tärna, tattoo, min son..

För er som inte vet hur jag såg ut när jag var tärna på min barndomsväns bröllop så såg jag ut såhär..

image12

Visst var jag fin!

Min tattoo....

image13

Min coola son.. Inte direkt nytt kort men det är från denna sommar iaf..

image14


Min son är den bästa!!

Rock fest

Jahaja.. då var det dax för mer uppdatering.


I lödags så var ja på fest. Med rock tema. De vara najs. Sluta dock inte som jag ville, men man kan väl inte få allt man vill i livet.. För att få veta hur jag såg ut kan ja lägga in en bild då ja vet hur man gör nu *S*


Rock fest

Såhär såg ja ut.. Inget märkvärdigt. De som dock inte syns är att jag har nätstrumpyxor å en kort kjol oxå. Hot mama var ja kan ja lova!
Denna fest var väldigt najs då de var rock musik mer eller mindre hela tiden. Riktigt bra rock oxå. Några låtar ja inte hört men annars var de mesta känt för mig.
Körde likadana tävlingar som på 80-tals festen. Pris för bäst klädda samt musik tävling.
Johanna vann även denna klädnads tävling =))
Ngt annat som även var skoj är att min goda vän Zentio kom dit. Riktigt skönt att se honom. Hur najs som helst att han ville komma. Likaså gäller för min andra goda vän Robert.
Festen i helhet var väldigt najs. Hade väldigt trevligt. Kim å hennes sambo, Erik var väldigt trevliga. Även Eriks vänner. Så kvällen blev lyckad. Självklart fick Therese köra sitt fylle spel =D Hurra! Hur skoj som helst. Me love it!

Jimmy satt på ngn uteservering med vänner å druckit öl. Även gått å dansat några danser på Harrys. Sen kom han till festen. Stanna en stund sen tog vi en taxi hem. Jag vill oxå ut på krogen å dansa. Får bli en annan helg =)))

Skolan.. Den går jätte bra. Ska börja med alla hemskrivningar idag. De e en del som ska göras. Dock inte mkt men de e tillräckligt då dem e stora.

Det får räcka för tillfället. Orkar inte skriva mer nu.
E ni mer nyfikna på foto så får ni skaffa ett konto på facebook.com å kolla in mina bilder ;-))

De va allt för denna gång!

Ha de bäst!

80-tals fest

I lördags så hade jag och min vän en 80-tals fest ihop. Det var riktigt lyckat. Hade väldigt skoj!
Vi hade fixat lite lekar å tävlingar. Väldigt skoj blev det.

Såhär såg man ut...

80-tal

Haha.. Helt rosa var man. Men det tog inte lång stund innan ja låna ett par vita leggings av Jenny ist för dem rosa ja hade. Haha!

Ser ni även min uppdaterade tattoo =))

Underbart väder fick vi oxå, som ni kan se.
De var iaf väldigt skoj. Alla klädde ut sig. Najs!!!

Helt otroligt. Jag greja att lägga in bilder här alldeles ensam. Var hur enket som helst.
Nästan pinsamt att ja inte har fler bilder här. Usch!
Men nu när ja vet hur lätt de e så kommer de mer!

För övrigt så har skolan då börjat. Kommer bli en väldigt bra temin tror jag.. Känns som att de kommer gå väldigt bra. Precis som förra terminen ska ja sikta mig in på minst VG. Men självklart blir jag hur glad som helst om de blir bättre.

Nu e de dax att fixa lite inför morgondagen sen ska ja häna tvätt för att sen träffa John Blund några timmar.

Ha de bäst till nästa gång!

Tjingeling!!!!

lite gott o blandat

Jaha.. vad har hänt sen sist..
Har badat ute, jätte härligt faktiskt. Bada med Anna å hennes Snubbe Jocke. Jimmy var med men han bada inte..

Jag har fyllt i min tattoo som blev hur snygg som helst. Hurra! Äntligen kan jag gå ut utan att skämmas..!!!

Min vän Jenny är hemkommen från Bröllopsresan. Brun å härlig. Hade de väldigt najs, vilket man kunde fatta iaf.
Och med tanke på att hon är hemma så har jag nya parfymer =P Wonerbart!!

I måndags börja skolan igen. Hur najsit som helst de oxå. Har handlat inför starten oxå självklart. Nya block, pennor å väska *S* Väldigt skönt att få lite mer regelbunden rutin i livet igen. Sen har självklart min älskade son kommit hem från sin far där han tillbringade typ 3,5 vecka. Han hade saknat mig jätte massa. Men å andra sidan hade alla gjort de om deras mamma var som jag ;-))


Sen under tiden så har givetvis shoppat en del. Senast idag då vi var på stan. Nya tröjor! =))

Imorgon... Då e de feting fest på G asså. Jag och Jenny har en 80-tals fest ihop. Ska bli hysteriskt skoj asså. Ska fixa med lite lekar å tävlingar. Jävligt najs.

