Allt har sin tid

Vaknar på morgonen och ser solen skina. Tanken --> Åh nej. Inte solsken. Då måste man kisa om man går ut. Dessutom blir det varmt inomhus om man sitter "i solen". Går upp.. Gör mig i ordning för att ta mig till läkaren. Jimmy är hemma till ca 08.15 så jag fick massa hjälp. Kunde fixa mig i mitt tempo. Kände att denna soliga dag inte var någon bra dag. Var nyfiken på hur den skulle sluta. Nu är det kväller och inte många timmar kvar på denna dag. So far so good. Haft bättre dagar men jag har definitivt haft sämre oxå. Imorgon är det torsdag och det innebär tre dagar kvar tills jag får träffa min älskade mamma och min bror som jag saknar extremt mkt. Mamma har dessutom skaffat hund som jag inte träffat än. Ska bli skoj. Sen på em bär det av till min moster som har 50års kalajs. Till den tillställningen (om man säger så) så har jag köpt nya outfit. Ska bli intressant vad mamsen säger om den. Kommer nämligen ha på mig en röd klänning typ med leggings och svart linne. Svarta skor oxå. Pricken över i´t blir det svart väska oxå. Men för att inte bli så tråkig är planen att jag ska ha ett silverhalsband. Får se vad jag känner för på lördag men det är vad jag kommer ha med mig. Tänkte ta och fixa mig hemma hos mamma. Som förr i tiden =P Jag saknar förr. Ibland saknar jag förr så mkt att det gör ont.
På söndag hoppas jag att jag hinner träffa en gammal kär vän som jag saknar så innerligt. Dottern är... ja massa år.. aldrig träffat. Det säger ett och annat om hur mkt vi träffats lixom. Illa! Så jag får helt enkelt ta mig tid på söndag. Måste planera lite med Kuz som åker upp med mig. Vi får planera in en tid så jag kan lägga upp min vistelse.
Helgen efter det bär det av upp till Sthlm igen. Då är det kusin träff på andra sidan. Ska bli najs! Ser jag oxå fram emot väldigt mkt. Till denna lilla get together (?) har jag oxå redan avklarat vad jag ska ha på mig. Jeans, snyggt lila linne jag fått låna av Jenny och sen nån form av svart kofta på mig. Det var evigheter sen jag träffa en del av dem oxå. Vissa har jag inte träffat sen jag var liten. Om jag ens träffat dem. Får se. Blir antingen på fredagen eller lördagen. Inte spikat än vad jag förstått. Time will tell!

Mellan dessa helger så fyller min älskade och bästa son 7år -älskar hårt-
Han är dessvärre hos sin far den helgen (och jag på kusinträff) så jag vet inte hur jag ska göra med hans kalas. Måste man ha den på en helg? Kan man inte ha den från kl 17 och typ bjuda på hamburgare eller korv med bröd/mos och sen massa glass till efterrätt?
Äh!
Jag får suga på denna karamell lite. Får se..

Läkarbesöket gick iaf inte som väntat. Men nu står jag iaf på vänt för att komma till kuratorn. Så inom tre månader kommer jag att börja gå dit. Lagom till jul.. Yeah right. Kommer nog ske efter årsskiftet. Det är lixom vården. Kanske blir det lagom till våren. Hehe! Nä. Jag hoppas på det bästa iaf och att det blir inom rimlig framtid. 

Just nu tar jag en sak i taget. Mina dagar blir bättre att göra så. För att hålla på med flera saker samtidigt får mig att tappa greppet och sen blir jag bara besviken och nedstämd när det inte blir som jag ville. Jag vill så mkt och kan så lite. Men men. Allt har sin tid. Så småningom kommer jag kunna göra allt jag vill.  

Nu är det dags för att fixa mig en stor kopp te och sen gå igenom skolan. Måste kolla vad som komma skall så jag vet vad jag ska plugga på ikväll.

Tjoflöjt!

This is it

Snart är tisdagen över. Denna dag har gått skapligt fort. Haft att göra nästan hela tiden. Blir lättare och lättare att hålla sig sysselsatt och det är kanon!

Idag var älskling på intervju -håller tummen- Hoppas verkligen han får detta jobb. Det ger så mkt mer pengar och han förtjänar detta jobb. Efter jobbat för det företag han jobbar på med den kassa lönen så förtjänar han ett välbetalt jobb. Eller, ja, det blir det så småningom. Men oavsett så är det bättre än det han har idag. Jag hoppas även på att jag kommer få mig en bra jobb med bra betalt efter årsskiftet. Skulle sitta fint. Tänkt så najs om vi båda hade ett kanon jobb med kanon betalt. Det vore ju kanon! =P Hehe!

Igår fick jag veta att min kära granne, älskade vän, Jenny tänker bjuda mig på bio den 28 oktober. Då är det dags för en film om Michael Jackson inför konserter mm.

http://www.sf.se/filmer/film/10002930/Michael-Jackson---This-is-it

Ska bli underbart skoj faktiskt. Jätte länge sen jag var på bio. Super gullig tanke. Behöver komma bort lite och göra nåt jag inte brukar. Oftast på det sättet som man känner att man är "ledig".

