Lustigt hur man kan bli påverkad eller inv...

Lustigt hur man kan bli påverkad eller involverad i nåt utan att hänga med själv. Hur svårt ska det vara att bara stänga av? Sen när hade jag svårt med det lixom? Har nu sett filmen Snabba cash. Den var inte lika bra som jag förväntat mig. Den var dock bra. Helt klart godkänd. Första filmen sen länge som jag kollar på utan att tugga på nåt under tiden. Lustigt! Men jag var inte sugen. Har både godis, ostbollar och glass. Men men.. Njut av tillfällena. Du vet inte när nästa kommer!


Tänker för mkt! Det är på gott och on...

Tänker för mkt! Det är på gott och ont. Även fast det är bra tankar är det ibland jobbigt. För även fast det är glada tankar blir det tungt. Är på jobbet. 2.5 timme kvar sen blir det att åka hem och sova. Underbart skönt ska det bli. Sov aldrig inför natten. Fann inte ron. Och jag som inte brukar ha nåt problem med att sova. Hoppas det går över. Har haft perioder förut då jag inte kunnat sova. Så jag vet hur det är. Därför hoppas jag verkligen att detta bara beror på att jag vänt på dygnet för länge och att det går över. Men det kommer isf ta ett tag då jag jobbar 6/7 nätter nästa vecka. Blir bra det här. Nu ska jag börja jobba. Ha det bra Hej


Ibland kan jag bli väldigt förvånad över h...

Ibland kan jag bli väldigt förvånad över hur folk tänker och prioriterar. Kan t o m bli irriterad i vissa lägen. Lixom. Om man involverar sig med en person som tex kommer från Sthlm eller har barn. Då är det bara att gilla läget om denna åker till Sthlm! Förstår att man kan reagera om man åker upp ofta och hela tiden. Men när det handlar om speciella tillfällen som födelsedagar, bröllop eller om nån behöver ens hjälp. Det gäller även att gilla läget om ens respektive har barn. Då kan det bli lite ändringar. Det kan bli så att man måste tacka nej till vissa saker. Så är det. Har man barn kan man inte göra allting. Föredras alkohol i icke barnvänlig nivå så är man inte redo att ta till sig rollen som krävs för att vara familj. Är det dessutom så att man har barnet lite mer sällan.. Då gäller det verkligen att ta till vara på tillfällen som man har. Missar man ett tillfälle tar det bara längre tid tills nästa gång. Men den som faktiskt lider är ju självklart barnet som inte får träffa sin förälder utan måste vänta. Ibland alltså.. Jag slutar aldrig bli förvånad över människors handlingar och prioriteringar. Men men.. Det är väl bara för mig att gilla läget. Min situation har jag tagit tag i Men att ta tag i sin situation är inte på lätt alla gånger. Tycker bara det är synd. Väldigt synd. Snudd på lite sorgligt. Men allt har sin tid. Alla får det väl bra i slut änden?


Jaha. Så va de me de! Då jobbar man sin 9e...

Jaha. Så va de me de! Då jobbar man sin 9e natt nu. Två kvar sen är det jag och kidsen till torsdag. Jobbar endast torsdag natt nästa vecka. Skolan börjar på måndag. 2an börjar han i. Sjukt vad tiden går fort. Sista tiden är det en del som hänt i mitt liv. Sakta men säkert blir jag starkare i benen och inom rimlig framtid är jag på banan igen. Anna var hos mig igår. Kändes som länge sen. Vilket det iof sig var oxå. Men jag kunde verkligen känna det. Kände att jag saknat henne. Hon hjälpte mig få lite ordning i lådor. Fick rensat en hel del. Slängde ungefär tre kassar mer än vad jag gjort om jag gjort det själv. Hehe! Tack älskade vän för att du ställde upp på din förvirrade vän! <3 Ska börja skärpa mig med mitt bloggande. Ska bara få ordning på allt först. Måste ju ta en sak i taget. Nu kallar jobbet. Tjingeling


Va fan ska det vara så jävla svårt för? Är...

Va fan ska det vara så jävla svårt för? Är det verkligen så att allt skulle vara bättre om jag flytta upp igen? Fan alltså. Ni som läser detta och känner oro i nån form, känn lugnet för jag kommer inte flytta. Men kan inte låta bli att fundera över det. Skulle jag ha det märkbart bättre? Eller skulle jag ha det sämre? Blir så trött på alla tankar. Så trött. Trött.


11 nätter

Jahaja! Nu ska jag göra mig iordning för att dra till jobbet. inatt jobbar jag på Åleryd. Sen är det 10 nätter på Aspen som gäller!
älskar att jobba. Då är allt allt bra.
För i min verklighet är inte allt bra. Långt ifrån. Finns mycket jag måste ta tag i. Vilket jag även ska göra. Men dessvärre får det vänta då jag måste jobba. En annan dag. En sak i taget. Nu måste jag klara mig igenom sommaren. Har en heldel beslut att ta. Men det kommer gå bra. Allt ordnar sig.

Simma lugnt och gör nåt fint för/till den du älskar!

jag ryser...

Ojojoj!! Finns knappt ord. Lyssna och njut!

Tack vännen för att du spela denna så jag kan lyssna på en ny låt som får mig att slappna av!
Puss där det känns!


Då har jag fått mer eller mindre ordning p...

Då har jag fått mer eller mindre ordning på allt hemma. Det som är kvar är sånt som ska borras upp. Det som jag vill göra imorgon är speglar och badrumsskåp men det får bli en annan dag. Är super nöjd med lägenheten måste jag få säga. Tack Jenny som hjälpt mig oerhört mkt. Även stort tack till Mac som skruva ihop min säng. Idag fick jag ett väldigt oväntat samtal från en kompis. Det är sjukt många år sen. Trodde inte han skulle leva såhär länge. Vilket jag även sa till honom. Kul att prata med honom igen. Extremt otippat att han skulle höra av sig. Känns skoj att få veta att man blir ihåg kommen samt satt såna spår i nåns liv. Det värmer. Ibland känner jag mig ruggit bra. Min älskade dotter är sjuk. Dagis ringde idag och sa att hon hade hög feber. Snuttan, så hon såg ut när jag hämta henne. Syntes verkligen på henne. Stackars. Så det blev vab idag. 15 timmars jobb.. Tråkiga med att jobba nätter är att man inte får vab pengar för ob oxå. Jimmy tar imorgon så vi får en dag hemma var. Har sedan helgen svårt att sova. Är väldigt jobbigt. Jag är jätte trött men det hjälper inte. Nu när jag la mig kunde jag inte få bukt på tankar. Sen är det en mygga jag måste ha ihjäl innan jag kan sova :-S Bla bla bla Jag har ett prat behov. Men inget att säga. Jobbigt! Natti


RSS 2.0