Helgen

Igår var det Kajsas dop och är nu hennes fadder!! Känns kanon! Dagen igår var väldigt bra. Min text fick mer än godkänt och det kändes oxå bra. Inte för att det egentligen hade spelat nån roll då det var ämnat för Kajsa men det är alltid skoj att få bekräftelse på sånt man gör. Jag hade jobbat hårt på den texten och det gick inte direkt på 10 min. Jag var nöjd och Kajsa kommer gilla den när hon blir större. Jag är övertygad! Hon fick massa fina presenter. Det fanns en present som slog allt annat (ihop tom) och det var från Annas kompis. Den var sjukt fin. Vart grymt imponerad. Det var en glas prydnad med en bild av Kajsa. Svårt att förklara. Men den var iaf sjukt fin! Den kommer Kajsa älska när hon blir stor. Super snygg prydnad att ha i bokhyllan. Det var skoj att träffa Annas mamma och pappa oxå. Även deras respektive. Dem vart även glada att se mig och det kändes bra.
Julia var sjukt duktig hela dan. Under hela tiden i kyrkan så prata och sjöng hon. Super go tjej! Charma alla!
Jag kommer lägga upp bild på Kajsa så fort jag har =)

Min älskade son är hos pappa denna helg och kommer hem idag. Han har legat i feber hos pappa och det känns i hela kroppen kan jag lova. Hade jag kunnat hade jag åkt upp och hämtat honom igår så fort jag fick veta att han hade hög feber. Min lilla älskling!!

Vagnen jag vill köpa till Julia är nog bara att glömma. Kanske är dags för mig att inse det och släppa taget om den. Den är inte dyr heller. Kostar 2500:- behöver dock köpa till vindskydd och åkpåse så det blir ju totalt kanske 3500:- men jag tycker inte det är dyrt. Denna vagn ska hon sedan ha tills hon inte åker vagn mer. Men köpa vagn får jag väl göra senare nångång. Vagnen jag har nu är lite svårsåld då den är så gammal. Den är ju iaf från -95 eller -96 och det är ganska gammalt för att nån ska vilja köpa. Vet inte om jag skulle köpa den begagnad. Eller, jo det skulle jag. För jag tycker den är sjukt fin. Men jag menar en annan vagn i samma årsmodell =P
Men men.... Man kan inte få allt. Hon får en vagn senare typ. Vill du sponsra henne med vagn pengar? Kanon! Sök upp mig på eniro och skicka pengar =P Hehe!

Summa sumarum (?) så var helgen en bra helg. Har lite svårt att släppa vagnen bara. Men det får jag börja göra =(

Finns mer att skriva men det orkar jag inte. Likaså ang Kajsas dop. Kan skriva det mer i detalj men det gör jag när jag kommer lägga upp texten jag skrivit.

Ha det bra Hej!

...

Just nu är det mesta tufft. Jag klarar inte av att göra nåt. Det är nåt som är fel. Nåt som inte stämmer. Har såna svårigheter att avsluta något jag påbörjat. Jag måste komma underfund med vad det är väldigt snart, annars riskerar jag nog kaos. Och kaos vill jag inte ha. Vet inte om jag skulle klara av det.
Det är något så fruktansvärt frustrerande. Jag tänker inte likadant längre. Bara när jag är irriterad. Vilket jag sällan är numera. Numera har jag antingen en bra dag eller en dålig dag. Finns inget mitt emellan.

Det jag däremot kan säga att jag idag har öppnat fond-sparande till Julia. Victor har ju redan. Jimmy och jag åkte ner och fixa det. Kanon! Äntligen är det gjort. Känns väldigt skönt. Något jag ska ha gjort i flera månader nu.

På fredag ska jag förmodligen sälja vagnen och sen köpa en ny. Vilket jag verkligen hoppas på. För den vagn jag isf köper är såååååååååå fin!!! Det tråkiga är att jag måste köpa åkpåse och fotsack. Har inte riktigt råd med det just nu men jag får lösa det. Åkpåse behöver jag ju inte exakt just nu. Fotsack är värre. Den behöver jag ganska snart då det är ruggväder typ jämt. Men det ordnar sig. Eller...?

