Hell Yeah!






In med det friska

Fått en kommentar av Susanne, detta är bara en del av det, typ halva.. "Du skulle bli en perfekt mamma till flera barn" Tack vännen! Värmer att höra.
Det är sååå mkt lättare att ta hand om andras barn. Av nån anledning har man helt annorlunda tålamod och allt då. Vet ej varför men så är det. Tror det gäller dem flesta faktiskt. Prata idag när jag var nere hos Jenny på ett försenat kalas det där med att skaffa fler barn. Att det inte gör sån stor skillnad från att ha 2-3 barn eller steget mellan 3-4. Steget från 1-2 var gigantiskt tycker jag. Både på gott och ont. Sen från två till tre tror jag är ännu större osv. Jag vet inte, och jag vill inte veta heller. Vet bara hur det känns att ha fler barn genom att ha lånat andras och det går ju bra.. Men det varar ju några timmar på sin höjd. I torsdags hade jag Susannes barn från 07.30-ca 16.00...  Vilket är lätt att hantera. Har man fyra barn själv så är det en del av vardagen. Jag har två, det räcker så!

Annars i mitt liv då..
Imorgon börjar min älskade grabb i 1an. Helt otroligt måste jag säga faktiskt. Tiden rinner iväg. Som jag brukar säga.. Dagarna går sakta men tiden går fort =P
Min son fyller 7 år om dryga 1,5 mån. Ofattbart måste jag säga. Hans far fyller år idag -grattis igen- vilket påminner mig att man inte blir yngre. När man tänker på det mer noggrant så får man snudd på ångest. Och ångest har jag så det räcker och blir över. Vill du ha lite?
Även jag börjar skolan imorgon. Har äntligen tagit tag i min framtid. Imorgon startar jag att plugga Svenska A, Matte B, Samhälle A och Engelska A. Står i "kö" /är reserv för Religion A. Dessa kurser ska jag ge mig in på att plugga på distans. Kommer gå jätte bra! Jag ska se till att det gör det för jag vill inte plugga nåt av dessa ämnen igen. Vill göra det nu och aldrig mer! Ett evenuellt problem som kan dyka upp är när jag ska göra prov.. Är det innan kl 13 så har jag Julia.. Är det efter kl 13 så har jag båda barnen. Men det är kommande problem som jag hoppas jag kan lösa när det inträffar. Vet allt i lite mer detalj imorgon. Jag hoppas jag kan ordna så jag träffar alla lärare imorgon redan så jag slipper åka ner fler än en gång. Sen får både dem och mina "klasskamrater" acceptera att jag kommer med barn. Har jag sökt distans kurser förstår jag inte varför jag måste vara närvarande. Men men.. Ska göra ett försök att få tag på lärare från kl 08.00 efter jag lämnat Victor. Hoppas jag når några via tfn redan och får meddelandet att jag inte behöver komma ner. Utan att vi kan lösa allt via e-post eller nåt liknande. Time will tell!



Anna och Jocke har köpt en jätte fin bil. Volvo V70 om jag inte minns helt galet vilket jag inte borde göra då jag själv suktat efter en sån. Dem var förbi samma dag som dem hämta den och den va kanon fin! Super glad för deras skull. Sen idag har dem varit iväg och handlat det sista till bebis. Så nu är dem redo att ta emot henne. Hör du det bäsis, nu kommer du ut! Eller kanske bäst att vänta tills i September iaf så hon inte blir allt för tidig. Det är inte bra det heller. Men sisådär 4 september vore kanon. En fredag.. Kan jag nosa massa på den om hennes mamma och pappa pallar det. Eller nej.. En måndag eller tisdag vore det bästa. Då har dem massa med dagar att ladda upp inför mitt besök =)) Kanon! Då var det bestämt!

Veckan som har gått sen Victor kom hem har gått fort faktiskt. Har i det stora hela endast haft en ritkigt dålig dag och det är framsteg. In med det friska! Fler av dessa veckor alltså! Sen har jag kanske inte varit på bästa humöret men det har iaf varit bättre än på länge. Kanske har att göra med att jag ska börja plugga och så. I hope everythinh works out great!

