regn regn å åter regn

Då är det åter en ny vecka med start måndag. Idag har jag jobbat 5 timmar. Det var lååånga timmar. Hade mer eller mindre ingenting att göra. Men nu är jag hemma sen ett par timmar sedan. Har ätit min underbara soppa och ätit banan plus druckit mjölk. Håller nämligen på att försöka gå ner i vikt. Följer en sopp-diet typ i 7 dagar. Idag är dag 4 =)
Hoppas att det funkar så jag inte har plågat mig i onödan.

Min situation denna månad med pengar är sämre än dem andra detta år. Inte skoj alls. Tär på humöret.
Om jag bara hade mkt pengar asså!!!!!!!

I helgen har jag jobbat både fredag å lördag 12-21. Gick väldigt bra. Var den som lämna över till nattpersonalen ;-))
Var på en fest i lördag i Tranås. Kom dit typ 22,00. Hade det väldigt najs i dryga timmen. Sen spåra det ur å typ kl 00,00 åkte vi (jag, Jenny, Linus å Nicke) hem igen. Men men.. Vi alla har väl våra tillfällen antar jag =S

Nu om ca 30 min ska jag åka ner till stan för att lämna in mitt slutbetyg från praktiken. Ska kolla om jag hittar svarta byxor å en svart tröja till Victor. Han ska ha cirkus grej på dagis på fredag =)) Ska även lämna in ett par av Victors jeans till skräddaren som knappen pajjat på. Den är nya, bara använda ngn gång. Sen ska jag åka hem igen med Älskling som slutar jobbet lagom till jag är klar =))


Ikväll ska jag bara ta det lugnt å njuta av min Älskling. Vi ska ut å ta en promenad å bara ha det najs.
Bara njuta av varandras sällskap. Är sååå sugen på att äta ngt gott till middag å skjuta på dieten ngn dag.
Passa på att ha det najs med Älskling.

På torsdag kommer Victor hem igen   =D  Hurra! Längtar!!! Han har ju varit borta sen torsdag nu. Helgen hos mormor har gått väldigt bra. Vilket jag absolut visste redan innan! Han har fått massa nytt =)) Hoppas bara att hans far kommer ihåg att ta med sig allt. Annars blir Mamma Therese lacknafta ;-))

Hur som.. Inte långt kvar till min buss åker.. Måste fixa mig klart.
Ha det gott!!!

Borta bra men hemma bäst!

zzZzz

Onsdag idag.. Hela dagen dessutom.
Har en kort dag idag, 12-19. Skönt.
Ska då hem å pussa på min son. Han sticker ju imorgon å e borta en vecka.

Nu ska jag tala om en sak som är väldigt säker. Jag ska lägga mig tidigt ikväll. Är det så att jag sover dåligt även denna natt så har jag lagt mig tidigt och brett ut problemet så sömnen blir mer i vilket fall   =))   Är less på att vara såhär trött hela tiden. Jag blir ju ledig söndag, tisdag å onsdag. Över halva torsdagen oxå. Dessutom ledig hela vecka 24 (än så länge iaf)  Så jag hinner sova ikapp lite innan mina 8 veckor timvik börjar.

Asså fy fa-an vad jag är trött. Skulle kunna stå å sova känns det som. Blir bara tröttare å tröttare för varje dag.
Det är väldigt tröttsamt   ;-))  


Jenny min kära vän börjar bli lite nervös inför sin möhippa!  *S* 

Nä.. Om man kanske ska få ltie gjort här. Är lite rörigt och det har stört mig länge nu. Ska försöka hinna med det innan vi sticker. Så jag måste fixa mig nu om jag ska hinna med ngt överhuvudtaget.


Den som väntar på ngt gott.... 
Väntar alltid för länge ;-))  *S*

Tisdag.... -kräks-

Hur kommer det sig att det är just tisdag som gör att veckan känns lång? Varför är det just denna dag som är sååå lång. Skulle kunna tro att den har 78 timmar. Men men.. Nu är hon iaf över sju. Snart dax å lägga Victor. Då brukar tiden ha en tendens att ticka på med god takt.