Och på tal om ledig så är Victor ledig två dagar från skolan, inkl idag. Studiedag. Konstigt att ha det två dagar på raken men vad spelar det för roll. Inte så att jag missat nåt på jobbet *S*

Sen ska jag åka till min älskade familj i Sthlm på lördag. Träffa mamma, bror och Kira =)) Ska även på min mosters 50-års partaj. Åker upp med Victor och my dear cousin Helle =)

Det börjar bli kallt ute vilket är najs. Skulle underlätta om det var samma väder hela dagen. Denna övergångsväder är inte skoj. Men härligt med hösten! Höst och kyla innebär ljus och värme inne =P
Mycket ljus och mycket värme, tro och hopp det får du med dig.. -sjunger fint-

Tjolahopp!

&¤#"¤%"¤

Har du nångång känt hur underbart det är att äta när det finns nån eller några som gnäller/skriker nära dig?
Eller kanske när du sitter för att leka och du helt plötsligt blir en klätterställning, den känslan, är den inte härlig?
Möjligtvis har du känt att tiden är så överflödig att du hinner med allt du vill och tänkt göra under dagen?
Eller att det är skoj att städa med nån som gnäller/skriker?
Varför inte laga mat med en unge under armen som knäcker ryggen på dig. Loveley! (?)

Upplevde detta idag och jag kan säga såhär..
Det är inte underbart eller härligt eller nåt positivt. Det är rent ut sagt jobbigt. För jag kan inte för all tid i världen hinna med allt när hon sover. Plugga, städa och dona. På 1-2 timmar. NO WAY!

Försökte med allt. Leka, då klättra hon enbart på mig vilket jag inte uppskattar efter en stund. Sjunga, inte. Busa med henne, nope. Hon ville ingenting. Åt min mat i barnskrik, satte mig bland leksakerna och vart klätterställning. Höll god min och intala mig att livet var underbart =S PANG! Så kom Jimmy hem. Där hade det gått en timme drygt. Det är härligt. När tiden går fort. Så fort han satte sig med Julia så fixa jag tvätten. Var tvungen att göra nåt annat för en stund och koppla bort allt. Funka!

Sen nu.. När båda barnen sover så vill jag ha en stund för mig själv innan jag sätter igång med att plugga. Härligt. Klockan går inte direkt sakta när man sätter sig med saker som måste bli gjort.
Men oavsett om jag vill eller inte så måste jag. Tänkte bara skriva några rader här innan dess.

För övrigt så knallar det på. Måndagen är avslutad inom kort och tvätten är fixad. Annars då? Jo, huvud upp och fötter ner.

Hejsvejs!

Nu är det slut

Ja.. Nu är helgen slut. Ska göra lite skolarbete sen är det sängen. Denna helg har gått fort. Skönt!
Hoppas även nästa helg går lika fort. Jimmy ska ju iväg då oxå över en natt. Denna gång fredag till lördag. En kryssning med vännerna. Jag var oxå medbjuden men jag tackade artigt nej. Lustigt och lägligt ska jag bort helgen efter det, 3/10. Sticker upp till moster på hennes 50års kalas =P Kuz hakar med upp. Så det blir jag, Victor och Helle. Ska bli trevligt. Saknar min mor och bror så det kommer bli underbart att träffa dem. Saknar även min mormor. Henne prata jag med idag. Hon ringde och kolla läget. Min älskade mormor! <3
Sen självklart ska jag träffa Kira för första gången. Mamma har skaffat en underbart söt liten hund bebis! Längtar massa till den helgen. Kan se det som en liten Falkenberg reunion =P Vet inte om alla kommer men det antar jag lite.

Idag.. Då har jag inte gjort så mkt. Sovit en stund på dagen. Jimmy kom hem väldigt lägligt till att Julia skulle vakna så jag kunde ligga en stund till. Var helt slut. Natten har varit lång och jobbig för mig. Inte pga Julia utan för min mage har krånglat. Vakna av att jag fick akut jätte ont tre gånger och var tvungen att sätta mig på toan ett tag. Mindre trevligt kan jag lova. Så jag har varit vaken väldigt mkt i natt. Sen har vi varit hemma hos Anna och fika. Skulle lämna en present jag köpt till Kajsa men den glömde jag hemma =O Åkte dit nu på kvällen igen och lämna den lite snabbt. Dem gilla den jätte mkt. Vilket jag oxå gjorde. Den var verkligen perfekt. Stuket på plagg är det som jag älskar att ha på Julia. Underbart! Sen var den super söt och fin! Jocke gilla den innan han ens fick upp den ordentligt och Anna gilla den oxå. Kajsa kommer älska den! I know it =P

Victor har varit med en kompis på busfabriken idag. Haft jätte skoj sa han. Har börja få lite trubbel med honom och maten igen. Vet inte hur jag ska göra. Förut har "straffet" funkat bra. Ingen frukost = inget dataspel. Men det funkar inte längre. Och nu är det inte bara frukost som är problemet. Även lunchen. Middag äter han skapligt bra på. Men det räcker inte. Han borde vara jätte hungrig. Det är inte alla dagar, men tillräckligt för att att störa och oroa mig. Ska ringa till VC imorgon och kolla om dem har tips. Ska även prata med fröken på skolan igen. Det är så mkt som går igenom mitt huvud ang detta och det måste sluta.