Kajsas dop är på ingång och det ska bli najs. Lite pirrigt över hur det kommer gå för Jimmy att ha Julia ensam. Hoppas det går bra så jag slipper gå ifrån för att hämta henne för att sen stå med henne där framme. Time will tell! Anna fyller är den dagen och det är lite värre. För jag vet inte vad jag ska köpa till henne. Får se vad det blir för skoj. Svårt iaf!

Denna helg blir det Jimmy som åker till Nyköping då han inte kan vara hemma med Julia ensam så länge. Tråkigt tycker jag för det är så skönt att åka dit. På vägen hem poppar man musik och sjunger som man vore en stjärna. En annan gång!

Finns massa positiva saker jag kan berätta men även dåliga grejer. Men ärligt talat så pallar jag inte det just nu. Jag är jätte trött och huvudet är tungt idag.

Nu är det dags att fixa en kopp te. Fick lite dåligt samvete nu när jag ätit lite choklad. Marabou Vinter. Mumma! Lite pepparkaka över det hela. Göttit!!!! SÅ nu blir det H-life te så kanske det känns bättre sen *S*

Ha de bra Hej!

Tummen var av

Idag är det torsdag och jag är på skapligt humör. Mornarna är dem som är värst numera. Men jag tror jag vet varför det är så. På kvällen har jag inte fixat köket. Att vakna på morgonen och komma ut till ett rörigt kök tär på humöret. Men från idag är det ändring. Mkt som händer idag. Alltså det är många beslut jag tagit som jag ska skrida till verket med. Känns bra. Idag (nyss) har jag städat lägenheten och det är sååå skönt när det är gjort. Det enda jag har kvar är att fixa in tvätten från badrummet som fortfarande hänger -vissel- Jimmy och Julia är hos Farmor och hälsar på. Därför jag passa på att städa. Skönt att få en pause. Har inte varit avslappnat sen Jimmy fick sin sjukskrivning. Och den var i måndags. Inte ens länge sen. Men det känns. Varit jätte trött sen i tisdags.

I söndags när han var på akuten för att röntga tummen visa det sig att den var av. Ojdå! Det var oväntat. Även för Jimmy. Han åkte upp för att den började bli blå och inte pga smärtor. Ibland kan svullnad vara en bra sak =) Nu har han iaf gips och den kommer bli bättre. Och det är huvudsaken. Skönt att ha honom hemma. Då är jag inte ensam från morgon till kväll. Inte för att han är till sån stor hjälp men en liten avlastning är han allt. Han kan ju fortfarande leka med Julia. Och som nu, gå ut med henne =)

Nackdelen med detta är ju att mina studier blir väldigt påverkade. Men jag ska göra vad jag kan för att bli klar med kurserna. Det jag inte hinner denna termin får jag tenta av nästa termin. Inte så mkt mer med det. Tråkigt, men vad ska jag göra. Det är ju inte så att Jimmy valde att bryta av tummen lixom. Allt har en orsak. Detta är mkt bra på många fler sätt än vad det finns dåliga. Iaf för mig =P Och Julia självklart som får träffa pappa mkt mer!

Annars då.. Jo tiden tickar på och dagarna går. Mitten på november redan. På lördag fyller min älskade mor år och jag kommer inte åka upp till henne. Pratat med henne och vi/hon bestämde att det är slöseri med pengar nu när vi inte har så mkt av den varan. Kommer bli ett tufft slut på detta år. Men det man inte dör av gör en starkare. Eller hur är det man brukar säga?

Victor har snart gått en termin av 1an och även en termin av simskola. Helt otroligt. Han har blivit så stor. Ibland kan jag sakna tiden då han var mindre. Han och jag hade så mkt tid med varann och det sååå underbart. Och jag vet, det kommer bli bättre när Julia blir större och mer självständig. Men jag saknar lixom att göra saker med Victor. Planerar med jämna mellanrum att hitta på saker med bara honom men sen händer nåt och så blir det inte av. Aja! Vad är en bal på slottet.

Baka.. Jag vill baka. Baka bullar, bröd och vad som. Känner ett sug efter att baka. Hum.. -funderar-

Imorgon är det fredag den 13e.. Härligt!

Over and out!


Underbar lördag!