För övrigt så är det väl som jag förtjänar antar jag.. Vad jag nu må ha gjort för ont i denna värld =O

Har fått ytterligare en vecka på praktiken   =)   Hurra!  Så nu har jag totalt sett över nio veckor arbete denna sommar. Hurra!!! Dock får jag självingen semester. Men jag kommer störa mina kära vänner iaf med att bada, sola, leka å allt som man kan tänkas kunna göra. För jag har ju många korta dagar å många lediga dagar oxå. Inte bara på helgen utan även ngn enstaka vardag. Hehe. Då kan man göra massa skoj. Älsklingen kommer förmodligen bli galen på mitt tjat om att bada å sola i sommar.
Sen kommer nog även en del vänner få spader på mig. Lite svårt att hitta på ngt när man inte har körkort själv. Men en kär vän kanske har lappen snart. Eller det får hon bara se till å ha så sommaren blir smidigare    ;-)    -blänger-

Jag är ruggit trött! Tror jag har ngn form av sömnsvårigheter igen. Har jätte svårt att somna. Men när jag väl somnar så verkar det vara lugnt. Bara vissa nätter som jag vaknar triljoner gånger typ.
Tröttheten blir bara större å större. Å jag blir mer å mer förvirrad. Å tro mig.. Det går!!  :-))

Nä.. Nu ska jag spela lite tv-spel med sonen. Sen ska han sova..
Ha det gott.

Kraaaaam!!!!

21 maj.


21 maj idag. Stört vad tiden kan gå fort när man tänker tillbaka.

Hör å häpna.. Igår var sista avsnittet av OC!   -gråter-   Och jag är inte nöjd med det heller.  -muttrar-   Det hände väldigt mkt under det avsnittet. Sen fick man inblick i framtiden, långt in. Jag tycker ju att man kunde skippa inblicken å fixat mer avsnitt ist.  

Min älskade serie är nu slut!!!!!  -snyftar-

Jag har nu tackat nej till en riktigt skojig grej. Känns väldigt tråkigt men jag tror det är till det bäst.
Blev erbjuden att jobba på Justin Timberkale samt Metallica. Men det blir för krångligt för mig då jag har Victor samt jobbar. Båda dessa dagar är en vardag. Och som ni vet är jag i behov av alla pengar jag kan jobba ihop. Så två dagar lön-förlust gör mkt. Dessutom kostar det att åka upp å så. Hade mer än gärna gjort det. Hade ju varit hur tufft som helst. Men med tanke på omständigheterna så får jag inte ihop det. Trist men nödvändigt!!!  -kramar om T-

Idag börjar jag kl 13. Jobbar till 20.30... Ska bli skönt med en lite kortare dag faktiskt.

Då var det bestämt.. V åker till mormor över helgen för att sedan vara med sin far å farmor under nästa vecka. Kommer hem igen till helgen (antar jag och tar för givet). Kommer bli ruggit tomt utan honom. Kommer sakna honom väldigt mkt. Jag tycker det är jobbigt när han sticker iväg en längre tid. Saknar han lixom när han bara är med pappa över helgen. Fördelen med att han är borta under veckodagarna är att även jag får en pause från dagis plus att jag kan göra vad som utan att tänka på kl osv. Så jag är extremt delad inför denna vecka som han är borta -håller i-

Helgen har varit väldigt bra faktiskt. Gått fort å smärtfritt. Igår åkte Älsklingen iväg med jobbet till Sollentuna Vallen med jobbet. I Sthlm var det solsken å najs.. Här hemma var det fint väder om man bortser från stormen vinden ställde till med    ;-))   Jag å V var hos Jenny och åt jätte god smörgåstårta och hade trevligt. Han tycker så mkt om att leka med Lilla Linus å Anton att han sprang nästan hela vägen. Eller som han sa.. "Jag tränar"    -pussar på-   Älsklingen kom å hämta V medans jag stanna kvar å hjälpte till med mer detaljer inför bröllopet. Mkt trevligt hade vi å mkt blev gjort. Å då var vi ändå nyktra  *S*

Nu är kl 11.17.. Dryga 1,5 timme kvar innan vi ska till dagis. Så jag måste börja lite lätt med lunch.
Ha en super dag!
Glöm inte kommentera!

