Hallihallå!

Då var det lördags kväll och jag sitter vid datan med huvudvärk. Julia har just somnat och Victor är ute och leker. Varit ute hela dan va jag fatta de som.
Idag har jag som sagt jobbat. Gick väl sådär. Hon jag jobba med idag är jag inte så jätte förtjust i att jobba me. Men de funka. Känns bara som man gör dubbel jobb. Jag har inte medicindeligering, av nån anledning jag inte vet, så det skötte hon. Men jag förstår inte hur det kan ta upp minst en timme av ens arbete. Jag får göra allt det tunga under tiden. Men men.. Jag kunde ju sagt ifrån oxå. Gillar att ha att göra när jag jobbar. Finns inget värre än ha dötid och typ bara sitta. Idag fick jag sitta totalt kanske 30 min. Hade kunnat sitta längre men jag valde att göra nåt istället. När jag sluta så trampa jag på hem så sambon kunde komma iväg på minigolf. Han fick dock vänta tills jag duschat å så i lugn och ro. Men det gick bra. Han kom iväg kl 17 och snart kommer han hem för att fixa sig inför festen han ska på. Jag vill oxå gå på fest. Va länge sen jag var på en fest och mingla. Snacka skit me folk och bara vara allmänt 100% social. Hum.. Kanske t o m gå ut och dansa. Varit sugen på det nya stället som vid tiden nu varit ny ett tag. Tror inte det räknas som nytt längre. Men jag har ännu inte varit där så för mig är det nytt. I slutet a månaden kanske jag har råd att gå ut. Får se. I första hand blir de iaf att åka upp till mina älskade vänner där uppe. Usch va jag saknar dem! Då är min mor och bror inkl =)
För att inte prata om Natta. Älskade Nathalie! Mitt hjärta tar ett skutt när jag tänker på dig. Du har flyttat till din första egna lägenhet och jag har ännu inte varit där. Till min tröst så har du inte bott där så länge. Kommer innan sommaren är slut. Kan dock inte lova med garantier men jag ska göra vad jag kan! Du har ju inte träffat Julia heller så det finns massa att ta igen.

Imorgon ska jag jobba igen. Dock ett kort pass men det är skönt. Kommer jobba när det är middag, dusch och läggning. Så tiden kommer gå jätte fort. Vilket är bra. Att ha att göra hela tiden är super bra!

Jag lagade min cykel åt tapeten igår. Uppenbarligen finns det fler hål. Så jag måste göra om allt ikväll. Tar inte så lång tid men det är jobbigt för kroppen och min kropp är väldigt trött nu. Skulle kunna sova nu men jag vill träffa Jenny ikväll och höra vad hon har att berätta från deras resa. Se hur j-a brun hon är. Kanske har hon tagit det lugnt i solen och bara är lite röd? *S*

Nä, nu ska jag ringa hem sonen så vi hinner mysa lite innan han ska sova sen.

Tjingeling!

Man lär så länge man lever

Fredagen är här och den är dessutom snart slut. Det är på gott och ont. Denna helg kommer dessvärre gå väldigt snabbt. Ska jobba både imorgon och på söndag. Imorgon blir det 07.00-16.00 plus söndag typ 16.00-20.00 om jag inte minns fel. Kanon ju. Stor helg å allt. Blir bra me extra pengar. Behöver alla pengar jag kan jobba ihop. Fick idag schemat för dem fyra veckor jag ska jobba i sommar. Det är ett bra schema. Äntligen har det blivit så att dem delade turerna ligger på helgen (iaf för den som jag jobbar ist för) och det tycker jag är bra. Det är ju på vardagen som man vill jobba delad tur så den försvinner snabbt. Helgen vill man ju jobba så lite som möjligt för att vara med familjen och andra vänner som är lediga. Samtidigt som jag tycker tvärtom. Men nu har jag sambo som hjälper till. Hade jag fortfarande bott ensam hade jag hatat delade turer, oavsett dag.

Idag har jag inte gjort så mkt. Städat ännu mer har jag gjort. Blir aldrig klar då man måste börja om igen varje dag typ. Idag vart det Victors rum och badrummet. Han fick dock städa det grövsta själv och jag småplocka och dammsög. Badrummet skura jag ordentligt och det luktar fortfarande gott =P
Härom dagen flytta jag "skötbordet" till sovrummet. Vilket vart bra i både sovrum och badrum. Hallen gjorde jag endast om genom att ta en annan matta. Sen så har jag tvättat typ allt som fanns.
Sen nu på kvällen har jag äntligen lagat min cykel som haft punka jag vet inte hur länge. Bakdäcket oxå självklart. Men det är inte nåt problem för cykel bruden Therese =P Jag fixa punkan och imorgon ska jag cykla =P
Tar med pump för säkerhetsskull. Var sååå länge sen jag laga ett däck att jag inte vet om de funka. Haha! Jag tror att jag greja det då laga cykel är som att cykla på den, en gång lärt sig...

Imorgon kommer jag sova gott kan jag lova. Jobba 7-16 och sen hem. Jimmy drar iväg 16.30 typ.
Ingen vila ingen ro. Kroppen behöver Sofiero! Hehe!
Har du..? Kom över och bjud!
Jimmy kommer förmodligen vara bakis på söndagen då det är fest han ska på imorgon så det kommer bli en tidig morgon för mig efter den långa dagen. För att sen sticka och jobba igen till åtta. blir nog bra.
Som jag sa till Jimmy tidigare idag.. Det är bara för mig att bita i det sura äpplet och gilla läget.
Härligt klirr i kassan nästa månad =) Så inte förrän då kommer det vara värt det. Men det är det jag får tänka på.
Så kanske kanske kanske har jag faktiskt råd att göra nåt nästa månad =) Det är iaf extremt slut på att köpa grejer på impuls *S* Vill hellre njuta av mina pengar än att strö ut dem på grejer som egentligen är onödiga. Men men.. Man lär så länge man lever har jag hört =)
Mina pengar är slut igen. Vilket jag blir sååå galen på. Jag vet att jag egentligen inte hade råd att köpa Victors cykel men jag hade lovat honom en till sommaren och det är denna lön. Vi klarar oss iaf men det hade varit trevligt att ha pengar i plånboken. Minns inte när jag hade det senast. U R K ! ! !

Imorgon kommer Jennu hem och jag inte utnyttjat henne baksida nångång =S Vet inte varför.. Tänkt göra det men jag har aldrig gjort det. Hum! Slapp man är! Hon kommer säkert komma hem och vara brun och fin. Hennes barn kommer iaf vara det. Undra om hon skickat kort till mig =P Kanske inte!

Nästa vecka kommer Anna börja jobba natt igen. Jag är avis på det måste jag säga. Jag vill oxå jobba natt. Kanske ska nämna det för min gruppchef imorgon och kolla möjligheten till det. Super bra ju. Massa mer pengar =)

Nu ska jag in och prata med min son innan han somnar.

Hej!

