Midsommar helgen!


Haft en helt okej helg. Midsommar, efter jobbet, åkte vi ner till kollo och grilla med Älsklingens familj. Mye trevligt. Drack några cider...

Igår jobba jag hela dan.. Delad tur hade jag, 07-12 + 16-20. Dem timmar jag var ledig sov jag som en gris. Ändå är jag trött. Men men.. Idag har jag oxå jobbat. Dock bara halva dan. Så nu har jag tjänat ihop lite över 20 timmar stor helg   =D
Idag efter jobbet har jag städat i lill-älsklings rum. Vi har hämtat en tv-bänk hos älskling som han ska ha i sitt rum. Nu har han tv, xbox å video på rummet. Fri användning, dock under vissa begränsningar   ;-)) 
Sen var vi på Kollo å hämta drickan som vart över.. Handla i centrum å sen kom lill-älskling hem   =))   Hurra!
Han var jätte glad å tacka mig för att jag hade städat hans rum!!!   =))

Jag har nu jobbat 1 av 8 veckor på mitt semester vikariat. Har jobbat i denna byggnad sedan vecka 17. Känns inte. Känns som jag bara har varit där i några dagar (då var dem 5 första som elev via skolan, sk  APU)

Jahaja.. Inte har du uppdaterat din blogg än. Ändå har du tid att surfa runt å läsa min  -blänger på-
Seså.. Fixa!!   ;-))

Maintain me with something funny!!!

Möhippa!

Jaha.. Då var äntligen Möhippan avklarad. Så som jag hållt på asså. Haft motgångar in i det sista. Å då menar jag verkligen in i det sista. Från början skulle vi vara ca 15 pers. Men det droppade av en efter en under resans gång.
Senast var i torsdags.. En i onsdags å en i torsdags. Samma vecka som det ska vara. Det hela sluta med att vi blev 7st. Men men..
Nu vart det trevligt å skoj iaf. Men jag som kämpat å hållt på som en Jude! Jenny hade iaf skoj å vi alla andra hade oxå skoj å det är ju det som räknas! =))

Vi åkte först å hämta henne.. Ca kl 09.30 Hon var då på alla fyra i badrummet å städa i t-tröja å mysbraller. Ansiktet höll på att glida av när jag sa att vi skulle packa lite grejer å några till bekanta ansikten titta fram *S*
När det var klart åkte vi ut till Ljungsbro till ett underbart bad ställe å hade väldigt najs i solen. Brände mig på höger arm och mer eller mindre hela ryggen =S
Satt å snacka.. Bada lite.. (Dock bara jag, Anna å Jenny *S* ) Sen grilla vi korv å åt det med lite potatis sallad å rostad lök till.  Mumma!!!
Självklart är det även alkoholförtäring under tiden oxå =))
När vi var klara där ute efter ha kört en liten frågelek jag hade med mig så åkte vi hem till en av oss som bor i Ljungsbro. Där duscha vi allihopa å fixa oss för kvällen. (lika självklart här att det är alkoholförtäring under tiden) Beställde en drös med pizza och handla lite snacks.. Sen umgicks vi.. snacka... sjöng sing star.. Hade det väldigt trevligt! Körde även lek å fråge sport som jag oxå hade med mig.. Vi skratta så vi tjöt allihop.

Totalt på hela kvällen lyckades Jenny få i sig ca 12 cider å ett par liter vin.. Haha!
Så det ska vara!

Under tiden så var min son med Jimmy hela dagen. Dem hade det väldigt trevligt. Åkte bl a till Ikea å köpte mer backar till hans rum.. Var nere på kollonin å lekte osv
Victor hade en väldigt bra dag med Jimmy (och tvärtom självklart *S* )

Att jag inte nämt möhippan tidigare fattar ni säkert själva då hon är en av dem som läser denna ;-))

Ikväll ska jag, Jimmy å Victor åka över till Anna å hämta lite grejer som jag glömde där. Då får hon även träffa Victor.. Det var hur länge sen som helst dem sågs.. Det var lixom ngngång i december tror jag... =S
Hon kommer nog få en smärre chock *S* För han har blivit väldigt stor

För övrigt så har det inte hänt så mkt vad jag kan komma på just nu iaf...
Inte mer än att min favo Liza har varit på besök. Det var hur trevligt som helst. Jimmy köpte glass till oss som vi mös med under kvällen. Fick en tvål av henne som hon köpt på ngn marknad. Lukta jätte gott.. Jimmy fick oxå en.
Jimmy, Liza å Victor kom å hälsa på mig på jobbet.. Så nu har min älskling fått se hur mamma jobbar..

Vad händer annars idag då..
Jag hållerp å att tvätta åt min större älskling som är så duktig, för han jobbar ;-) Inte för att han gör så mkt där men han är iaf ifrån oss... Och det är inte lätt. För såna som mig å Victor saknar man hela tiden -fniss-
Ska städa lite på Victors rum så det blir fint. Ungefär lika fint som det är annars. Fick mig en fin överaskning när jag kom hem igår då det var städat å skurat å grejer.. Jätte fint var det.
Sen ska laga jätte god mat till oss innan vi drar till Ljungsbro.


Ha det gott!!

...torsdag...

