....

Hallelåja!
Än e de inte vinter.. Saknas fortfarande mängder av snö och grader av kyrla. Sen kan vi snacka vinter   =))   -längtar-

Annars.. Då har jag varit sjuk flera dagar. Eller njae... Måndag och tisdag typ. Jätte ont i magen å så. Idag har jag typ bara haft kallsvettningar.
Varit på stan och shoppat lite. Handla bla gardiner till köket och sidenband till tv-rummet. Sen i brist på annat så har jag fixat advent och julmys hemma...

Vad tycks   =D
image22

Suddiga bild men man ser iaf att de e mys.. Köket självklart    =)

image23

Även denna är suddig men likaså här ser ni poängen.

Vill ni även se hur jag såg ut när jag hämta Victor min sjukaste dag.. Alldeles osminkad   :S

image24

Jätte vacker.. Haha!

Vad har hänt annars da?
Har varit hos min vän Anna när hon fyllde år i onsdags för en vecka sen. Av oss fick hon två gigantiska te koppar. Skit fina. Ska skaffa mig själv såna fast annat motiv. Av mig fick hon tre bad bomber med olika funktioner, doftljus och ett jätte fint kort. Alla grejer vad med hjärtat och låg massa tanke bakom. Hon vart glad och jag vart ännu gladare när hon märkte att jag lagt ner tid och tanke. Victor blev jätte glad att träffa henne.

Skolan går fortfarande bra. Får bra betyg å jag trivs.

Det som är mindre bra är jobb. Är uppskriven som tim vik. på tre ställen. Men dem behöver inge hjälp på kvällar och helger. Har tackat nej några gånger för att jag inte tänker vara ifrån skolan. Hoppas inte att de fått dem att inte ringa. Dem vet ju att jag slutar skolan 14e så jag hoppas dem ringer mer då    =))

Imorgon ska jag följa me min kära vän Jenny för hon ska göra glukosbelastning... Gillar inte sjukhus men hon ville gärna ha sällskap å vi börjar inte förrän 10.15 i skolan, så varför inte. Klart jag kunde följa me lixom.

Annars har de inte hänt så himla massa.
Lever på som vanligt å gör mitt bästa ;-))

Frågor??
Shoot lixom bah!

Puss i där de känns!

G A H ! ! ! ! !

Söndag Söndag Söndag Söndag Söndag

Finns det en annan dag i veckan som låter så deprimerande?
Denna dag har iaf varit den längsta på länge. Har inte varit på särskilt bra humör nånstans i hela kroppen.
Ingen som helst lust med att göra nånting. Verkligen jävla sunk dag!!!
Shit asså!
Skulle vara duktig och använda mig utav mitt nya batteri till min laptop.
Den greja 20 min innan den ska hamna i viloläge å säga åt mig att ladda den...
Fucking hell!
Så ja sket i att använda batteri och kör nu me sladd iaf.
Så bökigt att släpa på den fram å tbx hela tiden bara.

Lite har vi iaf varit ute idag.
Gick till centrum tidigare för att handla cola och bindor. Sen gick jag ut me Victor i dryga timmen. Det var kallt å så..

Men men...

Jag har ingen som helst ro i kroppen. Kroppen bara skriker!
Det lixom suger F E T T ! ! ! !

Skit var det med allt!

Mindre glatt inlägg

blogg.. blogga.. finns egentligen massa grejer man vill skriva som man aldrig skriver.
Jag undrar hur det kommer sig att man aldrig rensar på ritkigt med inre tankar å känslor osv. Varför tänka sig för å bry sig lixom. Låt säga att jag inte mår bra alls.. Varför inte då skriva vad man känner och vad man tänker. Skulle det vara så hemskt. Det jag tror.. Vilket är en bidragande faktor för mig.. Är att man inte gör det pga det man skriver är ju hur man känner, tänker osv just vid det skrivande tillfället. Kanske inte stämmer in på dem övriga 23,5 timmar som finns på dygnet. Sen tror jag att man är mer eller mindre rädd för reaktioner av omvärlden från dem som läser.
Kanske tolkas man som en deppad splittrad självmordsbenägen tös.. Eller kanske en självupptagen översittare som tror sig vara bättre än alla andra. Men grejen är nog att man även kanske inte uppfattas som ngt annat än man menar.

Man läser egentligen hur bra nån har haft de. Vad för roliga saker som hänt i dennes vardag osv. Men varför skriver man inte även hur dålig ens dag har varit. Hur man kände sig under dagen osv.

Min dag idag har inte varit dålig på de sätt som nu förmodligen framstår. Min dag har som alla andra dagar varit helt okej. Men om man säger så här..
Den har även varit lika grå som andra dagar.

