helgen

Halli hallå!

Idag var första dagen på APU. Har sååå många delade känslor och tankar. Skulle bara vilja somna ikväll och vakna imorgon å så e de 21 maj :P Då e de inskrivning på kvinnohälsan. Jag tror absolut att ja kommer trivas. Med förutsättningar att vi kan komma överens ang schema. Kan inte vara hemma 23.11 för att åka nästa morgon 5.39. Måste hinna somna, vakna, fixa mig osv mellan dessa tider. Kommer inte att fungera. Ja e lixom mer trött nu för tiden än annars.. Hur ska de då gå när ja dessutom får sova mindre :S Komer vara helt slut när praktiken e över :S =) Men ja ska vänta me att informera om mina tankar å så tills imorgon då ja fått svar på mina frågetecken. Så kanske har ja bara positivt att komma med =) -hoppas-

Söndagen var inge vidare. Var nedstämd mesta dels å ganska ledsen. Men den dagen gick den oxå. Det bästa den dagen var att Victor var jätte duktig i kyrkan. Han är ju me i en barnkör som sjöng under familjegudtjänst i söndags (tror ja de heter) å han var jätte duktig. De va inte riktigt hans dag heller. Fick en boll på kinden och fick ett blåmärke som förvärrades av att han ramla i badkaret å slog sig på samma kind. Ramla i kyrkan och gjorde illa sig på sidan, typ revbenen. Vi hade motvind när vi cykla hem så de va tungt för honom att trampa hem sen. Sådan mor sådan son ;-))
Jag gick och la mig typ kl 21 eller va hon var. Sov ända tills kl ringde på morgonen. Då kanske ni kan förstå hur trött ja kommer vara om ja inte kan styra upp mitt schema ;-))

Lördagen däremot var jätte bra!
Var på dan ute med barnen och Jenny (granne och barndomskompis) och hennes ungar samt en kille till. Barnen spela bandy och hade jätte skoj. Gick sen upp till Jenny och fika, äppelkaka me vaniljsås. Jag och sonen Linus åt mer sås än paj -vissel- Gick sen ut igen och kolla vidare på bandy. När Jimmy kom så gick vi hem å fixa lunch. Kort därefter åkte vi till Skopunkten där Jimmy köpte ett par jätte fina vita skor plus ett par grå skor till mig :P
Direkt efter det åkte vi hem till Anna och Jocke. Där blev vi bjudna på väldigt god mat och trevligt sällskap =))
Kvällen var härlig. Victor fick bubblor av Anna som vi hade jätte skoj me. Även ja och Anna! *S*
Nyfiken på bilder från min härliga lördags? Finns länkar som ni får kopiera och klistra in....

http://www.facebook.com/album.php?aid=36712&l=4ab23&id=755515843
http://www.facebook.com/album.php?aid=36717&l=b28e3&id=755515843


Det enda negativa med denna dag var att ja glömde mina tofflor hos henne. Lider varje minut som går å ja e hemma. Saknar som f-n. -blundar hårt och önskar hem dem-

Ha de kanoners och Tjingeling!

Tjingeling!

Då va de fredag kväll och jag är jätte trött. Antingen beror de på att jag nyss sovit typ tre timmar eller så betyder de att jag inte kommit ikapp den sömn kroppen saknar. Jag är även hungrig. Ändå åt ja som en varg vid middag som vi inte åt förrän kanske närmare halv sju. Kanske för min förbränning äntligen har ökat eller så e de för ja e gravid.
Å ja e trött å hungrig typ hela tiden för ja e gravid. G R A V I D ! ! !  De e knappt att ja fattat de själv. Lite overkligt e de faktiskt. Men de kanske inte e så konstigt då ja faktiskt inte känner av de på nåt sätt. Vilket oxå e en bra sak. Jag vill ju inte direkt må dåligt på morgonen osv. Trodde inte ja va samma i humöret t o m att jag endast kanske var lite blödig och blev lätt ledsen. Men idag när ja låg å mys prata me J då han kom å väckte mig så fick ja veta att de visst märks. Hehe! De ska va så ;-)) Men han älskar mig ändå.

