Hurra!

Passar på att blogga lite snabbt innan Julia vaknar. Hon somna typ nyss.

Hurra!
Idag har jag pratat med gruppchefen över Järdala och jag kommer återgå som timvikarie på helgerna nu. Hur j-a najs som helst. Tjäna lite pengar och spara mamma dagar. Super! Ska gå bredvid på onsdag nästa vecka 7-16. Då kommer J vara hemma me barnen. Skoj för honom å få lite mer tid utan mamma. Dem e annorlunda om jag e närvarande eller inte. Konstigt men sant.

Dem senaste kanske fem dagarna har jag drömt en heldel om körkort. Vill verkligen ha lappen. Hur skönt som helst. Kan jag börja köra till Nyköping ist och J vara hemma med Julia. Victor skulle även tycka de va super skoj tror jag. För att inte glömma att jag kan åka till mamma liiiite oftare än vad jag gjort hittills. Undra hur lång tid de skulle ta för mig att ta körkort om jag ansträngde mig. Hum!? Får se inom i framtiden. Finns endast fördelar me att skaffa körkort. Den enda nackdelen e att vi bara har en bil och de e J. Får se va han säger den dagen jag fixar de. Undra om han vågar låna ut bilden till mig. Lite har han inte nåt val. Måste ju åka upp till morsan å styla =P
Men men.. Va e en bal på slottet!?! Time will tell!

Inatt när ja vakna så hade jag huvudvärk. Alltid när jag vaknar me huvudvärk så blir jag genast på dåligt humör. Självklart så va den kvar när ja vakna imorse =( Va ruggit tufft att gå till skolan me Victor kan jag lova. Första gången jag går innan det kommer ut en fröken. Men de gick bra för Victor så jag gick hemåt igen. Sista biten va stegen väldigt tunga. Julia å jag la oss i sängen på fm för att prata och umgås, men båda somna. När ja vakna igen så va värken borta =D. Underbart!!

Idag e jag dessutom före planeringen. Redan förberett middagen! Skönt. Så nu spelar det ingen roll vilket humör Julia kommer vara på sen för jag behöver bara sätta på ugn samt platta å sen e de klart =P

I söndags kom Anna och Jocke förbi. Härligt att ha dem här. Borde ses oftare. Gillar deras sällskap. Anna hade köpt me sig en jätte fin body till Julia som passar henne kanon. Alltså texten, inte storleken. Hon köpte en lite större som hon kan ha om ett tag. Hon växer fortare än man hänger me. Victor fick även en T-tröja och en munk jacka. Jätte snygga. Anna har god smak och vår smak e skapligt lika. Innebär att min smak e bra oxå =P

Nu ska jag fixa klart i köket innan Julia vaknar igen.

Ha de bra Hej!

(ps. föregående inlägg e texten Vara. Me undantag för ev stavfel så e de me Rootvält.ds)

vara

Jag vill bara, bara vara
Slippa tänka och förklara
Aldrig tveka, bara leka
Den som kräver ska jag neka

Andra ställer krav, hur de vill att det ska va
Man blir pressad, alltid stressad, av vad de vill ha
Jag har börjat se och känna efter hur jag mår
Varför ska man ge så mycket mer än vad man får?

Jag vill bara, bara vara
Slippa tänka och förklara
Aldrig tveka, bara leka
Den som kräver ska jag neka

Tiden flyger fram, hinna hunnit hann
Klockan ringer och alla springer från sin trygga famn
Säg mig, när ska alla dessa människor få ro
Inte före bokslutet i himlen kan jag tro

Jag vill bara, bara vara
Slippa tänka och förklara
Aldrig tveka, bara leka
Den som kräver ska jag neka

Livet är så kort, det är lätt att glömma bort
Man presterar och levererar i både vått och torrt
Men dagarna och nätterna ska gå i harmoni
Allting blir så lätt när man förstår att man är fri

Jag vill bara, bara vara
Slippa tänka och förklara
Aldrig tveka, bara leka
Den som kräver ska jag neka