Annars då.. Ingen kommentar!

En bra lördag!

Detta är en av nätterna som Jimmy sover borta. Gått väldigt bra än så länge -peppar peppar-
Sen att jag måste ta tag i lillemans attityd är en sak som är j-igt säker. No more Snäll på den punkten. Hua säger jag bara. Men bortsett från det så har dagen varit bra. Kändes mindre bra i morse. Trodde lördagen skulle bli väldigt lång. Men icke då! Var iväg med Julia till centrum och handla inför middagen som Victor beställde, Hamburgare. Måste ju ha Frisco bröd =P -mmm- Köpte även lite lördagsgodis och ostbågar. Men pga mindre bra uppförande blev det inte nåt mys så jag har fått en till inlämningsuppgift i skolan klar. Prov på torsdag fm och bok redovisning torsdag em sen är jag åter i fokus =) Wohoo! Kommer alltid nåt bra ur det dåliga sägs det. Och ja. Jag fick skola gjord. Var ju tvungen att bevisa att jag menade allvar. Och i köket ville jag ju inte sitta och glo på ingenting. Satte mig här och var duktig ist. Mycket bra!!

Var en stund idag sm jag bara kände hur trög denna dag var. Nästan kände hur sekunderna tickade. Muttra lite över att jag var ensam. Kände inte heller för att göra nåt. Så jag tog tag i sovrummet så fort Julia vaknade efter hon sovit em. Vart inte så jätte bra. Testade två olika. Och det sista var 1000 ggr bättre än det jag försökte med innan. Haha! Aktivera mig och Julia var kvar i sin säng och kolla på. Mellan detta hängde jag tvätt oxå. Tvätt i hela badrummet så det är ruggit störande nu faktiskt. Så jag har varit duktig att tvättat massa kläder. Eller ja, tre maskiner. Men det är vad jag klarar av med en uppmärksamhetskrävande 9-månaders =P

Mitt i detta kom en kompis förbi. Var oväntat men trevligt. Han kom förbi och sa hej. Snacka lite. Jag slutade dock inte att göra klart för då hade jag aldrig avslutat det. Hängde även sista maskinen. Kanon! När vi satt och snacka så kom Susanne förbi och frågade om jag/vi ville följa med till Netto. Varför inte tänkte jag. Behöver ingenting men what the hell lixom. Sagt och gjort. Gick förbi hennes bil och satte på skattemärket oxå. Sen gungade vi våra söta döttrar lite. Efter det följde dem med hem. Trevligt. Bjöd på hamburgare. Båda hennes barn åt bättre än Victor. Men men.. Lördag är väl en sån dag. Nästa lördag blir det inte nåt godis innan man ätit bra. Iaf nån måltid! =O Sen sa det bara swooch! så va klockan typ 19.30. Underbart! Julia var lite jobbig att lägga men det var inte så konstigt. Rummet var ju annolunda. Det var verkligen den anledningen. Jag flytta stora sängen lite så kunde hon somna sen =S Hehe! Knasboll!

Nu sover båda Victor pch Julia. Jag har fixat köket, en inlämningsuppgift, snart bloggen.. Ja. Det finns inte så mkt kvar. Ska egentligen se film. Men jag orkar inte det. Ska softa sista stunden innan det är dags att lägga sig. Ska nu när jag är klar att fixa te. Gottit! Det mindre gottiga är att jag glömt köpa vanligt te. Har bara med frukt smak. Men men.. Funkar!

Så summan av kardemumman är att denna dag har varit väldigt effektiv och bra. Plugg, städa, tvätt, massa luft och promenader.. Kanon!

Haha! Sitter och lyssnar på Hello Africa med Dr. Alban. Svinlänge sen jag hörde den. Haha!
Hello Africa, tell me how you are doing. -sjunger-

Sov gott när det blir din tur!

Onsdag..

Igår körde jag Susanne till hennes bror i Nyköping fram och tillbaka. Hennes bror fråga om jag kommer från Stockholm. Det är så underbart när folk hör mitt ursprung. Jag som ibland känner mig lite nedstämd för min dialekt har försvunnit. Uppenbarligen har den inte det =D Tack Per! *S*

Vet inte hur många som reflektera över det men den dag som enligt mig varit bäst på länge..det var en måndag =O. Kanon ju! Dock så är det mindre bra idag. Är ärligt talat trött på att vakna på nätterna och dessa tidiga mornar. Längtar som tusan tills hon är stor nog så hon kan prata samt har eget rum. Men men.. Vad är bal på slottet.

Skolan.. Den går sådär. Första inlämning fick jag VG+ på iaf och det känns ruggit bra. Resten går väldigt trögt. Skulle haft prov idag men kan inte närvara. Maila läraren men får inget svar. Andra mailet till henne. Får jag inte något svar så ska jag ringa henne tills jag får tag på henne. Vi på distans ska ju kunna lite på att man får kontakt med sina lärare via den interna sidan. Hum...

Annars.. Trött på skiten rent ut sagt. Men jag tänker faktiskt inte kommentera det mer än så i detta inlägg.

Hej då!


Fundering.. Om saker är dåliga hela tiden så ändras man hela tiden för att anpassa situationen. Till slut har man virrat bort sig själv. Hur hittar man tbx till själv om det dåliga överväger?