I skrivandes stund så sitter jag i köket och fick just veta att i detta rum finns nutella. Asså ni som ätit de vet hur fantastiskt gott de e. Å då syftar ja absolut inte på en macka eller nåt annat.. Utan man tar nutella burken, sked och ett stort glas lättmjölk å sätter sig bekvämt å börjar njuta. Hur göttit som helst!  -mmm- 

Nu är den teoretiska delen klar i skolan. Har endast inlämnings uppgifter i det ämne jag har på distans, Rehabilitering och Habilitering. Har avverkat 3 teman av 7 möjliga. Det är 3 kvar som ja gör hemma medans den sista, tema 7, grundar sig på min APU, den utför ja där. Å på måndag börjar praktiken på Vrinnevi. Ska bli sååå intressant att få komma in i den psykiatriska världen. Den avdelning jag ska göra min APU har olika former av diagnoser. Allt från Schizofreni till självdestruktivt beteende. Ska infinna mig kl 13 för att få en introduktion, får information och schema  osv. Sen på typ tisdag börjar de. Längtar som f-n. Hoppas ja itne blir besviken me tanke på att de e så långt.
Som tur är åker ja inte dit första dagen själv. Therese i min klass ska till samma, fast anann avdelning. Så första dagen får man sällskap. Vilket är toppen. Då e vi två som ska se till att vi hittar rätt, vilket är skönt då de e långt bort. Vill ju inte bli nervös eller börjar gråta nånstans. Känns inte så avlägset att göra de då ja pendlar hela tiden me att vara glad och ledsen. Hoppas inte detta förstör mina serier. Mina älskade serier! SKulle inte klara av veckan utan dem. Å nu när Desperata Husfruar har börjat igen oxå! Wonderbart!!!!!

I veckan har ja handlat nya kläder och skor till Victor. Han blev jätte glad å gilla alla kläder och båda skorna. Käns riktigt bra. Då han är i den åldern att han inte kan ha samma storlek varje årstid så va de dax att köpa nya kläder och sommar/vår skor. Köpte honom 2 jeans, 2 linnen, 3 kallingar och 2 skor. Idag fick han en motorcykel. Han har velat ha en ny bil eller motorcykel så länge.. Å i veckan var ja på utvecklingssamtal på dagis å fick sååå mkt beröm för honom så de va inte klokt. Vart nästan gråtfärdig av stolthet. INget är ju nytt för mig men de känns så otroligt fint asså att få höra de. Få bekräftat att ja inte är en mallig mamma som tycker de bästa om sin son, utan ja är realistisk och tycker de ja gör me all anledning då andra märker av de.
Ni som är föräldrar förstår hur de känns att få beröm för sin uppfostran. Går knappt att beskrivas i ord utan att låta mallig. Underbart iaf!


Just exakt nu så känner ja mig på väldigt mkt bättre humör än ja gjorde tidigare idag. De enda som är värre e att ja e hungrig. Ska ta mig lite oboy å en lingon macka sen ska ja mumsa lite nutella :P

Sov gott gott folk!

Glöm inte kommentera.
Å när ni väl gjort de så får ni inte ta bort dem -blänger på-
Ja blir såååå glad över kommentarerna.

Å du Sanna.. Ja har varit inne på din blogg å kollat lite.. Måste bara säga att man blir lite förvirrad. Eller så va de bara så att min dag har varit sådär å de har påverkat. Men ja fick inget grepp om dig lixom.
Sen har ja funderat på en grej.. Snubbla du bara in på min blogg eller var de ett mål som du var medveten om?


Tjingeling!

Våga bära helmut!

Hallihallå!
Så skoj me kommentarer!
Sanna.. De e extra skoj när nån man inte känner skriver ;-))

Asså ja måste börja me å säga.. F Y F A N ! ! ! !
Såg en film igår på 3an. Vad är oddsen i verkligheten att man träffar en underbar kille, som visa sig vara en Prins å man lever sedan lyckliga i alla sina dagar? :O H A L L Å ! ! ! !
Lixom ja e bara i 6e veckan så riktigt blödig kan ja inte vara pga graviditet, men shittan gittan asså. Ja böla inte för de va vackert å skoj.. De e sååå jävla otroligt asså! Sen när händer det sago grejer på riktigt? I de verkliga livet lixom!??!
Man sitter me en massa jävla utgifter å har mer eller mindre ingenting att leva på. Har inte direkt några hobbys att sysselsätta sig me. Inget körkort så man är flexibel på avstånd till folk. Lixom.. Va hände me rättvisan?
Nu vill ja vinna en fet jävla vinst på nån av mina triss som ja alltid köper så även ja kan få vara lycklig utan några problem. Pengar är något som alltid kommer stå i vägen. Å den som säger annat kanske ska nog stanna upp å tänka till å börja bli ärlig mot själv. Skulle ja inte haft mina skulder å avbetalning, skulle ja må iaf dubbelt så bra. Skulle ja inte ha dessa förbannade avbetalningar så ja har mer pengar varje månad. Mer pengar varje månad resulterar i mer frihet å mer avslappning. Slippa bry sig. Slippa tänka att de ska funka si å så länge.. B L A B L A B L A B L A B L A B L A
Skit va de me de. Har levt i de länge så ja kanske borde vänja mig snart. Dock bättre. Mamma har ja de största tacket till att ja har de så pass som ja har de! -kramar- Älskar dig!
Min poäng e att vi alla lever olika liv med olika problem. Eftersom man inte exakt vet va en annan går igenom eller tänker/känner kanske man ska tänka sig för innan man gör/säger nåt.

