Blir så frustrerad! Har du tips?

Idag ringde jag till Attendo Care igen då jag inte hört nåt. Chefen ringde upp mig nyss och beklaga de inträffade men han får inte tag på vem som har gjort detta. Vilket jag tycker e väldigt konstigt. Ifrågesatte men han har visste inte vem det var och de e ingen som kommer tillkänna. Vilket inte förvånar mig alls. Dem ska tydligen haft en vikarie den dagen oxå som nu i sin frånvaro e misstänkt. Chefen har inte pratat me henne då hon e på resa och kommer inte att komma tillbaka till företaget. Jag tycker detta e väldigt märkligt men inte mkt jag kan göra nåt åt. Väldigt konstigt e de iaf. Har funderat på att skriva ett brev till alla som bor på den gården och be dem kontakta mig om dem hade en kvinna från Attendo Care hemma hos sig vid lunch tisdagen den 7 april. Men jag kommer inte göra de. Känns väldigt överdrivet.

Men men.. Skit va de me de och jag e upprörd. Fick en väldigt lång påsk pga denna kvinna! Gah!
Blir så frustrerad på folk som inte kan stå till svars för va dem gör!

Tips på hur jag kan gå vidare eller ska jag släppa det?



Oj, länge sen nu!

Oj va dålig jag varit på att uppdatera. Tänker varje dag att jag ska göra det men det blir inte av. En gång har jag börjat skriva men va tvungen att avbryta.
Idag har Julia umgåtts med farmor. Härligt att få göra lite va man själv vill. Hon hade varit jätte snäll hela tiden å allt hade gått väldigt bra. Jag trodde faktiskt att Julia skulle var lite kinkig då hon är förkyld.

Härom dagen så va första på länge som jag faktiskt hade hemlängtan på riktigt. Så pass att jag t o m störde mig på dialekten här. Va på väg hem från farmor förra veckan och då va det en äldre man som pratade me en snubbe som jobba me att kapa ner grenar på träd.. Å dem hade en ruggig dialekt båda två. Saknar inte bara min familj och mina vänner utan jag saknar även stan. Stressen och alla människor och allt som ingår i Stockholm. Nu e de verkligen jätte länge sen. Får se när min tur kommer att få åka upp å suga i mig den härliga staden. Som sagt, körkort hade underlättat massa. Hade dock inte kunnat åka upp så mkt iaf då jag har dåligt med pengar men några gånger mer än va jag gör iaf. Men men.. Va e en bal på slottet! =O

I lördags va jag me familj hemma hos Anna o Jocke. Dem bjöd på middag. Grillat kött, pastasallad a´la Anna samt vanlig sallad. Jag åt så mkt att jag på riktigt fick ont i magen. Klämde och kände på deras vagn dem köpt. Verkligen super fin! Nu saknas bara bebisen =P Julia fick prov ligga den men hon gilla nog sin vagn bättre *S*

I mitt liv just nu händer inte så mkt. En grej som jag inte kan ta här just nu. Men inom snar framtid så kommer jag kunna prata om det å då lovar jag på heder och samvete att jag ska blogga om det. För övrigt så händer inte mkt i mitt liv. Samma saker varje dag. De enda som får mig att veta om de e vardag eller helg e att dem övriga familjemedlemmarna e hemma på morgon och fm.
På lördag ska Jenny ha fest då hon fyller 30 om en månad. Men när hon fyller så e hon inte hemma. Inte ens i Sverige. Hon e nämligen i Spain =P
Kommer dock bli lugnt från min sida. Ingen supa fest för mig, men huvudsaken e att jag kommer.

