Härlig onsdag

Idag har vi varit på Victors skola som han ska börja i till hösten och träffat hans klass. Victor hade jätte skoj och fick en fadder som heter Sebastian. Jätte gullig kille som verkar lite blyg. Barnen vart bjudna på lunch och för oss föräldrar kostade det 45:- för den som ville ha. Jennys goa son Anton (som e äldst) ropade glatt på Victor för att heja och även på mig. Sen när han (Anton) var klar med lunch kom han springandes till Victor med en kompis på släp. Dem (Anton och Victor) konstaterade att dem inte ville leka samma saker så Anton lekte nån form av krig med två kompisar och Victor spelade fotboll med dem lite äldre grabbarna. Vid tolv drog vi oss hemåt och ja fick typ punka eller nåt typ halvvägs hem från skolan. Så ja har ingen luft i bakdäcket :( Ställde den utanför Jenny å bjöd in oss på fika =)
Gosa en del me Kevin och umgicks me Jenny å Linus. Otto var på besök och var hushållig genom att tvätta. Länge sen man såg honom.

Såg att ja missa att skriva att vi (ja, Anna och Jocke)köpte me oss två goda tårtor (varav ja valde den ena ;-)) plus en jätte fin blomma till Jenny när vi åkte dit. Tårta för hon fyllde och blomma för hon fått barn. Hon blir super gammal nästa år -peka på- Så inom kort kommer hon in i nån form av 30års-kris *S*
Va hemma hos henne tills nyligen.
dem ska äta god mat å gotta sig ikväll å ja blev oxå super sugen så ja kolla me Jimmy om vi oxå kunde äta mums till mat å gott till kvällen. Vilket vi kunde så han stanna på affären på väg hem. Han borde komma nr som helst nu =))

På kvällen i lördags så bjöd Anna i klassen mig och Linnea på middag. Vi fick även en examens present i en fin kasse. Om ja inte minns helt fel så va de ett par örhängen, nyckelring, läppglans, skum och spray. Super gulligt av henne.

Imorgon eller fredag kommer mobilen som Anna (min Anna) fixat åt mig :P
Ska gå förbi imorgon å se om den kommit. Annars kommer den ju på fredag då dem sa att den skulle komma nästa vecka. Å den e ju slut om två dagar.. Kan säga att ja fick den i examenspresent av henne :P bästa!!
Man kan se de så då ja inte lär få nåt på fredag eftersom de kanske inte ses på de sätt som ja ser de.

Ska kanske vara me i Corren imorgon ang utbildningen. Får se hur de blir. Anna W i klassen håller på å styr me nåt...

Nu e de typ mat å ja hör Jimmy i trappen utanför.

Ha de bäst å glöm inte kommentar ;-))

Puss där de känns

Praktik e slut =)))

Sen sist har de inte hänt så mkt. Vi har varit och hälsat på Victors blivande skola. Träffat halva klassen och fått lite info om hur de kommer vara när han börjar. Ska även dit imorgon men för att träffa hela klassen och även äta lunch ihop. Ska bli skoj. Victor verkade trivas och han längtar tills de e dags plus att han kommer ha en som e större som kan hjälpa honom. Anton går ju två klasser över honom.

Då va praktiken avslutad och examen väntar på fredag. Ska bli underbart att äntligen få känslan av att gå ut skolan å få betyg. Sen e de över! Äntligen över! Fast på ett sätt så kommer ja sakna att plugga. Kommer så småningom börja igen. Den gången för flera år. Antingen socionom eller psykolog utb. på högskola. Men för att kunna de måste ja klara av högskoleprovet :S De kommer vara ett stort surt äpple att bita i. För att inte nämna alla pengar ja kommer slänga ut innan ja når de rätta resultatet. Men men. De e lång tid kvar tills dess.
Innan de kommer de vara en massa kalas då alla fyller. Men innan Jimmy fyller ska vi få en bebis. Beräknad den 15e december :P
Efter att ha träffat Kevin så längtar ja super mycke tills ja kommer hem från BB å allt e klart. För er som inte vet så e Kevin Jenny och Linus son som kom i torsdags. 3365 vägde han å 51 lång =) Super go liten kille. Både Anton å Linus är väldigt stolta store bröder. Super grattis till hela familjen!!!