Sen för att visa min mognad måste ja säga en sak som ja kom fram till idag.
Ingen kan väl ha missat reklmen om pension tror ja de e. Där en e jätte vuxen å tar trappan ner i basängen.. Å en annan använder underlägg för glasen. Ja e den som använder hjälm. Min son har fått mig att använda hjälm. Dock hade ja bara de när ja cykla me honom. Men idag kom ja fram till att ja alltid ska ha de. Den som skrattar å tycker att de e stört löjligt kan ju göra de för sig själv. Eller försöka skratta mig i ansiktet. För de finns inte argument till varför man inte ska ha hjälm. Den enda ja själv hade va att de va töntigt! :O Ska en matcho grej lämna min familj utan mamma? Nä! De e mer matcho att våga ta hand om sig utan att skämmas. De e inte bara för min egen skull utan även för min familjs. Inte bara dem ja lever me utan även mina föräldrar och syskon m.fl.
Så ja säger.. Våga bära helmut!


En sak som är super duper skoj...!!!!
Min älskade vän Liza har kommit in på en foto skola 10 mil från Linköping. Hon börjar till hösten och kommer då bo ca 14 mil närmare mig! Hur skoj e inte de då lixom. Vi kommer kunna umgås mycket mer än va vi gör nu. Sweet!!

Nu e de dax att plugga. Ska göra ett arbete om Teckenspråk. De kommer bli lite tufft. Hade först sagt att ja ska ha denna onsdag till att inte göra nånting då ja har pluggat så mkt dem senaste dagarna, men ja känner att ja vill få allt klart. Bättre me en hel helg ledigt än en onsdag ;-))

Många kramar till min gravida vän Jenny! Tänker på dig å hoppas du mår bättre snart!

Tjingeling!

Uppdatering Allan!

Förra helgen så var vi på biltema så ja äntligen kunde köpa mig en cykelkorg. Passa på att köpa en sån där sadel me gele eller silikon eller va de nu e för nåt. Min sadel e ju paj. På vägen hem hämta vi upp Anna o Jocke på Ikano. Dem kom hit å va här hela kvällen =D Wonderbart!! Dem gilla lägenheten =)) Bjöd dem på middag, hemma gjord klyftpotatis och lövbiff. Super gott blev de =P Vi var även över till Jenny snabbt så hon kunde hälsa på å passa på att ge bebis (som kommer ut 22a maj) en present. Träffa Jenny å Linus oxå självklart! På kvällen körde Jimmy hem dem =) Riktigt trevlig lördag! Det önskas göras om föera gånger!!
Den kvällen var Victor super duktig. Vart lite stolt faktiskt. Jocke har diabetes så han har sån där sticka å så som man kollar blodvärde med.. Anna fick sticka Victor å kolla hans värde. Självklart kolla ja även mitt. Vi e en normal familj ;-))
Snart e de deras tur å flytta till större, början på maj. Då ska ja hjälpa till. SKa bli najs. De e nämligen ja som ska fixar hennes kök ;-)) Början på maj, typ kanske runt 5-14 har ja å Anna känt varann i 5 år! De måste vi fira!!

I onsdags så sola och träna ja å Linnea. Ja brände hela nyllet efter solningen. Missa i min tanke att ja sola extra länge i söndags. Så ja skulle inte gjort de i onsdags oxå *S* Men så går de.. Hehe!

I tisdags så tog ja gravtest å fick det underbara pluset!!!! (testa även onsdag morgon för att vara på den säkra sidan, å de visa oxå ett plus *S*) Jenny hjälpte mig kolla upp på nätet å de visa sig att ja va 4+1 gången!! Asså för er som inte har koll på de där så betyder det 4 fulla veckor plus en dag = ja e i femte veckan!!!!
Jimmy ska bli pappa å ja ska få mitt andra barn! Åh så underbart! Som vi kämpat. Femte gången gilt!
Ringde kvinnohälsan idag för att skriva in mig eller va de heter. Dem skulle ringa upp kl 09.25, nu är kl 10.17 och ingen har ringt ännu -morr-