Varning till föräldrar i Linköping



Kolla vilka fina grabbar! Och båda e mina =P

Idag fick jag ett obehagligt samtal av min kusin.
Det var en varning till föräldrar. En stor svart bil (enligt vittne av den dyrare varianten) ska ha försökt få med sig ett liten flicka in i bilen. Det hade lyckligtvis inte fungerat. I bilen fanns en kvinna och en man. Men risken att dem "går på" ett annat barn kan ju vara stor. Så jag har ikväll ringt runt till några stycken samt skickat sms till några. Så jag startade en liten ring slinga där man varnar varann mfl. Victor hade även tre kompisar här när jag fick samtalet så jag pratade med dem direkt om hur man ska agera när det kommer främling/ar som vill få med en i bilen. Prata även om vad man får göra om dem skulle ta tag i en.
Obehagligt!!! Läskigt!!!!

Svammel!

Igår kollade jag på Grays... I det avsnittet så gifte sig Lizzy och jag kom fram med säkerhet, jag vill inte gifta mig. Hade en period i mitt liv som jag verkligen ville gifta mig. Eller den har jag haft två gånger. Sista gången kolla jag upp klänning och mat å allt.. Men nu har jag bestämt mig. Jag vill inte gifta mig!
Alla mina "flick-drömmar" har jag gett upp. Jag vill dem inte längre. Finns faktiskt ingenting som jag fortfarande vill som jag ville som yngre. Den syn/vilja jag hade när jag var yngre på hur mitt liv skulle vara när jag skulle vara vuxen stämmer inte ens lite. Jag har mer eller mindre inte ens i närheten av mitt nu som jag ville ha det då.

Plan 1 när jag var yngre:
Leva singel och ha en super snygg bostadsrätt skapligt centralt i Sthlm och leva bra. Jobba massa och tjäna mycket pengar. Vara omringad av massa vänner. Ha fullspäckad kalender.

Allt som tiden gick fick jag ändra min plan...
Plan 2 när jag var lite äldre:
Jag skulle vara gift innan jag var 25år. Inga barn. Körkort och välbetalt jobb med massa på schemat. På i etagelägenhet.

För att ändra en gång till..
Plan 3 när jag var ytterligare liiite äldre:
Gift, max ett barn, välbetalt jobb, massa att göra hela tiden. Etagelägenhet.

Sen hände det nåt.. Mitt liv var inte längre lika bra som jag ville. Hade ett bra jobb som var bra betalt, hade en son. Men helt plötsligt ville jag flytta till Linköping. Och efter den flytten gick allt nedför. Så småningom börja de gå uppför igen. Nu, 6år senare, bor jag fortfarande en trappa upp, arbetslös (timvikarie), två barn och inte gift. De enda som skulle underlätta massa e att bo på botten. Det är väldigt jobbigt emellanåt att bo en trappa upp. Har bott en trappa upp sen jag flytta hemifrån år 2000. Det måste vara min tur snart.
Jag har iaf insett att jag inte får livet som jag en gång/flera gånger drömt om. Det är nu försent att fixa nåt av det. Inte för att det gör nåt. Tycker det är lite faschinerande (?) hur saker och ting blir.
Varför har man drömmar egentligen? Snudd på ingen av mina drömmar har gått i uppfyllelse. Så vad gör dem för nytta lixom?
Hade nån sagt till mig för 8 år sen... Du Therese, om 5 år så kommer du bo i Lkpg med två barn (med olika pappor) och bo ihop med en kille som kommer därifrån. Ni förstår nog inte hur mkt jag skulle skratta för att sedan dumförklara den personen så hårt! Att Jenny skulle bara gift me en massa barn det kunde jag redan se på den tiden. Hon älskar barn så mkt så det är inte alls konstigt.
Har dina drömmar blivit uppfyllda?
Grattis till dig isf! Nu vet jag att det finns minst en person som tnker "inget blir bättre än man gör det. Man formar sin egna framtid" Eh, njae! Inte riktigt.
Sen finns det säkert minst en som tänker.. "det är ödet som bestämmer och ditt liv är exakt som det ska vara" Hum.. Mer detta än de andra. Men fortfarande, Njae!
Jag gick inte ens ut gymnasiet =O Jag var väldigt duktig i skolan men jag vet inte exakt varför. Eller, självklart vet jag anledningen jag hoppa av. Blev erbjuden fastanställning dagtid på det jobb jag hade och pengar gck före. Va både dumt och inte. Inte ritkigt lidit av att inte ha kompetensen där ifrån. Det är inte förrän nu, när jag vill söka utbildningar som det kräver "grunden" och det har jag ju inte. Får se om jag måste plugga till våren. Finns det jobb till mig inom psykiatrin så skjuter jag upp plugga-planerna.

Jag har lämnat intresse på två lägenheter. En här i området och en närmare Victors skola. Självklart har en person med  över 3000p lämnat på den nära skolan oxå. Den andra som e här i området har den högsta lite mer än 1000p så det finns fortfarande en chans. Men oavsett så e chansern små på dessa lägenheter. Får snart inse att jag ska bo en trappa upp tills jag går med på att köpa hus. Verkar inte bättre. Bara gilla läget lixom. 

På sista tiden har jag funderat på hur det skulle vara om jag bodde i Sthlm.. Skulle mina vänner där uppe finnas mer i mitt liv då? Saknar dem och stan så sjukt mkt. Stockholm i mitt hjärta. Om bara sambon gilla att åka upp me mig. Eller bara kunde gör a de för mig. Så skulle jag vara där uppe mer. För lixom, över en dag, hur mkt hinner man då lixom?
Men men.. Va e en bal på slottet.
Körkort va de ja.. =P

I söndags var första gången som Julia hade barnvakt (som inte är Farmor *S*). Hon var hemma hos Anna och Jocke medan Jimmy var och hämta Victor. Han ville inte köra upp till Nyköping med henne i bilen och jag va iväg å va modell för en dag =P Det gick kanon bra där. Vilket jag redan visste. Hon trivdes bra i hennes sällskap. Tack som fan att ni ställde upp på Jimmy -krama om- <3



Sitter och lyssnar på musik på YouTube och blir sentimental. Vilka underbara minnen jag har. Träffa kompisar, dricka öl och snacka minnen. Hysteriskt skoj!!

Annars i mitt liv. Min son e sjuk duktig med allt. Julia växer. Ska till läkaren med henne på 6mån kontroll på måndag. Ni e dem bästa!


Om en månad lite drygt ska jag berätta en sak. Då e den saken jag inte kan säga nåt om nu, klar. Hoppas jag iaf för jag spricker snart!

Over and out!

För er som läser detta inlägg som nåt negativt... Är ni på dåligt humör? Deppig?
För det är inte ett negativt/deppigt inlägg. Jag är sjukt nöjd med mitt liv och jag älskar mina barn. Kom bara och tänka på hur annorlunda saker och ting blir mot vad man vill/drömt.


En gammal bild på världens bästa Victor! Bilden e tagen i Valla

Hallojsan!