Ångest

Lördag.. Känns som denna dag har tappat sin charm. Känner ingen direkt glädje över att de e lördag längre. Av nån skum anledning så gillar ja söndagar mer. Dem e slappa å sköna. Får mer gjort på en söndag än nån annan dag. Wierd!
Känner ett inre tvång att göra nåt då de e lördag. Pulsen ökar, ögonen tittar nervöst omkring, andningen blir ansträngd.. Ångest. Ångest e nåt som ja börjar lära känna ganska väl. Än så länge har ja klarat mig utan attackerna. Jobbar som attan för att dem inte ska komma heller! Och de går faktiskt bra -pepparpeppar- Been there. Done that. Dont wanna go back!
Får se va denna dag bjuder för aktivitet. Hade gärna åka ut till min vän Anna men dem får gäster =( Skoj för dem. Mindre skoj för mig. Prestationsångest e den som ja träffar på mest. Ja har dock allt under kontroll så ångesten går inte överstyr, men den e jobbig iaf. Vissa kvällar e de värre än andra. Men de har som sagt me mitt välbefinnande å göra. Mår ja bra eller skapligt så e de hanterbart. Mår ja mindre bra eller dåligt så blir kvällen väldigt jobbig.
Men som sagt.. Allt ordnar sig. Vissa saker tar bara längre tid. Ja vet att detta går över. Måste bara passera de jobbiga så går de över.
Nu finns de säker ni som tänker "träffa nån å prata om detta" Eller.. "varför pratar hon inte me mig om detta"
Sluta tänk så. Ja vill inte. Har redan en gång i tiden gjort de och ja har lärt mig hantera de. Så tänk inte mer på de och låt mig va ang de!!!!

Ja skulle gärna ta bort kvällar och lördag mornar. För dem e jobbigast. De e då man känner förändring i puls, hörsel, andning och känsel. Bortsett från torsdags kvällen. Då e de Criminal Minds. Höjdpunkten på veckan =)

Sonen e ute å leker. Varit de nu sen kl 9. Han e en pojke som vaknar me tuppen om inte före. Han va vaken väldigt tidigt idag så att gå ut kl 9 va länge/sent för honom *S*
Julia vakna kl 5 och ja fick verkligen inte upp ögonen. Droppar hade ja ingen kraft till att ta. La ner den energi ja hade på att väcka J så fick han ta henne. Blir så trött på mig själv när ja gör så. Dock har de väl bara hänt två gånger å han gör de utan tjafs lixom. Så de e inte så att han ger mig dåligt samvete. Vet inte varför ja känner så. "kan själv" sitter för långt in kanske. Aja. Va e en bal på slottet?!
Ingen e ens i närheten av perfekt!!!
Min familj e iaf underbar å ja e super glad att ha dem vid min sida. Ja e ganska svår att ha å göra me för de mesta men ja älskar dem innerligt!!!! <3 Och ja vet att dem vet de. Å ja vet att dem älskar mig tillbaka!

Bla bla bla bla bla bla bla bla
från morgon å till kväll


Ha de bra Hej!

snö snö snö snö snö snö

Jahaja.. Ännu en natt me mindre sömn. Blir galen snart. Blir bara tröttare å tröttare. När Julia vakna på morgonen så låg ja redan vaken. Så upp innan sex å fixa mat. Då visa de sig att Victor oxå va vaken. Så efter Julia fått frukost så fick Victor frukost. Efter ett tag gick ja å la mig igen. Men gck upp igen typ halv åtta.
Man blir ju inte direkt på bättre humör av att de e snöyra ute. Enligt prognos igår ska de komma 5-10 cm och snöprognosen kvarstår fortfarande =( När de e sjuk mkt snö så e de helt underbart men när de växlar mellan snö, halka och slask plus pendlar mellan sol å flera plus till massa minus. H-vete! Kommer årstiderna ändra period nu?

Nathalie.. Älskade!! Ja e verkligen jätte ledsen över att ja inte kan komma till dig imorgon. Men ja har verkligen inte råd. Lovar att komma inom kort. Saknar dig så de gör ont ibland. Älskar dig!!!

Igår satt ja i soffan och kolla på Criminal Minds (som för övrigt va mindre bra än dem brukar) och har de mys me en kopp te och en härlig varm filt. Denna filt har ja fått av Jenny. Så nu har ja tre kanon bra filtar som e grymma i olika situationer.
En annan har ja fått av Anna som e kanon att ha när ja vilar om dagarna. Sen har ja en filt ja köpt själv som e kanon att ha när man lägger sig i soffan för att fördriva tid =))

E de konstigt att man vill göra saker själv? Asåå ja menar.. E de konstigt att man vill göra saker på egen hand ensam?

Såg på film tipsen på tv4.. Boy A verkar vara en bra film. Nån som sett den?
Ja vill se den...!

Nä nu e de dax för dusch å sen bär de av till Maxi. Jimmys sista lediga fredag ='(

Adjö!