Nu är Jimmy nere i tvättstuga och hämtar upp tvätt. Han kom hem för en kort stund sen från att ha varit iväg och fiskat. Skönt att slippa. Jag får dras med all tvätt imorgon i vilket fall då det ska vikas in i garderober. Det kan jag inte göra nu då barnen sover. Blir en perfekt sysselsättning imorgon så dagen går fortare.

Just exakt nu bestämde jag att jag inte åker in till skolan imorgon utan jag ringer till dem. Pratar med dem och vill/kräver dem att man kommer in så gör jag det. Har hela veckan på mig. Ju snabbare desto bättre. Får se. Måste även ringa till receptionen och kolla om man kan anmäla sig via tfn till dem eller om jag måste komma ner. För isf åker jag ner och gör det imorgon. Lagom att åka typ mellan 9-10- Då hinner jag gott å väl hem till senast 12.45 då Victor slutar kl 13. Antingen så går jag dit, möter honom eller så cyklar han hem själv. Får se. Han ska få välja själv imorgon som han brukar få göra.

Nu är det dags att avsluta. Det bara snurrar i hela huvudet av tankar och jag har svårt att koncentrera mig på att skriva om en sak då jag dessvärre inte skriver lika fort som jag tänker.

Ha det bra Hej!



4 barnsmamma?

Ja idag har jag varit barnvakt åt Susannes två barn medan hon jobba då omsorgen för henne (och alla andra på samma självklart) har haft stängt idag. Dem kom 07.30 hit och runt 12-12.30 så åkte vi ut till Valla. Där var vi och lekte och hade massa skoj. Åt lunch och hade najs. När vi åkte hem så gjorde vi det pga regn. Och jag kan lova.. Cats and dogs är en underdrift. Fy f-n va det piss ner. Blixt å dunder så det stog härliga till. En av gångerna så var det så pass att bilen vibrera. Usch!!! Då var inte jag särskilt stöddig när jag satt och körde! Blä!

Bilder på min dag kommer komma. Kommer ha ett bildinlägg inom kort.

Jag har åter igen fått bekräftat att jag inte ska ha fler barn. Jag kan inte se mig själv ha fler barn. Har svårt att fatta att jag har två nu lixom. Hehe! 

Igår var jag på stan med Anna. Vi fika och snacka och hade det göttit. Hon satt på spänn hela tiden typ för hennes snubbe hade uppkörning. JOCKEBOCKE HAR NU KÖRKORT!! Wohoo!!!! Feting grattis! När vi hämta upp honom så körde jag honom så han kunde hyra bil. Han vart jätte glad. Han fick köra runt lite och Anna följde med hit så Jocke hämta upp henne här.

Jag är jätte trött och har huvudvärk.. Dessutom har jag ont i hö käkmuskel och har haft några dagar nu. Det är så det är väldigt störande. Det gör inte jätte ont men det är en tillräcklig smärta för att det ska störa. Jag är övertygad om att huvudvärken är sammankopplad med käkproblematiken. Men men.. Är det inte över tills nsäta helg får jag väl ta tag i det och ringa min tandläkare =(

Sov gott
Hej!

Fettsugning

Idag är luften frisk men vädret skit. Man är aldrig riktigt nöjd. Det regnar men det gör min son glad för en regel som jag sagt här hemma är att om det är dåligt väder får man kolla på film och spela hur mkt man vill. Vilket han nyttjar just nu =P Dock får man inte spela data om man har kompisar hemma. Hehe!

Idag har Jimmy varit med Julia på bvc och hon vägde 10,4 och va 73 lång =P Mammas stora kicka! <3

