MJ är grym!

Igår var jag och kolla på bion med Michael Jackson, This is it! Ja, jag var inte där med honom utan det var hans film. Haha! Var där med Jenny och hennes man. Dem bjöd mig på bio och det var underbart. Så sjukt bra tycker jag att det är. Han är ruggit stor och jag har gillat hans musik nu i väldigt många år. Trodde jag var på hans konsert 1994 men det var 1992. 17 juli 1992 Stadion i Stockholm. Ojojoj! Fatta. Therese.. 11 år gammal.. På MJ konsert.. Mamma hade det inte lätt =P Underbart!

Sjukt tack Jenny för att du gjorde detta för mig!



Herbalife

Herbalife är något jag nu håller på med. Det funkar kanon! Jag har hållt på lite mer än en vecka nu och det ger resultat. Ska köra hela kittet i en månad så får vi se sen. Det beror på resultat. Får se.
Sugen att köra? Bara att skicka ett mail till mig eller ringa så hjälper jag dig! Inga problem!

I måndags så var Anna här med sin familj.
Kajsa var inte så förtjust i mig denna gång=( Men hon kommer inte undan mig för det. Hon kommer vänja sig vid mig och när hon blir större kommer jag vara hennes favorit. I know so! *S*



Här är mysiga Kajsa med sin stolta och fina mamma. Kajsa är så sjukt fin! <3

Ikväll ska jag på bio med min älskade vän Jenny och hennes man. Dem ska bjuda mig på MJ This is it. Kommer bli kanon! Kommer dock synda och äta nåt till. Inte varje dag man går på bio.



Annars så tickar tiden på och dagarna går fortare än dem gjort tidigare. Solen skiner och det är kallt. Träden är super fina och luften härlig. Det är vad en underbar höstdag kan bjuda på. För tillfället så sover Julia och när hon vaknat och ätit lunch så ska vi ut och gå. Igår vad jag iväg med Jenny till Iakno och köpte där en ny mössa till henne. Jätte fin vart hon! Köpte även nya kläder. Två st set i Mimmi. Jätte fina!
Igår var jag på busfabriken med Julia. Hon hade jätte skoj i bollhavet. Jenny tog massa bilder jag ska få sen. Min kamera hade inte batterier så jag kunde inte ta själv =( Men jag får iaf fina bilder på henne =D
Anledningen till att jag var där var för att Susanne hade kalas där för sina barn. Vart kanon. Båda två verkade ha super skoj och jag tror dem sov ganska bra på natten sen =P

Nu ska jag kolla runt lite på nätet.

Hörs!

Tick tack!

Uppdatering är något som behövs här. Men jag orkar ärligt inte skriva en uppdatering. Kanske senare. Kanske inte. Får se.

Just nu sitter jag och har lite halvt dåligt samvete och är valet och kvalet om jag ska kontakta skolan på måndag och dra tbx godkännandet av vaccin på Victor. Läser en massa artiklar och hör på nyheterna. Mer och mer får jag känslan av att jag borde ha gjort som hela min kropp sa åt mig från början. Gah! Men vi får se om jag tycker samma om några dagar. Ska läsa några artiklar till och sen avvakta tills typ fredag kväll innan jag tar beslut. Vill inte förhasta mig i nåt sånt här!

Igår hade jag och Jimmy en städdag. Vi lämnade Julia till Farmor och sen städa vi. Nu är det fint hemma =) Har även storhandlat och tvättat. Underbart att vakna i morse kan jag meddela. Lättare att gå upp ur sängen när man vet att det är fint överallt. Nu ska detta hållas.

Just nu är Victor hos Mormor. Han ville vara där 8 dagar sa han i fredags när jag körde upp honom till pappa. Hehe! Mormor vart ju glad men det går inte. Han har skola och Mormor har jobb. Vi ska åka upp på fredag och hämta hem honom. Då har han varit borta en vecka och då är det dags att lugna mig lite. Plus komma hem till vardagen igen =) Han har varit borta tre dagar och det känns som fem. Minst!

