Blatte Style

Denna video snubbla jag över..
Är lite osäker på exakt vad den heter. Finns två varianter som jag sett..
Alt_1 --> IBA - IBA (blatte style)
Alt_2 --> Södertälje - Blatte style
Försökte hitta på youtube vad som är rätt men det fanns även där dessa två olika.
Men låten heter iaf Blatte Style (då det står så på alla)
Frågan är bara om "gruppnamnet" är Södertälje eller IBA
Spontant skulle jag säga att alt_1 är rätt

Anledning till att jag kände att jag var tvungen att lägga upp denna video är för den är annorlunda. På ett bra sätt.
Har du hört den förut?
Den är iaf ny för mig. Såg och hörde den nyss för första gången...
Vad tycker du om denna?
Antingen att du skriver i kommentar eller att du skickar mig ett mail
([email protected])



Uppdatering om mig och mitt kommer i veckan. Det är så mkt som måste skrivas så jag gör det när jag har mer tid. Men innan veckan är slut så kommer det, lovar. Men så du vet, det kommer bli ett väldigt långt inlägg.

Efter regn kommer solsken

Nu är köket typ fixat, Julia sover -peppar peppar- och jag satte mig just vid datan. Ska spela lite på Facebook hade jag tänkt. Min älskade sambo tror ju han är bättre än mig på det spelet så jag ska motbevisa det genom att självklart få högre score än honom =S Hehe!
Sen lite senare ska jag färga mitt hår igen. Har ju inte kommit fram till den färg jag är nöjd med än. Är fortfarande för mörk för min smak. Men det är inte långt kvar nu iaf =))

Mina fyra veckors jobb har nu börjat. Känns inge vidare faktiskt. Igår gav jag bort fyra pass. Kändes faktiskt lite konstigt. Annars brukar jag ju byta pass med folk och tjäna mer timmar på det. Men nu gav jag bort mot ledighet. Vilket det ärhelt klart är värt det. Vill vara hemma med familjen lite <3
Jobbade igår och det var smått kaos. Första delen av mitt pass (jobba delad tur) så jobbade jag ihop med Jenny och det är tur att man har huvudet på skaft kan jag säga. Man ska vara misstänksam och inte ta vad andra säger. Som tur är så finns det dator med internet på jobbet så vi kunde kolla upp en sak som vi var liiite osäkra på. Och mkt riktigt, vi hade rätt. Efter ett samtal fick jag även det bekräftat. Tacka fan för att man är som man är och inte sväljer vad andra säger med hull och hår (eller hur man nu säger) Andra delen av mitt pass ticka fram det oxå. Dock långsammare och det kändes i benen på kvällen efter jag lagt mig kan jag lova. Hua!

Börja mitt projekt med Victors rum idag. Går sakta men säkert framåt. tar tid men det blir bättre och bättre för varje gång jag går igenom hans dörr. Får se vad han säger när han kommer hem sen. Får i värsta fall fixa tbx allt som det var. Time will tell!

Annars da? Jo jag saknar mina vänner! Men jag har dessvärre ingen större ork att ta tag i dem än. Måste fixa mig själv först. Är för trasig för att kunna engagera mig i nåt annat. Då blir det bara halvdant och det är inte så bra. Då måste man börja om igen osv. Lika bra att göra saker å ting ordentligt direkt. Saknar även att vara i Sthlm. Blä! inge vidare!
Tror jag låter det vara punkt där ang allt det. För jag kan mala på hur grått å djupt allt är just nu men det är ingen idé för jag jobbar på det som sagt och det kommer bli bättre. Sakta men säkert så kommer solen fram. För alla vet ju att efter regn kommer solsken.

Anna skicka mms från City Gross på massa mums. Så jag och Jimmy har nu bestämt att vi ska åka dit i helgen och handla. Har inte haft City Gross i tanken nångång när vi ska handla. Så najs och bara strosa omkring där och plocka vcagnen full av gottig mat mm. Härligt! En liten tripp får vi i helgen och det känns najs. 

P är nu på mer eller mindre återställd och det är helt underbart! Vilket är så skönt för jag vill gärna ha honom omkring mig några år till. Härlig människa det där och hans värme vill jag inte mista riktigt än. -krama om-

Nä, nu får det vara slut på detta inlägg.

Hej!

Palla

Det var ett tag sen jag uppdatera men jag har inte varit på humör för att göra det. Inte nu heller egentligen men gör det iaf.