Den som lever får se!

Välgörenhet till mig!??!

Ja då var det inte bara lite över 3000 som CSN kräver.. Utan det är 3700:-   -morr spott fräs-

Men men.. Livet suger stenhårt ibland! Som nu å ett tag framåt. Kommer tära på mitt humör länge nu. Att vara utan pengar under sommaren. Skoj.   N O T ! ! !
Är du eller vill du vara den som räddar mig och skänka mig pengar!     ;-))
Vetifan hur jag ska klara mig i sommar. Har ju min älskling.. Men det går inte att leva på hans pengar helt å hållet heller. Tänker ju inte direkt slita på mina knän för att kunna fika på stan.. Eller köpa mig en glass...    Urk!
Men kommer klara mig även ur detta. Känns bara sååå fruktansvärt jobbigt mentalt redan nu å då är det ett tag kvar. Denna månad kommer oxå vara väldigt tuff. Får ju bara som sagt ett halvt CSN... Fattar inte hur jag ska klara mig å överleva fram till augusti-september! Vi får ju inte glömma att jag dessutom har ofrivillig semester över två veckor, utan pengar.   Blä asså!   Kanske är det inte så farligt som jag föreställer mig. Kanske kommer sommaren gå jätte fort och jag kommer vara övervägande på bra humör!!??
Who knows lixom.  Kan ju alltid hoppas. För ingen blir gladare än jag om det ordnar sig med mitt humör.  Eller ja.. Kanske min älskling då som blir den som får stå ut med det.

Kanske skulle vara gott med en cigg!!!!!

Hur som haver.. Som jag brukar säga.. Livet suger sen dör man!
Får väl göra det bästa under tiden. Vilket jag absolut gör oxå.. Men det är sååå tråkigt att jag A L L T I D ska få motstånd. Snart kommer jag inte ha ngn ork för att lösa det. Orken minskar för varje gång. Å nu är det inte mkt kvar. Så vi får för allt i världen hoppas att det är slut nu. Iaf för detta år!

Sitter här hemma å har det soft med Timbaktu i högtalarna. Älsklingen är på väg till Sollentuna för ngt med jobbet. Sport variant om jag fattat det rätt.     F U S K ! !
Han får åka till Sthlm å inte jag.   ;-))  Älskar dig iaf   -pussen-

Senare ska jag och V hem till Jenny på smörgåstårta. Gott! Ska bli najs och komma ut och bort lite. Snacka lite skit å göra ingenting mer än att äta god tårta   ;-))

Men annars så är det bra. Går jätte bra på praktiken. Fått två dagar som jag ska tjäna lite pengar på   =))
Dem är jätte nöjda med mig. Trivs extremt bra på den avdelningen. Ska jobba på sjukhemmet i sommar. Med min Svärmor. Eller ja, tills hon går på semester. Är dock kvar när hon kommer tbx  ;-))
Det ska bli najs.

Nä ni.. Nu har ni fått tillräckligt med en massa buhu från mig.. Det får räcka för denna gång!

Sol i blick å ett leende på läpparna så ordnar sig resten!

Here we go again

Jaha! Allt jag har att säga åt all skit är HA!