Det är helt underbart!
Solen skiner..
Jag är på bra humör..
Har varit på stan å shoppat idag. Massa nytt. Inkl nya kläder som jag ska jobba i. Det är ju olidligt att jobba i svarta lång braller å stor tröja.. -Huvva!-
Men nu har jag snygga shorts å massa linnen som jag ska ha på jobbet i sommar =) Hurra!
Riktigt trevlig dag jag haft. Jenny å jag åt lunch ute på gräset. Najs. Satte oss på en uteservering å typ fika.. Drack fanta å en massa massa vatten. Solen var super varm. Väldigt najs. Så nu hoppas jag att jag fått färg. Annars e de ngt som är väldigt skumt. Borde ha bränt mig så varmt som det var. Satt i solen å götta oss!

Imorgon å hela helgen börjar jag inte förrän kl 12 =))
På söndag kommer min älskling hem! Hurra!!! Längtar som bara fa-an tills dess =)

Jenny sticker till Sthlm imorgon å ska på en liten kryss med sin syrra å hennes äldsta dotter. Det är oxå ritkigt najs.Jag vill oxå åka till Sthlm å ha det trevligt samt åka på en x-ning
Men men..
En annan gång kanske ;-))

Hur som haver..
Om 45 min slutar min älskling jobbet. Ska då åka å kolla skor plus handla på maxi. Najs!!

"Kom ihåg: Du är modigare än du vet, starkare än du tror och klokare än du förstår!"
Christoffer Robin


solen skiner!

Idag är det dagen innan den vackra nationaldagen.
Sitter framför datan å lyssnar på musik.Idag jobbar jag 15.30-21,00. Vilket är bra då man får ob-tillägg. Men samtidigt väldigt trist då min son kommer hem ikväll  =((   Men jag ser ju honom när jag kommer hem. Hoppas jag. Kanske sover han. Beror på när pappan lämnar honom. Får se. Men jag hoppas han är lite vaken iaf när jag kommer hem. Saknar honom ngt så enormt asså! Min bebis!!!!

För övrigt så det mer eller mindre som vanligt. Börjar känna lite stress inför sommaren. Men det blir nog bra.
Får helt enkelt försöka ta en dag i taget annars kommer jag bli ett nervvrak.

Mitt lilla problem jag hade med ögonen är mer eller mindre borta. Gick till slut till läkaren å fick droppar med anibiotika samt ngn form av olja som ska ta hand om ögonen. Det var tur att jag gick när jag gick för mina vackra ögon hade en inflammation där bakom. Dem var så torra där att det blivit inflammerat   =((  Ojojoj! Ja.. Bättre sent än aldrig.

Tiden denna morgon har gått väldigt långsamt. Gick typ upp elva. Satte på datan. Åt frulle. Nörda lite.. Duscha väldigt länge. Suttit på balkongen ett tag i solen.. Och nu sitter jag här igen. Och kl är inte mer än halv två typ.
Ska plocka ihop Victors kläder så han får ett fint rum när han kommer hem.. Mer än så orkar jag inte.

Asså shit.. Ikväll kommer min bebis hem!!!!!!
Längtar som fa-an!


Ha en skön dag!

Sol i blick hela dan!

all day long!

Idag har jag haft mitt första 3G samtal!   H U R R A ! ! !
Ganska tufft måste jag säga.. Hur najs som helst å se den man pratar med! Synd att det är sååå dyrt bara. Men men..   ;-))

Igår fick jag iaf trevligt en timme dryga. Pratade med en kär vän som höll mig sällskap -krama hårt-
Annars så var det inte mye som hände. Läste ganska mycket igår. Var länge sen. Måste vara bättre på det. Det är avslappnande. Tiden gick ändå väldigt snabbt.

Idag har Jenny det väldigt najs.. Hon är i Tyskland å e omringad av en massa sprit. =P Najs juh! Imorgon kväll ska hon å jag snacka med en kompis till mig som ska hjälpa till på bröllopet. Ska ge detaljer å så. Kan vara bra å veta vad man ska hjälpa till med *S* Ska bli väldigt trevligt att ses igen. Var ett tag sen nu -krama- Kanske man kan ta sig en stänkare samtidigt oxå =P Gott juh!

Ikväll är det bio som gäller. Älskling å jag ska ha det väldigt najs. Ska bli väldigt mysigt! Just nu är han å jobbar.

Har just fixar lite här hemma. Är snart klart. Men jag orkar inte mer så jag satte mig här för att få mer krafter ;-))
På tisdag kommer min bebis hem!!! H U R R A ! ! ! Saknar honom så fruktansvärt mkt! Ska bli helt underbart att få hem honom igen! -älskar mest-

Annars.. Annars är allt som vanligt.

Nä nu ska jag fixa det sista å sen ringa ngn som kanske vill hitta på ngt.

Saker å ting spelar roll. Stora som små.. Man ska vara rädd om dem nära å dem tillfällen som finns. Ska njuta så mkt man kan medans man har tid. En vacker dag kan det vara för sent. Å det sägs att tiden läker alla sår.. Men det är inte sant. Tiden gör det bara lättare att handskas med dem.

Tänk till en eller två gånger innan du säger/gör saker!

RSS 2.0