrad. 6 dagar in på januari och jag har inte skaffat en än. Dåligt. Får köpa en lagom om en månad eller två. Går ju nu på a-kassa och får endast grundbelopp på max 320:-/dag. Kan inte sluta annat än dåligt. Men men.. Blir nog bra!

Idag blir Julia 13 månader. Stört vad tiden går fort. 13 månader sen jag satt i min soffa med en alldeles ny bebis. 
Hoppas kommande 13 månader går lika fort. Jag hoppas dessutom på jobb. 
Ska ringa runt som satan imorgon och hoppas jag får napp nånstans.  Kan inte vara utan. Dessutom är det väl även innestående lön så jag kommer vara utan pengar ett tag. Inte bra!
Känns som det hela kommer sluta med att Jimmy och jag flyttar hem till våra mammor för vi inte har råd att bo ihop. Vilket inte funkar det heller. Kommer inte ha råd att få upp alla möbler. PLUS så vill jag bo här. En lägenhet på botten med uteplats och allt är kanoners! Femma vore trevligt då jag helst vill ha gästrum. Men man kan inte få allt man vill ha. Synd!

Jag började iaf året kanon. Var uppe hos min älskade AG och hade det underbart! Hennes grannar hade en fest natten till söndag. Började kl 23 och slutade typ 5 eller nåt liknande. Aldrig varit med om volym på en fest tidigare. Samtliga på festen måste haft hörselproblem. Men men! Ingen av dem kan ha mått så jätte bra dagen efter. Men med rätta!! -mohaha-
Tack kära vän för en fantastisk helg!
Även min underbara sambo som lät mig stanna en dag extra än planerat med ingen varsel. Ungefär lika lång framförhållning som planeringen på att stanna i Sthlm.
Victor och jag stanna kvar en natt tillsammans där och lekte med Mathias! Härligt. Dem går jätte bra ihop!
Huddinge centrum är sig likt och sånt gillar jag. Jag har nog inte varit där sen jag flytta därifrån. Och det är 6,5 år sen och lite till. Flyttade april -03. ShittanGittan asså! Time flys!

Jul och nyår var bra. Barnen fick massa härliga klappar och dem var jätte glada och lydiga. Jag fick min gröt till frukost och det är ett måste på julafton. Julia sover konstig middag så nyår blev allt framflyttat än planerat. Skulle åkt ut till Anna efter lunch men då Julia inte sovit än så ville inte jag åka. Så fort hon vakna så fixa vi oss och åkte. Väl därute vart det god mat och en av dem godaste efterrätterna jag ätit. Ruggit gott! Anna is the qween på mat och dessert osv! Gottigottgottgott!

SNÖ! Det är massa massa massa snö ute. Helt underbart är det. Älskar snön! Vitt och fint är det. Victor skulle älska att vara hos mormor nu. Han och jag i backen i Salem. Wohoo! Den rockar fett! Jobbig att gå upp för hela tiden. Lift i den backen skulle göra susen, jag lovar!!

Kajsa.. Älskade Kajsa! Hon växer och står i sig. Hon blir 4 månader snart. Tänk när hon växer upp och leker med Julia. Hubbahubbahubba! <3

Mer än så om förra året tänker jag inte skriva. För det orkar jag inte. Nu ska jag ta en funderare på hur jag ska lösa mitt "kalenderlösa-problemet". Måste ha nånstans att skriva så länge. Samtidigt som det kvittar då jag iaf inte ser datum osv. Stora kalendern i köket kan jag inte skriva på. För små rutor. -mutter-
Kanske första året utan kalender?????

Tjoflöjt!

RSS 2.0