Baby here we go again

Skrev namnen i fel ordning.. Korrekt ska alltså vara, Kajsa Sara Elisabeth Nilsson =P

Julias favorit!!




Dagen idag har varit bra faktiskt. Jag har varit på mer eller mindre bra humör och Julia har varit på bra humör. Känns som hösten är på väg. Victor är bästaste killen! Ja.. Kanon dag!

En snubbe från husvärden var här idag och skulle kolla på lampor som inte funka.. Visa sig att proppen gick i samma veva. Skulle vi stå för själva sa han. Detta proppskåp är på grannens tomt, låst med skum nyckel som typ ingen har. Bra där! Denna snubbe gjorde en kommentar som jag självklart inte minns just nu =S Men det var nåt i stil med "Man behöver ha proppar hemma även fast man kommer från Sthlm" Eller nåt liknande. Sen typ skratta han. Han hörde tydligt att jag kom därifrån! -stolt- Och ja ja.. Jag har inga proppar hemma men kommer nu uppenbarligen att skaffa hem det då det behövs. Flytta hemifrån år 2000 och aldrig behövt det. Men men.. Alltid lär man sig nåt nytt sägs det. Och denna dags lärdom: Man ska alltid ha proppar hemma!

En grymt skön låt utförd av en grymt skön lirare som dessutom sjunger en grymt soft låt som han skrivit själv...



Jag håller med juryn.. Detta kommer bli en hit! Gryyym låt!!
Typ 1:47 in i klippet.. kolla på smilet...
Kan lyssna om och om och om igen.
Är han lika bra i fortsättningen och blir kvar så kommer han lätt bli min Idol. Jon, du är min idol fan! =P
Haha! 14is! *S*
En annan bra snubbe är Gustav..



För övrigt då.. Anna med familj har kommit hem. Har dessvärre inte varit där än. Idag har jag haft att göra hela dan typ. Varit noga med att inte slappa till det eller få dö-tid. Julia har dessutom inte sovit em då jag ärligt talat glömt bort det. Hon har varit så glad å vi har haft att göra så det glömde jag bort. Vilket är första gången på väldigt länge som vi haft så najs att det har glömts bort att sova. Kanon!!! <3

Simskola för Victor går jätte bra. Han lär sig och är kanon!! Min älskade Victor. Bästa killen i världen utan tvekan alltså! MIN!!! <3
1an för honom går oxå bra. Han är som sagt grym. Märks att det är min son ;-))

Det enda negativa för dagen är att mitt självförtroende fått sig en fet törn. Känner mig inte lika grym på att plugga längre. Har blivit trög att få in fakta. Jag kanske ska lägga ner ungdomspinnen och inse att jag blivit gammal. Kan vara gammal innan man blir 30? Tappa stinget innan 30? Eller kan man även ha svacka i studier? Om man alltid varit läshuvud.. Kan man "tappa" huvudet?
Gah! Frustrerande till MAX är det iaf.
Eller...
Kan det vara så enkelt att om man verkligen itne är intresserad av det som man försöker få in.. Kan det vara en plugg i sig? Lixom... Exempel; Du är totalt och extremt ointresserad av kristendom... Kan du läsa in det och lära dig det ändå? Är det möjligt? För jag läser läser läser läser läser... Och mer eller mindre ingenting fastnar =O Aldrig hänt förut!

Ja nu pallar jag inte sitta här mer. Ska dricka upp mitt iste och sen borsta gaddarna. För jag har snart en träff med John =P

Good night!

Kajsa Elisabeth Sara Nilsson!

Jahaja... Min torsdag var totalt jätte bra. Var på bra humör hela dagen. Den var dock lång. Anna åkte till förlossning 16.44 och jag hörde ingenting. Var jätte nervös och till slut orolig. Satt hemma hos Susanne och tjattra till typ kl 2 eller kanske t o m något senare. Tack för att du stod ut med mig!!!!! @->--
04.44 (exakt 12 timmar senare) så kom älskade Kajsa ut! Kajsa Elisabeth Sara Nilsson! <3
Hurra!! Som vi alla har väntat och längtat. Jag var dessutom först med att träffa henne. Fick äran att komma upp och träffa henne. Malliga föräldrar, med all rätt självklart. Syntes på Jocke när han mötte mig att det fanns nåt i hans liv att vara stolt över. Underbart! Kajsa... Vad säger man. Underbart fin liten tös alltså. Lätt finaste i världen. Självklart efter min dotter =O  Mina barn är alltid på första plats!! För mig!
Fredagen var helt okej den oxå. Fick lite skola gjort dessutom. Kanon! Dagen idag har varit jätte skön. Sovit massa under dagen. Behövdes uppenbarligen. Skulle egenltligen bara vila med Julia. Sen skulle dem ner till Kollo och jag skulle plugga inför prov som är nästa vecka. Men jag kunde inte förmå mig att komma upp ur sängen så jag låg kvar till typ 15.30 =O Sen hämta Jimmy upp mig ovh körde mig till Kajsa. Mys bebis!!
Förhoppningsvis kommer dem hem imorgon. Anledning att dem inte fått åka hem är att hennes vatten gick ju i tisdags så dem vill ha lite koll på Kajsa. Allt ser bra ut å så. När Victor kom var det super skönt att ligga på BB. Var där i fem dagar. Utan anledning. Jag kunde och gjorde. Hade inte så mkt att komma hem till. Bättre att vara ensam på BB än ensam hemma. Men denna gång, när Julia kom, fanns Jimmy fint vid min sida och jag ville hem direkt. Hade kommit hem många timmar tidigare om läkaren bara hade tagit sig tid.