Bara några dålig dagar

De visade sig att ja inte bara hade en dålig dag. De e nu uppe i några dagar. Å de kommer inte bli bättre för min resa till Sthlm blir inte av. Hoppas fortfarande lite på att ja räknat fel å ikväll när räkningar e betalda så har ja mer pengar över än ingenting. Men time will tell! Har man skulder så har man. Kommer från å me nu inte låna pengar igen. Denna gång kunde ja verkligen inte betala tbx då ja verkligen och absolut inte kommer ha några pengar över. Men nu va ja tvungen att göra de iaf så ja måste omprioritera allt. Får se hur ja löser de. Som sagt.. Ja hoppas ja ikväll kommer fram till att ja har mer pengar kvar än noll. För just nu i huvudet står ja på minus.

Victor vart ledsen att vi inte ska till mormor på lördag och ja förstår honom. Känner samma sak. Han tyckte vi skulle låna av honom. Berätta då att ja inte kan de då ja inte kommer kunna betala tbx men han tyckte inte de gjorde nåt bara han fick åka till mormor. Go han e! Men ja får åka upp en annan gång. Kanske passa på när vi möter Daniel så kostar resan inte nåt extra så slipper ja tänka på att "spara" hela tiden.

Har pratat me chefen på Järdala och ska ha telefon träff me henne imorgon fm där vi går igenom allt. Kommer hoppa in och jobba helger. Kanske dagar/kvällar. Hänger lite på vilka tider samt om farmor jobbar eler inte. Ordnar sig. Hoppa in lite timmar e bra för ekonomin plus att ja sparar mamma dagar =P Bara bra saker!
Ett körkort och ja kan söka "riktigt jobb". Då menar ja inom psykiatrin som ja vill. Allt har sin tid och mening.

Ja har NU bestämt  mig för att sluta gnälla över saker. Ska köra mitt race. Från å me nu e de på mina villkor å där med basta. Som man bäddar får man ligga har ja hört. Å förr så mådde ja inte ens i närheten av såhär dåligt. Så nu e de andra bullar. Så får vi se om ja kommer må nåt bättre. Kanske, kanske inte. Hur kan ja veta utan att prova? De e ju de ja e bäst på så varför inte lixom. Blir nog bra.

Hur som helst.. Ja har nu kommit fram till va ja ska ha för sysselsättning. För som sagt.. Ja syftade på en sysselsättning för mig själv och inte för att få dagarna att gå. Eller ja de me men de va inte de ja mena i tidigare inlägg. Ja ska ut å gå. Me stavar! Fått låna stavar av smärmor och dem ska börja användas. Sen funderar ja faktiskt på att kolla upp de där me föräldragrupp. Ja menar, varför inte. Komma hemifrån en dag i veckan eller va de blir. Får se när ja kommer till skott me de samtalet. Stavgång e tänkt att ja ska börja me inom kort. Kanske typ söndag kväll. Vilket dags om helst utom måndag. Måndagar e inte en bra dag att börja på

bla bla bla bla
Nu e de slut på detta inlägg

Bara haft en dålig dag!

Nu e tisdagen snart över. Känns ruggt skönt. Ingen bra dag. Mitt humör e inte de bästa. Ja e åter igen i svackan där allt e grått. Känns inte bra. Inte bra alls! Denna vecka kommer bli väldigt lång. Hoppas de blir bättre.
Men ja tvivlar på de. Brukar alltid sitta i några veckor. -svär jävligt mycket tyst för mig själv-

Min måndag som skulle bli kanon. Ja som va på sånt strålande humör å allt. Sen vart ja magsjuk å sen va de kört.
Ja som hade en del ja skulle göra. F-n!!!! Ja har redan gjort de mesta men de känns inte bättre. Usch!
Plus att de e Jimmys sista vecka då han e hemma fredagar. Åter tbx till normala veckor. Tiden kommer gå skit sakta å veckorna kommer bli sjukt långa. Bara en massa mörker framför! Gah!
Ja behöver en sysselsättning. Behöver komma på nåt att göra iaf en gång i veckan. De enda som e problemet e va de skulle kunna vara. Finns inte så mkt att göra. Gah!

Ja hoppas me allt ja har att ja bara haft en dålig dag idag så det inte e en början på en "sån period" -håller tummar å tår-

Bara haft en dålig dag!
Bara haft en dålig dag!
Bara haft en dålig dag!

