Det är bara att gilla läget!

Oj! Har en tung sorg i bröstet efter min Idol. Känns sorjligt att han har dött. Hjärtattack känns däremot skapligt. Så det är "naturligt" och inte genom att han typ blir mördad.

Vad har annars hänt i mitt liv sen sist...?
Ja som sagt.. Mitt liv är inte så underbart innehållsrikt. Men lite har det iaf inträffat.
Jag har hämtat ut mitt körkort =P
Körlapp --> körkort! Hurra!! En bild från den tid då man var tvungen att visa örat =S Gjorde teorin för kanske tre år sedan. Och det fotot är sparat. Det positiva är att jag ser fräsch ut och mitt hår är fortfarande jätte fint.

Igår åkte jag och Jenny ner till stan. Victor stanna hemma med hennes barn och man. Handla lite kläder till Julia då hon har lite ont om dem just nu. Handla lite andra grejer oxå. Victor han fick oxå lite kläder. Köpte även han två bandyklubbor. En som man kan "sorra" med och en vanlig.
Innan vi åkte hem så använde jag min 25års present jag fått av Jenny och Linus. Hon boka tid åt mig. Så kl 15 igår så pierca jag min tunga. Det är väldigt många delade meningar om detta.
Lite av dem...
omoget
är inte 18 längre (no shit)
fult
(kan) påverkar framtida jobb
(kan) påverkar talet

Bara gilla läget! Jag har den och jag är super glad!

Alltså.. ehm..
Omoget, tycker jag inte.
Fult, tycker jag inte heller
framtida jobb, tvivlar jag starkt på
talet, time will tell. Just nu är det påverkat då tungan är väldigt svullen. Men min konsumtion (?) av is underlättar =P Det kommer avta så det märks om några dagar hur det blir typ.
Gulligt att man bryr sig och man får absolut säga vad man tycker..
Det jag däremot inte uppskattar, det om nåt är omoget, är att agera sur mot mig för att jag gjort detta. Det är väl ändå min tunga och min mun, eller?
En tungpiercing syns inte så väldans mkt så slappna av. Bara nu i början som det märks men det är pga talet då tungen är typ dubbelt så stor. Jag är jätte glad och nöjd iaf och det är det som är huvudsaken. Tack som fan vännen! Inte en dag försent =P *S*
På kvällen körde Jenny mig till Maxi (Jimmy har sålt sin för att köpa en mer familjebil. Tråkigt men nödvändigt) så jag kunde handla. Kvittot vart ganska mkt men jag tycker jag handla grymt bra för en gång skull. Massa mat vart det. T.o.m. Victor kommentera hur mkt mat jag handlat =)
Tack gumman för hjälpen!

Idag är jag hemma ensam. Jimmy är iväg och fiskar. Stack kl 6 imorse. Så därav anledningen till att jag inte kunde gå på retro kvällen på Sliver igår. Tråkigt men jag skulle inte klara av dagen idag annars. Jag prioriterar mina barn i det läget =P Hehe!

Sitter och lyssnar på MJ som så många gånger förr. Härliga låtar med sjukt mkt minnen!

Så nu ska jag avsluta så jag kan njuta av mina härliga minnen!

Hej!

R.I.P. MJ

Kommer inte göra detta inlägg till nåt stort. Man fattar ju att det redan är stort i sig. Så jag kommer vara kortfattad.

Då har min stora tonårsidol avlidit.
Michael Jackson dog i hjärtattack =(
 
Tror inte nån har missat detta.
Det jag inte förstår är varför det alltid ska vara nåt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/michaeljackson/article5438527.ab

Michael åt receptbelagda mediciner.. Är det någon som är förvånad? Lixom, tidningen får han att låta som en piller missbrukare. Som vanligt när det gäller kändisar. Usch! Blir så irri!

Jag har nästan alla hans skivor. Han är grymt bra!Hjälpt mig massa när jag varit nedstämd och höjt mig ännu högre när jag varit glad. Hans musik.. Finns inga ord att beskriva!
Minns när jag var på hans konsert när jag va typ 14 år med min mor och min kusin Anna plus hennes kompis.
Om jag inte minns helt fel vilket jag tvivlar på så var det 17 april 1994. Jag var alldeles galen mer eller mindre på den konserten. Underbart! Minne för livet. Tack mamma!!


Underbart är kort!

Jahaja.. Då var det tisdag. Igår va första gången på ett tag som måndagen gick snabbt. Skönt! Jag har kört en del bil sen i torsdags, dock mindre än jag vill.
I torsdags så körde jag upp till Nyköping och mötte Pappa D, fredags så körde jag ner Jimmy till kollo och i lördags så åkte vi ut till Anna och Jocke, självklart körde jag! I söndags så körde jag upp till mamma och hälsa på. Körde henne och brorsan till Maxi i Alby. Najs! Lite jobbigt att köra så långt på samma dag men det gick galant! Igår körde jag till maxi och handla litegrann. Jenny haka på då jag inte ville åka ensam. Kändes läskigt på nåt sätt att åka dit ensam. Men det gick bra. Stora parkeringar va inte så läskiga som jag trodde =P Hade redan vart på Maxi tidigare men då körde Jenny, men jag glömde handla grejer så jag åkte igen på kvällen så även jag fick köra bil. Har inte samma lyx som henne och ha en bil hemma varje dag. Prioriteras lite annorlunda i denna familj, ang allt.