Nu ska jag och Jimmy kolla på film. Utan svensk text. Får se om jag fattar nåt. Men efter jag är klar med kursen borde jag kunna mer tycker jag. Ser jag fram emot!

Jenny min älskade vän.. Hejar på dig! Se till att bli frisk nu! <3

Hörs och störs!

Snart kommer bäsis!

Då är det torsdag och imorgon är Jimmy hemma. Kommer vara hemma varje fredag till den 18e december. Känns jätte skönt. Tror det har hjälpt mig denna morgon att känna lugnet. Än så länge -peppar peppar- så har denna morgon varit helt jätte bra. Inget att klaga på! =O Just för att det är så bra dag skulle det vara perfekt om Anna fick bebis idag! Hennes vatten har läckt ut sen i tisdags så det är definitivt inte omöjligt. Händer inget den naturliga vägen blir hon igångsatt imorgon bitti =D
Snart kommer bäsis! Snart kommer bäsis!!

Igår var en okej dag. Känner mig fortfarande dyster och grå. Men jag kan njuta av det trevliga och det är framsteg. Kanske klarar jag detta utan hjälp från VC. Ensam är stark! Mottot när jag var yngre =P Stämmer fortfarande. Jag klarar det mesta på egen hand. HA! Vem försöker jag lura. Hade jag varit ensam på riktigt så hade jag definitivt inte klarat mig! Jag är beroende av människor. Utan människor blir jag galen. Är så över social att det är stört.

Åh! Tänk om Anna och Jockes bebis kommer idag! Myyyys!!!

Denna vecka är än så länge måndagen värst. Den dagen var inte bra. Hade så ont i axel och ner till svanken att det brände. Men men.. Vad är en bal på slottet. Massage hade jag lätt gått på om jag hade pengar till det. En annan dag!

Jag hoppas min kära vän där nere blir bättre och slipper febern hela dagen idag. Eller jag hoppas självklart att hon blir frisk. Tyvärr går inte det på stubben lixom. Man kan blir sjuk på nån timme men det tar flera dagar för det att försvinna. Lite som myndigheter. Dem är på pronto om du gör nåt och du har inte nån tid alls på dig. Tvärtom och du kan räkna med minst fyra månaders handläggning =S Hehe!

Nu ska jag börja lite lätt med en artikelkommentar som jag måste göra i svenskan innan Julia vaknar. För när hon vaknar ska vi till bibblan och låna två böcker, en på svenska och en på engelska =S

Svart överallt

Jahaja. Då är äntligen denna hemska måndag snart slut. Jag hatar verkligen måndagar!
Vad har jag gjort idag... Pluggat och få första inlämningsuppgiften mer eller mindre klar. Ska bara finjustera den lite. Tvättat en massa tvätt. Fixat köket en och två gånger. Sen varit på simskola med Victor och hans kompis. Haft att göra idag ändå har jag fått känna på att det är måndag =S

Helgen..
Åkte till Anna i lördags. Behövde verkligen få komma bort och slappna av. Känna ett toalt lugn. Återhämta krafter. Sova ut och bara känna lugnet. Vilket var planen med att åka dit. Men det vart inte riktigt som jag hade planerat. Hade dock en ruggit skön kväll. Umgicks med Anna och gjorde det vi var bäst på. Spela Yatzy och snacka skit. Spåna lite om vad som händer om hela Sverige vart utan el. Om det lixom vart svart överallt. Hur länge skulle vi klara oss? Dem som är sjuka, vad händer med dem? Diabetiker? Vad har du i ditt skafferi/matförråd som klarar sig som längst efter att elen slutat fungera? Hur länge klarar du dig?
Det var lite obehagligt att tänka på konsekvenserna. Men ruggit najs att spåna med henne. Hon och jag ihop när vi tänker.. Watch out!!
Söndag skulle jag sova ut och bli allmänt utvilad. Men det gick inte. Vakna 07.15 och kunde inte somna om. Var fortfarande jätte trött men kunde inte somna om. Gick ner och kolla på tv. Anna kom ner och vi åt frukost. Sen gick hon upp igen och jag skulle vila lite till. Men icke! Kunde inte slappna av. Gjorde ordning deras kök. Lite senare på morgonen så kom Anna på den underbart goda idéen att vi kunde åka ut till Stubbestället och fika oss gröna. Sagt och gjort. Vi åkte ut dit och fika och hade det allmänt trevligt. Men jag kunde inte slappna av i sinnet till 100%. Ångrar dock inte att vi åkte. Åkte hemifrån typ kl 14 och kom hem 15.30-16.00. Meningen var att timmarna där emellan skulle jag slappna och återhämta massa krafter så jag var kapabel med nya tag för kommande vecka. Tyvärr vart det inte så. Men jag hade det väldigt avslappnat och underbart. Tack Anna för att jag fick komma ut och ha det underbart hos er!! <3 Det finns fördelar med att ni bor en bit bort =P Hum.. 1 =S

Annars då..
Insåg idag att jag måste verkligen ta tag i mina studier om jag inte vill plugga feting hårt i fortsättningen. Tar jag tag i det nu blir det bara hårt. Måste även prata med Svärmor om tiderna för mina prov och se vilka av dem som hon kan hjälpa mig med Julia. Förhoppningsvis dem flesta. Jag får helt enkelt lösa dem andra. Men jag hoppas iaf att hon kan övervägande av dem. Får se. Time will tell inom kort iaf.