Smultronstället var en kanon bra idé av Anna! Hur najs som helst. Glassen jag valde (Fenix) va super god. Vela mellan den och en annan men jag gjorde helt klart rätt val. Lagom stor. Kunde dock fått i mig de dubbla men de mätta iaf glassuget =) Sen gick vi en sväng i krokarna och kolla in vart Jocke (Annas sambo) va uppfödd. De va skoj. Alltid skoj å höra berättelser från när folk växer upp tycker jag. Dock e jag dålig på att komma ihåg de jag hör men det var intressant i vilket fall. Bilder på glassarna ser ni på Annas blogg (<-- klicka) Bilderna finns under inlägget "glass glass"
Tack Anna och Jocke för en underbar lördag!
Så härligt att göra nåt annat. Att gå nån annan stans e oxå väldigt najs. -krama om-

Söndagen bestod av att vara "modell för en dag". Min Kuz bjöd in mig. Det va helt underbart. Kände mig verkligen som en modell. Kanon fina bilder vart det. Impulsiv som man är (men jobbar bort) så köpte jag 20 bilder. Fick två gratis så 22 bilder för 2600:- Kan dock inte lägga upp nån bild då jag kollat upp om jag får returnera dem. Har kommit till insikt att jag inte har råd. Vilket jag borde vetat på plats. Så innan jag får vetskap om det kan jag inte använda skivan som bilderna ligger på. Jag är ruggit stolt över bilderna så det känns att behöva returnera. Men jag har inte pengar till dem så jag har inte så mkt val. Blir jag tvungen att betala iaf så vet jag inte hur jag ska lösa det. Men jag får komma på nåt.
Helles bilder vart oxå kanon fina. Vi va verkligen modeller och fotografen va great!
Hela upplägget kunde dock varit liiite mer kontrollerat och så men när vi väl träffa fotografen så flöt det på smidigt.
En gång i livet upplevelse och jag kommer aldrig glömma det. Tack som fan Kuz!!! -krama hårt-

Nu har Jenny varit borta typ 4 dagar. Pratat lite me henne och hon har de kanon. Fått bildbevis å de ser underbart ut. Hon har även bränt sig så jag hoppas hon tar de lugnt i solen iaf två dagar nu och lånar barnens höga faktor. Men känner jag henne rätt så kommer hon skita i de *S* Hoppas bara hon tar de lite lugnt iaf. Funderar på att gå ner till henne och nyttja hennes baksida idag så jag får lite sol på min kropp oxå. Isf går jag ner efter det att Victor kommit hem och ätit mellis. Får se... Ner ska jag iaf å ta hand om blommor. Men dem som e ute fixar jag ikväll när solen försvunnit från baksidan.

Idag e de tisdag och det har nu gått 1,5 dag denna vecka. Tiden går ruggit långsamt och gårdagen kändes den hade 50 11 timmar. Kanske för Jimmy kom hem sent. Eller det är pga de. Han åkte direkt efter jobbet (som slutade kl 18) och handla på Maxi. Så han var inte hemma förrän typ 19.45 så jag var själv hela dan och hela kvällen. Idag ska han träna så han borde komma något tidigare än igår.

Jag är sjukt stolt över min älskade son! Han är sååå duktig på allt och så bra uppfostrad. Ibland blir jag lite förvånad över hur bra jag lyckats. Va skulle jag göra utan honom kan man undra. Har honom att tacka för så mkt. -älskar oändligt-
Likaså Julia.. Jag har garanterat världens bästa son och dotter <3<3<3

Jag måste inom kort upp till Sthlm. Saknar alla så sjukt mkt!

Anna.. Tack för att du finns! Me love you. Me love long time!!
<3

Sol i blick hela dan!

raining cats and dogs

Fredagen den var väldigt blöt. Regna hela dan mer eller mindre. Åkte iaf ner på stan som planerat då jag va tvungen att köpa en present till Kevin eftersom jag glömt det. Regna en del. Från stan va jag tvungen att åka till Ekh centrum för att handla. När jag väl va på affären så vart jag ganska snabbt på dåligt humör. Det va äldre tanter överallt som inte brydde sig om nåt annat än sig själva -muttrar- När jag var klar och gick hem så börja Julia protestera redan på parkeringen utanför. Hela vägen därifrån till den långa raksträckan som är typ halvvägs hem. Vid de laget så skrek hon massa. Fixa ordning mat till henne som hon fick äta i vagnen, men de gick inte så bra. Självklart skulle de spricka upp och 100grader sol skulle komma fram. Jag va väldigt varm, väldigt irriterad och hade väldigt lite tålamod kvar. Huvudvärk va dessutom på ingång. Blev tvungen att sätta mig på bänken som är i slutet av den långa raksträcka. Som tur va så hade jag regnjacka på mig så jag kunde sätta mig på den. Då gav jag henne mat men det hjälpte inte. Hon va olycklig hela vägen hem. Ordagrant utanför så sluta hon. Då blev hon lugn igen. Jag var inte alls på humör kan jag lova. Väl hemma gav jag henne typ mat för att sen lägga oss att vila.

Medan jag gav henne mat så ringde min Kuz och frågade mig nåt som genast gjorde mig på bättre humör. Hon fråga om jag ville dela en underbar upplevelse me henne. Imorgon ska vi vara på ett hotell på Storatorget och bli stylade. Ska ta me oss tre ombyten och vi ska bli fotograferade. Hur najs är inte det då!??! Klart som f-n att jag sa ja. Så najs!!!
Tack så mkt Kuz för att du vill göra det med mig! -krama om-

Efter jag och Julia vilat lite så fick vi härligt besök. Anna och Jocke kom med fika =) Första gången jag åt en hel beskvi. Har bara smakat på dem annars. Dem jag har smakat på har smakat alldeles för mkt mandelmassa. Men denna hade bara en svag eftersmak av de. Super god va den faktiskt. Smakade nästan som jätte färsk.

När dem åkte hem gick jag ner till Kevin som fyllde 1år. Gav hans present och han verka gilla den. Kan dock inte prova den förrän dem kommer hem från Mallorca. Köpte badleksaker. Han hade inga och han älskar att bada. Åt mer marängsvisch =P

När Jimmy kom hem så fixa han middag. Senare på kvällen va jag nere hos Jenny och höll henne sällskap så hon inte vart allt för trött. Maken hennes sov lite på kvällen och belv väckt 23.30. Lilla Linus la sig och sov lite i sin säng. Han vart jätte trött och la sig självmant. Anton däremot gjorde allt han kunde för att hålla sig vaken. Helt plötsligt vid typ 23 börja han leka. Mallig att vara vaken hela natten. Jag tror dock han somna i bilen *S* När dem börja packa bilen och skulle nästan åka så gick jag upp till mig. Somna efter halv ett nångång. Sen vakna Julia 04.30 typ och va jätet vaken och låg i sängen och bubbla för fulla muggar. 04.50 typ gick vi upp och lekte lite. Vid sex orkade jag inte mer. La oss igen och hon somna om en stund. 08.30 palla jag inte att hålla mig vaken mer så jag väckte sambon som gick upp med henne. Låg kvar i sängen och gick inte upp förrän typ 10.15 för att tvätta mina byxor som jag ska ha med imorgon.

