snö snö snö! Underbart!

Om man kollar ut genom rutan så ser man att det snöar och det är totalt underbart! Det är massa snö och mer kommer. Totalt underbart!

Såhär underbart var det när jag var ute och körde igår..

Vitt överallt! Massa snö överallt. T o m  på vägen! Och nu är det ännu mer. Såå fint är det!

Imorgon är det mkt som händer. Kommer ha fullt upp hela dagen lång. Det är på gott och ont. Mest gott skulle jag såhär i förväg våga påstå.
Ska upp skapligt. Åka till Norrköping en snabbis. Sen hem och fixa en del för att sen åka ner till stan en sväng. Mellan detta ska jag försöka hinna med att åka ut till Tornby och kolla efter en sista julklapp (jag vet, ute i sista stund men det har varit svårt att komma på nåt och jag fick hjälp av älskade Anna ikväll så jag ska in och kolla in det som hon tipsa om). När jag kommer hem sen bär det av till Svärmor som fyller år. Och innan det ska jag packa klart det som ska med till mamma och efter fikat bär det av upp. Hurra! Längtar som tusan.
Ska tvinga med Jimmy på pulka åkning i Pia-backen. Vansinnigt skoj!
Kanske att min kära gamle vän AG med son kommer joina oss (?). Hoppas!

Nu ska jag lägga mig. Först ska jag dricka upp min Fanta som min älskade sambo var så underbar och åka för att köpa till sin älskling som var sååå sugen på Fanta =P

Natti!

Tradera tönt!

Jahaja.. Nu är det inte långt kvar till jul. Och det innebär att det inte är långt kvar tills vi åker upp till mamma och äter god mat. Hurra! Träffa brorsan oxå! Hurra! Victor är redan där och väntar på mig och Tomten =P
Längtar som tusan! Få se min sons glädje över klapparna han kommer få från Tomten. Underbart! <3

Idag fyller sambon år. Stort grattis till honom! För tillfället är han iväg med sin far. Jag har just duschat och Julia sover. Hoppas hon sover iaf 30 min till så hon får en timmes sömn idag. -håller tumme-
På tal om tumme.. Sambons hand börjar bli mycket bättre. Han är snart återhämtad! Wohoo!

I det stora hela så är det helt okej. Det flyter på. Mina tråkiga dagar är inte många men när dem väl är så är det tungt. Som tur är uppstår dem bara ibland. Hellre tufft ibland än jobbigt varje dag.

Jag vill så extremt mycket men pengar räcker inte till som jag vill. Huvudsaken är att det räcker till det viktiga och allt det viktiga är snart klart. Endast storhandla hem som återstår. En annan dag!

En god nyhet.. Jag har flyttat ett hål till på skärpet och jag kan tom ha strumpbyxor under. Alltså tjocka och inte nylon. H U R R A ! ! ! !
Det ser ljust ut för bikini i sommar!!!!!!! WONDERBART!

Jag har blivit totalt hooked på Tradera. Gjort väldigt många bra fynd och även sålt en del. I det stora så är jag iaf på plus. Det är ju bra. Tror jag iaf. Hehe! Vi säger så. Jag är på plus =P
Ska hämta upp det senaste fyndet på onsdag när jag kommer upp till morsan. Dem bor i Sthlm så jag och morsan åker och hämtar det. Får det snabbare plus slipper frakten. Syftet är ju att Victor ska få det i julklapp. Det är bandymål och det har han tjatat om länge länge! Dock inte stora men det är iaf bandymål. Eller?
Han kommer bli sjukt nöjd detta år. Blir bara värre och värre för varje år. Hur ska jag klara det ekonomiskt när Julia även blir större? Hoppas på sjukt bra betalt jobb =P

Orkar inte uppdareta det som hänt. Vill göra mig i ordnng först för att vara säker på att jag hinner det innan hon vaknar. När hon vaknar ska hon fixas och få mat sen ska vi iväg till ÖB bla. Najs! Behöver köpa skyffel så man inte slösar på saltet.

Ha det bra Hej!

Gah!

Torsdag kväll.. Torsdag! Det känns som denna vecka har många fler dagar än sju. Lixom, det har bara gått snart fyra av sju. Otroligt!

Dagarna blir mer å mer gråa. Vet inte varför. Allt skulle vara så mkt lättare om jag kände nån som hade det som jag. Har så mkt lättare att hjälpa andra än mig själv.

En bidragande faktor är som vanligt pengar. En feting vinst skulle sitta fint.

Vill flytta. Men det verkar totalt omöjligt. Det tråkiga i detta är att Jimmy trivs här men inte jag. Dem lägenheter som kommer ut blir ju tagna av dem som har flera tusen i poäng. Gah!
Önskar jag hade samma problem som jag hade förr..
-inte veta vad jag ska ha på mig till jobbet
-inte veta vad jag ska ha på mig på kvällen
-inte veta vad jag ska äta till middag
-inte veta vilken sorts alkohol jag ska dricka
-inte veta vilken buss jag kommer iväg med
Dessa saker (mfl) var mina problem som tyngde mig innan jag började få större huvudvärk. Skulle gärna ha så igen. Men nåt hände och jag hade inte längre bra med pengar eller solsken inut mig själv. Undra vad som hände.. hum! Gah!