Ja denna dag har faktiskt varit kanon! Under fm var jag ensam med Julia då Jimmy var och lekte av sig i badhuset med grabbarna. Vi hade det jätte najs ihop och fick fin besök av Anna med familj. Najs!! Jimmy hade det dock inte lika najs då han skada sig i den vuxna leken -skrattar- Han stuka (förmodligen) vänster tumme. Jätte svullen och han har ont. Älsklingen då! -blåser-
En stund efter han kom hem så åkte Anna, Jocke och Kajsa hem och jag och Jimmy invänta Farmor. Hon kom ca kl 16 för att vara barnvakt några timmar så jag och Jimmy fick lite mys tid ihop. Vi åkte ner på stan och satte oss på ett fik. Hade längtat efter detta ställets vaniljlatte och jag måste erkänna att jag vart besviken. Han som jobba ikväll var inte lika bra som tjejerna som jobba förra helgen. Denna gång smaka det inte i närheten av samma goda smak. Men den dög. Åt även..typ..toast? SUPER god! Påminde jätte mkt om den macka jag alltid åt på Grändens fik. Jätte jätte smarrig var den iaf. Vi satt där och hade mysigt ett tag. Sen gick vi runt lite på stan och prata. Super najs -älskar dig-

Nu ska jag avsluta här och sätta mig i soffan med min darling som kollar på nån film.
Ha det gott!

puss där det känns!

Tisdag hela dagen

Då är det tisdag kväll och det känns som det borde vara typ torsdag. Gårdagen var väldigt mysko. Kände mig konstig och allmänt förvirrad. Har på sista tiden trott mig säga saker men när det kommer till kritan har jag inte gjort det. Saker som jag normalt gör har jag glömt bort att göra osv. Det är inte bra. Kanske att jag börjar bli dement? Hur kan man missa att man inte sagt nåt? Hur kan man glömma nåt som ingår i vardagen, sånt man gör varje dag? Illa!
Igår gjorde jag även en bok-uppsats. Får se hur det gick sen när betyg kommer. Med tanke på dagen skulle det inte förvåna mig om jag skrev om en annan bok ist för den jag skulle. Medan jag var i skolan hade Farmor Julia. När jag kom hem var det bara att ge Julia mat och byta blöja för att sen ge sig ut igen. Då var det dags för simskola. När vi kom hem så var det dags att fixa middag. Under hela dagen hade jag en huvudvärk ALLAN och det gjorde inte saken bättre.

Nu har jag skrivit klart en text jag ska läsa upp för Kajsa när hon döps. Jag ska ju vara fadder så jag har skrivit en egen text så det blir mer personligt. Hoppas hon kommer gilla den när hon blir större. Jag är iaf väldigt nöjd med den och det tror jag även hon kommer bli senare. Kommer lägga upp den här efter dopet så ni kan läsa och kommentera vad ni tycker =)

Idag har jag inte gjort mkt. Vilat med Julia på fm och när jag vaknade den gången så var huvudvärken under kontroll. Vi har varit inne och lekt och fått tiden att gå. Även varit ute på en promenad så hon får lite frisk luft. Det var dock väldigt kallt så det blev inte så lång promenix.

Jag kan nu berätta att jag har gått ner i vikt med Herbalife. Igår prova jag en jacka som jag inte kunnat ha förut. Eller jo, när jag köpte den men pga graviditet har jag inte kunnat ha den. Men nu kan jag det igen. Wonderbart!
Hoppas det går i samma takt i fortsättningen så jag kommer i mina gamla jeans jag hade innan graviditet oxå. Det är mkt kvar men jag ska kämpa! Det enda jag har svårt med är att äta en portion till middag. Gah! Hur svårt ska det vara lixom! Ska iaf från imorgon laga mindre mat till kvällen. För äter jag normalt så räcker det juh. Blir bra det här!

Humörmässigt är dagen samma som igår. Skulle gärna lägga mig nu och sova tills imorgon. Men det funkar inte så.

Det är så mkt jag vill. Det är så mkt jag känner. Det är så mkt jag behöver. Eller behöver och behöver. Jag inbillar mig att jag behöver det iaf. När ska detta få ett slut. Jag behöver/måste gå ner i vikt. Det håller jag på med. Få ordning på livet så det blir mer organiserat.. Jobbar jag oxå på. Går dock väldigt trögt framåt. Vet inte om jag lyckas. Vet inte ens om jag är i närheten. Det märks. Än så länge har det inte gått så lång tid. Time will tell!

På lördag ska jag och Jimmy på stan och göra nåt ihop. Får se vad vi hittar på.

Ha de bra Hej!

RSS 2.0