Jahaja. Då ska Victor vara med sin pappa f...

Jahaja. Då ska Victor vara med sin pappa fyra veckor. Kom nyss hem från att ha lämnat honom. Kändes väldigt tungt att åka. Ville inte. Stockholm är härligt. Så fort man ser gnesta skylten känner man förändring i kroppen. Södertälje skylten får en att le. Salem skylten börjar fylla en med värme. Nu sitter jag på min balkong och ska nu in och fixa mig för att sova. Imorgon börjar vardagen igen. Måndagar är ju bara för underbara. Eller inte. Men även den dagen måste man ta sig igenom. Over and out


Det är konstigt hur man tänker när man är ...

Det är konstigt hur man tänker när man är trött. Det är konstigt hur ens fantasi blir påverkad av trötthet. Jag tycker väldigt mkt är konstigt. Det är så himla mkt som jag skulle vilja ha svar på. Mitt liv just nu är bra mkt mer än konstigt och bra mkt mer än obesvarade frågor. Skulle det dock vara mindre konstigt och mindre frågor skulle det mesta vara mkt lättare att leva det. När man har familj så måste allt klicka. Lilla minsta klick man saknar blir det ett litet litet hål som kräver att man fyller i det illa kvickt innan hålet blir större. Tappar man kontrollen är det för sent för att se tillbaka. Men hur kan man låta bli att se tillbaka? Ska man inte glädjas åt minnen? Bli... Äh... Glöm det. Nu måste jag jobba


Blir bra det här!

Ojdå! Såg att bilden hamna på sniskan. Hehe! Hoppas ni ser ändå.

Här en bild på min älskade bror och mor från i höstas! Älskar er!! <3


Just nu sitter jag hemma hos min älskade mor! Kanon najs att vara här! Denna gång har jag Julia med mig och det går jätte bra. Hon är super duktig. Mammas kicka. Lika uppfostrad som Victor. Dock lite mer jädra anamma i henne. Men det gör inget. Eller nu ljuger jag. Klart det gör nåt men överlag så gör det inget =))
Var nere på restaurangen här i Salem idag då min mosters snubbe fyllde 60 år. Trevligt som vanligt när släkten slås ihop. Även denna gång var det god mat. Trodde det skulle bli jobbigt med Julia där då det skulle vara massa nytt folk å åså men det var det inte. Liiite i början men det gick över. Efter hon fått i sig lite mat så gick det bättre. Vid ett tillfälle så vart hon jätte arg/ledsen och jag vet inte varför. Men det gick över sen. Misstänker att det var av trisstess faktiskt. För så fort hon och jag gick runt lite så blev hon bättre humör ganska snabbt.
Nästa gång släkten ses eller nästa gång jag ska upp (det som kommer först) så ska jag se till att dem får träffa Victor. Var många som fråga efter honom. Han är saknad. Mina barn är väldigt omtyckta då dem är väluppfostrade och extremt fina!! -mallig som tusan och flera gånger om-

Igår när vi kom så gick vi till centrum då jag i vanlig ordning glömt haklapp. När vi kom tbx från affär så gick vi upp till Anna och hälsa på. Barnen lekte ihop fint. H hade nåt speciellt i sig som gjorde henne kanon söt. Kanske var det frisyren ihop med dem fina blåa ögonen.. Kanske var det åldern.. Kanske var det charmen.. Kanske nåt annat. Men jag föll pladask iaf! G och M är oxå jätte fina ungar. Så ta mig inte fel nu!!!
G var så söt när dem kom till restaurangen idag.. Han fick se mig och ropade på sin mamma 'mamma där är hon som vi har sett' H satt bredvid mig och det var mys. Hon är så go den tjejen. G kom och gav mig en kram innan dem skulle dra... Kan äta upp dessa ungar allså! M är jätte stor. Inga framtänder, gör henne lite större. Snuttan!

Imorgon bär det av till Alby så jag kan göra färdigt armen. hoppas även vi hinner med den andra så det är totalt klart. Men huvudsaken är att den första blir klar så får vi ta den andra vid ett annat tillfälle. men jag hoppas iaf på att det blir båda imorgon. Kim ska följa med och hjälpa mig med Julia under tiden då detta kommer ta ett tag och Kuz har hund. Ser fram emot detta så ruggit mkt. Gjort sen jag börja =)

Innan vi åker hem så ska vi göra ett stopp i Huddinge och träffa älskade A! Hon är väldigt saknad och det är synd att det alltid ska bli så korta visiter. Men jag ska planera in nåt som är längre!

Nåt annat jag måste planera in är att träffa Gibben. Snacka med honom idag... Fan asså! Måste styra upp detta. Så många jag vill träffa och jag har inte tid till alla. Hur prioriterar man bland vänner lixom? det går inte ens. aja! Får ta det som det kommer sen i sommar då jag har tid. Vet inte hur jag ska få tiden bara då jag jobbar hela sommaren. Blir bra det här!

Såhär snygg är jag när jag jobbar :-) haha...

dsc00157 (MMS)

Såhär snygg är jag när jag jobbar :-) haha! Denna natt är mindre skoj att jobba. Känner mig inte okej. Vill verkligen inte tbx till träsket. Räcker gott och väl med det gråa utomhus. Det positiva just nu är jag la just märke till att klockan är typ halv två. Det är dags för lite te :-) Hinner lagom dricka en kopp och läsa lite bok så kommer en kollega. Tjingeling


Livets svåra gåta.. Älska, glömma och förlåta

Livet är inte alltid så lätt. Att alltid veta vad man ska göra är näst intill omöjligt. Vissa konsekvenser kan man leva med andra konsekvenser kan vara tunga på olika nivåer. Därför är det viktigt att man tänker igenom sin beslut innan man agerar. Inte alltid lätt att göra. Det är väldigt enkelt att vara impulsiv och göra som man känner är rätt i brinnande sekund. Att inte vara stolt över saker man gör/gjort innebär inte att man ångrar sig. Oftast finns det anledning till att man gör det man gör. Vart går gränsen för hur länge man ska göra saker innan det är dags att slänga in handduken? Om det fanns en handbok för hur man ska leva sitt liv och lösa sina problem.. Vad vore det för liv? Det är ju genom ens beslut och handlingar som ens framtid formas. Så man måste fundera på framtiden för att komma fram till bästa beslut

Att följa livets svåra gåta, älska, glömma och förlåta, är inte alltid det lättaste i livet, då det kan vara det tyngsta klivet!

JAG SÄGER UPP MIG! Nu är det nog med motgå...

JAG SÄGER UPP MIG! Nu är det nog med motgångar. Hatar pengar!


Tänker på dig. Tänker på dig ofta. Hur...

Tänker på dig. Tänker på dig ofta. Hur mår du? På riktigt, hur mår du? Saknar dig! I början var jag tjurskallig och trodde det endast var saknad pga vana. Men jag kan nu säga (eller det kunde jag för länge sen) att det är inte vanan som gör att jag saknar dig. Det är du. Intalade mig nog det så det skulle gå lättare. Fick det bekräftat efter mitt besök senast. Många kramar till dig! Hoppas jag kan landa på jorden, med båda fötter, inom snar framtid.


RSS 2.0