Dena helg har varit helt underbar! Hade varit den bästa om Victor varit hemma.
I fredags var ja på stan me Anna W och Linnea. Drack chokladkaffe och snacka skit. På kvällen cykla ja hem till Linnea -känner mig duktig- och så snacka vi skit in på små timmarna innan ja cykla hem igen.
På lördagen så åkte vi till Biltema å handla massa grejer vi behövde för att ordna hemmet. Eftersom Victor inte var hemma passa vi på att fixa en massa grejer även i hans rum. Jimmy fixa sladdarna överallt så de ser okej ut plus drog tv-sladd till Victors rum så han har kanaler på sin tv =) Då ja gillar pillgrejer så fixa ja dit ändarna på sladden så man kan sätta in den i tv uttaget *S* Ja satte upp två hyllor i sovrummet, hängkrokar till Victor i hallen, ja borra upp dem å de blev fint =P Ja städa även överallt så de blev fint. Städa i Victors rum å gjorde de rent å snyggt tills han kom hem =)) Sen köpte ja honom sängkläder med Spindelmannen för ett tag sen, men ja va dålig på att kolla storlek så de va för litet. Satte upp de i helgen inne på hans toa så han får lite värme där inne ;-)) Hehe!
På kvällen åt vi taco, vilket va underbart gott =P När maten var smält och så kolla vi på film. Börja kolla på en flm men den va så j-a dålig att första gången på väldigt länge som ja inte kollar klart, Cloverfield. Ingen ja rekomenderar! Böt då till en annan, som var mycket bättre, Senior skip day. Ganska rolig faktiskt. Den får helt klart godkänt =)) Ja asså, åt ju chips till självklart!! *S*


Söndagen innehöll lite irritation då ja skulle ner till stan för att träna me Linnea. Fått beskrivning av Jimmy hur ja skulle ta mig ner.. Men han förklara fel så ja cykla åt fel håll! Vart på skapligt dåligt humör och bara svor å hade mig när ja prata me Linnea. Hon fick mig dock på bättre vägar å till sist kom ja fram till simhallen! Svettig å irriterad, skönt me träning så de försvann. Cykla sen hem å fixa mig. När Jimmy kom hem från sin innebandy så stack vi å hämta Victor i Nyköping. Dock efter Jimmy duschat ;-)) Hehe! Väl i Nyköping åt vi på Max då vi inte hinnit me lunch eller middag då vi båda har tränat.


Ojojoj! Detta vart ett långt inlägg!
Men så blir de när man inte uppdaterar regelbundet. Hehe!
Får bli bättre på de!

Sol i blick hela dan!

jo men visst vetty

Då är det snart helg igen. Ska bli skönt faktiskt. Denna helg ska vi fixa dem sista detaljerna som behövs i lägenheten. Åter igen måste ja ge eloge till Stångåstaden och deras snabba service. Har fått nästan allt åtgärdat nu. De enda som saknas är nyckel tll förråd och ny dörr till badrummet. Fick bytt badkar idag och dem avlägna lås till förråd så vi kan ha vårt eget och kan nyttja de. Så imorgon hoppas ja att vi får nyckeln dit så vi kan fixa in de som ska vara där så de går att få ordning på det som är här nedanför. Vill få in cyklar å så dit.. Får se hur de blir i helgen.
Mer händelser för helgen är att ja hoppas att min kära vän Anna å hennes sambo kommer till oss å kollar in läget. Det skulle vara massa skoj! Får se hur de blir.

För övrigt så har de varit skapligt tufft sen sist.
Förra helgen på väg till Nyköping för att möta Victors pappa så paja bilen för oss. Remmen å så vart de knas me så vi kunde inte köra mer me den. Hade tur i oturen å hamna i Stavsjö. Daniel kom dit ist å hämta Victor och kontatera att de va remmen å bultar (eller va han sa) och att vi var tvungna att ringa bärgare. Det var ju en upplevelse de oxå. Bogserades till Nyköping. Mindre skoj kan ja lova! Dem hade iaf god service å körde oss till Skavsta flygplats för att hyra bil. Var hemma igen kl. 23.30 å de va mindre skoj!!
Lördagen städa ja klart i gamla lägenheten och de vart så fint. Vart helt å fullt nöjd själv t o m. Städa helt själv. Me lite hjälp av Victor  *S*  Fixa  ugnen så ren att ja vart imponerad dessutom  :P
Söndagen handla vi på maxi, fixa ordning gästsängen å hämta Victor i Nyköping.

Veckan har varit sådär.. Humöret har gått uppochner så de står härliga till. De positiva är att solen skiner å våren känns väldigt nära! Denna vecka har varit bra på de sättet att skolan är åter i mitt liv. Påsklovet är över!! Hurra!
Tillbaka till rutiner å vardag. Träning och solning är nu även i fokus vilket är underbart. Å hör på detta... Ja cykla till skolan idag. När ja kom hem så kände ja mig hur grym som helst. Dock har ja plågat mina stackars ben ordentligt nu så ja har lite ont, lite mer än lite t o m.
Ja har kommit igång me att plugga oxå. Mina hemskrivningar är i rullning å de känns bra. De va tur oxå för ja märkte att dem var större än ja trodde. Hoppas de funkar fint å utan problem.

Nu e de dax att se till att sonen brstar tänderna och sen ska ja läsa bok. Har köpt ny till honom med läskiga sagor om troll mm. Hehe!

Hasta la vista baby!

RSS 2.0