Varje ny dag är en seger

Ja så var de dax igen.
Det har varit massa på sista tiden nu.
Kommer inte ens göra ett försök att sumera de.
Har gjort tappra försök tidigare att göra ett inlägg. Men de har varit för mkt att skriva så ja har gett upp.
Men nu så struntar ja i uppdateringen å ska bli bättre på att uppdatera allt eftersom =))

Återigen så får ja svälja de ja själv säger. "man ska inte haka upp på de gamla" Vilket dock e sant.. De handlar om att inte haka upp sig på det gamla å se de som e framför en. Vilket kan vara väldigt svårt ibland. Jag gör så gott jag kan för att inte blicka tillbaka på det som varit väldigt jobbigt förr. Förstår inte varför de ska vara så svårt att tänka på gammalt. De som sagt gammalt..? De man inte dör av gör en starkare har ja hört. Som en god vän sa till mig härom dagen "De e inte lätt när de e svårt men de e skönt när de går" *S* Så sant så sant!

Hur mår jag då?
....hum... Som ja alltid mår typ. Dock lite bättre.
Har alltid synpunkter å har alltid nåt att klaga på. Men de e ju bara tecken på att de e som de ska me mig. Tycker dock imellanåt att de väldigt jobbigt. Skulle ibland vilja vara som förr.. Vara den som inte bryr sig. Vara den som inte nåt biter på. Men bara för nån dag så där ibland.
Tänk om man kunde lära sig att inte tänka, grubbla, fundera å hålla på som ja gör. Vilken lättnad de skulle vara. Dock så har ja de toppen nu. Inkomsterna har börjat igen. Vilket även betyder skolan har börjat igen. Hurra! Hur najs som helst. Sett fram emot de hur mkt som helst. Har dessutom fått en kalender av min älskade vän Anna med mitt namn på och lite peppning inuti. Super najs!

Har du nångång känt att du bara vill ge upp men du har inte ord som täcker förklaringen?
Kan vara lycklig men samtidigt må bra?
Kan man sakna nåt gammal men samtidigt inte vilja byta de man har för alla pengar i världen?
Är det möjligt att "gå tillbaka" till den man var förr?
Kan inte man välja vilka egenskaper man vill ha å vilka man inte vill ha...?
Hur kommer det sig att allt ska vara så förbannat svårt?

Något som är fantastiskt.. Jag ska äntligen bli sambo!!!!!! Mitten på mars så flyttar ja å min älskling ihop.
Vi flyttar till Haninge =)) Wonderbart!! Haninge som i Linköping, självklart! Ja menar.. Döh! *S*

Om de e nåt du vill ha nämnt så e de väl bara skicka mig en liten notis om de så ordnar ja upp de nästa gång ja skriver ett inlägg. Och för att bara göra det väldigt kort så var jag och mina två älsklingar hos min mamma å firade jul. Victor var sedan med sin far i Sälen några dagar. Fick god mat å allt de där. Träffade kusiner ja inte träffat på väldigt länge. Hur najs som helst. Å nu håller vi regelbunden kontakt via mail!

Thats it for this time.

Over and out!

RSS 2.0