Nu sitter jag i morgorock och ska äta lunch närsomhelst. Efter det ska jag duscha och fixa mig lite fort för att sen lämna Julia till Farmor. Vi ska nämligen ner till smultronstället med Anna och Jocke -dreglar-

På återseende!

"Förestört"

Onsdag. Och samma som igår så har det varit samma dag hela dagen.
Denna dag har jag varit nere på stan med Jenny. Båda vi hade med oss vår minsting. Jag handla ny lampa till kylen, två body och ett par byxor åt Julia på Lindex, 3för2 =P
Fynda dessutom en BH till mig själv för endast 50:- och det kunde jag inte låta bli då mina bh är ganska dyra. Dock va denna inte av den serie jag brukar handla men det var rätt storlek så testa nåt nytt går ju bra =)
På tal om det så har jag nu varit tvungen att byta mascara. Härom dagen när jag var nere på stan för att köpa en ny så visade de sig att den inte säljs längre =O ATT jag blev ledsen. Min favo lixom. Har testat andra förut men ingen har varit lika bra. Den jag hade är jag osäker på stavning då engelska inte är min starka sida men jag tror de stavas, Max Factor Stretch. Den hade jag förr.. Den va den absolut bästa! Nu testa jag en Maybelin (? samma här, osäker på stavning). Kvinnan på H&M sa att det skulle vara motsvarande med borsten. Det är inte samma, men den funkar. Lite väl "tam" i borsten för min smak. Får inte samma resultat men den duger. Kommer nog vänja mig vid den så småningom.
Men men.. Åter till min dag på stan..
Köpte riskakor till sonen som har fått "dille" på det. Han vart super glad. Först lite besviken nä rjag sa att jag inte fick tag på samma smak som vi hade hemma nyligen.. Men när jag berätta att det vart med pizza smak så lös han upp igen. Hehe! Han är så go!
Jenny hon växla pengar inför sin resa på lördag, köpte nya leggings, byxor och sen kläder till Kevin.
Trevligt att vara på stan igen. Länge sen. Men jag blev även påmind när jag varit hemma en stund varför jag inte åker ner till stan så mkt längre... Julia blir så grinig då hon spver dåligt i vagnen. Har ju massa saker att titta på och det är väl självklart. Men det blir tufft och jobbigt för oss båda sen.

Det är nåt som bubblar i mig som jag sååå gärna vill berätta. Men jag kan inte göra det då det finns en risk att allt blir förstört då. Och den lilla risken vill jag inte ta även fast den är väldigt minimal. Så inom (förhoppningsvis) snar framtid ska jag berätta. Lovar! När jag hör/skriver ordet förstört så tänker jag på en film som min son älskade att kolla på när han var liten. Gnottarna. Hört talas om den? En av dem Gnottarna sa "Förestört" Tycker det är så gulligt!

På kvällen idag har jag varit på en annan planet tror jag. Ingen koll på klockan alls. Tyckte den gick väldigt långsamt (i vanlig ordning) och satt i soffan och var allmänt ledsen. Allt kändes så ruggit jobbigt och jag satt och fundera på vad jag skulle ta mig till för att allt skulle kännas bättre. Efter bara en kort stund så kliver Jimmy in genom dörren och av reflex kollar jag på klockan. Då var hon nästan sex och jag hade inte börjat med maten. Slängde ihop ugnspannkaka lite snabbt med hjälp av Victor å sen inom 30 min så satt vi och åt typ. Gottit!

Nu sitter jag vid datan. Tänkte egentligen kolla på Grey's anatomy men sambon kollar på Rush hour 2. Så jag uppdaterar bloggen istället =) Tur för er ;-))
Nu ska jag dock kolla mail och Facebook..

Puss i ljumsken!


Lättdrucket vin

Jag har kommit till den punkt i livet då jag vill lära mig att dricka vin. Har du tips på nåt vin som är lättdrucket?
Det ska definitivt inte vara rött då jag inte ens klarar av doften av det.
Utan det ska vara ett vitt vin som ska smaka gott och vara lättdrucket. Det där om det ska vara torrt eller så vet jag inte då jag inte kan nåt om viner. Gillar ju cider så det måste finnas nåt vin som passar mig.
På krogen så brukar jag dessutom köpa vodka/lime så lite surt får det nog vara. Fast helst sött.

Tipsa mig =))


Tisdagen hela dan!

Idag är det tisdag och har varit hela dagen ;-)) Denna dag har gått skapligt sakta. Vilket börjar kännas som en vanlig känsla. Då har jag ändå sysselsatt mig hela dan me olika grejer. Victor hade med sig en kompis från skolan även idag. Fast en annan. Han var här till kl 17.30. När vi kom från skolan så fixade jag pannkakor till dem då jag glömde att köpa bröd när jag handla. Men dem vart inte direkt ledsna kan jag lova *S* Dem spela lite innan och lite efter. Totalt en timme och dem lyssna väldigt bra när jag sa åt dem. Efter tv-spel så gick dem ut och lekte dryga 1,5 timme. När dem väl kom in igen så var dem så leksugna att dem drog ut massa gubbar och skepp och allt möjligt ut i tv-rummet. Dem fråga fint innan och denna gång fick hela lägenheten vara ett spelfält så länge dem inte var så högljudda (?). Dem skötte det väldigt bra. Julia sov och vakna inte =) 10 min innan hans mamma kom bad jag dem städa ordning och det gjorde dem utan större protester. Dem hann dock städa klart innan det knacka på dörren. Dem ville gå ut med Victors vapen och leka krig, vilket jag sa att dem inte hann. Pojken vart lite ledsen och fråga om han fick sova kvar. Så söt! Men jag tyckte inte det passa då han föräldrar inte varit här och så. Jag själv skulle inte vilja att Victor sov borta när det va skola dagen efter hos en kompis jag aldrig träffat mer än på skolan när jag hämtar honom. Sa att det fick bli en annan gång. Dem tog det svaret men innan Victor kunde lämna ämnet fråga han om vi inte kunde bjuda över hans mamma och pappa på en kaffe och fråga då. För då har dem varit här och träffat både mig och Julia plus sett rummet som han skulle sova i. Hur sött är inte det då?

Annars idag har jag donat med lite av varje, badat Julia. Och OM hon gillar att bada. Hon blir helt galen när hon kommer ner i vattnet. Hon blir jätte arg när jag tar upp henne. Denna gång testa jag att sätta ner två bad ankor.. Ojojoj! Galen vart mer galen. Hon är så underbar när hon badar. Men blir lika arg varje gång hon måste sluta bada.