Ja har även skrivit in mig på kvinnohälsan, fick bekräftat att ja faktiskt e gravid å de va ju skönt *S* Allt var super bra å alla värden kunde inte varit bättre. Vilket på ett sätt förvånar mig. Men de e ju bra så ja klagar inte =)

I måndags var ja, Victor å Jimmy i Valla och spela fotboll och brännbroll tillsammans med barnkören. Fika även ihop innan vi åkte hem.

På torsdag ska e de Astrid Lindgrens dag på Victors dagis. Ska bli jätte skoj å kolla på den föreställningen. Ser ja fram emot! Jimmy kommer oxå vilket ja tycker e super skoj. Att han engagerar sig i Victor på den nivå. Å me de menar ja att han slutar tidigare för att komma. Känna ruggit bra. Älskar dig djupt!!!

Skickar även en massa tankar till mina älskade kusiner som kommer begrava sin mor/moster/syster på fredag. Ni alla finns i mina tankar å ja önskar de fanns nåt ja kan göra. Kommer inte närvara på fredag av olika anledningar, vilket är väldigt tråkigt. Men inget att göra nåt åt.

Ja vet att de e redan e jätte långt men ja måste få in att ja verkligen uppskattar min vän Anna. Älskade LillaAnna! Vad skulle ja ta mig till utan dig? Förmodligen inte må så bra som ja faktiskt gör. Hon, ja och Victor gick på stan i lördags.. Hon bjöd på lunch. Köpte även Victor en ny keps och mig ett par nya braller. Hon förlängde även mitt abonemang (som står på henne) så ja kunde få min tfn ja suktat efter väldigt länge nu. SE W890i Lixom, shittan gittan! Den fanns inte inne just vid tiden för kontraktet men den kommer nån dag denna vecka. Wonderbart!
Sen e de nåt ja inte kan förstå me henne. Hon har fått för sig att hon kan klå mig i yatzy :O . Fråga mig inte va hon fått de ifrån för både hon å ja vet att ja e mästare på de. Ska hem till henne på lördag å då tror hon att hon ska vinna över mig. Asså de e klart hon kommer vinna några gånger men inte mer än ja tillåter. Vi kommer värma upp genom att köra killarna mot tjejern där vi kommer vinna överlägset. Well well.. Time will tell hur många gånger de kommer ske att hon vinner.

Nu ska ja sätta på en diskmaskin... Så de blir lite mer ordning i köket.
Men ha en skön tisdag å glöm inte kommentera!

Puss där de känns!

R.I.P Faster

I torsdags avled min Faster. Hon vart bara typ 57år gammal. De e inte nån ålder. Ibland är världen så orättvis!
Alla mina släktingar bor i Salem området typ. Å ja e i Linköping. Lixom.. Varför kan inte ja bara få en jävla massa pengar så ja kan åka upp å bara hålla om dem allihopa!!??!!
De mesta känns fruktansvärt ruttet! Har ingen lust me nånting egentligen. Vill inte umgås me nån. Inte prata i tfn. Inte göra nåt annat än att bara sova. Sova sova sova! Å sen vakna om några månader då allt har flytit förbi allt de extremt jobbiga. Praktiken känns inte skoj att åka till. Har varit hemma sjuk nu i två dagar. Vilket har varit jätte skönt för en gång skull. Ska till APU imorgon igen. Bussen från centrum går typ 11 och ja e hemma igen över 12 timmar senare. SURT!!!!!
Åter igen.. O R Ä T T V I S A !

Nåt positivt idag.. Hugo, en kompis till Victor från dagis, följde me oss hem igag. han ska stanna tills efter maten typ. Vi ska cykla å lämna honom på dagis igen 18.30 då an sa sova där eftersomhans mor jobbar natt. Victor är jätte glad och likaså Hugo. Dem e nu ute å leker.


Ja vill så gärna åka upp till mina kussebullar å finnas där för dem. Usch!
Lider så hårt me Puttan å Carre. Förlora en förälder måste vara de värsta efter att förlora sitt barn. De gör ont i mig.
Om ni läser detta ska ni ytterligare en gång veta att ja finns här. E de nåt ja kan göra så ska ni inte tveka en sekund! Älskar er!!

host host host host

Ja som sagt.. Jag har hosta och det är väldigt jobbigt. Tar längre tid att somna. Dock går de fortare att vakna då hostan hoppar inte mer eller mindre direkt när jag vaknar. För övrigt så e de helt prima me mig. Victor kom hem igår efter att ha varit borta hos sin far i dryga veckan. Super najs va de att ha honom hemma. Han tyckte likadant men han saknade pappa. Skulle vara så underbart för alla parter om han och tjejen flytta ner. Skulle få Victor dröm att slå in. Men men.. Va e en bal på slottet!?!