Ny vecka

Jahaja.. Ny vecka igen.
Måndagen e här å vädret suger. Men ja har fått en bra start på denna vecka. Julia vakna på gott humör och likaså Victor. Morgonen va smidig å allt klaffa. Victor fick åka me grannen till skolan. Jätte skönt. Passa perfekt då snickaren kom imorse för att ta mått på mina skåp över kyl och frys. Så ja kommer få in hyllor där om ett par timmar. Han skulle komma innan kl 11 =) Hurra! Ja e dessutom på pyssel humör så ja hoppas att de kvarstår efter att han varit här me hyllor. Han fixa även så min gardinstång hänger rakt i köket. När han skulle gå hörde han dörren gnissla så han va snäll å spraya dörren så den inte låter. Underbart!! Nåt ja ska ha gjort flera dagar nu.
Solen skiner inte men ja e på bra humör idag iallafall. Känns skönt. Victor ville bli hämtad på skolan idag så ja kommer ta en promenad dit. Ska låna Jimmys stegräknare och gå en sväng längre. Har fått för mig att ja måste komma upp till mina steg per dag nu. Nu e de dax att ta tag i vikten. Har ju gått upp 2kg sen ja vägde mig sist =S Dock va de vecka 6 så 2kg sen dess e inte så farligt men de e 2kg åt fel håll. Har fått nog av att se ut såhär så nu e de hårdhandskar som gäller.
Tänkte testa en idé ja har till söndag kväll. Kommer ställa mig på vägen igen nästa måndag morgon så får vi se om de hänt nåt. Ger de resultat så kommer ja fortsätta. Har de inte hänt nåt måste ja tänka om. Får se. Time will tell lixom =))

För övrigt så e allt under kontroll. Fixa garderoberna i sovrummet igår. Inte riktigt klar till 100% men de e klart innan denna dag e slut och ja lägger mig för kvällen. Idag ska ja inte vila då ja känner att mitt engagemang kommer försvinna då. Så medan Julia sover under denna dag så kommer ja fixa å styra här hemma. När ja e klar me lägenheten så lägger ja upp bilder. Kommer ta några dagar att fixa men man ska skynda långsamt för bästa resultat *S*

Ja ingen vila ingen ro. Nu ska ja börja me köket så de e klart tills snickaren kommer tbx.

På återseende!

Helgen

Då e även denna helg snart slut. Denna har varit najs. I fredags så va Jimmy iväg på fest så ja å Victor passa på att mysa. Lördagen va härlig oxå. Tog en promenix till centrum me Julia på fm och efter lunch va de dax för skogen me Victor å hans nya kompis plus hans mamma. De va en trevlig stund. Missa att ta kort dock men de blir extra många nästa gång. Lite väl tidigt på vädret att gå ut i skogen. Roligare att gå i när våren börjar så man kan leta vårtecken å sånt. På kvällen va de dax för mys igen me Victor. Åt godis å dem nya chili ostbågarna. Super goda.

Idag har ja fixat så två garderober blev en så ja får en extra *S* Hittar inga kläder när dem ligger så packat. Najs!! Fint vart de =))

Nu sover båda barnen å sambon spelar medan ja sitter här och uppdaterar samtidigt som ja kollar på Beck. Hoppas de blir bra. E inte ett större fan av Beck. Kanske kollar på Cold case ist =P Japp... Så får de bli. *S*

Blir inte så långt inlägg men de e ju skönt när man ska läsa, hehe!

På lördag ska vi åka upp till Sthlm. På vägen upp ska vi stanna till älskade Natta. De va länge sen ja träffa henne å nu har hon egen lägenhet =O Lixom hallå! Vart tar tiden vägen. Lilltösen har eget hem! Shit asså!
Sen bär de av till morsan där Jimmy å barnen ska vara medan ja träffar två kompisar. Längtar som fan! Ska äta middag hos morsan innan de bär av neråt igen.

Hoppas helgen varit bra för er!

Adjö!

Blir nog bra

Nu e de lördag å solen skiner.
Idag ska ja ta mig till centrum å handla, äta lunch sen till mellis ska ja å Victor ta oss ut i skogen å ha skoj. Ska äta mellis i skogen. Varm choklad å macka vill han ha =) Sen ikväll e de mys me Victor. Kände igår att ja har saknat de mer än ja trodde. Jimmy åkte iväg på avskedsfest av en kollega som ska sluta. Så ja å Victor fick en kväll tillsammans (Julia somna typ 18.45) å de va hur najs som helst. Så ja ser fram emot dagen. De ja däremot inte ser fram emot e promenaden till centrum. Tar en timme, 1,5 att gå dit å handla. Blir nog bra.