Är lite dyster över att det inte vart nån kusin-träff i lördags. Hade varit sååå najs å träffa alla. Men nu är det preliminära datumet 10/10. Hoppas det blir spikat så! Blir det inte av då så skiter jag i vilket och åker upp iaf och träffar dem jag kan. En del av dem bor ju i närheten av mamma.
På tal om mamma. Hon har skaffat en gudomligt söt hundvalp. Kira!

Sen måste jag gratta kära Anna och Andreas till deras underbara son!! Tänker på er!

För övrigt så är det inte nån större skillnad. Tiden tickar på.
Som jag brukar säga..
Tiden går fort men dagarna går sakta.

Godkväll!

Det finns bara tre händelser för en människa: födas, leva och dö. Hon är inte medveten om sin födelse, hon dör lidande, och hon glömmer att leva (Jean de la Bruére)

Gottit inlägg! =D

Sitter för tillfället hemam hos Anna och har det grymt soft! Länge sen jag var så avslappnad. Exakt vad jag behöver. För tillfället lyssnar vi på massa godis musik. Härligt! Klockan är bata lite över nio.. Slappnat av så mkt att jag är jätte trött i kroppen. Wonderbart!!!
Kyligt ute men det är härligt iaf! Jag är på härlig sinnesstämning och kroppen känns najs. Färger är gött å ha imellanåt <3
Snart blir det en efterlängtad kopp te. Fått super god mat, Taco =P -mmm-
Varit iväg förut så Anna kunde köpa Buzz till deras ps3. Skoj. Men jag loooosa som vanligt. Men skoj var det.
Lika najs att vara med Anna som alltid. Denna gång liiiiite extra najs. Ska även sova kvar här. Och det ska bli intressant och se hur jag sover. Och hur länge jag kommer sova imorgon bitti. Första riktiga sovmorgonen på väldigt länge! Sweet!!!

Uppdaterar allt annat typ imorgon!
Detta var meningen att vara ett gottit inlägg!

Sol i blick hela dan!!!

Onsdag

Onsdagen har nu varat halva dagen ungefär. Än så länge flyter det på bra. Julia är på bättre humör idag men inte på ett tillräckligt avstånd ifrån mig för att det ska kännas bra. Men det är iaf bättre och det ärlite huvudsaken känner jag.

Igår så vakna Julia 15.15 och det var som jag var rädd för. Det vart inte bättre. Det var väldigt jobbigt resten av kvällen. När Jimmy kom hem strax efter kl 20.00 så var båda barnen vakna. Han var snäll och tog tag i det direkt. Victor låg i sängen bara några minuter efter Jimmy kom hem. Dryga 20.20-20.30 så låg Julia. Otroligt. Igår var verkligen inte en bra dag. KÄnde mig tung och nedstämd hela dagen. Nackdelen med när det är så är att dagen efter (idag alltså) blir påvekad.
Anna och Jocke kommer hit om ett tag (tror jag iaf) och det känns faktiskt bra. Hon erbjöd sig att komma igår men jag slog bort det och valde att vi skulle ses på stan ikväll ist. Men jag måste erkänna att vetskapen om att dem kommer gör allt lättare. Nu sover hon sista gången för idag. Hoppas bara att hon inte blir väckt när Victor kommer hem från skolan snart. Då kommer det bli tufft. Jag har ju planerat att hon ska sova till iaf kl 14 så hon är jätte trött ikväll så det blir lätt för Jimmy. Jag drar istortsett direkt när ha kommer hem för att träffa Anna på stan. Jag behöver komma bort. Ska sätta oss på nåt fik och snacka å bara softa. Sköööönt! Tänkte kolla bio oxå men det fanns ingen vi ville se så vi nöjer oss med varandras sällskap. Sweet!

Imorse fick jag inte alls ångest och dåligt samvete. Packa Victors gympa kläder. Leta efter skor i några sekunder tills det slog mig att jag inte köpt några =( Jag hade helt glömt bort gympadojer till skolan =S Jag som lixom var på skoaffären igår och köpte honom ett par skor på rean. Däremot kunde jag inte gjort det på den affären men jag kunde kommit på det då och åkt iväg och handlat dem. Dock med buss då Jimmy hade bilen. Men iaf! Det löser sig iaf för Victor vart inte sur eller nåt när jag sa att han fick antingen springa barfota eller fråga fröken om han kunde ha sina ute skor för denna gång. Han vart faktiskt ganska glad när han fick vara barfota på gympan. Min son är mycket för att vara barfota. Gillar inte riktigt strumpor. Hehe! Så det var ju bra.