Idag e jag frusen, kanske pga för lite sömn. Sover dock middag typ varje dag. Men de e för jag vaknar varje natt och ger Julia mat. Hon vaknar typ mellan 2-3 varje natt. Fast hellre de än att hon e vaken längre på kvällen. Kvällen vill ja ha ifred. Den enda tiden på dygnet som e min lixom. På fm så har ja Julia och på em så kommer Victor från skolan.
Så jag har ingen som helst tid för mig själv från att jag vaknar tills barnen har somnat. Jag har ju egentligen inte direkt nån fritid överhuvudtaget. Va ja än vill göra måste ja tänka in minst Julia. Beror när på dan de händer. Efter kl 13 så e de mer eller mindre kört för då slutar Victor skolan.

I mitt tv-rum har jag numera ett mkt bättre bord. Fått ärva Anna å Jockes bord då dem köpt nytt. Så nu har jag ett sånt bord jag velat ha sen min mamma köpte sitt =O Jätte fint!! De enda som saknas nu e en annan matta. En som e mörkare. För nu helt plötsligt syns de att mattan e blå =S Inte fint!! Men allt har sin tid. Har så mkt grejer som jag ska spara pengar till att jag egentligen kan sluta handla och flytta ut till skogen. För det är sååååå mkt grejer jag vill ha som jag inte kommer kunna få. Men va vore livet utan drömmar!

Ha de bra Hej!

Påsk

Jahaja.. Tänker att ja ska uppdatera varje dag men de blir inte av. Måste bli bättre på de!

Påskhelgen har gått förbi. Den enda helg/högtid som inte e förstörd på nåt sett. Den har dock varit väldigt lång. Fredag och lördag kändes som dem aldrig tig slut. Sen när kl väl blev 20 så va hon helt plötsligt sent. Då passa de att tiden gick.
Igår va vi hos svärföräldrar på middag. Gott me påskmat. Gott att äta borta generellt. Dessvärre blev vi inte så långvariga. Julia hade knappt sovit på hela dan å va super trött. Vägen dit gick bra då hon somnade typ direkt. Vägen hem skrek hon bara. De e jätte jobbigt. Gör lixom ont inuti när hon skriker sådär. Men ja klarar inte att bära henne så långt. 

Attendo ska ja kontakta igen på tisdag. Kommer ringa tills ja fått kvinnans namn plus namnet på hennes chef. Sen kommer ja inte sluta ringa förrän ja pratat me hennes chef. Hon har verkligen skrämt min dotter. Och de ska hon få ångra. E de nåt ja e bra på så e de gnälla å klaga. På tisdag.. Längtar till tisdag!!
Kommer bli en lååång väg helt plötsligt att gå till skolan fram å tillbaka när hon skriker. Synd om henne!!!

Imorgon e hela familjen lediga. Får se va man kan hitta på. Underbart att Victor e hemma igen iaf. Han e dock ute å leker me kompisar men de e sååå skönt! Prata me han tidigare å han hade fått påsktårta =O Ja fick ingen påsktårta. Inget ägg eller godis heller =( Eller jo, åt lite godis hos Svärföräldrarna *S*

Ikväll blir de bingolotto! Ja hoppas verkligen på en större vinst. Massa pengar å bil vore najs =O
En resa för hela familjen skulle sitta fint oxå.
Ja vinner aldrig nåt större. Va e en bal på slottet..

Hej då!

Attendo Care!