Igår va ja på stan å klippte mig. Vart samma som alltid fast lite kortare än vanligt. Trivs faktiskt. När längden blir typ 3 cm längre så e de perfekt. Då kan ja sätta upp hela håret igen =)) Klippte av hela 12cm =O
Mitt hår va tydligen i behov av att vårdas så ja passa på att köpa balsamspray då de va 3 för 1 där. Har inte tagit hand om mit hår särskilt bra då ja bara e hemma typ. Men ja insåg nu att de måste ja göra. Mitt hår e sååå keff sen ja blekte å blondera håret så mkt. Kommer bli bättre me tiden då ja slutat me de. Men de går ju på en natt direkt. Blir nog bra.

Huvudet e fortfarande i mindre kaos. Inte skoj alls. Kände inatt att ja e på spänn hela tiden. Lite som att ja väntar på att nåt mindre bra ska hända.Har lite svårt att slappna av ordentligt. Skulle behöva en whiskey varje kväll, om de nu stavas så. Uttalas iaf visky *S* Blir nog bra.

Kom även fram till att ja kommer få lite problem om ja inte kommer in på utbildningen till hösten och inte hittar ett jobb. Ja e ju arbetslös och ingen a-kassa =S
Usch! Men ja hoppas de går bra. Ska ringa lite samtal på måndag så får vi se hur de ser ut för mig. Hoppas de ljusnar lite. Känner att ja har inte så mkt kvar i reserven för att klara bry mig just nu. Blir nog bra.

Som sagt.. Allt blir nog bra!
HA!

sol i blick hela dan

Va skönt de skulle vara me en hel dag utan funderingar eller nån som helst hjärnaktivitet.
De som mest gnager mig..
Va ska man göra åt en person man absolut inte gillar å helst inte vill träffa..
Undvika å stå fast vid sina åsikter? Även fast de kan ge konsekvenser.
Träffa iaf å bara "gilla läget"? Även här me konsekvenser.
De e ruggit svårt. Ja vet verkligen inte hur ja ska göra å de gnager i mig hela tiden. Svårt att sova som ja ska. Börjar få tbx huvudvärk igen =( Haft hela dan. Vakna vid typ fyra av att ja hade sååå ont. Tog då värktabletter. När de va dags att göra sig i ordning för att gå till skolan me Victor kände ja att de skulle bli ruggit tufft att ta sig ner me Julia samt upp för trappen igen när vi kommer hem plus gå hela vägen dit och hem i solen. Så ja väckte Jimmy å fråga om han kunde lämna honom. De kunde han. Så ja å Julia har typ sovit hela dan. Jätte skönt. Tyvärr e inte huvudvärken borta. Dock mildare men fortfarande kvar =(
Grannen ringde och bjöd ner mig på fika på baksidan i solen men ja kunde inte. Va tvungen att vila. Sitta i solen e de sista ja vill göra me huvudvärk. Tråkigt. Hade gärna kommit ner, Men de får bli en annan gång.

Alltid ska de vara nåt. Finns alltid nåt att gnälla på. Men en del av allt huvudbry skulle bli bättre om man själv samt folk omkring en valde och prioritera annorlunda. Allt handlar om prioriteringar. Vissa beslut e mindre bra som ger konsekvenser. Men men.. Skit va de me de. Som sagt.. Finns alltid nåt att klaga på.

Nog om tråkiga saker..
Min kära vän va på sitt ultraljud för första gången tidigare i veckan. Ja fick en bild på mms.. Sååå fin!!! Hon/han längtar efter att träffa mig. De känner ja *S*

Adjö!

Måndag igen!

Jahaja.. Då va de dax igen. Måndag.. Första dagen på veckan. Finns de nån värre dag? De e sååå långt kvar till ledigheten för familjen. Men de bästa me dagen, iaf hittills, e att solen lyser! De e ju underbart.
Senare idag ska min kära vän Anna på sitt första ultraljud. De e ju så ruggit mysigt. Lite avis e ja. Att få uppleva första ultraljudet. Men man minns de som igår. De e fantastiskt.