Har dem senaste dagarna funderat på fetsugning på en seriös nivå. Kollat lite vad det skulle kosta mig och om jag gör allt jag vill så skulle det hamna på ca 50 000:- och sen kanske man "blir tvungen" att ta bort överflödigt skinn som ev blir som resultat och då tillkommer mer pengar självklart då det inte ingår i själva "sugningen". Det som jag tvekar över är om jag bara ska nöja mig med magområdet eller om jag ska fixa til benen samtidigt. Och när jag pratar fettsugning menar jag absolut inte att jag ska bli smal smal. Utan det ska vara fortfarande finnas lite mage kvar lixom. För jag vill inte bli smal hur konstigt det än låter. Detta kan jag dock inte göra nu då jag inte har nåt jobb. Vilket jag måste ha då jag vill betala av detta på kortast tid möjligen. Vilket kan bli väldigt svårt när jag inte jobbar. Visserligen får jag a-kassa om jag inte hittar jobb men den är typ lika "dålig" som min mamma penning. Och då kommer jag inte ha råd att skaffa en skuld till. Ja ja, jag har inte bestämt nåt utan det är som sagt under funderingar. Har du funderingar? Har du utfört det? Har du bara nåt att dela med dig ang detta så är det väldigt välkomnat. Och på samma sätt som tidigare så går det att lämna kommentar anonymt, maila samt kommentera på vanlig sätt. Kanske rent av tips på kliniker, kostnader och konsekvenser? Give it to me plz!

För övrigt så är min älskade son hemma som ni klart fattat. Hämta honom i lördags medan Farmor hade hand om Julia. När vi kom hem så sov hon. Det var skön att slippa den delen. Jimmy var inte hemma då han va på bröllop. Egentligen skulle jag hämtat Victor enast kl 18 och då skulle jag inte hinna att närvara i kyrkan ens utan att uppleva massa stress mot kl. Lilla minsta fördröjning och jag skulle typ bli sen. Sen på lördagen så ringer D och säger att vi möts mellan 19.15-19.45 =O Jag hade alltså hunnit vara med i kyrkan. Men men.. Min son kom hem så det finns inget som går upp emot det.
När jag kom fram till stället där vi skulle mötas så börja Victor och hoppa så fort han såg mig. När jag stannat bilen så sprang han till mig och hoppa in i min famn. Det var nära att jag börja tjuta kan jag lova. Underbart att han saknat mig lika mkt som jag saknat honom. Det första han gjorde när vi kom hem var att gå och kolla på Julia. Han tyckte hon hade vuxit massa. Sen dagen efter (i söndags) så vart han jätte mallig när han fick se med egna ögon att hon kan krypa nu. Skröt till sin kompis som kom för att leka med honom. Kompisen har även saknat Victor så han stressa i sig frukost och sen skynda sig hit. Så gulligt tycker jag.

Nästa måndag så börjar Victor simskola. Betala in avgiften tidigare idag då jag glömt av det. Men nu är det betalt och Victor ser fram emot det. Han bästa kompis mamma har anmält S till samma grupp så dem kommer även lära sig allt tillsammans. Hur skoj som helst. Victor vart jätte glad. Han säger att det är hans bästa kompis. Att skolan skulle inte vara lika skoj utan honom även fast han går en klass över honom. Lixom.. Dem är så goa. Men dem kan även bli väldigt osams. Men det är ju så det ska vara. Det är dem äkta kompisarna du kan bli osams med för det är dem riktiga kompisarna som säger som det är.

På tal om det.. Om man inte säger som det är.. Alltså, man säger inte vad man tycker (negativt menat) är man sämre kompis då? Eller om man säger negativa saker till nån annan om en är man då en dålig kompis? Eller är det okej för kompisen att göra det eftersom denna inte vågar vända sig till en direkt? Hum..
Jag hade hur som helst en väldigt wierd dröm härom natten. Och det handla just om mina ovanstående funderingar (inte om fettsugning utan om kompis grejen). Spontant skulle jag säga att pratar man skit om en vän bakom dennes rygg så är man en mindre bra kompis. Kan man fortfarande lita på denna? När jag säger "prata skit" så menar jag att man säger saker som den man pratar om inte vet det man säger. Även fast det är fakta. För står man för det man säger, varför inte säga det direkt till personen? Gah! Såna här saker är sjukt stor område. För det finns svar som går emot varann. Som allt annat lixom, det handlar om situation osv. Men generellt tycker jag att man ska vara rak mot sina vänner! Kanske inte behöver säga allt man tycker men man ska iaf inte säga saker till andra som vederbörande (?) inte vet om.
Som vanligt när jag spånar så blir det lätt svammel. Kortfattat och lättare kan man nog säga såhär.. Om man säger saker om nån annan till en tredje part i dennes ovetskap, är man sämre vän? Man man fortfarande lita på denna person?
Som tur är så bryr jag mig inte/påverkas jag inte om ifall folk pratar om mig bakom min rygg oavsett om jag vet vad som sägs eller inte. Funderar bara över sk frågeställning.