A T T jag vill hitta en ny lägenhet som jag och mina favo killar kan bo i. A T T jag vill ha diciplinen att fixa mig mitt körkort. A T T jag vill vinna pengar så alla andra lösa problem löser sig. A T T jag vill att Daniel flyttar närmare Lkpg. A T T jag vill träna. A T T jag vill gå ner i vikt. A T T jag vill alldeles för mkt. Vill massa å gör inte lika mkt.

Vad vill jag säga med detta inlägg.. ??
Inte den blekaste aning.
Och jag känner att jag nog måste tillägga att jag inte alls mår så pass dåligt som det kanske kan uppfattas som. Jag är bara en av dem få som funderar på en massa skumma grejer.

Och detta kom jag att tänka på just för att jag läste en blogg som jag råka komma in på. Där en tjej skriver om hur bra hon har det och hur lycklig hon är. Man måste nog läsa inlägget. För min första tanke var nämligen "som om lixom" Men det är klart att folk kan vara lyckliga, men det var bara så typiskt.

Därför bestämde jag mig att skriva ett mindre glatt inlägg.
Vilket jag tror jag lyckats med.

Får se om jag får några kommentarer nu..
För jag skulle uppskatta om DU kunde skriva din reaktion på detta blogg inlägg.

Puss i ljumsken!

Fars dag

Lika besviken varje gång nästan av att de inte finns kommentarer =S
Så tänk på det.. Har du läst.. Skriv nåt till mig ;-))

Idag är det ju som alla vet, Fars dag!
Väldigt jobbig dag då ja inte gillar denna dag.

image21

Har varit hos svärföräldrar å ätit god söndags stek.Riktigt mumma var det.
Efter det så åkte Jimmy å Victor till hans mormor o morfar. Jag gick över till Helle och vi satt å beklaga oss över denna dag. Härligt att vara där igen. Är där alldeles för sällan. Ändå bor hon bara mer eller mindre bara över vägen. Får ta å skärpa mig. Fick ett par skit snygga jeans av Kuz -kraaam- De va najs. Älskar jeans numera =P

Annars då..
Då har de varit utvecklingssamtal på dagis. Gick jätte bra. Men hur ska de annars gå me en så underbar son som jag har. Mina gener, så bättre kan de ju inte vara *S*

Varit på en föreläsning om barnens lek, den fria leken. Det var inte mkt som jag inte visste. Men det var iaf skoj att ha varit på det.

Skolan går fortfarande jätte bra. Ett ämne avklarat, ARB --> Arbetsmiljö och säkerhet. Slutbetyg; M V G =))
E nu bara fem veckor kvar. Känns lite overkligt faktiskt. Frågan som följer är vad jag ska göra efter denna termin. Hur jag ska göra för att få ihop pengar. Jag hoppas att mina praktikplatser ringer efter mig som bara den så jag får jobba jätte massa =))

För övrigt så tycker jag att jag och Anna ses för sällan. Vet inte varför de blir så, men så är iaf läget. Synd.. Relationen är fortfarande bra. Vi pratar å så. Men de hade varit najs å ses oxå. Sitta å snacka in på småtimmarna som förr lixom. Allt har sin tid antar ja så de e bara att vara till tåls. Situationen kanske ändras så vi ses mer =P

Kärleksmässigt är allt bra. Min älskling å ja har det bra å jag är jätte glad. Det enda som saknas är ett nytt hem, barn å bröllop. Sen i framtiden är det hus som saknas. Efter det (då jag även skaffat mig körkort) så är allt i hamn. Eller hur man säger =))

Igår såg jag en film som jag bara älskade när jag var yngre. Blood in blood out. Men jag vart ärligt talat besviken. Jag hade inte så mkt krav på film när jag var yngre, tydligen. Tyckte det var dåligt skådespeleri. Men men, den var dock fortfarande bra. Men kanske inte lika bra som en gång tyckte.

Hoppas ni alla andra haft en skön fars dag!

Puss i ljumsken!

Hemma igen

Då var man hemma igen.
Just för tillfället är jag dessutom ensam. Jimmy är inte här, han jobbar. Victor e hos en kompis.
Tänkte passa på att ta de lugnt, städa å få fint hemma. Men dammsugarens slang lossnar hela tiden så jag ger upp. Pallar inte hålla på. Får nöja mig me de jag hann göra =S.

Bilden på min älskling i förra inlägget stämmer inte längre. Han har klippt av sig håret. Han e nu korthårig med blonda toppar.
Jag har oxå klipt mig..
Ser ut så här numera

image20

Kan dock inte fixa luggen så bra själv. Är inte så bra på det.
Blir nog bra de här.

Nu har ja inte så mkt mer att tillägga.

Vill ni se mer bilder får ni kolla in dem på facebook ;-))

Puss Hej

RSS 2.0