Sen under dagen har jag kommit fram till att jag inte har något att gnälla över. Jag har allt jag behöver. I denna lägenhet. Det jag inte har nu får jag spara till eller vad som. Beror lite på vad som behövs och vad jag vill. Det som står närmast på min karta är en tatuering samt cykel och kläder till Victor. Så mina skatteprngar kommer gå åt till just detta. Plus parfymer som jag beställt av Jenny då hon åker till Mallorca på lördag. Härligt. Vanliga Laura och sen en ny, DKNY den gröna =P Underbart! Anna säger t o m att den passar mig så kanske har jag mig en ny favorit. Hoppas den inte ger otur bara. När jag testa den när jag och Anna va på stan en gång så spruta jag mig själv i ansiktet :O Haha! Men gott som satan lukta jag iaf *S*

I söndags så var jag nere på svärföräldrarnas kolloni.. Där fika vi god tårta då Svärfar fyllde igår. De va jätte trevligt och smarrigt. Julia och jag åkte hem tidigare då min kära vän Anna skulle komma. När hon kom fick hon hjälpa mig med Julia medan jag fixade tvättstugan. Hon var snäll och följde med så allt gick lättare med sällskap. Underbart att ha henne här, som vanligt! -krama om hårt-

Nu är det kväller och jag sitter och kollar på DH, program som jag följer men som inte är direkt jätte bra. Men jag kan inte låta bli. Men även jag kommer växa upp så småningom ;-))
Nu ska jag sluta skriva annars kommer det bli en heldel svammel som inte är i närheten av intressant.

Puss där de känns

regn regn regn

Idag när man gick till skolan så regna de. Mindre skönt kan jag säga. Varken jag eller Victor har regnkläder. Har dock beställt från Ellos via Jenny så det borde komma snart hoppas jag. Sen ska jag köpa gummistövlar till honom så fort pengar kommer. Dessvärre ska dem till skolgen imorgon och det kräver kläder där efter = regnkläder då allt är blött. -suckar högt- Återigen motgångar som får en att känna sig mindre bra som mamma. Han får helt enkelt ta med sig ombyte och sittunderlägg eller va de heter. Ibland är man mindre bra. Men jag tänker på regnkläder och stövlar då vädret är kanon lixom. Inte tillräcklig förklaring men så är det. Lånade Lilla Linus regnkläder så jag gick bort till skolan med dem när han sluta så han kunde cykla hem utan att bli dyngsur. Testa då mina egna regnkläder och dra åt h-vete men jag kunde ha dem! Har uppenbarligen gått ner massa i vikt så jag får plats i dem =D Mina stövlar hitta jag inte så jag sket i det. Men när jag var halvvägs till skolan så sluta det regna. Menmen.. Tanken var ju bra av mig iaf =)
Väl på plats så ville en kompis till Victor följa med hit, vilket han absolut fick och efter att ha pratat med hans mamma så gick vi, bestämde att han blir hämtad kl 16. Jätte trevlig kille. Prata massa och va framåt. Såna barn gillar jag, som vågar vara sig själva och inte är blyg. Underbart! Väl här hemma så fick dem spela tv-spel en timme, äta mellis och sen vara ute. Klockan..typ 16.10 kommer kompisen upp och säger Hejdå. Då mamman inte kommer upp och säger nåt så kollar jag ut genom köksfönstret så han faktiskt blir hämtad. Och mycket riktigt, där nere var hon med cykeln och två barn. Kanske bara ett barn. Osäker på om killen på egen cykel var son till henne. Men en tjej bakpå cykeln va iaf hennes =)

Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska ta tag i resten av detta dygn. Måndagar är ju så underbara. Inte! Kommer iaf inte ha Julia i bärsele mer idag då kommer min rygg säkert gå sönder. Så det blir lite gåstol och mycket babygym resten av hennes vakna tid. Sovit ganska dåligt nu på em men det är pga skolans rabalder. Det är ju sånt liv där att det finns inte. Men det är ju en skolgård så va har man att förvänta sig =) Härligt med barn! Väl här hemma så fick hon inte ron att sova igen... Men det blir nog bra. Bara hon inte är grinig hela kvällen utan har några ljusa stunder :S

Victor är fortfarande ute och leker. Såg när han kom tbx med bandy grejer och tog fotbollen. Får se när han dyker in igen. Han är ju ett ute barn så det är bara bra.

Nu ska jag gå ut i köket och bråka med kylen lite. Lampan har slocknat och måste ta reda på om bara lampan är trasig eller om det är hela kylen.

Innan jag slutar vill jag säga stort grattis till min svärfar och svär morfar (?) då dem fyller idag!

Over and out!!

Söndag hela dan

Ja, som varje människa mer eller mindre vet så är det söndag idag. Hela dan!
Vet inte om jag ska tycka de är så bra. Söndagarna betyder för mig att då kommer vi åter till 5 dagars slit. Nästa vecka slutar dessutom Jimmy 17.30 =S Mindre skoj! Men inte nåt jag kan göra något åt.

Denna morgon har jag legat i sängen till typ närmare 10 då Jimmy stack iväg till träningen. Har ägnat mig åt mkt tankar o funderingar. Har kommit fram till att jag har blivit vek och känslig. Inte första gången utan varje gång jag funderar på vad det är som hänt som gör att jag mår så dåligt jämt. För att jag är så känslig mot allt som sker och alla toner som används, t o m på sånt som inte sägs och inte görs =O Lixom Hallå! När jag inte brydde mig på samma sätt så mådde jag bättre. Inte bra men bättre. Och nu skulle jag kunna betala för bättre, om jag hade haft pengar och att det faktiskt gick att köpa. Men nu gör det inte det och jag är den enda som kan fixa till allt. Så det enda jag behöver göra är att skaffa tbx min attityd. Vilket jag kommer jobba på från idag. Borde inte vara nåt problem! Och med attityd menar jag inte att jag ska gå runt å tro att jag är Allan eller vara stöddig. Med attityd menar jag att jag kommer säga vad jag tycker, även fast du ber om det eller inte. Får jag en tanke som jag tycker spelar roll så kommer jag säga den. Enkelt!
Svårare än så är det inte.

På schemat idag står det ingenting. Så jag kommer förmodligen inte göra nånting. Vilket på ett sätt är skönt, för då finns det inga måsten och inga tider att passa. Men samtidigt är det inte skönt för då har jag inte nåt att göra. Hellre passa tider än att sitta hemma. Jimmy är iväg nu så jag får tänka ut nåt tills han kommer hem. Blir senare än vanligt idag då han ska lämna in bilen på lagning för nån 2a han fick på besiktning. Om jag fatta det rätt. Blir nog bra.

Har funderat på lite inrednings grejer och möbel placering.. Tror jag kommit på lite grejers. När jag får pengar ska jag kolla upp vad det kostar så får vi se om jag gör nåt eller inte. Time will tell!

Humöret är grått och vädret är sol. Så dagen kommer nog bli okej tror jag!

Puss där de känns

Lördagsnöjen

Denna lördag börja absolut inte bra. Natt, som alla andra, så vakna jag av Julia. Gav henne nappen och hon somna om en stund. Vakna igen och jag var så fruktansvärt trött att jag på nåt sätt råka slå ner tfn på golvet utan att fatta de samt så orkade jag verkligen inte gå upp och göra ersättning så jag tog upp henne och la henne bredvid mig i sängen och skulle hon vaknat skulle jag puttat ner sambon på golvet. Han vet inte hur bra han har det!