Om jag kunde tänka mindre så skulle jag göra det. Iallafall på saker som inte har med mig att göra.

Fett GRATTIS till Jocke som klarat teorin!! Kanon bra jobbat JockeBocke! I knew you could do it! Nu är det inte långt kvar! Heja heja heja!!!!! -håller tummar och tår för dig-

Annars då.. Då har Anna varit här. Vi åkte och bada i Sturefors badet med Victor och Julia. Victors bästa kompis följde även med. St. Linus med barn kom oxå och bada en sväng. Julia älskar att bada lika mkt som sin bror. Tog massa fina bilder på dem när dem bada. Uppdaterar med bilder senare då jag inte har dem. Använde Annas kamera då jag glömde min egna =( Men det går ju lika bra. Så jag får iaf bilder.  Hon stannade på middag och jag körde hem henne lagom till Jocke sluta så han slapp åka buss hem. Vilket han uppskattade. Trevligt att kunna hjälpa till. Jag ville köra så det var jag som erbjöd mig då jag måste köra lite i mörker. Har endast gjort det tre gånger nu och det kändes bättre denna gång mot första. För första gången var det verkligen obehagligt. Ensam i bilen och såg dåligt. Men nu vet jag hur bilen fungerar och jag kan hantera hastigheten även i mörker =))
Tack för en najs dag älskade vän!!

För övrigt så min situation bättre men jag mår fortfarande inte bra. Men det är på rätt väg. Vissa dagar är tyngre än andra men så är det väl för alla oavsett hur man mår? Så jag ser det positivt i bästa mån jag kan. Har även på fundering att träffa nån att prta med. Måste kolla upp vad det kostar och lite sånt innan jag bestämmer mig för annars blir jag besviken och det kommer kännas som ett bakslag om jag inte har råd.

Varit hos Susanne några gånger och sen går massa tankar till henne. Hennes dotter har dessvärre fått kemisk lunginflammation. Som tur är så är inte Susanne dömande på det sättet så den familj har inte fått nån anmälan. Dottern var hemma hos en annan medan Susanne jobbade. Jag förstår Susanne, för olyckor händer. Hade varit en annan sak om denna pryl hade stått i barnhöjd och det handlade om slarv. Vilket det alltså itne gjorde i detta sammanhang. Utan det handlar om en snabb busig unge på snart 2 år.

Jag och Jenny har en tanke att komma utomlands nästa sommar innan skolan börjar. I perioder så gillar jag idéen och i perioder så gillar jag inte idéen. Det är en del pengar jag måste spara ihop och det känns rent spontant inte möjligt då jag vill så mkt. För att inte glömma min kassa inkomst. Men jag ska absolut försöka. Nu är jag i sån svacka så det känns meningslöst. Men time will tell. Jag ska iaf som sagt försöka och jag kan inte göra mer än mitt bästa.

På måndag börjar min stora grabb i 1an. Lixom.. Vart har tiden tagit vägen?? Är han så stor? Har jag blivit så gammal? H-vete vad tiden går fort. Det var inte så länge sen som han knappt nådde upp på diskbänken lixom. -tänker tbx- Älskade Victor!! <3

Nu har jag skrivit så mkt att jag inte vet vad jag skrivit om. Och jag orkar inte läsa igenom. Har inte tid till det heller för den delen. För jag ska nu ut i köket och kolla tfn. Jimmy skulle messa när han åkte från sin mamma så jag kunde börja med pannkakorna =P

Ha det bra Hej!

Veckan kommer bli kanon!

Ja då var snart tisdagen över. Men innan den är slut ska jag hämta Susanne på jobbet som slutar kl 21.

Idag har vi varit ute hos Anna en sväng och hälsat på. Kollat på videos på lilla Snuffsan. 3D, var coolt att se henne så tydligt. Hade det najs några timmar och sen åkte vi hem. När vi kom ut till bilen så märkte jag att den läckte, ringde en som jag känner och kolla vad det kunde bero på och han lugna mig med att dem flesta Ford med AC läcker och det ska va så. Så det var ju skönt. För imorgon ska jag och Anna åka på marknad och det behövs i tillvaron kan jag lova. Vem blir inte glad av marknader. Kanske, om jag har tur, så hittar jag en väska. Behöver en lite större väska fast ändå liten =)) Hehe!