Är trött på att det hela tiden är ngt som ska gå emot mig. Jag kämpar å står i så gott jag kan för att ha ett så drägligt liv som möjligt. Men varför ska det hela tiden dyka upp ngt som drar ner mig igen!!!????
Denna gång är det CSN. I grund å botten får jag dock skylla mig själv..(med tanke på att jag inte hade ngn koll på min inkomst år 2005 å rapportera det till dem)  Men dem har nekat mig fortsatt studiestöd för termin 2 o 3. Som ni alla vet så studerar jag omvårdnadsprogrammet, inriktning psykiatri. Skicka in ansökan i tid till CSN så det bara flyter på sen när höstterminen väl börja. En grej mindre att bry sig om lixom. Men då är det så att det återkrav jag fått från 2005 är ett hinder. Måste antingen betala det eller det som jag redan har en avbetalning på. Ligger strax över 3000 kr. Jo men visst lixom. Jag har en halv inkomst nu i maj. Ingen i Juni å två veckor i juli för att sen komma i fokus i august --> för då kommer CSN. ELLER INTE! Nu måste jag betala 3000 (å lite till) för att komma så långt. Hur i hela h-e ska jag lösa detta helvete. Jag som fixat min ekonomi så j-a bra tills nu.. Nu riskerar man dessutom att bli utan jobb och utan skola. Utan utbildning oxå för den delen.

BLÄ!!!!

Jag är sååå less på all skit asså!
Alltid ska det vara ngt som är i vägen!

VARFÖR????

Dagen då han återvänder hem!!

Idag är dagen då Victor återvänder hem från sin far!!! Hurra!
Vi ska åka å hämta honom om ca 30 min. Yeah! Saknar honom som bara den!!!
Idag har jag gjort typ ingenting. Så lite som möjligt. Jag har suttit vid datan.. Duschat.. Spelat lite beta. Gick inget bra.
Mailat lite.. chattat lite.. messat lite.. snackat lite i tfn..
Lite av allt. Men lika glad är jag för det =))

Snart slutar älskling på jobbet å kommer å hämtar mig. Ska stanna vid macken för att köpa lite transport medel så jag håller mig vaken. Denna gång ska jag inte somna utan vara vaken å hålla han sällskap.

Annars så var jag hemma hos A i fredags. Sov kvar till lördag då en kompis hämta mig 06.15 å körde mig till praktiken. Det är lixom tack vare honom som jag kunde åka ut. -krama om-
Det var väldigt najs å umgås med A igen. Det var väldigt länge sen. Ritkigt najs å känna vanligheten i vardagen igen! Spela Yatzy oxå. Inget förändrat där heller ;-)) Jag vann alla gånger -visslar- ;-))
Sov typ ingenting.. Men det gör inget. Det var alla tiders!!! -saknat-

För övrigt så vet jag inte vad jag mer ska skriva.

Jag är på bättre humör.. Allt känns mkt bättre nu. Det gråa har blivit mer i färg =D Hoppas bara att det håller i sig ett tag nu. Känner att jag är trött på svacker.

Nu ska jag göra mig i ordning så jag är klar när älsklingen kommer å hämtar mig!

Ha det bäst.

Tänk på att gräset alltid är grönare på andra sidan.. Men smaken är bättre hemma!!!
-haha-


(om mens är kvinnligt.. Varför har inte alla kvinnor det då?)

Allmänt

Det första jag vill göra är att göra en liten förtydligan (eller vad det heter =S )..
Ang inlägget igår så menar jag inte att jag vill ta självmord. Det jag skrev ang att sluta andas handlar inte om att tamitt liv.. Det handlar om att jag vill att tiden ska stanna upp. Inget annat.

Idag är det torsdag.. Hela dan faktiskt. Och jag är ledig.. Håller på att städa men tar nu en liten liten pause framför datan. Passar på att skriva lite blogg under tiden i väntan på att maskinen ska bli klar.
Lite senare ska jag och V åka ner på stan å köpa en present till en tjej på hans dagis. Han ska nämligen på kalas idag =) Får se om jag hittar dit. Men det borde jag tycker jag =S


Igår pratade jag med Älsklingen... Det kommer lösa sig i sommar! Hurra!! -andas ut-

Kommer tacka ja till jobbet på min praktik. Jobba där vecka 25-31. Dock var det till v. 32 men jag ska säga att jag inte kan det. OCh hoppas på att det går bra. Funkar det inte så har jag ju inget val än att jobba även den veckan. Vilket innebär att jag inte kommer ha ngn semester denna sommar. Eller njae.. Ofrivillig semester v 23-24. Men hur skoj är det då? Ingen annan som är hemma plus inga pengar ='(( Men vad kan jag göra åt det lixom. Nada!