Ja vill fortfarande ha typ 15 000:- så ja kan fixa körkortet å vikten. Förstå hur grymt ja skulle  må om ja fixa körkortet samt kunde fixa kroppen ja vill ha. Så funderar du på att hjälpa mig så börja spara nu å ge mig en grym present sen ;-))
Ja kan inte spara =( Har försökt men de går inte. Mina pengar räcker inte å blir tvungen att ta av dem. Ja vill men de går inte. Jobbigt men sant. Skulle kunna fixa körkortet på avbetalning men de resulterar i att typ 300:- (minst) extra i utgifter varje månad och de går inte. Likaså de där me kroppen... Kan ju fixa me avbetalning, men de e ju samma sak här. De funkar inte. Kanske kanske kanske när ja börjar jobba igen, beroende på hur mkt lön ja får. Men ska ja börja jobba å äntligen få mer pengar i månaden för att dra på mig mer utgifter? Nej tack! Får kolla på detta igen när dem avbetalningar ja har e över. De e dock långt kvar. Men man ska ha nåt att se fram emot. Ja har de ju grymt mkt bättre idag än ja har haft. Så de e på rätt väg. Handlar ju om att prioritera. Å ja prioriterar skulder först. När ja har blivit helt skuldfri ska ja ta tag i allt omkring. Om ja inte har fixat de redan. Men ja kan inte låta bli att längta. Att drömma. Utan drömmar så blir de väldigt grått. Dock blir de grått pga hindren som stoppar drömmar att bli verkliga snart. Men utan drömmar e de för tungt. Så ja behöver verkligen mina drömmar. Kan ibland drömma mig bort å tappa verklighets uppfattningen och det är verkligen jätte jobbigt att komma tbx igen. De e då ja blir så nedstämd och tycker de mesta e en plåga.
Men för hoppningsvis så kommer solen komma mer å mer. För den ljusa perioden e alltid lite bättre.
bla bla bla bla bla bla bla bla från morgon å till kväll

Igår kom Anna hit. Lika najs som alltid. Hon kunde stanna lite extra länge då Jimmy körde hem henne. Dem passa in de så hennes snubbe kunde åka me oxå. Victor va jätte glad att träffa Anna igen. Denna kväll ropa Victor "Anna" innan "Mamma". Men de gör inget. Han e såå go. Mina barn e dem bästa!!! Så underbara!
Så ja måste ju oxå vara underbar ;-))

I lördags så passa ja på att städa å tvätta. Jimmy gick till Farmor me Julia så ja kunde göra allt detta i lugn å ro. Härligt! Gick så mkt lättare när ja va ensam. Så nu e de skapligt fint här. E inte riktigt nöjd me möbleringen men de e inget ja kan göra nåt åt. Soffan hatar ja!!! Den e sååå låg att ja ibland blir ruggit lacknafta när ja ska upp ur den medan ja håller i Julia -muttrar av tanken-

I fredags va de najs. Då kolla ja å Jimmy på film. Efter de kolla ja på en film till medan han spela lite. Den va super bra. The day the earth stood still (tror ja den heter) sen kolla ja på Saw 5 ensam. Kanon skön å härlig kväll!

Julia sover så ja ska passa på att fixa ordning i köket innan hon vaknar vilket hon borde göra snart.
Vi ska ta en skön promenad innan vi ska hämta Storebror på skolan. Tänkte även gå förbi ica. En liten extra lång promenad innan. Härligt. Hoppas bara solen håller sig kvar tills dess. Men oavsett så kommer vi ta en liten längre promenad.
 
Ha de grymt!

Helgen..

Jahaja.. Då va de inte längre måndag =D
Helgen har passerat och måndagen e över. Tisdagen står sig knappt. Sov sååå dåligt inatt. Kändes ruggit j-a tungt att gå till skolan me Victor idag. Trodde ja va hemma mkt senare än vanligt men de va ja inte. Efter ja ätit frukost så la ja å Julia oss för att vila lite. Ja vakna 12.12 typ och fatta ingenting. H-vete va vi sovit. Vi båda va trötta! Hoppa snabbt in i duschen å sen väckte ja henne. Hon sover nu igen. Blev trött av allt lek me mamma tidigare =)

Igår hände inte mkt.. Va typ inne hela dan. Gick dock till centrum me grannen å Andri. Men annars va ja typ inne.

Söndagen sov ja mesta dels av dagen oxå.
Lördagen så va vi över till Anna å hälsa på. Blev bjudna på super god köttfärsgratäng. -mmmmmm-
De e så najs att vara där. Tiden går dock för fort. Men men... Gott e kort =(

På kvällen efter barnen lagt sig så gick ja ner till grannen där de fanns cider till mig. Gott gott!
Drack å sjöng. Hade väldigt trevligt. Jenny hade besök från Göteborg. Sen, senare på kvällen tog vi oss ner på stan me hjälp av en kompis =) Gick in på Harrys å dansa. De va sjukt länge sen å väldigt skoj. Kändes att man inte va van å vara vaken så sent kan ja lova. Va där till sista dansen å de e inte så jätte vanligt. Jenny hade sin man å besöket hade sin snubbe. Min älskling va hemma me barnen men ja dansa me en kompis som oxå va där. När de va över så gick vi brudar till Burger King å handla mat. Va dock inte så hungrig så när ja kom hem åt ja lite av kycklingburgaren å typ slängde resten.