Börja med REA igår. Gick sådär. Nära att jag gav upp innan jag ens börjat. Var en massa meningar och konstiga ord som jag inte fatta nåt av. Men jag tog tag i det och ringde till Anna. Hon vet mycket om allt typ. Och mycket riktigt.. Hon hjälpte mig.

Jenny och Susanne var förbi och berätta att det spökar hemma hos henne (Susanne). Dotterns dörr hade öppnats utan att nån öppnat den. Jag tror ju inte på sånt så jag är extremt skeptisk. Dörren var alltså inte helt stängd utan den var så stängd en dörr kan vara utan att stänga den.. Hänger du med? Jag tror ju på att dörren sakta öppnat sig själv. Men dem är helt 100 på att det spökar. Tror du på sånt? Vad tror du?

Idag ringde jag VC för att fixa så jag kan träffa nån att prata med. Logiskt tänkt blir det Kurator. Får se om det funkar. Har så svårt att prata med dem. Men det var förr. Idag vet jag mer om sånt som dem trodde och vart förbannad. Har en heldel sanningar som jag inte hade då så det kommer bli bättre. Hoppas jag. Blir bra det här!

Nu såtr sonen och trampar och vill spela data. Vilket han ska få.

Ha det bra Hej!

Dagen H-vete

Denna dag har varit allt annat än bra. Julia har itne velat vara med alls. Hon ska vara PÅ mig. Står jag upp måste hon bäras. Sitter vi ner för att leka så ska hon klättra på mig. Nånting på henne måste röra vid mig, annars skriker/gråter/gnäller hon eller allmänt låter jobbigt.
Nu har jag ett dilemma. Hon har nu sovit i dryga 10 min.. Ska jag låta henne sova tills hon vaknar och få en tuff/sen kväll så jag inte kan plugga? Ska jag väcka henne kl 15 så hon somnar i tid ikväll men riskera att resten av dagen blir som första delen? Känns lite som kvittar faktiskt. Väcker jag henne kl 15 och hon skulle vara som hon vart hittills så kommer jag inte orka plugga ikväll. Låter jag henne sova så kommer jag inte kunna plugga ikväll. Så det är ju lixom hugget som stucket. Kanske lika bra att väcka henne kl 15 då?!?

Tog en promenad till centrum för hon skulle få komma ut och bli på bättre humör. Men hur kunde jag tro nåt sånt? Hon är ju då dryga 1/2 meter ifrån mig. Skrek nästan hela vägen till centrum. Nästan hela tiden i centrum. Och hela vägen hem från centrum bortsett från några minuter då jag stanna. Hon måste somna typ kl 14 för att hinna sova lite innan kvällen.. Börja typ 13.50 med välling och sen skulle hon sova. Hon är ju svin trött. När jag lägger ner henne i sängen så vaknar hon och börjar skrika. Går in med jämna mellanrum för att ge henne napp och går ut. H-vete heller. Hon ska inte sova. Sätter mig på balkongen för att andas. I samma veva kommer Jenny och Susanne hem från att ha varit iväg och handlat. Susanne fråga om jag just hade vilat. Vilket jag inte hade gjort för jag hade nästan nyss kommit hem. Dem båda tyckte jag såg helt slut ut. Jag känner mig helt slut kan jag lova.
Om jag kunde skulle jag säga upp mig som mamma och bara dra. Flytta till ett nytt ställe och bara vara. Jag är så fruktansvärt trött på att hela tiden kämpa mot all denna sump som jag upplever.

Lixom.. När är det min tur att kunna glädjas åt dagen? Kunna lägga mig på kvällen med ett leende och vakna på rätt sida.. När får jag göra det? Ska det på riktigt vara så att livet ska gå ut på pengar? Är det så att valören kan påverka en så intensivt att man sjunker så här pass?
För såhär ser jag det just nu (skrivande stund), massa mer pengar = kunna ha två bilar så jag ständigt har tillgång till bil då det är jobbigt att vara hemma hela jävla dan. Promenad, självklart, men sååå mkt mer frihet att kunna åka nånstans när och om man vill. Men då krävs det är pengar där då bensin inte är gratis samt aktiviteter inte heller är gratis. Vissa saker kostar mindre, det är jag fullt medveten om. Men även en liten utgift kräver att man har pengar. Kunna lägga ner pengar på kroppen tills jag har den figur jag vill ha. Tjock tjock tjock och ibland fet. Det är vad jag ser när jag ser mig i spegeln eller känner när jag klär på mig på morgonen. Så ni kanske förstår att jag gärna inte kollar i spegeln längre. 
Med tanke på att man är tjock tjock tjock och ibland fet så behöver jag byxor i rätt storlek. Alla är för små enligt mig då det ser ut som jag är på väg att bada. Tröjorna sitter skapligt, tills jag tar på mig byxor. Aaaaaaaaa!!!
Sen om jag fixar detta genom operation eller gå-ner-i-vikt-preparat är mindre aktuellt. NÅT bara! Vill gå ner 25-30kg och det gör man inte så lätt. Inte jag iaf. Äta rätt, motionera bla bla bla bla bla! Ät gräs fy fan!