Än så länge har det inte hänt ngt.. Pratat med A i morse.. Även pratat med Jenny några gånger. Hon har blivit erbjuden jobb på samma ställe som jag i sommar. Hon kanske tar det.. *hoppas*

Nahe.. Om jag kanske ska göra lite nytta innan jag tappar lusten helt.
SÅ tråkigt att städa å tvätta..
Har du inget för dig å bor i närheten av mig.. Kom förbi å hjälp till ;-)) Ingen skulle bli gladar än mig.

Om ca 8 veckor så är det dax för bröllop. Ska bli väldigt najs. Ser fram emot det ritkigt ordentligt. Jag har ju dessutom äran att vara brudtärna. Wonderbart!!!!


Ha en greatans dag!


Vill inte andas!

Idag är en dag som jag har många känslor inom min.. Den som är stakast är..., Vill inte andas!
Den är trist.. Den är lååång.. Den är grå på många sätt.. Den är tråkig.. Den är depprimerande.. Den är blöt.. Man blir så ledsen av all skit som en sån här dag innehåller!
Kort å gott --> Avskyvärd!!

Idag är inte en bra dag!
Mår inte bra.. Är inte på humör.. Allt känns trist.. Allt känns grått.. Allt känns tråkigt. Det mesta gör mig ledsen.
Är väldigt känslig idag. -spott fräs å fnys-
Blä!
Just nu önskar jag mig mkt.. Och inget av det jag vill ha kan jag få. Tragiskt.. Eller hur!

Det absolut bästa som kan hända mig just nu (bortsett från att Victors pappa flyttar ner eller närmare) är att ngn vänlig själ eller trevlig lott ger mig massa pengar. mkt bekymmer som skulle lösas för mig. Skulle må minst 40% bättre!!
"Pengar kan inte köpa lycka" HA!!! Klart som fa-an att det går. Nu var det dock ett tag sen jag hade det så här jävla svinigt... Och sämre blir det nästa månad. Vetifan hur jag ska klara mig. Men det får väl tiden utvisa. Dem som tror på Gud kan väl be för mig eller nåt annat trevligt. För usch!!

U S C H ! !
Kommer leva ett helvete jag inte vet hur jag ska ta mig ur... *blundar hårt å hoppas det försvinner när jag öppnar ögonen*

Det bästa med denna dag är att när jag kom till dagis för att hämta min son så personalen att han haft en "mamma-dag". Det innebär att han saknat mig å pratat jätte mkt om mig. Hemma har han varit väldigt nära å gosig. Kramats å pussat på mig väldigt mkt! Precis det jag behövde!
Min älskling son.. Min Victor.. Jag älskar honom så mkt att det gör ont ibland. Härom kvällen sa han till mig att han älskar mig över allt på jorden. Han älskar mig hela livet.

Vad skulle jag göra utan honom asså. Vet inte hur jag skulle klarat mig utan honom. Tack vare honom som jag träffat underbara människor här nere. Sen att man har sina strider med kära vänner.. Är det äkta vänskap så repar man sig å man finner varann igen. Ngn som ligger mig varmt å nära inpå hjärtat kommer inte så lätt undan. Jag ger inte upp. Näst intill aldrig. Bara ger det tid. Men släpper aldrig.. Fattar du *blänger på* Jag kommer aldrig släppa dig. Även fast du kanske känt så!!!!

Nää
Jag mår som vädret..
Grå    mörk     regnig
Önskar bara jag kunde skylla på det oxå...

B L Ä ! !

