The day from hell

Måndag. Varför har jag alltid dålig start på veckorna? Måndag och tisdag.. Ena dagen är alltid värre än den andra.
Denna måndag. Morgonen var bra. Trots att vi vakna sent och jag "var tvungen" att köra sonen till skolan. Som för övrigt kom i tid. Allt funkade kanon. Båda barnen skötte sig fint. Solen lyste redan varm så tidigt. Blåste dock mindre skönt. När vi kom hem så lekte vi lite innan det var dags att åka till VC för att kolla om hon är laktosintolerant. Vilket hon är så jag har läkarintyg som styrker detta. Allt rasade när vi skulle gå från läkaren till bilen. Hon total vägrade. Ställde sig utanför läkarens dörr. Och där stod hon. När jag vände för att hämta henne så skynda hon sig upp på en stol som stod där. Satte sig och höll fast i armstödet. Resultatet blev en skikandes unge under armen. Slet av sig jackan när hon väl fick på sig den. Behöll den på efter 4e gången. Kepsen tog hon av å slängde på golvet/marken. När vi kom hem till parkeringen.. Efter att jag fått tinnitus av allt gastande i baksätet så vägra hon gå hem. Stanna till i parken en sväng så hon kunde leka lite. Sen ville hon hem. Trodde jag iaf då hon sa det och gick hemåt. Men väl nedanför trappen totalvägra hon. Åter igen fick jag en skrikandes unge under armen. Väl inne var det dags att börja med lunch så vi skulle hinna hämta Victor som slutar skolan kl 13. Krångel, gap å skrik och vägran.. Men vi kom fram 13:05 så vi var där när han kom. Åkte och handla "foppa tofflor" till honom så han slipper gympadojor i värmen. en kompis följde med hem å stackarn fick stå ut med hennes skrik å gap i bilen. Hela vägen från Skopunkten till Brasken typ. Då hon inte kunde uppföra sig så fick hon inte vara ute mer. Så hemma härja hon ganska friskt. Victor och kompisen var ute och lekte. Innan middag och medans jag laga den så höll hon låda så även Victor sa ifrån. Men inget hjälpte. Hon åkte in på rummet åtskilda gånger. Åt bra. Men när hon ansåg att hon var klar gick hon ut på balkongen och härja. Var tvungen att låsa dörren. Hon vägra att tvätta sig. Vägra att borsta tänder. Allt hände under tvång. Dock hoppa jag över tandborstningen då det blir för grovt (enligt mig) under tvång. Bytte blöja och satte på pyjamas. Nu hade jag fått nog och hon skulle isäng. Kl är nu 18. Hon tar av sig pyjamas hela tiden och efter 3e gången låter jag de vara. Kämpar med henne på alla sätt. Och närmare kl 21 somna hon. Detta mina vänner (och ni andra) är min dag från helvetet! Jag är inte på glatt humör och jag är väldigt bitter. I detta läge är det tur att älsklingen jobbar borta på veckodagarna.
Dessvärre denna vecka så kommer han hem på fredag. Så jag måste klara mig tills fredag. Vilket suger men jag förstår. Saknar honom ju redan när han åker på morgonen.
Och för att göra dagen ännu bättre så var sonen väldigt varm när jag gick in för att pussa honom gonatt. Så jag hoppar innerligt att han inte är sjuk imorgon bitti. Gah! Skulle bara saknas att han blir sjuk. Vill verkligen itne att han blir sjuk. Förlorar så mkt pengar och det har jag inte råd med. Ligger redan efter som det är. Men det ordnar sig. Får jobba arslet av mig när jag är barnledig om några veckor. Så jag kan jobba ikapp. Hoppas iaf!

Victor kommer vara borta från mig från (helgen) v25-30. Varav en vecka är med mormor. Och Julia är hos sin pappa v30-32. Så alla jämna veckodagar har jag möjlighet att jobba massa massa massa då K ändå inte är hemma. Är ju bara jag då =( Och jag gillar ju att jobba så jag hoppas verkligen att jag får massa massa jobb då.

Har sedan i torsdags en "ny" bil. Opel vectra -00. Gått strax under 10' mil så det är aktuellt med kamremsbyte. Bilen är snudd på perfekt för mig. Kunde gått liiiite snabbare.. Det enda problemet är att jag inte har ljud. Kodad. Men det löser sig inom kort, hoppas jag. Lite smågrejer med den oxå men jämfört med min gamla bil så är det inget!

