Pluggar =D

Idag har jag varit väldigt duktig och gjort mitt arbete i medicin, mikrobiologi      =D
Har det nu sparat på mitt USB minne     -wohoo-
Tagit ganska många timmar.. OCh ännu inte riktigt 100% klart. Ska finjustera på lördag fm för att sen göra det sista på söndag.
Nu ska jag avsluta allt och gå hem. Jenny o Linus hämtar mig där om dryga 20 för att åka till Maxi. Skönt att komma dit och handla. Vet inte riktigt vad jag ska ha, men ngt blir det. Alltid ngt man behöver hem. Minst mjölk och frukt iaf. Det är skönt att handla på Maxi   =)

Tiden går iaf väldigt långsamt.. Det är bara onsdag idag. Victor kommer inte hem förrän om jäääätte länge.
Det positiva med denna dag är ju att det är OC ikväll      =P

Idag är en skapligt bra dag. Mkt bättre än igår iaf. Igår var inte en bra dag. Var på väldigt dåligt humör, väldigt länge. Men men.. Man ska ha sådana dagar oxå.. Låg igår kväll och prata med Jimmy om allt.. Sen kändes det bättre. Svartsjuka var en av bovarna till mitt dåliga humör            -host-

Det var allt intressant jag hade att komma med denna gång.

Have a nice one!

Kramizar!!

long time no see

Jahaja.. 4månader sen.
Det var lite väl länge sen tycker jag.
Har hänt extremt mkt sen dess, kommer inte ta upp allt. Bara bråkdelar.

Jul.. Den spenderade jag hos Anna. Väldigt trevligt och gott. Onsdagen innan jul var jag och Anna på T-torget och kollade på Markus Fagervall. På Annas initiativ var det -krama- Äger numera hans skiva. Gick in i tältet där han var allmänt läcker och skrev på omslaget, då tog Anna en bild åt mig. Hurra!
Mellandagarna.. Umgix jag med vänner i Sthlm   =D  Liza.. -krama-
Nyår.. Firade med Anna. Det var oxå najs.

Det nya året, tillbringar jag med Jimmy <3 Vi är förlovade numera    -love ya-
16 januari 2007!!!  <-- Kärlek!
Vi var överens om hur ringen skulle se ut.. Sen bestämde han vilka det skulle bli. Givetvis med mitt samtycke. Känns riktigt bra. Nu väntar vi på att hitta en lägenhet så vi kan bo ihop på heltid ist. Ser jfram emot det jätte mkt.
(Just nu är han ute och leker med sin bil och kusin.. Jag nördar ikapp lite som jag missat då jag fortfarande itne har internet hemma)

I dagsläget så studerar jag. Omvårdnadsprogrammet eller vad man säger. Vård & Omsorg iaf. Jenny gör det oxå. Vi är klasskamrater dem första två terminerna. Sen går hon djupare in på vården och jag på psykologi   =)

Jaha... Det var väldigt kort om vad som har hänt i mitt liv..


Har även lite tråkigt att säga..
Min son ska nu vara hos sin far i två veckor  -ont-
Första veckan nu ska farmor hjälpa till.. Sen ska han vara med sin faster medans pappa jobbar.
Veckan som kommer (v8) har jag sprtlov, så det kan vara lite skönt med ledigt. Men det kommer bli väldigt jobbigt för mig, men ändå skönt. Åh!
Jag var inte beredd på detta, jag som bara gav han en lätt puss i fredags. Sen frågade Daniel o farmor om dem kunde få ha honom en vecka extra. (extra = Jag, Daniel och faster hade kommit fram till att Victor ska vara där vecka 9 då faster har sportlov) Men jag pratde med honom i morse och frågade om han ville vara med pappa och farmor, vilket han ville. Han saknade farmor och ville inte prata med mig just nu   -ledsen-
Hur som helst.. Han är iaf där och han säger att han vill det. Jag hade nästan hoppats lite på att han sagt att han ville hem till mamma. Men det kommer väl när han blir lite större   ;-))

Igår hade jag & Jimmy förlovningsfika för svärföräldrar. Hemma hos mig. Vi fick ett jätte fint kort, väldigt fin o tuff blomma i glas med massa stenar av ngn form och sen pengar så vi skulle ut och äta dyrt ihop. Hurra!! Jätte glada blev vi. Så det ska vi göra.. Mysigt!!  -kramar-
Sen på kvällen gick vi hem till svärföräldrarna och blev bjudna på mat. Jätte gott. Fläskfilé gryta med råris. Super najs! Sen bjöd Jimmy på bio. Kolla på Natt på Museet med Ben Stiller. Den var skoj. Jag skratta rätt mkt faktiskt. Mkt trevligt! En väldigt bra lördag! Den började dock inte lika bra. Hehe! Jenny o jag hade varit på Harrys dagen innan (fredags) och av ngn anledning var jag riktigt bakis plus att jag hade mensvärk som bara fa'an asså. Usch vad ont det gjorde. Kom inte upp ur sängen. Vi som skulle ner på stan å fika med hans släkt samt gå till sex affären och kolla efter ngt skoj   ;-))   Men det får bli från sex partyt Jimmy ska på i veckan    =P

Dessvärre visade det sig att vänner man trodde sig ha inte fanns där man trodde. Vilket gör väldigt ont. Gör fortfarande.. Tar tid. Det sägs ju att tiden läker alla sår. Inte för att jag tror på det. Däremot gör tiden så man kan leva med det. Lixom acceptera typ. Men men... Det är lika bra kanske.

Det får räcka för denna gång.

Ha det bra Hej!
-kraaam-

RSS 2.0