Mitt pluggande.. Det går inte. Har kört fast och vet inte hur jag ska klara detta. Ska detta vara första grejen som jag inte ska klara av? Är detta något som jag accepterar? HELL NO! Ska göra så gott jag kan innan vi hämtar Victor att komma ikapp det jag ligger efter. Ska börja med svenskan då jag har prov i det på måndag. Sen blir det samhäll som jag har prov i på fredag. Likaså matte som jag har prov i nångång under nästa vecka. Ojojoj! Blir bra det här!

För övrigt.. Huvud upp och fötter ner samt så tickar tiden på. Synd att klaga lixom. Känns som allt bara kan bli bättre. Jag jobbar även på att allt ska bli bättre. Har reserven i nu och funkar det inte denna gång så ger jag helt upp. Då är min ork och energi slut. Likaså kommer viljan vara i botten och då kommer inget funka. Så jag håller allt jag äger och har på att detta ska fungera! Heja Heja!!

Tick tack! Tiden går fort men dagarna långsamt. Idag är det måndag och klockan är snart 09.30. Varit vaken sen typ 05.50 och det känns som hela dagen har gått. Skullejag få tippa skulle jag säga att klockan är typ 15.00. Gah!
Hatar måndagar!!

underbart! <3

50-års festen som min moster hade var kanon skoj! Alla hade skoj å det var super god mat. Trubaduren var grym och även Helle och Anna sjöng. Dem kan ju sjunga så det var fin att höra. Även minsting-Kuz sjöng för sin mor och det var så fint. Härligt! Moster var ruggit på G denna kväll och fick veta att hon hade varit i farten ända till kl 05.00. Way to go Moster!! Jag gick hem 01.30. Då var jag helst slut. Var ju förkyld och trött i halsen. Dagen efter så var min röst inte så bra. Idag är den värre. Men det gör inget.

Söndag morgon blev jag väckt av att Kira slicka på mig. Så underbart söt hund det där! Mamma fixar bara bästa hundar! <3
Prata och umgicks med mamma. Jätte mys! Älskar dig massa!!! <3
När klockan blev 10 så hämta en gammal kompis upp mig. Vi åkte ut till hans båt. Jätte fin båt. 8 meter lång och lagom utrymme att sova på och lagom utrymme ute. Lagom båt helt enkelt. Men när han berätta att han köpt en 8 meters lång båt så tänkte jag "han är inte klok men jag är inte förvånad". Den var inte så stor som jag trodde! Alldeles lagom =) Han tog mig på en tur. Åkte till G-stan och fika. Jätte najs var det! Otroligt underbart att träffa honom igen. Kom fram till att det var 15 år sen jag såg denna kille gå från parkeringen hem på Storskogsvägen och jag häll på att svimma. Ojojoj vad tiden går fort! Så nu, 15 år senare ör vi båda två barns förälder. Ofattbart! Mina på snart 7 och 1år. Han på snart 5 år plus en till på 4 veckor. Pluttis! Efter härliga Sthlm och båtturen var det dags att hämta Victor. Mamma följde med. Tog färjan över till Ekerö och mötte upp Daniel. Sen bar det av tbx till mamma för att hämta grejer + en kanon fin kista och fantastiskt fin matta. Båda gör sig super bra i mitt tv-rum (bilder senare). Hämta upp Kuz och sen drog hem.
Nu är jag åter i vardagen.

Dygnet jag spendera i Sthlm var inget annat än underbart!
Här kommer några bilder.

Bästa mamma och bästa brorsan!!! -älskar-


Jag och Kuz. Linköpingsborna =P


Bästa Jonny. Är ute med hans båt en sväng. Ska till stan och fika lite.


Sthlm från båten. Underbart vackert. Kunde bara varit finare om det var fint väder =)


Här är den fina båten =)


G-stan. Tar bilden från där han parketar båten.


Blickar över till Slussen från där vi satte oss och fika och snacka lite.


T-banan. Länge sen jag åkte dessa hemska vagnar. Saknar det faktiskt. Så jag var tvungen att ta en bild.


Min älskade mammas hund, Kira. Baby sister Kira!! <3 Så otroligt söt och busig. Finaste hunden!



Dax att klä Julia och gå till Netto med Jenny.

Tjingeling

RSS 2.0