Idag e de tisdag och den har varit väldigt lång. Snart halv nio och de känns som hon e minst elva =O
Vi tog en promenad till Farmor idag och då va de en j-a tant från Attendo som tuta på oss när vi går så Julia vart livrädd och skriker för fulla muggar som om livet stod på spel. H-vete va arg ja blev. Försökte få denna kvinna att stanna å kliva ur bilden men hon körde om oss och åkte vidare. Ja vart galen kan ja lova! Så ja har ringt till dem men fick inte tag på en ansvarig chef och ja vägra lämna meddelande. För vi alla vet hur sånt fungerar =O Så ja ska återkomma imorgon! För denna kvinna ska inte komma undan. När vi gick hem från Farmor sen så fortsatte hon skrika i vagnen. Och har denna kvinna skrämt min dotter från att ligga i vagnen så ska hon få höra. Ojojoj!!! En arg Therese vill man inte ha nära! Och som ni alla vet så älskar ja att klaga. Och klaga me ilska i grunden blir bara skoj! Hon skrek från Farmor hela vägen hem. Dock så bar ja henne en liten bit men de e tungt att bära henne. Nästan 7kg. Ja har dessutom ont i ryggen så de va väldigt tungt.
Imorgon ska ja jobba hela dan (Hurra!) så hon kommer vara hemma me pappa. Får se då om hon klarar av vagnen. Får göra en invändning på de annars. För ja klarar mig inte utan vagn.
Attendo Care! Pyttsan! Dem carear inte om barnvagnar iaf!!!!! -muttrar högt-
Men men.. Nog om de om ja ska kunna sova ikväll.

När Julia va me Farmor passa ja på att åka å lämna in min tfn. Den e pajko =( Stänger av sig mitt i samtal alternativt startar om, ändrar profil mitt i ett sms samt aktiverar knapplås mitt i ett sms. Så nu e den inlämnad och de känns jobbigt. Insåg inte hur beroende ja e av tfn förrän ja inte hade den. 10-14 dagar tar de. Kanske snabbare men ja skulle räkna me de. Sen insåg ja även till min nackdel att ja faktiskt e större än ja tror/känner. Asså, ja vet att ja e överviktig å så. Men ja ser större ut än ja ärligt trodde. Och då fick ja insikt me verkligheten nyligen. Trodde ja iaf. Men men.. Ja håller på å ska ner i vikt. Sakta men säkert. Så de ska gå till, tyvärr. Ja hade ju gärna kört Herbalife. Men ja får vänta tills skattepengar kommer.

Victor åkte till sin far i söndags efter vi varit å påskpysslat på hans skola. Han kommer inte hem förrän söndag =(

Bla bla bla

Lite svammel

Härom dagen sa Jenny till mig att de syntes att ja gått ner i vikt. Blev jätte glad. Mkt e dock tack vare att ja va magsjuk men iaf. Känns bra. Ja försöker ju iaf. De går inte alltid så bra men över lag går de jätte bra. 

Härom natten hade ja en jätte konstig dröm.. När ja la mig så va mina fötter jätte kalla. Dem vart bara mer å mer kalla å de gick uppåt. När Julia väckte mig så va ja super kall ända upp över knäna. Jätte obehagligt. Men när ja väl satte fötterna på golvet så va ja inte alls kall. Va väldigt varm faktiskt. Va ju tvungen att känna efter. Skum dröm tycker ja. Kanske betyder att ja fått kalla fötter om nåt *S*

Nåt som oxå e konstigt e att ja e väldigt frusen på kvällarna. Förut va de på em men nu e de på kvällen. Ja tycker de e konstigt för vi har inte kallt hemma. Hum..!??!

Har funderat på lite grejer i dagarna och ja har kommit fram till att ja har de väldigt bra. Alltså de visste ja redan men vissa dagar så känner ja ju mig väldigt ensam å allt sånt där trams.. Men ja har kommit fram till att ja måste verkligen sluta me de för de e inte sant.

Idag har Julia varit lite grinig. Vet inte om de beror på att hon sovit för lite eller hon sovit för mkt. Ja vet iaf att ja har väldigt ont i ryggen å pallar inte bära på henne hela tiden. Imorgon kommer ja få lite pause i vardagen då vi ska hem till farmor. Tror dem båda kommer gilla de väldigt mkt. Eller ja e väldigt säker faktiskt. Kommer att gå till farmor ett par dagar i veckan då hon e ledig så dem får träffa varann. Känns ruggit bra. Skön promenad får man på köpet. .Super bra!

Nu ska ja fixa mig klart innan hon vaknar igen. Har just duschat.

Ha de bra Hej!

RSS 2.0