Ni som inte kommer... Ni missar ngt fett!!!!


I torsdags var vi på kalas. Jimmys kusin fyllde. (samma dag som exet, Victors pappa). Jag köpte present till henne från oss alla. Blev smink å så.. Hon blev jätte glad. En av grejerna ville t o m hennes mor ha så hon inhandlar de idag. Ibland så är ja sååå bra asså! Hehe!

Nä... Nu ska ja passa på att surfa lite, sen ska ja vila lite. För att sen möta Jenny mfl i centrum,. Ska handla lite grejer inför festen ikväll. Sen ska vi äta, sen ska vi fixa oss. FÖr sen e de dax. Hurra!

Hörs å störs!

Fett med uppdatering =O

Kan ju börja med lite uppdatering..

20/7 - Var på stan med Anna. Åt på restaurang å fika. Massa najs. Snacka å hade de mysit.
Jimmy hämta oss.

21/7 - Hade en liten fest hemma. Jimmy bjöd över lite folk. Var väldigt trevligt faktiskt. Slutade med att sista gästen gick dryga kl 04.00. Hehe! Var skapligt trött när jag kom till jobbet dagen efter. Men helt klart värt de =))

22/7 - Möblemanget utökade hos mig. Vart finare än jag trodde. Trivs jätte bra med denna soffa. -älskar dig-

24/7 - Var hemma hos Anna som jag skrev om i förra inlägget

25/7 - Fest hemma hos Jenny. Spela poker å blev blåst på 50% av vinsten -morr- Gick ut på kvällen. Denna stad under sommaren är en död stad utan party folk ;-)) Ja menar, löningdag och onsdag, lill lördag! Hehe!

30/7 - Jimmys första dag på sin semester. Vi åkte ner på stan å njöt av god lunch. Shoppa å hade de jätte najs!
På kvällen åt vi ute å sen spela mini golf. Sen åkte vi hem å fortsatte me de mysiga hemma. Underbar dag med min älskling!!

1/8 - Marknad!!! Åkte dit å hade de väldigt najs. Köpte mest grejer till min son. De viktigaste fick jag me iaf. En väska, solbriller å skor/flip-flop *S* Väskan köpte älskling till mig då jag inte kunde bestämma mig om ja skulle ha den eller inte. Min älskling sponsra mig i mitt väsk köpande -pussa-

3/8 - Älsklingen köpte ny bil. Saab 9-5 turbo -98a. Han hämta mig på jobbet så åt vi på restaurang. Mumma!
På kvällen satt vi mörners ute servering med en kompis å hennes kille å en kompis. (Anna, Andreas, Helene)
Andreas å Jimmy åkte hem tidigare på kvällen. Vi tjejer stanna kvar å ja var väl hemma kanske halv två eller nåt. Najs! Anna fixade lite rock så då vart de jobbigt att gå ;-))

4/8 - Satt på Mörners med Jenny. Var väldigt najs. Drack en massa öl å snacka skit. Följde sedan med på fest. Hon å hennes mans kompis fyllde år.

5/8 - Jag å älskling åkte till kolmården. Hur underbart som helst. Gick omkring där hela dan. Helt fantastiskt!
Me und my love!!!

6/8 - Åkte till en tattoo studio. Boka tid för att styla till den som jag har. Länge sen den gjordes nu å den har lite skönhets fel. Men på fredag är den som ny å ännu snyggare!!! =) Hurra! Efter det åkte vi till ner till Kolla å bara var. Hur underbart som helst. Vi sola, grilla, sola, fika, sola. Bara njöt av varandras sällskap. Najs som attan. Senare mot kvällen kom andra i släktet å fika. Vart ganska många där ett tag.

Igår
så var jag och älskling på Smultronstället i Söderköping å åt en feting god glass. Nästa gång ska jag byta ut daimglassen mot banan å chokladsåsen till colasås. Men den rök i blått å var super god =)) På kvällen mös vi med take away från Ming Palace, (4 små rätter =P Hur mumma som helst) framför en film.

Idag har jag varit på stan med en kompis, Otto. Skulle shoppa honom linne. Han fick med sig två linne å en skjorta. Super najsa grejers. Ja fick oxå med mig grejers hem. Två "tröjor" å ett par "tofflor". Super najs!

Nu
återstår bara en arbetsdag å sen typ en halv ledig dag, sen e de dax å fylla i trycket på armen. Å de kommer bli så najs asså! Planerar redan på nästa motiv.. Har många ja vill göra å ja vill ha på många olika ställen. Ojojoj.. Men de blir slutet på månaden för nu har ja inte råd. Sen vet jag hur de blir.. Jag vill så mkt å så slutar de me att jag inte göra ngt. Haha!

Nu är detta tillräckligt långt..

Ha de bäst!


RSS 2.0