När ja fick se bilderna Jenny hade tagit blev ja lite till mig faktiskt. H-vete va tjock man e! Ja vet att ja e överviktig å en hel del mage då ja fött barn.. Men shittan gittan säger ja bara. Ja skulle definitivt inte drunkna om ja bada på djupt vatten!
-mår illa av tanken-

Ja måste bara säga att ja längtar till i September då min älskade vän Anna ska få sitt första barn!!! -krama-

De e så mkt man vill ha här i världen.. Just nu på topp två e körkort å förlora feting mkt i vikt!
15000:- nån???

De va kort å gott!!

Fett hejdå!

Min familj...

Detta inlägg ägnas till min familj!
Ja älskar er super mkt. Kanske inte alltid märks då ja har ganska många dåliga dagar då ja e på dåligt humör å e väldigt depp. Ni e underbara!!

Ja e som alla vet en person som tänker för mkt. Mer än som e hälsosamt för mig kan ja lova.
Håller egentligen på å städar. Har fixat badrummet. Men nu e de för mkt i huvudet så ja måste skriva lite.
Va e de som gör att man gnäller om saker man vill ha hela tiden?
Iaf så gör ja de..
Varför tänker ja inte på sånt ja har. Allt ja har e ja tacksam över. Min familj.. Ojojoj! Den bästa som finns!!

-hämtat Julia som vaknat-

Ja har dem bästa barnen. Min son å dotter e totalt underbara. Kan bli tårögd ibland för dem e såååå underbara!
Min sambo e oxå underbar.
Älskar er allihopa så ofantligt mkt.

E ruggit tacksam över att ja har er. Allt e på väg att bli kanoners. Sakta men säkert. Ibland, eller ganska ofta om ja ska vara ärlig, så blir ja så otålig å vill ha de mesta NU lixom. Min ekonomiska situation blir bara bättre å bättre hela tiden. Allt kommer bli fantastiskt inom kort. Kanske inte detta år men inom ett par år så har ja de som ja nu sk saknar å vill ha. Skynda långsamt!!

Mitt hjärta slår för er!!!

snabb dag

Idag.. Då har ja varit på utvecklingssamtal. Gick jätte bra. Han har utvecklats å de känns underbart att höra!!
Sen när ja kom hem så bada ja Julia, gav henne mat sen somna hon. Ja åt sedan lunch/frukost å tog mig sen en dusch. Efter de så la mig å vila me Julia. Huvudvärk.. Men vakna utan =))

Annars så har ja inte gjort så mkt idag. Efter middagen så bada Victor. Å nu e klockan helt plötsligt typ tio och Grays e slut typ nu.

Nu ska ja borsta nötterna å fixa mig klar.

Hörs!

Funderar vidare..

Uppenbarligen kan ja inte koka potatis
Uppenbarligen kan ja inte baka marängtårta.
Uppenbarligen kan ja inte baka kringlor.
Uppenbarligen kan ja inte ta körkort.
Uppenbarligen kan ja inte fixa vardagen som ja vill.
Uppenbarligen kan ja inte äta rätt.
Uppenbarligen kan ja inte komma igång me kvällsmotion.
Uppenbarligen kan ja inte
Uppenbarligen kan ja inte
Uppenbarligen kan ja inte
Uppenbarligen kan ja inte göra något rätt.  

När ska man få en vändning i livet?

Gah!

Funderar...

Att man kan tänka på så mkt olika saker hela tiden. Även sånt man redan tänkt på förr och det inte gick nåt vidare.
Ta körkort som ett exempel.. Vet inte hur många gånger ja funderat över de och försökt få de att gå ihop så ja kan ta denna förbannade lapp. Men varje gång e inne i den vevan på tankar och försöker komma på en lösning som verkligen fungerar så kommer ja alltid till slut till insikt me att de e omöjligt. Ändå ska man plåga sig me att försöka å försöka att få de att gå ihop. Svårigheten me att släppa de e på max!
Ett annat exempel e att ändra på sig. Att få en vardag man e 100% nöjd me. Att man ska ändra på sig så allt blir bra. Hur många gånger "börjar man inte om" å mislyckas. Ändra kost å lägga in massa motion. Ha! Vilket skämt.
För att inte glömma att man försöker å få alla sysslor gjorda..
E de så att man lever i förnekelse?
Har man bara inte tillräckligt me diciplin (hur de nu stavas) eller e man helt enkelt inte tillräckligt bra för att klara av enklare saker.