Jahaja.. Praktiken. Två veckor har gått. Kan inte mer nu än för en vecka sen. Jag e dock mer bestämd på att jag inte ska jobba inom psykakuten. Man gör inte så mkt. Inte i närheten av vad jag trodde. Fast jag trivs på stället med både miljön och personal. Så det är ju huvudsaken med tanke på att det är APU.

Det som hänt se sist är ju att Liza har varit här. Det var najs att ha henne här. Vi åkte till hennes skola som hon ska börja i till hösten. Jätte trevlig skola. Tvivlar inte en sekund på att hon kommer trivas som bara den där. T.o.m. ja hade kunnat börja om jag inte hade hinder. För han som visa oss omkring verkligen sålde in stället för oss. Efter det försökte vi komma in på tatueringsmässan som va i Norrköping. Men det fanns inte en bankomat i närheten som hade pengar. Så vi åkte till Ekholmen och köpte oss en mjukglass :P Göttit!!!
På kvällen stack vi hem till Johanna som går i min klass. (Innan färga vi håret) Sen gjorde vi stan osäkert ;-)) Gick till Harrys. Har inte varit där på evigheter. Var skoj. Ja dansa å hade trevligt. Sen gick vi (jag å Liza) ner till Maxime för att träffa hennes polers Therese (+pojkvän). Det var mindre skoj där faktiskt. E inte så stort fan av de stället. Musiken är inte direkt lockande att dansa till. Som ni vet så är ja gravid så ja var nykter, vilket innebär att de e svårt att supa stället bra ;-)) *S*  Me summa sumarum så var kvällen en hit.  Nicke min älskade vän hämtade oss och vi åkte till MAX å åt god mat :P Liza vart lite på lyset men under kontroll =))
På söndagen gick vi på stan och hon shoppa massa kläder. Super najs! Massa Linköpingska kläder -asg-

Annars har de väl inte hänt så mkt.
Har en vän som åter igen dissar mig av en anledning jag inte vet. INte ens i min vildaste fantasi vet ja. Eller jo ja skulle kunna komma me en heldel faktiskt. Men man ska inte spåna i saker som man egentligen inte har en aning om. Har försökt kontakta på dem sätt ja kommit på.. Ringt, sms och mail. Utan respons! Det är sååå frustrerande och de gör en extremt lack! Lixom.. Är man inte ens värd en förklaring. E de de som denne kallar vänskap. Att allt ska ske på dennes villkor! Pyttsan!!!!! De e surt som fan. Från början gjorde de lite ont. Men de har gått så lång tid att ja gett upp. ÄVen gett den infon men utan respons. Innebär att denna skiter i mig helt enkelt. Så varför engagera sig lixom!   tss  

Nåt som ja faktiskt tycker känns lite tråkigt är att Denise har både fyllt och haft studenskiva. Å ja har inte varit på nån av dem. Känns faktiskt. Ja hade så gärna kommit på minst en. Får försöka gottgöra de på nåt sätt. Får se. Nåt kommer ja alltid på! Men gums, om du läser detta! Hoppas de var underbart. Har hört lite från din mamma å det låter som de gick bra iaf. Love ya girl!

När de gäller skolan så e de lite mkt just nu känns de som. Diciplinen ja en gång hade har sinat. Har 4 uppgifter som ska göras på 4 veckor. Vilket ja absolut borde hinna. De e ett tema i veckan. Ja måste skärpa mig. Får leta reda på den igen så ja kommer igång. När ja väl börjar e de inga problem. Men men..

Sen måste ja säga att ja saknar massa av mina vänner. E de så att de e ja som e dålig på att höra av mig eller e de tvärtom? Man måste inte höras varje dag men nångång ibland vore ju iaf skoj lixom. Förmodligen har graviditeten en bidragande faktor i de hela då ja kände typ samma sak när ja vänta Victor. Fast de e nog bara så att den ökar känslan. För ja har ju känt såhär förut. Ganska mkt nu när ja tänker efter.
Äh! Skit va de me de!

Nu ska ja dricka lite te så ja blir lite varmare i halsen. Sen ska ja ta mig en dusch å sen ringa Jenny.

Ha de gott!
Å dra dig inte för att skriva en kommentar. INgen blir gladare än ja. Måste inte nödvändigtvis vara något om detta inlägg. Räcker me att bara säga hej lixom ;-))

Simma lugnt!

RSS 2.0