För övrigt då...
Imorse var det ruggit tungt att ta sig upp ur sängen. Morgonen är värst på hela dygnet numera. Men upp kom jag. Var illa tvungen om inte annat då sambon skulle till tandläkaren. Denna dag har gått jätte fort och det är super skönt. Jag har inte känt en enda sekund idag. Kanon!!!
Mer om dagen...  Var nere på komvux och skrev in mig/lämna ansökan att fixa min gymnasiekompetens. Så denna termin ska jag försöka ge mig på att plugga heltid (400p) på distans kvällstid. Det resultera i fem ämnen. Men det borde jag klara av, tror jag. Blir nog bra! Så har jag bara tre ämnen kvar. Dock så har jag lagt till Matte B och Tyska 1. När jag är klar med alla dessa så har jag även behörighet att så småningom söka till universitet och det ska jag ju i framtiden då psykologprogrammet ropar efter mig =))

Igår när man kom hem vänta en skön överraskning. Sambon hade fixat det mys i belysning och bäddat på golvet så jag skulle få mig en massage. Totalt jätte underbart! Exakt vad min kropp behövde. Dagen på jobbet hade dessutom gett mig ovanligt ont i ryggen så dem kom väldigt lägligt =)

Fick samtal av närmaste chef idag. Hon hade sett att jag gett bort typ alla mina tider. Ringde för att kolla läget. Berätta min historia lite lätt igen och lite senare ringde hon igen och boka in mig på ett möte med verksamhetschefen på fredag. Kanon! Äntligen kommer jag bli hörd ordentligt. Hoppas inte jag är den första som kommer gnälla så pass att det kommer till henne. Då är situationen värre än jag trodde. Time will tell. Ser fram emot mötet iaf.

Just nu känns livet ljusare. Imorgon marknad, på fredag möte på jobbet och söndag kommer Victor
Wonderbart!

Så nu har jag tagit tag i min framtid. Känns bra. Känns även bra att börja plugga igen. Jag tycker det är skoj. Och nästa termin ska jag äntligen få lära mig tyska. Hurra!!!

Nu ska jag spela lite på facebook innan jag planerar min körning till Ryd.

Ha de bra Hej!

Bästa killen!


Fotograf:Lisa Lindqvist

Kämpa tills man stupar??

Måndag morgon.. Finns det nån värre morgon än måndag morgon??
Usch blä och urk!

Jag håller på i tvättstugan denna morgon. Har redan duschat och bäddat rent i sängen och klockan är bara 10.
Börjar jobba idag kl 16.30 och det ser jag inte fram emot. Har börjat få ont i magen när det gäller jobbet. Då trivs jag ändå med tanterna och farbröderna. Men men.. Nog om det. Fram till jag börjar ska jag i bästa mån fixa här hemma. Har en del kvar i Victors rum och resten av lyan behöver putsas till. Får se vad jag hinner med idag. Har fram till fredag kväll på mig. För på lördag ska vi på bröllop och söndag kommer Victor -jublar högt, Hurra!-

Har funderat lite på olika saker. Både sånt som är aktuellt för mig men även saker som gör mig nyfiken.
En grej är t.ex.
Vad får en människa rätten att säga åt en annan vad han/hon ska göra/säga/känna eller tycka??
Om man inte håller med om nåt eller tycker likadant eller bara inte bryr sig lika mkt... Vad ger personen rätt att hålla på å jiddra om det? Tycker man inte likadant så gör man inte. Bryr man sig inte så gör man inte. Håller man inte med så gör man inte. Vad är problemet lixom? Sen att man blir besviken eller nåt liknande kan kanske vara förståligt (? är det ens ett ord? stavas det så?) beroende på situation. Men men... En fundering som sagt. Har du svar eller bara en teori så är den välkommen =) För jag har inte några svar. Inte några bra iaf. 