Denna dag har jag skrivit upp mig att jobba 07.30-16.00 =D Underbart att jobba och tjäna lite pengar om de så bara e för två dagar i månaden. Najs å komma bort och slippa allt som måste göras som att laga mat, underhålla mm mm.
Skulle vaknat av alarm från mobilen 06.30 för att sen gå till jobbet 07.00. Men när jag vaknar och kollar på klockan så visar den 07.20. H-vete och massa fler svordomar hoppa ur min mun. I panik ringer jag Jenny för att kolla om jag får låna hennes cykel. Vilket jag fick -tack så massa- men den va hemma hos Andri (som bor en liten bit bort). Fick på mig kläder rekord snabbt, gick feting snabbt till Andri, knalla in på tomten och hämta cykel, cykla som en galning till jobbet.
+ - 0 .... På 15 min vakna jag, ringde ett samtal. klädde på mig, hämta cykel, cykla till jobbet, böt om och börja jobba!
Måste varit på rekord!! Vakna på så otrevligt sätt och stressa så mkt på direkten att jag inte vakna ordentligt förrän typ kl 09.00. Väl på jobbet så flöt det på. Hon jag jobba med, vi jobbar bra ihop. Inget negativt att säga om denna dag på jobbet alls. Inte mer än att jag inte riktigt funka den första typ timmen som jag skulle. Herre jävlar säger jag bara! Vart bara 5 min sen och de tog jag igen under dagen!
Åter igen.. Han vet inte hur bra han har det!
Jennys familj va hemma hos henne idag, dem åkte hem vid fyra vilket va lite tråkigt. Hade varit jätte skoj å träffat Pia och Svante. Tänkt en del på dem på sista tiden.

Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mkt. Duschat, pratat med Jimmys moster, ätit mat, kollat på Singing Bee, gått till Lasses med Jenny och nu sitter vid datan.

Detta mina vänner och andra.. Detta är mitt lördagsnöje.
Helst skulle jag vilja sitta på en uteservering och dricka obegränsat med öl och bara sitta och snacka skit hela kvällen. Men det kommer jag nog aldrig ha råd med.
Min älskade vän Anna e hemma utan sin Jocke så hemma hos henne hade suttit fint. Hon å jag slappa å snacka skit e sweet oxå! Körkort vore Da Shit! Så härligt att vara där ute. Hon har för övrigt blonderat sig igen och e en hot blondie igen. Blir så sugen att bli blond. Men jag har inte pengar till de. Billigare att vara mörk ;-))

En sak som jag funderat över. Man hör ju mkt på nyheter om människor som va "allvarligt psykiskt sjuk vid utförandet av brottet" eller hur dem nu säger.. Tycker det är lite intressant att man kan vara sjuk när man utför ett brott men inte annars. Ska man vara den som e den så e väl alla sjuka som utför brott. Eller?

För mig e läget samma som alltid. Ibland sämre och ibland värre. Men sen finns de även då de faktiskt e bättre =))

Skulle kunna skriva massa mer grejer, men det är nog med gnäll från min sida. Dessutom e de så att de bara förvärrar. Om man inte gör nåt åt de så har man inte rätt att gnälla. Lite så funkar jag. Så jag ska nu ta mig en funderare på hur jag ska lösa delarna i mitt liv till de bättre. Kommer förhoppningsvis på några lösningar =P Time will tell!

Puss där de känns


Östgöten, en tönt?

Läste tidningen Extra i veckan om att östgötskan e den roligaste dialekten. Ja kan ju inte hålla me. Detta ska vara enligt östgötarna själva. Det som står i artikeln "Det är sällan en inbiten östgöre får någon huvudroll på den svenska filmduken. Ska man däremot ha en tönt, klant eller allmänt virrig person, är östgöten given." Haha! Ingen kommentar.

I en annan Extra tidning i veckan läste jag om tre grabbar från Söderköping som e me och i en musik tävling. De står att dem ska "försvara de lstgötska färgerna med ett tolv minuters långt medley." dessa tre grabbar e bara 14, 15 pch 17 år. Måste säga att ja e sjukt glad över att läsa om människor som lever sin dröm å gör nåt som dem tror på.
I samma tidning står de om Josefine Öqvist som skadar sig med jämna mellanrum men alltid kommer tillbaka. Och nu e inget undantag. Hon säger att hon kommer tillbaka. Likaså här e ja så glad över att läsa om människor som inte ger upp, utan kämpar för de dem tror på oavsett motgångar. Om man bara hade samma karaktär och diciplin.
Skulle vara underbart!

Sen måste jag säga att jag är så dålig på att skriva blogg att jag inte skriver om min kamp mot vikten längre. Jag är inte lika stark som Josefine så jag kämpar inte me samma glöd. Jag och Jenny följer ett schema med promenader och det går bra. Igår när vi va ute så följde även min kuz me och de va trevligt.

För övrigt då...
Jag är så trött. Sååå trött! Känns som jag är en zombie om dagarna. Snart kommer jag säkert att bryta ihop. Skulle sitta fint med en liten pause. Liiiiten bara. Sova en hel natt till iaf kl 8.  Blir nog bra! Bara att bita i de sura äpplet och köra på. Finns inte så många mer alternativ. Har pratat me sambon. Massa me gånger. Men men.. Gå upp varje natt och upp tidigt på morgonen och sen bege sig till skolan me Victor.. De tär på en. Dessvärre så e ja så pass dålig att de faktiskt gick ut över Victor denna morgon. Han cykla själv till skolan för jag kunde inte förmå mig att komma upp ur sängen i tid. Så jag hann helt enkelt inte. Usch! Känner mig sjuuuukt dålig. Kommer ALDRIG hända igen!!!
Jag är så ruggit j-a trött och jag blir bara tröttare att jag har blivit mindre hård här hemma. Det märks på Victor då han lyssnar sämre. Usch! Känner mig sjuuuukt dålig.
Har sagt till mig själv flera gånger att jag måste skärpa mig och ta tag i mig själv. Vet att det är säkert 100e gången nu och varje gång tillkommer mer allvar. Men nu tillkommer inte allvar utan det är allvar. Fixar jag inte till detta så kommer det gå ur styr eller hur man säger. Så från NU ska jag göra alla saker som jag är tvungen till oavsett.

Hej Då!

Jobbat!

Hallå hej alla!
Idag har jag jobbat. Länge sen jag gjorde det nu. I början av mitt pass så gillade jag att vara tbx på stället och njöt av tanken att jobba och tjäna pengar. Men så kände jag inte när jag gick hem idag. Har två tillfällen kvar denna månad och en dag i juni att jobba... Känns det samma sak då så kommer jag säga ifrån att jobba som timvikarie där mer. Mycket tråkigt. Men jag kan uppenbarligen jobba me en del personal. Jag tänker och prioriterar hela annorlunda. Är ganska trött på att vara den som klagar på mina kollegor. Vill inte vara den lixom. Men va har jag för val. Går saker å ting inte till på det sätt som de ska så måste ju nån säga ifrån. Och som vanligt så är det jag. Fick bevisat för mig att det inte bara var jag som "var annorlunda". En annan kollega kom in och snacka med mig som jag inte sett på länge, då va allt som de brukar. Hon hjälpte mig me en boende innan hon gick tbx till den avdelning hon jobba på. Då när hon va inne med mig så märkte jag ju att det inte är jag som resonerar och tänker konstigt. Aja, nog om det. Jag hoppas ju att det bara va denna dag som de va som de va. Ska jobba nästa gång på lördag, då kommer de bli bättre =D I värsta fall får jag prata med gruppchefen.
...bla bla bla bla...