Varför e man inte tillräcklig?
Ja har så svårt att göra saker om ja inte ser ett slut på de hela. Målet måste lixom vara inom räckhåll annars funkar de inte.
Åter igen.. Om man ändå hade pengar så de räckte!!!


Tisdag hela dan

Den bästa bilden än så länge från dopet på Julia. Farmor tog denna. Än så länge har vi bara fått bilder från henne. Lite svårt för oss att ta bilder då vi va där framme, hehe!
Prästen va för övrigt helt underbar. Jätte bra! Bästa namnet.. =P
Mer bilder kommer allt eftersom vi får..


Idag e de tisdag och måndagen är över.
Johan kom över igår och åt middag med oss. Stannade på film oxå. Trevligt att ha honom omkring sig. Han är alltid så glad och de smittar av sig. Får sig gott skratt när han är i närheten. Han och Jimmy är väldigt lika varann. Mer än dem tror misstänker ja *S*
Idag åker han dessvärre "hem" igen till kallare grader. Dock har han massa massa snö å underbart väder.
Här ska de alltid vara skit väder. När de äntligen är härligt väder med snö och solsken osv så vara det endast några timmar. Sen är det dax för slask och sen is. I det stora hela så är det mer skit väder än bra väder. Men men.. Nästa vinter hoppas ja att ja lyckats gått ner tillräcklig i vikt  så då kommer ja kunna a mina vinterkläder ja köpte på Ullared sist. Då j-ar ska de vara snö. Har sagt till Jimmy att ja vill åka upp till Johan nästa vinter då ja vill ha massa snö å busa å ha skoj. Älskar snön! Hoppas de blir av.

Förr igår så visade Anna mig en bild på en vagn hon funderar på att köpa... Den va jäääätte fin! Ja vill ha den!!! De e så fuskigt att folk kan gå å köpa nya grejer. Ja vill oxå kunna de. Hennes snubbe har börjat plugga körkort.. Ja vill oxå ta lappen. Tänk om ja kunde få en större summa pengar så ja kunde köpa en ny vagn och ta körkort. aja.. Va e en bal på slottet. Somliga har de bra!

Nu ska ja ta mig en kopp te och slappna av lite så ja e redo när Julia vaknar.

Ha de bra Hej!

Dopet

Dopet visade sig vara helt okej. Inget gick som ja ville men de blev helt okej.
Tiden gick väldigt fort å ja hann inte prata me alla gäster =( Dåligt samvete över de. Men ja hoppas ingen tog illa vid sig för ja försökte verkligen.
Alla grejer hon fick va super fina! Tack så fett för alla saker!!!
Super fina saker. Bilder kommer så fort ja fått några. Än så länge har ja inte nån bild. Lite bilder ser ni på hennes blogg. Men henne i klänning har vi ingen bild på. De kommer. Va inte oroliga.. Bilder kommer!

Min mor och bror kom lite tidigare så dem kunde kolla min lägenhet. Bjöd på korvstoganoff å den vart grymt god. Ja lyckades verkligen =) Skoj skoj!
Min älskade bror fick ja träffa. Har saknat honom jätte mkt. Tyvärr hann ja inte prata så mkt me honom =( Men de va super skönt å se honom å bara få krama om. Likaså min mor. Vi ses för sällan. 
Ja e även jätte göad över att min moster me familj kom. Min andra moster kunde inte komma då hon va tvungen att jobba. De va hennes bil min mamma lånade. Sen fanns de dem som inte kom å t o m inte ens hörde av sig. Några va ja tvungen att kontakta. Tråkigt.

Detta dop har inte varit något annat än stress för mig. Har styrt å ställt me feting mkt å ändå vart inget som ja ville.
Julia va iaf super duper fin i klänningen! Finaste tjejen kan ja lova! Bildbevis kommer!
Hon va jätte duktig hela dan. Sa ett par ord till prästen i kyrkan, va glad å underbar under fikat. Hon sov kanske 30 min mellan kl 13-17,30.. Sen somna hon typ kl 19-06.30 och vakna för mat en gång under natten. Härligt!!

På kvällen åkte ja å Jenny till Linnea på inflyttningsfest. De va najs å komma ut lite. Underbart me en pause för mig! Sen skulle vi gått till harrys. Rydell å Quick (om dem stavas så) va där.. Men varken ja eller Jenny orka stå i kön så vi gick till mörners, tog en cider, gick å köpte en macka å åkte hem. Hade tur att Nicke skulle hem i samma veva så vi fick åka me honom.

Nu e de åter måndag å de känns kan ja lova. Länge sen ja kände i hela kroppen att de e måndag.

B L Ä ! ! ! !

RSS 2.0