Vi håller på att kollar efter annat boende. Gäller bara att hitta nåt som allt faller på plats med. Än så länge har det inte kommit. Det hus som jag gillade bäst.. Försvann annonsen så jag antar att den såldes vid sidan så det inte var aktuellt. Alternativt så ångra dem sig. Hur som så vart det aldrig visning på den vilket är super synd. Var och kollade på ett hus igår och det var kanon fint. Men både jag och Kristoffer tycker nog att det ligger lite väl långt bort. Lite närmare stan skulle inte skada. Man ska itne stressa när man ska köpa hus. Man ska ju bo där i många många år.

Igår fyllde älskade Kevin 3år. Mega grattis till honom!! <3
Imorgon fyller älskade Jenny 32 år.
På lördag fyller älskade Linus 8år.

Klockan tickar iväg. Dags att göra sig redo för knopplådan. Har inget mer att tillägga mer än att jag saknar min älskling och ser fram emot helgen.

Hej å gonatt

God morgon! Nu är första två delarna på n...

God morgon! Nu är första två delarna på nya jobbet avklarade. Nya å nya går ju att definiera. Jag har jobbat extra ett par gånger. Men igår började jag "stadigt" för resten av sommaren. Det är inte heltid men har en del dagar i månaden som är mina. Dock på timmar men jag är glad. Jätte glad. Det tråkiga är ju som sagt att det är oregelbundna tider. Skulle aldrig klara det här utan Jenny. Victor sover hos henne inatt. Så jag vet inte vad ska skulle gjort utan henne. Hur som helst. Började igår kl 14 och jobba till 22.30. Sen sov jag jour och nu på morgonen har jag gjort det jag ska. När som helst nu kommer första personalen. Ska nu sätta på kaffe som jag laddat. Gratulerar på dagen alla Norrmän! Ha det gott!


Rubrik

Jahaja! Dags att skriva ett par hundra rader om det som hänt. För det har hänt grejer kan jag lova.
Vet dock inte om jag ska uppdatera allt nu eller om jag bara ska starta en ny blogg. För det är så sjukt mkt som jag vill skriva. Men gör jag det i ett å samma så kommer jag säkert bli anmäld för ha framkallat fyrkantiga ögon hos folk.

Vet inte ens vart jag ska börja. Om jag ska röra ihop det som jag tänker det eller om jag faktiskt ska "spalta" det i rätt ordning. Äh! Fuck it! Jag kör på. Det är ju min blogg som ska föreställa mig å jag är ju en sån som inte tar saker i rätt ordning utan talar som jag tänker. Typ!

Till att börja med så vill jag säga att jag både träffat ny samt förlovat mig. Kristoffer heter han och jag är så sjukt lycklig att jag itne ens har smält det än. Och nej, det är inte förhastat med förlovning. Sambolivet kommer smygandes och det blir snart till fullo. Allt känns så ruggit rätt för både han och mig. Underbart på alla plan. Jag älskar allt hos honom. Självklart kan han vara knäpp å man bara skakar huvudet och tycker han är en knasboll. Men jag älskar t o m det. Han ska kommentera det mesta, skoja om det mesta och sällan vara allvarlig. Kan vara jobbigt ibland men jag älskar även det. Han kommer sjuuukt bra överens med båda min barn. Å då menar jag sjukt bra. Vissa tillfällen "duger inte" ens jag utan dem vänder sig till honom. Dottern mest. Men det är bra och jag älskar honom även för det. Min mamma.. Ojojoj! Min mamma yttrade sig innan vi blev ett par. Det har typ hänt.. INGEN GÅNG!! Jag älskar hans föräldrar. Hans familj är helt underbar. Lite halvkonstiga men totalt underbara! Älskar dem! Jag är iaf lycklig och känner glädje varje sekund med honom. Dessvärre så jobbar han borta på veckodagarna. Han är borta mån-tors och det är lite jobbigt. Men desto gladare och pirr får jag på torsdagar. Underbart på många sätt oxå!

En liten parantes är att jag slutat med tabletter sen jag träffa Kristoffer. Underbart. Kan bli lite tufft på onsdag kvällen den veckan jag har Julia. För mina barn förstår ni.. Dottern har börjat visa sin vilja. Sonen har skaffat sig en attityd. Dessa två kombinerat är inte skoj ensam kan jag lova.