Vart sluta jag...? -kollar-
Ja just. Jag åkte upp till mamma med Victor och Julia till morsan. Sov över där och åkte hem på onsdagen. Under min visit där så umgicks jag med mor, mormor, bror, min kuz Carre och Puttan (och hennes underbart söta son Max) och var även förbi AG och fika. Hur trevligt som helst. Var fantastiskt skoj och träffa AG igen. Ser fram emot nästa gång.
När jag åkte hem så följde Nathalie med mig hem. Hur sweet som helst. Hon stanna tills söndagen. Så ruggit underbart att ha henne i min närhet. Satt uppe sent varje kväll och snacka som vi alltid gjort. Wonderbart! Den kväll som vart tidigast var fredag kväll, kom då isäng strax efter tolv. Men det var för jag skulle upp tidigt på lördagen för att jobba ett dubbel-skift. Underbart är kort och tiden gick sjukt fort. Körde henne till tåget på söndagen och det var en väldigt tung resan hem för mig. Usch!

Måndagen.. Det var en mindre skojig dag. Mådde inte alls bra. Prata ut med en kär vän oxå. Allt kändes lite bättre. Men bara till dagen efter. Fy vilken dag tisdagen var. B L Ä ! ! ! !
Den dagen ringde dem även från ett jobb jag sökt. Intervju dagen efter. Så onsdagen kl 15 var jag på plats  och hade intervju. Tyvärr så var lönen för dålig så jag tackade nej. Hade andra planer för den dagen men dem blev aldrig av.

Onsdagen så kom Nathalie igen -hurra!- och denna gång hade hon med sig sin kille. Träffa honom lite hstigt och lustigt när jag hämta henne veckan innan. dem har dessvärre åkt hem nu. Men det har varit helt underbart att ha henne här igen. Hennes snubbe var ruggit trevlig och social. Han fick inte så jätte ofta sylen i vädret för jag och Nathalie prata så mkt men han klaga inte över det =P Hehe! Åter igen så vart det sena kvällar. Men det är SÅ värt det. Har haft det hur najs som helst. Men samma visa denna gång. Det är så ruggit tungt när hon ska åka hem. Blä! ='(
Hoppas med allt jag har att vi kommer ses oftare nu.

Imorgon ska jag jobba delad tur igen och jag känner ärligt inte för det. Sen från måndag så börjar mitt 4-veckors vikariat (sommarjobb?) och jag ångrar mig. Jag vill inte. Men nu är det självklart försent för andra tankar men jag känner mig inte stark nog. Men det får bära eller brista. Får tänka positivt, jag sparar massa mamma dagar och jag kommer tjäna mer pengar än när jag går hemma. Inte jätte mkt men lite iaf.

Den senaste veckan har varit väldigt tung. Vet inte vad jag hade gjort om inte Nathalie varit här. Jag hade säkert gråtit på kvällen. För det är så det känns. För usch så jag tycker allt är jobbigt just nu. Inget känns riktigt bra.Och när man inte är på humör så är det svårt att de allt det positiva. Har dessutom varit en heldel tjafs med en vän. Jag orkar inte mer.

Skit va det med mesta! Nu är det dags att börja röra om i grytan och ta sig i kragen. Får se om det hjälper. Gjort försök förut utan resultat. Men man ska väl aldrig sluta försöka. Denna gång hoppas jag att jag har ork och krafter så det räcker. Time will tell!

Finns massa jag vill skriva.
Men...
Palla skriva mer

Why??

Varför känns det som att jag är ensam med allt?
Jag menar, bara för man känner nåt behöver det inte ligga till så. Så varför känner man så?

Känner mig inte tillräcklig.
Känner mig värdelös.
Känner mig tjock och fet.
Känns som allt bara blir värre.
Känns som jag får bära allt ensam.

Varför känns det så?

Varför känns det som att jag är ensam med allt?
Jag menar, bara för man känner nåt behöver det inte ligga till så.
Så varför känner man så?

........................................................................................................................

Nu har V gått på kalas hos sin bästa kompis. Ringde och kolla om han fick komma lite tidigare då det verkligen SPÖ regna nyss. Och det gick bra. Så nu blir han borta till senast kl 16.
Tills dess så ska jag städa undan så det ser skapligt ut tills jag kommer hem igen imorgon. Packa Victors grejer han ska ha med sig. Packa grejer till Julia och lite till mig själv.
Känns som jag har det väldigt stressigt.

Ingen bra dag idag. Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig ner och försvinna. Inget känns skoj just nu. Kan inte ens glädja mig med positiva saker. Hoppas verkligen med allt jag har att det blivit bättre tills jag kommit upp till min älskade mor och bror.
Resan dit kommer gå smidigt, kommer ha Jenny som håller mig sällskap. Hon passar på att åka med upp så även hon får träffa sin mor.

Nu sover även Julia middag så jag ska nu stress-städa lite.

Ha de bra Hej!

