Ingen vila ingen ro!

Ojojoj! Shit vad dålig jag är på att blogga. Får bli ändring på det.
Har inte tid att uppdatera om allt just nu heller.
Nu ville jag bara säga att jag har haft en bra dag idag. Ljuset har funnits i mina ögon och allt har känts bra.
Helgen är perfekt. Hoppas bara den blir lika perfa som jag planerat att den ska vara.
Igår (fredag) gick jag på ett nattpass som slutar nu om 1,5 timme. Sen hem och sova. Ställa klockan för att gå upp och städa. Åka till Ikano en sväng. Hem och duscha å styla mig vacker. Sen bär det av det kära Emma. Där blir det käk och smarrig alkohol. När vi värmt upp och sminkat oss snygga så ska vi hem till Nea som har födelsedagsfest. Najs värre! Ska bli väldigt trevligt att få komma ut å träffa lite folk som inte är vårdtagare på jobbet.

Känner en väldig rastlöshet. tror jag vet varför. Haft för lite att göra den sista tiden. Förra månaden jobbade jag väldigt lite och det är nog det jag känner av. För jobbar man lite här å där så får man inte rutinerna och då blir man trött. Och rastlös.

Är just nu väldigt trött. men det har sina logiska förklaringar att jag är mer trött än vanligt. Det är nämligen att jag jobbade även igår natt och gick upp tidigt för att köra sonen till Nyköping där vi mötte hans pappa. Så lite för lite sömn, 20(på en höft) mil t/r, städa sonens rum, fika hos Jenny, snabbfika hos Suz och sen iväg till jobbet. Ingen vila ingen ro!

Dax att jobba.

Have a nice one!

RSS 2.0