Hur som helst. När jag sluta så väntade Jenny utanför och gjorde mig sällskap hem. Går fortare att komma hem när man har sällskap. Och idag så behövde jag dessutom det. Är jätte trött och efter att ha jobbat så är jag helt slut i benen. Inte suttit 5 sek ens på kvällen. Vilket man inte måste. Nu fanns det att göra hela tiden. Kunde dock gått smidagare till. Men men, jag ska inte prata mer om det. Kan inte klaga i deltalj utan att namnge nån (eller berätta så man inte förstår vem det är) så då låter jag bli. 

Annars idag har jag inte gjort nåt. Medan jag har jobbat så har Jimmy hämtat Victor. Julia va me Farmor under tiden. Gullrumpan va vaken när jag kom hem. Tror hon höll sig vaken tills jag kom hem. Å när jag väl va hemma så kände hon att, nu kan jag sova =P Visst är det så!
Älskling Victor va oxå vaken när jag kom hem, och är fortfarande. Men så är det alltid när han varit borta hela helgen. Som tur är så är det ledig från skolan imorgon så det gör inte så mkt att han somnar sent. Inte mer än att det är jobbigt för honom att bara ligga i sängen. Han ligger nu och lyssnar på saga. Min älskling!
Va skulle jag göra utan dem underbaraste??

För övrigt med mig e de jämna plågor. Fötter ömmar och benen e trötta. Ryggen värker och huvudet e tungt.
Så.. ja... de e som vanligt me mig.

Dax att avsluta å sen knyta sig!

Natti!

Vecka 1, dag 6

Idag står de 75-90 min promenad på schemat.
Då Jenny hade annat för sig så tog jag mig i kragen och pallra mig ut iaf. Vilket jag gjorde ruggit rätt i. När ja väl kom iväg bestämde ja mig för att strunta i att gå en skön promenad så jag ökade tempot och gick väldigt fort. Hade detta höga tempo i hela 50 min.
För er som vet vart jag bor och känner till området så kommer ni haja.. Ni andra får bara ta mig på ordet att jag va grym som gick denna sträcka på 50 min = fort fort.
Från mig, till ICA Skillingen, bort till och över Ålerydsrondellen, följde sen skyltar till Fredriksbergsskolan då ja själv inte hittar och sen knalla ja vidare hem. Nu hittar ja denna väg. Sa åt Jenny att ja hittat vår väg som vi ska gå. Underbar väg. Kändes som max 20 min. Skulle vi gå i rätt tempo så skulle de säkert ta dryga 75 min.

Bara så ni vet så e jag grym som kom iväg själv!!!
Känner mig jätte stolt!

bla bla bla

Jahaja... Tänkte att ja kanske ska skriva lite om min andra vardag. De rullar på som vanligt i samma tempo som vanligt. Ingen större förändring här inte. Va på bvc i veckan. Hon har vuxit massa. 65 lång och väger 7800 typ. Stora kickan!!

I skrivande stund så sover hon, Jimmy kollar/kollade på hockey (vet inte om de e slut) och Victor e hos pappa.
Ja har skapligt tråkigt å sitter vid datan. Har suttit här typ hela kvällen sen Julia somna. Länge sen ja satt så länge vid datan.
Dessvärre så startar alla tankar på högvarv på kvällarna när man spenderar den själv. De sköna e att klockan har hunnit bli över tio så snart kan man lägga sig å sova. Ska bli ruggit skönt. Skönt så länge de varar. Får se när Julia vaknar inatt. å även när hon vaknar imorgon bitti.
Som de ser ut just nu så har ja inga planer för imorgon. Skulle gärna äta ute på fantsypantsy restaurang och dricka en öl eller tre. Länge sen.

Funderade på mina gamla kollegor tidigare idag som ja hade när ja jobba på "Salus" för många år sen. De va tider när man jobba där. Ja tvivlar stenhårt på att ja kommer ha ett arbete me trivseln på den nivån igen. Ojojoj! Undra va alla dem gör idag. Två av dem har ja en susning om men sen vet ja inte mer. Skulle vara najs å ha en "get together" Om de nu stavas så. Vilket gäng vi va. H-gud va najs! Däremot tror ja absolut att ja kommer trivas jätte bra på mitt kommande jobb. Ja kommer inte ha samma kontakt me kommande arbetskollegor som ja hade me dem på "Salus" då ja har de intresset. Å skulle ja vilja så har ja inte tiden till de då ja har barn så tur e väl de =)

Som ni alla vet så e min älskade vän Anna gravid. Ja längtar massa tills den kommer ut. Hörde dens hjärta i veckan. Jätte mys! Har även en bild på min kyl på bebis =)

Jaha. Nähe. Dax att avsluta!

Simma lugnt!

Vecka 1, dag 2-5

Dag 2
Jag och Jenny pallra oss ut och begav oss iväg på intervall gång om 4 min högt tempo och 1 min lugnare (ska vara i prat tempo). Upprepade 6 ggr.
Va mkt tuffare än jag trodde ska jag säga. Men vi gjorde de.
Va långt man kommer om man pinar på lite, hehe! =P


Dag 3
Vart centrum promenad idag och jag hade som plan att lägga mig tidigt. Men men..

Dag 4
Denna dag skulle egentligen bestå av 50 min promenad men ägnade mig åt viktigare saker (Återkommer inom kort me vad)


Dag 5
Ska egentligen vara 30 min lunch promenad men jag valde att ta den senare på dan. Med handen på hjärtat vart de bara 20 min =( Dåligt jag vet.

Vecka 1, dag 1

Dag ett på vårt schema bestod av 50 min promenad. Vi har ju tidigare testat fram slinga samt tagit tid. Så när vi gick mot vår slinga kl 20 igår kväll så va vi taggade. Hade tagit me oss stavar för att öka förbränningen.
Under promenaden kom vi fram till att de tar längre tid att gå me stavar mot va de tar utan. Så de blev 10 min längre promenad än vi tänkt. Så vi knalla i skogen dryga timmen. Vilket absolut inte gör nåt.

De va i onsdags som vi begav oss ut för att kolla om vi hitta i Vidingsjö skogen å dess spår. De gjorde vi. Vi hitta alla spår. Kanske inte rätt väg direkt men de blir lite knas när man börjar mitt i ett spår *S*
När vi kom tbx, efter ca 8km i den härliga skogen, så konstatera ja att nästa gång så går vi åt andra hållet.
I söndags så testa vi om de funka.. Å tadaa, de gjorde de. Så nu hittar vi kanon! Nu har vi koll på dem olika spåren!