Jag är bara så trött

Jag är så trött på att göra allt själv.
Jag är så trött på gnäll.
Jag är så trött på knäck i öronen.
Jag är så trött på att städa.
Jag är så trött på att ta hand om allt.
Jag är bara så trött att ha dessa j-a depp perioder.
Jag är bara så trött på att vara nedstämd.
Jag är så trött på att vara på dåligt humör.
Jag är så trött på att känna mig misslyckad.
Jag är så trött på att ha svårt att somna.
Jag är så trött på ALLT!!!!!
Jag är bara SÅ trött!


Uppdatering!

Nu har jag det problem jag får när jag inte uppdaterar regelbundet, minnas allt som hänt.

28e; Började min kamp att bli blond igen.Körde även en del bil. Dock under mindre skoj omständigheter kanske. Jenny hade så ont i foten att hon inte kunde köra =( Men glada för de va vi båda. Efter vända till jourVC och till Bergs VC så kom dem fram till att hon hade inflammation i "fothålan". Minns inte vad det heter just nu men det är det som är underfoten lixom, "gropen". Äh. Vi lämnar det där. Ni fattar säkert ändå.

29e; Färga håret igen både på morgonen och på em.
Denna dag köpte även jag och Jimmy en bil. En Ford Mondeo -02. Jätte fin! Va inte så dyr heller. Ja, alltså dem kosta ju mkt pengar men den va inte så dyr. Vi test körde den och var överens om den. Hurra! Jag körde ut dit (Svärtinge (?)) med Jennys bil. Hämta både Jimmy och Linus på jobbet. Jimmy var rädd när jag körde. Kommentera och gnällde. Men sen när jag körde VÅR bil halva vägen hem så sa han att jag körde väldigt bra =D

30e; Jenny + Linus och Anton och jag med barn åkte ut till Sätravallen och bada. Jag och Jenny doppa oss bara för att svalka oss. Super varmt den dagen och jag jobba på att få lite färg. Vilket jag lyckades med =P Brände dock överarmarna, hö arm mer =S
På kvällen åkte jag hem till Anna i Ljunsbro och visa upp bilen. Hon hade dessutom varit snäll och köpt färg åt mig på stan (shit! kom på nu att jag glömt betala dem -skäms-) så hon fixa mitt hår. Vart mkt bättre =P Hon smörjde även på aftersun som hon hade. Kanon grej va det för brännan gick över -krama om hårt-
körde i mörker för första gången och det gick sådär. Ja alltså det gick ju bra men det var läskigt.

1a; Lämnade Julia till Farmor ett par timmar så jag kunde få det städat (vilket inte syns nu) och det behövdes kan jag lova. Inget blir gjort om man inte gör det själv. Jag var svettig som satan kan jag lova.  Sen på kvällen (kl 19.00) så började tvättstugan. Hade så sjukt j-a mkt tvätt att jag inte var klar förrän 01.43
Hade sällskap av Susanne som ocå passa på att tvätta när jag fixa sista maskinen. Det var snällt av henne.

2a; Längsta dagen med Julia. Hon va helt omöjlig hela dan. Tiden gick lååååååååångsaaaaamt.

3a; Åkte ut till Sätravallen med barnen och två kompisar till Victor. Vi hade dock otur så det var en ganska kort vistelse då det åska väldigt mkt. Men det var skoj så länge det vara. Julia va snäll och tiden gick fort.
På kvällen åkte jag ut till Anna själv och vi stack ut till Hultsjön och bada. Hur najs som helst. Lika underbart varje gång man är där. Du e grym vännen!!

Igår; Hela familjen åkte ut till Anna och Jocke. Medan Jimmy och Jocke plus Julia va hemma så åkte vi andra till Hultsjön och bada mer =P Jätte najs. Liiiite kallare än igår men det funka helt klart!
Sen hem till Anna och käka kycklingsallad med baguette. Super gott var det. Jag äter ju dock mer långsamt än jag gjorde innan piercingen så när jag var klar hade dem redan ätit och plockat bort. Fick glass serverat oxå. Gottit som vanligt!
Efter maten och en stunds vila så var det dags att färga håret igen. Resultatet vart väldigt bra. Nu är det inte mkt kvar tills jag når mitt resultat. Tack som fan älskade vän! -krama om hårt-
Senare på kvällen så gick jag över till Susanne. Skulle passa hennes kids medan hon cykla över till nån för att kolla till en kanin. Jag vart dock långvarig. Spela lite och jag förlora varje gång =O Totalt fem omgångar. Hallå! Men men.. Blir nog bra. Den natten såg jag den störta bålgetingen (?) ever kan jag lova. Dennes stjärt var lika stor som en normal geting -ryser av minnet-

Idag; Denna dag har jag till större delen sovit. Jimmy har tvättat det lilla som fanns.
Nu ska jag borsta min sons tänder.
Jag kan ha missat lite men som sagt.. Säg till så skriver jag om det =)

Hörs å störs!

RSS 2.0