Har fortfarande problem att komma till skott med saker jag ska göra. I lördags medan Jimmy var iväg på glöggfest och roa sig så roa jag mig med att gå igenom alla kläder jag hitta i förrådet och la ut för försäljning. Vet att jag missat lite plus att Jenny köpte lite. Ska höra av mig till henne med pris. Grejen är den att kläderna ligger fortfarande i Victors rum. Utförde allt arbete där då han var med pappa och planen var att jag skulle ordna till det under dagen på söndag. Sen blev det under tiden Victor var på skolan under måndagen. Tisdagen. Onsdagen. Idag. Gah! Så ikväll innan jag lägger mig ska jag fixa det klart. Saker kommer ivägen hela tiden. Är sjukt trött dessutom så jag känner att jag måste vila med Julia på fm. Sen måste jag laga mat. Fixa köket. Har även dammsugat men det märks inte. Måste göra det igen. Det är så fruktansvärt frustrerande när man blir påmind om dammsugning genom känslan igenom strumporna. Känner du dig manad att städa hos mig? Du är mer än välkommen. Eller kanske komma och kolla på när jag gör det? Välkommen!
Gah!

Nu ska jag kolla CM och sen i pauserna fixa köket. För att sen fixa klart kläder.

Ha det bra Hej!

Herbalife

Jahaja. Klockan är väldigt mycket och jag känner mig inte sömning än. Har en oro i kroppen som inte vill släppa. Det som stör mig mest är att jag inte vet vad det beror på. Jag inte kan läsa av detta. Kan trötthet vara svårtolkad och det är det som gör att jag känner såhär? Kan verkligen trötthet visa sig på fler sätt än att man känner sig trött? Vilket gör mig väldigt fundersam. Att sitta vid datorn är ju ett väldigt bra redskap när man inte kan sova. Lika mycket som det är en nackdel. Jag ska iaf avsluta nu och sen lägga mig för att sova.

Dessa allväder stövlar jag velat köpa till Victor finns inte i hans storlek. Kanske kommer dem in i nästa vecka. Får hoppas på det. Får helt enkelt se till att få Victor använda dem vinterkängor jag köpte till honom tidigare. Kanske inte ska skämma bort honom utan lära honom att använda det han har?

Victor är hos pappa denna helg. Eller hos å hos. Dem är här nere denna helg. Vilket jag gillar. För då kommer han hem skapligt på söndag. Vilket är kanon! Dessutom slipper man åka till Nyköping fram/tbx. Dock så gillar jag att köra dit då det är najs att köra plus det är najs att köra och sitta och sjunga. Underbart! Mindre skoj är det nu när halkan kommer. Läskigt ju!

Herbalife. Går kanon och det syns mer och mer. Vill du oxå köra H-life så är det bara att kontakta mig så hjälper jag dig. Sen kommer jag finnas till hands så mycket som du behöver/vill. Det måste inte handla om att gå ner i vikt. Det handlar om att få kontroll över vikten och nedgång är bonus. Sen kan det även handla om att du vill gå upp i vikt? Få snabbare resultat när du tränar? Bli piggare? Vad det än är kan vi nog komma fram till en lösning för dig. Bara att skicka ett mail med Herbalife som rubrik. Mailet skickar du isf till [email protected]

Är du intresserad av att veta mer om nåt? Som självklart har med mig att göra. Så skicka en kommentar eller mail så fixar jag det.

Natti!

Människan är en komplicerad varelse

Har ni nångång stannat upp och tänkt "vad är meningen?"?
Eller har ni nångång fått sett i vitögat hur livet ser ut?
Kanske har ni nångång kommit till insikt hur ert liv faktiskt är?

Det har jag. Mer gånger denna vecka än jag vill.

Vissa dagar känner jag mig som super mamman som är så grym och allt bra som hör därtill. Men denna vecka har jag allt för många gånger känt tvärtom. Inte en trevlig känsla kan jag intyga. Det finns bla en annan känsla som är värre.. Och det är känslan jag nyss nämnde i kombination med att man känner sig dålig på nåt sätt. Alltså som människa. Urk! Inte skoj. Inte skoj alls! Trodde helt ärligt att livet var på väg att bli bättre. Jag kunde lixom se ljuset. Men nånstans längst vägen måste jag svängt av för jag kan inte längre se det ljuset. Mörker. Bara mörker. Ständigt mörker. Jag är iaf tacksam för dem dagar jag faktiskt trott mig sett detta falska sken av ljus. Det är väl den enda falskhet man kan uppskatta?!

På tal om falsk.. En hel del på sista tiden har jag funderat. Funderat väldigt mkt och inte på så mkt olika saker. Faktiskt. Det som mest har förbryllat mitt rara huvud är just falskhet. Eller liknande ord. Vi människor är ganska komplicerade när man tänker efter. Man har såna krav på sin omgivning.. Hur den ska vara och inte vara. Hur människor i vår omgivning ska vara och inte vara. Dessa krav man har.. Är det inte meningen att man ska vara sån själv? Om jag tex kräver ärlighet och så av människor i min omgivning, borde jag inte vara ärlig och så mot dem då? Om jag kräver ordning och reda, borde inte jag hålla ordning och reda? Om jag klankar ner på andra på olika sätt, borde jag inte vara felfri själv då? För vad är poängen med att kräva en massa saker av andra när man inte själv är sån? Låt säga att jag har den här typen av människor i min omgivning, ska jag då leva upp till mina egna krav och göra mig av med dessa människor? Bör jag bryta kontakten?
Sen vidare.. Om man håller tillbaka sig själv för att respektera andra, är det ömsesidig respekt då eller är det endast från mitt håll? Innebär det att den andra parten inte accepterar mig för den jag är? Som sagt, människan är en komplicerad varelse

Idag har jag gjort nåt som jag faktiskt har dåligt samvete över. Skulle åkt och handlat grejer till Victor idag. Allväderstövlar, tjockare mössa och vantar samt långärmade tröjor. Men han ville inte följa med så jag gav han valet att antingen följer han med eller så blir han utan. Han valde att bli utan. Så nu får han gå med fodrade gummistövlar, tunna vantar samt tunn mössa. Usch! Men men.. Han kanske vill åka imorgon.

Ha det bra Hej!

RSS 2.0