Vi e ruggit duktiga. Kommer dock inte vara imponerad av oss förrän efter fredagens promenad. Detta me anledning av att torsdagen kommer vi ha en vilo dag. Ja tvivlar inte på oss för en sekund men ja vet hur de går när ja tar ut nåt i förväg =S


Pling plång,
stavgång

svammel

Tycker de e skapligt fascinerande (?) att huvudet kan tänka så mkt på så kort tid.
De som e den största frågan (en av dem iaf) e varför man bryr sig så mkt?
Förstår inte hur ja lyckas tänka så pass som ja faktiskt gör. Ja för visso aldrig påstått att ja e normal *S*

Har fått upp tankar om att bo på botten igen. Alla runt omkring gör de. Typ bara ja som bor en trappa upp. Men me tur så kommer vi lösa de inom kort  -håller tummar å tår-

Även fast livet inte e kanoners så måste ja säga att ja trivs me mitt liv. Alltid massa saker man vill ha men de spelar ingen roll om de uppfylls, då vill man ha andra grejer. Alltid e de nåt. Iaf för mig! Men ja säger nu så alla vet att ja e nöjd me mitt liv som de e just nu. De som ja vill ha å inte har får ja jobba mig till! Som alla andra. Eller ja, dem flesta iaf =))

Idag har ja varit i centrum å handlat. Inte skoj kan ja lova. Blåser å de e alltid tråkigt att gå me vagn å handla massa. Säger varje gång att de e den sista gången för de pajar mitt humör. Men va ska ja göra lixom?
Nu kom min son hem. Ska umgås lite me honom nu!

Tjingeling!

Lång uppdatering

I lördags åkte jag och Julia buss ut till Anna..

Tummen upp för att åka buss till Anna =)

Väl ute hos Anna så hade vi de najs några timmar bara vi tre. Till lunch mumsa vi grillad kyckling och potatissallad =P Länge sen och lika gott som ja minns de. Sen efter ett tag kom Jocke (som hade jobbat) med Jimmy och Victor. Victor hade sovit i bilen och inte ens märkt att dem hämtat upp Jocke *S*
Anna bjöd på super god mat. Grillat kött, pastasallad och vanlig sallad. Sjukt gott!
Victor hade tagit me sig sina Gogos (?) så vi lekte lite me dem. De va faktiskt roligare än ja trodde. När han fick dem av mig så vart han super glad. Jätte roligt att se att han vart så glad. Innan vi åkte så drog Victor några varv runt huset me sin sparkcykel (kick-board) så han vart alldeles svettig. Han fick den av Anna förra helgen när hon kom.
Alltid lika najs å vara ute å henne.

Förra helgen...
Anna kom på fredagen och sov kvar till lördag =D
På kvällen gick vi på bio och såg The Haunting in Connecticut. Den va faktiskt bra. Lite trög i starten men bra film. Sjuuukt länge sen ja va på bio me bara Anna. Najs!! På lördagen va de dax för Jenny å ha sin 30-års fest. Så ja å Anna åkte ner på stan för att inhandla en present. Hitta super fina ljusstakar i en lite mer finare prylaffär. Sen gick vi till ett fik och åt lunch. Kolla lite affärer och ja handla fina kläder till Julia och Victor. Sen när vi kom tbx hit så tog vi de väldigt lugnt. Vi vila middag så ja skulle palla kvällen. Soft dag me Anna på stan!
På em kom Jocke från jobbet. Han fick sluta tidigare som tur va. Annars hade han inte kommit.
Jennys dörrar öppnades kl 16.30 och eftersom ja hade en lek ja skulle stå för så gick ja ner till dess och börja förbereda leken. Inga protester eller nåt. Vilket glädje mig. Hade väntat mig lite protester. Utförandet av leken va väldigt roligt. Alla skratta och hade skoj. Todde ärligt att de skulle vara minst en person som satte sig på tvären. Men inte ens när ja ändrade lite på reglerna och fick Jenny och en tjej att dricka ett glas vatten (för hur skoj låter de på en 30-års fest) vart de inte några suckar eller nåt. Så för mig som fixat leken så kändes de ruggit najs. Hade 8 grenar och me facit i handen så skulle de kunnat varit 30 typ. Jätte skoj. Till denna fest kom två barndomskompisar till mig och Jenny, Johanna och Sandra. Va super skoj måste ja säga. Johanna kom redan på fredagen och sov kvar hela helgen. Sandra kom me sin familj och hälsa på å fira Jenny. Jätte skoj!! Festen varade in på små timmarna. Va hemma typ 2 tror ja. Lyckad fest måste ja säga!!!
Jimmy va dock inte med på tillställningen utan han va hemma me Julia.

I veckan.. Tror de va torsdag närmare bestämt så va ja ute och gick me Jenny. Knalla närmare 8km me stavar. Sjukt skönt att gå men minst lika skönt att komma hem å ta en dusch. Hitta inte riktigt så bra som vi trodde i skogarna. Ska ge ett nytt försök ikväll. Då ska vi hitta. Ja har en idé som bör funka =)) Dem måste funka. Imorgon ska ja å Jenny starta ett sk promenad schema som vara 4 veckor. Jenny hitta detta i Aftonbladet om ja inte minns helt fel. Fredagen i vecka tre sticker Jenny till Spanien me sin familj. Ja har då som plan att ja ska fullfölja den helgen och likaså den sista veckan.

Mycket mer än såhär har de nog inte hänt. Nackdelen me att inte uppdatera bloggen regelbundet, man glömmer.

Idag har Julia varit hos Farmor medan pappa träna så mamma kunde städa. Hann desvärre inte hela lägenheten innan dem kom hem igen. Hann bara tv-rum och hall. Noga och ordentligt städat vart de iaf. Sovrummet hann ja torka av och bädda rent. Tvätta sängkläder fixa ja oxå.

För övrigt så e ja väldigt trött. Att sova lite längre på morgonen eller på dan hjälper inte. Ja e iaf trött. Kommer för hoppningsvis bli piggare nu när ja kommer få regelbunden motion. Dock till en början kommer ja va tröttare innan kroppen vänjer sig. Den kommer få sig en chock *S* Men efter ett par tre dagar så den nog i form och börjar bli piggare. Självklart ska ja bli ännu mer uppmärksam på va ja stoppar i munnen. Kosten e ju minst lika viktig om detta ska funka. De enda som e jobbigt me dessa veckor e att ja imorgon ska väga mig och ta mina mått. De e mindre skoj kan ja upplysa om. Men om ja inte gör de så kan ja inte se framgången ;-))

Saknar Sthlm så grymt nu att ja måste se till att komma upp. Träffa morsan, brorsan, Natta, Mormor mfl och vänner. Måste se till att komma upp snart. Så ja hoppas min ekonomi blir bättre snart. Om inte annat så kanske ja kan ta mig råd när skattepengarna kommer =P

bla bla bla bla bla bla bla bla från morgon å till kväll

Ha de bra Hej!

RSS 2.0