Jag jobbar ju i hemtjänsten om undersköterska. Föredrar nätter. Mår så himla mycket bättre av att jobba nätter. Men kan ju inte det. Varannan vecka då dottern är hos sin pappa. Dessvärre innebär det att sonen får sova hemma hos Jenny. Vilket är helt okej men han vill ju helst sova hemma. Inte skoj att lämna bort honom. Men vi har pratat om det många många många gånger. Det är mer sällan nu för tiden. Dock.. Börjar ett nytt jobb IDAG. Psykiatrisk stödboende i Skäggetorp. Detta nya fantastiska jobb innebär kvällar varannan vecka. Så stadigt har jag två kvällar varannan vecka. Kan innebära (som idag) att jag har sovande jour. Då börjar jag kl 14 ena dagen och slutar 14 (-16) andra dagen. När jag jobbar nätter i citypatrullen så lägger jag iaf Victor och kommer till frukost. Men med detta pass så kommer jag varken till läggning eller frukost. Summan av kardemumman är att jag är kluven för mitt nya jobb. Men vad ska jag göra? Har redan funderat på annat jobb en miljARD gånger. Och jag kan itne tänka mig annat jobb. Som vadå lixom? Har du nån idé? Psykolog eller socionom I know!! Men för att kunna plugga till det krävs högskola... Jag komma in på högskolan..? Haha!

Området jag bor på.. Asså SHIT MY GÄÄD!! Om jag kunde skulle jag flytta härifrån illa kvickt. Dessa intriger som sker. Allt skitsnack och nästintill ingen som står för det. Dessa anmälningar hit å dit. "misshandeln" som ska försegå. Dessa buhu, bähä tyck-synd-om-mig-jag-har-det-värst. Jag SPYR! När jag flyttar ska det bli till botten. Flyttar inte från en trappa upp till en (eller fler) trappa upp. Hus kanske?

Vänner.. Finns en del vänner jag saknar som tusan asså. Men va ska jag göra. Saknar min familj. Skulle mer än gärna flytta upp till Sthlm. Men kommer inte. Tänker inte sätta mig i en sits där jag är helg mamma till Julia. Ever! Fy fan vad jag hatar att ha papporna på olika håll. Så tips till er därute.. Skaffa aldrig barn om du inte är gift. För fy fan för att bli sittandes ensam. Och skulle du göra det en gång se fan till att inte göra om det. För det är dubbelt så jobbigt att sitta ensam med två och dessutom ha två olika pappor. Finns inga garantier. Var säker båda gångerna. Bra jobbat PG lixom!
Känner att jag mår som sämst över att ha barn med två olika som dessutom bor på olika ställen. Det ställer till det. Kan inte jobba som jag vill. Kan inte jobba med vad jag vill. Kan fan inte ens bo där jag vill. GAH!!
Så tänk till en BILjon gånger innan du gör något som involverar barn!

Ja du har rätt.. Kanske lite väl bitter. Men när det kommer till dem förändringar jag vill göra i mitt liv så blir jag stoppad. inte bromsad av ett hinder utan STOPPAD av en fet jävla miltjock betongmur. För att inte glömma mitt favorit gnäll ämne.. Pengar. genom att jag inte kan jobba som jag vill så har jag lägre inkomst. Så krediter är en bra kompis. Sparande är en fiende. Och bli skuldfri är en dröm. Denna dröm är alldeles för långt borta.

Aja. What ever! I det stora hela så har jag det iaf väldigt bra där jag är nu bortsett från turbulensen i området. Jag kan ju alltid ta ett riktigt avstånd ifrån det men samtidigt kan man inte låta bli att vara nyfiken. Är dock inte involverad och jag yttrar inte direkt mina åsikter. Så jag håller mig på min kant. Kanske är det det som är det jobbiga? Att jag inte får spy galla om allt som jag vill säga. Men mycket är onödigt. Berör inte mig. Handlar inte om mig. Så det ska jag inte lägga min näsa i. Jag lägger mig inte i allt ståhej som händer. Men dem jag känner på gatan.. Alla är berörda. Hoppas bara jag klarar av att hålla mig på min kant.

bla bla bla bla bla bla bla bla från morgon å till kväll!
Får räcka för nu!

Over and out!
Tkingeling

RSS 2.0