Måndag igen =S

Jaha.. Då var det måndag igen. Denna vecka kommer bli väääldigt lång. Vara på APUn hela veckan utom torsdag.. Då är jag ledig. Den ända dagen på hela veckan  =S 
Igår var iaf en bra dag. För vissa  ;-))
Då vi åt en sen frulle så gick vi ut innan lunch... Gick hem för att äta sen gick vi ut igen. Var ute hela dan å gick in för middag typ kl 18. Fått färg på armarna   =D  Det var väldigt najs å vara ute hela dan. Och tur var det för idag när jag vakna hade det regnat..  =S  Men det är bra för vissa.. Som för typ älsklingen.
Idag är skapligt utvilad men ändå trött. La mig tidigt igår för att sova.. Somna nog direkt å sov hela natten  =)) 
Victor ska tydligen ha hostat en del under natten.. Väckte honom kl 8 idag. Kanske förklarar varför han sov så länge idag.

Hoppas alla mina klasskamrater hade det najs i lördags. Har än inte hört ngt ifrån ngn men jag ska skicka iväg ett mail till en av dem... Är sååå nyfiken!

Nu ska jag fixa mig... Inte för att jag måste, börjar ju kl 12, men jag ska lämna Victor kl 09.30 då fröken frågade det i fredags. Ska öva inför en cirkus. Ser fram emot den.. Kommer nog bli super bra..

Ha en skön dag allesammans!

Hatar rubrik

Igår var en väldigt lång dag. Plågsam dag.
Gårdagen var sådär. Kände mig väldigt ensam å övergiven. Blev övergiven två gånger igår.. Vad är oddsen för det då lixom? Till slut kom Kristian till min räddning.. Han drog ut mig å Victor för att sparka lite boll å spela kubb. Fick det väldigt trevligt =) -krama om-
Skulle ha kunnat åka ut till Anna några timmar innan hon skulle iväg.. Men kände inte för att sitta å vänta på bussen över 20 min på kvällen och riskera att Victor skulle vara trött å grinig. No no. BIG NO NO. Men det är ju tanken som räknas..   -massa kram till dig-

Nu väntar vi på att kl ska bli lunch.. För efter lunch ska Victor få leka med en dagis kompis. Ska bli väldigt najs.
Få komma ut å leka lite.. Fick smak av det igår å det var najs.. Mer lek utomhus =P

Då är det söndag fm och jag är på skapligt dåligt humör idag. Måste vara för att det är söndag å man ska åter till vardagen imorgon. Varför kan man inte bara få stanna upp tiden en liten liten stund.. Det är såå mkt jag vill/önskar göra. Tänk om man mår bättre på helgerna å inte vill ha vardagar.. Tänk om man kanske känner sig mer fri på helgen å känner inte för att bli inlåst igen.. Tänk om helgen ser man i färg medans resten av veckan är grå?
Vad ska man göra då?
Under veckodagarna kan man inte göra ngt alls.. Då är allt på rutin å finns inget utrymme för andra saker. Inte heller impulsiva grejer.

Suck!

Life sux, then you die!

klaga klaga depp depp

USCH!

So far no good!!!   D=  Sitter hemma med Victor och har väldigt tråkigt. Tänkte gå ut å leka med Jimmy å Victor.. Men han drog till stan med en polers som skulle köpa en tröja. Så vi kommer gå ut själva. Inte lika skoj. Å jag kommer definitivt tycka det är tråkigt. Men ut måste han ju. Kan ju inte vara inne en hel dag   =S   Inte en så fin dag som denna   =S    Vi ska även till centrum för att handla massa gott. Ska svulla som ett cp ikväll och gå massa i vikt å tycka allmänt synd om mig själv. Sen kommer jag må dåligt i flera dagar för att jag ätit så mkt skräp och slösat pengar som jag egentligen inte har...

URK!

Vad du än tänker så är mitt svar Nej!
Jag kommer självklart inte att äta massa skräp ikväll..! Jag ska ju börja skärpa mig å gå ner i vikt till bröllopet i Juli. Däremot kommer jag vara hemma ikväll å vara allmänt deppig. Väldigt många är på klassträff å jag är hemma och kan ingenting göra.. Skulle vara jävligt najs å dricka mig full. Det var ett tag sen man var full. Sådär härligt full...

BLÄ!