En annan fundering är vad det är som gör att vissa människor anser att vissa saker är rätt medan andra anser det vara fel. Eller om man gör nåt.. Varför gör man så? Har man verkligen tänkt på alla involverade då? Och har man gjort det, men ändå utför denna grej, bryr man sig inte då? Eller gör man denna grej endast för uppmärksamhet? Hur vet man skillnaden?

Sen en annan grej... Vissa saker kräver ju engagemang från en. Hur vet man vilket som man ska börja med. Kompliserat att förklara min tanke.. För att ta ett exempel.. Låt säga att jag har en drös med problem (vilket jag iof har) hur vet man vilket man ska börja med? Alltså, hur vet man att man prioriterar rätt när det kommer till ens bekymmer? För tar man dem i fel ordning, kan det inte resultera i att man aldrig blir kvitt "problemen"?
Sen, om man har "problem" som inte går att lösa (vilket man vet) ska man göra sig av med "problemet" eller ska man kämpa tills man stupar?? Vad får saker och ting kosta för att man ska kunna lägga ner mödan att försöka?

Hum.. Djupa grejer.

Sen vet jag att det är massa med folk som läsre min blogg utan att göra sig hörda på nåt sätt.. Men det är helt okej. Ni får läsa utan att göra nåt åt det. Man måste inte lämna spår efter sig.
Jag vill däremot ha fler bloggar att läsa, såna bloggar som uppdateras ;-)) Tips? För man kan lämna kommentar utan att avslöja vem du är =P För mail blir lite svårare *S*

7 dagar kvar

Ja då var det söndag och jag har ju lovat att uppdatera bloggen. Så jag får väl ta å göra det innan klockan tickar iväg allt för mkt. Var tvungen att kolla när senaste inlägget var skrivet och det var 20e julia.. Ojdå! Det var ett tag sen. Har hänt en del sen dess faktiskt. Dock tänker jag inte ta allt i detalj då det blir för långt och sen skulle det inte uppskattas av inblandade.

Vi kan börja med det som känns mest skönt och allt.. Jag har gett bort mer eller mindre alla mina pass på sjukhemmet som jag jobbar extra på. Har endast typ 2,5 dag kvar att jobba och det känns grymt skönt. Lite trist är det då jag har diggat det stället väldigt mkt förut. Synd. Tänk så olika det kan vara med olika uppdragsgivare men samma personal. Synd! Jag tycker det görs fel och slarv hela hela tiden. Jag klagar/gnäller/skvallrar, vad du vill kalla det, men inget händer. Jag gör om det folk slarvar med, kommer på lösningar och fixar sånt som inte blivit gjorts fast det inte är min uppgift, utan kontaktmannens alt den som börjat med sysslan. Men jag får inte nån kredit. Inte ens en klapp på axeln/ryggen. Jag jobbar arslet av mig för ingenting. Dåligt betalt är det oxå.

Victor är fortfarande med sin pappa och det är ju skoj för dem. Han kommer hem på söndag och det ska bli totalt underbart att få hem honom. Har vid tillfället han kommer hem fixat klart i hans rum. Ska bli så intressant å se hur han reagerar. Mammas älskling!!! -sakna fetast-

Tidigare i veckan hade jag finbesök från Sthlm. Min älskade gamle klasskamrat Agge va här. Underbart! Hade med sig sonen oxå. Hitta direkt gjorde hon. Inte illa måste jag säga -tummen upp- Så jävla najs att ha henne här alltså. Hon bara kom ner på fika typ å sen åkte hem. Först så jobbade jag 7-13, hem och hämta upp sambon och dottern sen åkte vi ner till stan (Jimmy körde då jag inte gillar p-hus) för att möta upp dem och så käka vi lunch ihop. Jag och Mathias köpte glass efter maten som vi gick och mumsa på när vi gick till bilen. Jätte gott. Åkte hem hit och vi snacka och hade det jätte trevligt. Tyvärr va dem tvungna att åka hem när kvällen hade kommit då resan upp inte tar en kvart. Hoppas vi ses fler gånger och att jag kommer ha möjligheten att träffas utan den lilla då det tar mkt tid. Men huvudsaken att vi sågs/ses. Kanon bra initiativ min vän! Mer sånt! -krama hårt-

Förre helgen var vi på City Gross. Så härligt att strosa omkring på affärer som är stora. Älskar det. Vart inte så dyrt som jag trodde kvittot skulle hamna på så det var en lyckad resa =) Hehe!