Skolan.. Jag har ju nu börjat skolan som jag så in i h-vete vill klara av. Men det kommer bli sjukt j-a tufft genom att bara plugga 1-2 timmar varje kväll. Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag skrev in mig på kurserna. Men jag ska inte uttala mig riktigt än. Ska ge 100% ett tag tills jag verkligen är övertygad om att det inte går. Då får jag äta upp hela sura äpplet och göra nåt åt det. Men vad jag gör vet jag inte förrän jag hamnar i den situationen. OM jag hamnar i den situationen.

30 min har hon nu sovit och klockan är lite över tre. Ska nog plocka upp leksaker så man kan börja om från noll sen väcka henne. Hon får ligga till 15.15. Sen får jag bara leva med att hon eventuellt blir galen resten av denna fantastiska dag.

Sol i blick hela dan!

Long time...

Nu är det jätte länge sen jag skrev och det har hänt en del sen sist.
Kommer dock inte ta det i några detaljer för det orkar jag dessvärre inte. Vill ni ha detaljer..? Be om det.

Är åter i ett läge då det mesta kvittar och det är bara grått och trist. Så detta kommer inte bli ett muntert inlägg.

Jag har varit i Gränna med Susanne och hennes son. Det var väldigt gicande och trevligt. Kan lätt tänka mig göra den resan varje år. Gick åt kanske lite mer pengar än väntat men så är det alltid. Kommer ju inte handla så pass varje gång. När vi åkte var ju första gången och det är ju alltid speciellt första gången ;-))
Barnen uppskatta det och det var en härlig resa!

Helgen efter det (i lördags för att vara exakt) då ringde mitt alarm 02.30 =O Då var det dags att gå upp, fixa sig, vakna och få i sig te innan jag skulle sätta mig i bilen med Anna, Jenny och Susanne. Färden gick mot Ullared och Ge-Kås =P. Mycket lyckad resa och alla var glada och sams. Vi alla shoppa på det som vi ville/behövde ha. Lite surt kändes det självklart att jag inte kunde handla mer då jag hitta en del till barnen. Men jag valde ut det snyggaste och handla med omsorg. Kom endast upp i 2500:- dryga och det är helt okej pris för allt jag köpte.

Har börjat plugga. Igen. Denna gång för att få upp betyg från gymnasiet. Ja, få upp dem är inte nåt problem då jag inte har några. Pluggar dessa ämnen för att kunna så småningom söka mig till psykologutb.
Det går sådär på den fronten. Tror jag gett mig in i nåt jag inte kan fixa. Det är väldigt mkt. Har nu fem ämnen jag ska kirra. Matte B, Svenska A, Samhäll A, Religion A och Engelska A =S Blir bra det där!

Haft mer grå/dåliga än bra dagar sen sist och det suger feting purjo! Är så grymt trött på det. När jag är i denna svacka så är jag väldigt trött på det mesta. Svårt att se saker och ting från den ljusa sidan även fast jag verkligen försöker. Det hjälper lite att ha lördagen att se fram emot. Då ska jag nämligen upp till Sthlm på kusinträff. Ska bli helt otroligt skoj! Victor ska oxå följa med och även det är kanon skoj att han ville!

Anna ska väldigt snart ha bebis om den kommer senast som beräknat. Mindre än 3 veckor kvar. Kanon skoj! Längtar som tusan! Inte lika mkt som dem gör men iaf.

Falskhet.. Är det nåt som är okej mot folk man har kär=vänner??
Prata bakom folk ryggar.. Är det nåt som är okej?
Snacka skit om folk.. Är det nåt som är okej?
Ljuga (oavsett storlek på lögnen).. Är det nåt som är okej?
Om man säger ja på/gör en eller fler av ovanstående.. Är man fortfarande "vän" då?
Finns det mall på för hur man ska vara?
Jag skulle vilja säga att det är INTE okej. Inte nånstans. Ärlighet rakt igenom! Sen säger jag inte att mans ka säga allt som hjärtat dunkar, men man ska inte ljuga. Man ska säga sanningen hela tiden! Hur kommer det sig att man ljuger eller nåt annat av ovanstående..? Är man osäker? Inget självförtroende? Feg? Svag? Dålig? Vad beror det på?
Vad ska man göra om nån man känner gör så? Ska man ens göra nåt?
Eller ska man i sin tysthet bara nicka åt hela skiten och bara veta vart man har denna person?
Gah!
Skit i vilket.. Berör inte mig i vilket fall!

Det här med delat ansvar.. Är det nåt man kan göra ensam?
Löften man ger och inte uppfyller.. Är det nåt som är andra ska se till?

Jag tycker iaf att det mesta är skit. Skulle jag få göra som jag ville så skulle jag lämna Julia till typ Farmor eller tvinga Jimmy vara hemma och sen skulle jag åka iväg. Bara så jag får komma bort.

Ryggen värker. Det värker så pass att det bränner. Huvudet är fullt, får inte saker att komma till skott. Öronen värker av den höga decibellen från Julia. Kroppen ömmar från att sitta så mkt på golvet, vilket jag är tvungen till. Antingen det är bära henne. Och jag kan inte göra det för mkt för då lider jag brännhet smärta!

Finns säkert mer för mig att skriva.. Men jag pallar inte mer nu. Nu är det dags att avsluta och leka lite innan det är dags för fröken att sova!

Hej Då!

RSS 2.0