Denna dag känns verkligen inte bra.. Mkt vill jag göra men det är inte mkt jag kan göra.

Idag är en dag man ska klaga klaga klaga klaga! Vilket jag normalt inte gör   -visslar-
Känns även som att det kommer bli en tuff månad rent ekonomiskt. Å då kommer nästa månad bli ännu värre   ='(( Får ju då endast ett halvt CSN stöd.. Kommer bli många gråa dagar i maj..

TVI!

Men men.. Jag har hört ngn smart j-el säga ngngång att ingenting blir bättre än man gör det.
Så jag får väl sluta upp med denna beklagan å göra ngt skoj ist. Kanske gå till centrum NU å så..
Funderar dessutom på att göra potatisgratäng till mig å Victor. Jimmy mfl har ju lyxen att gå på klassåterträff idag. SÅ det blir bara jag och Victor. Å vi kommer få det super mys! Ska bara ha det allmänt najs å ikväll blir det mkt mys å gos!

Hoppas er lördag är bättre än min. Får se hur denna slutar. Men jag tror det kommer bli bra i slutänden.. Eller vad tror du??

Ha det så bra ni kan!


Puss!

The day after tomorrow!

Jahaja.. Får se om detta funkar nu. Jag kan iaf se mina senaste inlägg.. Alltid ngt. -hoppas-


Ja som ni alla redan vet så är det lördag imorgon och jag ser fram emot tills den är övert. Längtar efter söndag Skulle egentligen gått på den ;-)) efter längtade klassåterträffen imorgon med goa kamrater från 9an som jag gick i Björkhaga skolan, Tumba. Men nu kommer jag inte dit =( Barnvakten avbokade för tätt inpå för att jag skulle kunna styra upp det. Kollade för säkerhetsskull med kära Anna, men som jag visste om jag tänkt till, så ska hon oxå på klassåterträff. Hon och Jimmy gick ju ut samtidigt =S Jag gick ju om 8an så jag gick ju ut samtidigt som dem.. Hehe! Kanske hoppades jag på att hon inte skulle gå å att hon var ledig. Men icke då. Klart som fan hon ska gå. Det är ju nästan ett måste när det finns tillfälle till det. Så imorgon ska mängder av människor gå på klassåterträff.. Men inte jag! -ledsen-
Men det kommer alltid ngt gott ur det onda ;-)) Jag ska ha en tröst kväll med min son ist. Vi ska köpa läsk å gott som vi ska svulla under kvällen. Kommer bli hur najs som helst!
På måndag är det hårda tag som gäller. Igår testa jag ju klänningen jag ska ha som brudtärna. Jag kom i den men det skulle se mkt bättre ut om min röv blev lite mindre. Eller att fläsket minska runt midjan ;-))

Jag har ju börjat min APU nu.. Jobbar på ett demensboende. Går jätte bra. Trivs skit bra både med personal å boende. Riktigt najs. Har sökt jobb där över sommaren. Ska på möte med chefen på onsdag för att snacka om det.. Hoppas på det bästa!

Annars da? Jo det funkar helt klart! Har fortfarande allt för många åsikter om allt. Men nu vet jag iaf att jag kan inte göra ngt åt det. Hur mkt jag än försöker så kommer jag alltid vara en person som är överfull av åsikter å synpunkter om allt å ingenting! Ekonomin är som vanligt skit..

Längtar efter solsken igen!!!

Sen har jag just pratat med Anna.. Det var riktigt najs! Länge sen sist känns det som. Prata om ingenting.
Vart inte så långt samtal. Hon fick besök. -krama-

Min son sitter just nu å spelar XBox å e alldeles lycklig. Krigs spel. Fick han välja själv skulle det vara Snowboard spel. Men det finns inte just nu. Sen ngt bilspel han spelade hos Morbror.

Nu ska jag ladda upp detta inlägg å hoppas det kommer upp, sen ska jag göra ordning köket. Vill gärna laga mat utan att det ligger massa disk i vägen ;-))

Ha det bäst!

Puss i ljumsken!

RSS 2.0