Ett par dagar efter senaste inlägget hade jag den tuffaste dagen på jobbet. Jag jobbade arslet av mig till den grad att jag svettades som en jävla gris och jag ringde på hjälp från andra avdelningar hela hela tiden typ. Och då jobbade jag ändå med en av mina chefer. Kanske att denna person har fel position? Vi jobbar iaf inte bra ihop nånstans och det är ju bra att vi är så pass vuxna att vi kan konstatera det utan att bitas och rivas. Usch vilken h-vetes dag det var och då jobbade jag bara till kl 13 =O Katastrof!!

Jag har nu äntligen gått med i facket. Inte en dag för sent. Och nu kommer jag aldrig mer gå ur a-kassan. Det jobbiga är ju att det blir dryga 500 mer i utgifter. Men men.. Blir bra det här. Allt man gör kostar. Aldrig får man nåt.

Eller jo.. Fick ett gottogram härom dagen. Paket Noblesse (?)  av Anna som hon skicka till mig =). Tack så massa. Mumsigt att smaska på i bilen på väg hem från stan =P

Har haft dispyter eller vad man vill kalla det med en kompis och det är inte skoj. Aldrig skoj när det händer och det händer tyvärr lite väl ofta på sista tiden. Vi tycker olika, har alltid gjort. Därför blir det extra tufft när det blir nåt. Tar nåt så extremt på krafterna varje gång å blir det för tätt så har jag inte hunnit ladda upp igen. Jag har så mkt i mitt liv som jag måste reda ut att problem med vänner tyvärr inte längre kommer i första hand. Jag måste verkligen göra nåt åt min situation då min ork på riktigt är väldigt nära att ta slut. Krafterna tryter (om det heter så) med väldig fart. Tyvärr är det inte alltid folk fattar att jag menar allvar när jag säger att jag inte har nån ork till att engagera mig. Det är så illa att jag har inte ens krafter att bry mig längre. Så långt har det gått. Visserligen tål jag mkt och är extremt stark psykiskt, men inte ens dem bästa klarar allt en längre tid. Jag är inte nån ängel som klarar att lyfta varje gång. Mina hjärta och min själ är trasigt så jag klarar inte av att lyfta igen, mina vingar bär mig inte. Jag är trasig. Nu är det nog och jag tar hand om mina sk problem, en efter en. Går inte fort, men det blir ordentligt. Sen ska jag även rensa, både hemma och i livet. Kommer att rensa bort skit och sånt jag klarar mig utan. Nu är det dags att prioritera mig själv.

Livet börjar få lite ljusa stunder och det kommer bli sjukt mkt bättre när min älskade son kommer hem. Han är så saknad att det värker ibland. Han har varit borta så länge att hans doft nästan är borta från hans rum =( Han har varit borta sen onsdagen vecka 28. Svinlänge! Men nu är det bara sju dagar kvar =D Och denna vecka kommer han ha det kanon då han och hans pappa sticker till Öland. Längtar tills han kommer hem igen!!!!!!! Det är även en faktir till att jag inte är helt okej. Okej och okej.. Jag är totalt trasig. Sömnproblemen har kommit tillbaka. Inte lika grovt och jag hoppas det inte blir värre heller. Jag ska alltid ha problem. Pengar är nåt jag alltid haft problem med. Jag kommer aldrig kunna göra nåt utan att planera. Kan fan inte ens ta en fika på stan utan att planera. Inte för att det ens lockar, men jag skulle vilja kunna iaf. Just så suger mitt liv ganska så hårt. Jag vill såååååååå mkt men kan såååååå lite!
Jag hoppas verkligen att jag kommer få nåt av jobben jag sökt. Vill verkligen ha nåt av dem. Helst nattjobbet. Men man får ju aldrig välja.

Detta får räcka. Jag orkar inte skriva mer nu. Får snart kramp i fingrarna som dem far över tangentbordet.
Har redan suttit vid datan ganska länge nu och spelat massa spel på Facebook =)) Så jag är väldigt trött i ögonen. Nu ska jag ta mig en avslappnande kopp te innan jag gör mig redo för bingen.

Natti!!


RSS 2.0