Annars då.. Va som sagt hemma ensam i fredags em-kvällen och hade de mys med Julia. I lördags åkte vi ut till Anna. Umgix och hade najs. Mumsa taco till middag =P Va där flera timmar men det kändes som max tre =( Underbart är kort.

Grattis till min älskade vän Jenny som nu är gravid!!! Självklart till grattis till hennes man oxå ;-))

Jag orkar inte riktigt tänka vad som annars har hänt. Tror inte jag gjort så mkt mer än detta. Om jag kommer på nåt så skriver jag om det innan dagen är slut. Nu sitter jag här och passar på att blogga just för att Julia sover =))

Over and out!

Midsommarafton

Dagen midsommarafton har jag spenderat på följande sätt..
Börja med att gå upp kl 06.00 för att sedan ta mig till jobbet, jag gick, och jobbade till kl 12. När jag sluta vänta Jimmy på mig utanför och vi åkte ner till Kollo där hans släkt redan var inkl Julia darling. Efter en stund så var det dax för lunch och det var super najs. Var väldigt hungrig då jag inte haft tid att äta frukost. När man väl hade smält maten var det dax för att gå ner till dansen. Där spenderade jag ca 60:- på NITlotter -mutter- Svärfar vann en hink med grejer. Fusk! Eller ja, vi fick den man han vann den *S*. Efter att man kände sig lite upprörd på dem dåliga lotterna så var det dax att gå upp och fika. Underbart gott. Jag valde att hålla mig till bullar och kladdkaka =P -mmm- Efter ytterligare ett tag så var det dags att tänka på refrängen. Vi åkte hem och jag fick äntligen duscha. Känner mig inte direkt fräsch efter jag jobbat, även fast jag har arbetskläder. Körde tbx Jimmy så han kunde vara med dem och dricka lite. Senare så tog han sig till en fest som vi båda känner folk på. Så nu är han där och har massa skoj medan jag sitter framför datan och roar mig.
Julia och jag har lekt och busat en del denna kväll. Självklart har vi sjungit en del. Vi båda älskar att sjunga. Dock så sover hon nu. Vad har du gjort på midsommar??

Ni har väl inte missat att jag tog mitt körkort igår?? Isf.. Jag tog mitt körkort igår!!!! =P
Jag har inte riktigt fattat att jag har körkort. Kändes väldigt wierd att köra Victor till Nyköping igår kan jag lova. Ensam!
Igår fick jag presenter som jag kommer lägga upp bilder på. 
Anna: Super fin blomma!!!
Svärmor: godis bilar, leksaksbil och Champange (tror jag iaf *S*)
Jimmys mormor och morfar: en jätte fin blombukett 
Kändes lite mer att jag gjort nåt bra tack vare deras presenter. Jag älskar presenter så det går bra =P
Det enda jag saknar nu är en bil som inte är så dyr i drift =P Hehe!

Jag är vädigt trött och min plan är att komma isäng skapligt. Innebär typ inom en timme max. Som säkert resulterar i att jag lägger mig närmare eller efter kl tolv. Märks!

Nu ska jag iaf spela lite innan det är dax att tvätta sig å sova.

Sov gott när det är din tur!


Jag är grym!!

JAG HAR TAGIT MITT KÖRKORT IDAG!!!!

Hurra till mig!!

voine voine (?)

Jag är så nervös att jag mår illa. Fjärilar i magen hela tiden!
Hur ska jag stå ut tills närmare två??
Så vad ni än gör så måste ni hålla tummar och tår för mig idag!!

Svammel!

Hej där ute!
Nu har halva dagen gått och jag är jätte trött. Undra hur denna dag kommer sluta. Ska hem till Jenny ikväll och kolla film och ha de gott. Hennes man är på arbetsresa och kommer hem imorgon kväll.
Har på fm varit hemma hos Andri som varti så underbar och klippt min son. Han vart jätte fin. Bild kommer sen =P
Han och Simon vakna typ 05.30 och strax efter sex tror jag klockan va så kom Victor in till mig och fråga om dem fick spela tv-spel om dem inte hade nåt ljud. Vilket självklart gick bra. Sju gav jag dem frukost. De va ett tag sen jag åt frukost så tidigt. Mindes lite senare varför jag inte äter frukost på morgonen. Jag blir hungrig alldeles för tidigt. Skulle kunna äta lunch senast kl 10 lixom. Men men.. Trevligt var det och så kommer nog hela sommaren se ut mer eller mindre. Gör inget. Det är helt klart värt det. Så härligt att äta frukost med Victor. Julia oxå självklart men hon och jag äter alltid ihop så det är najs och göra det med Victor oxå.

Jenny har dragit till Sthlm för att gå på Grönan och jag är avundsjuk. Hade jag haft pengar och körkort så hade jag oxå dragit. Super skoj för Victor juh! Men det får bli en annan dag.

Fick veta idag att jag är annorlunda på nåt sätt. Uppenbarligen negativt menat. Vilket jag tycker är sjukt tråkigt att höra för jag är på bättre humör än annars. Konstigt! Vilket självklart fick mig att börja fundera...

Fundering..
Ska man ändra sig för nån annans skull? Om ja, vart går gränsen?
Är det inte så att man ska vara sig själv?
Vad gör man när man får kritik när man känner sig "normal"?

Mina tankar.. Man ska alltid vara sig själv. Sen kan man självklart anpassa sig med vad man säger och hur man formulerar sig. Men generellt skulle jag vilja säga att man ska vara den man är. För ändrar man på sig för nån annan så är det inte äkta lixom. En egna identitet kommer iaf fram förr eller senare och då är det trubbel sm väntar för då är man ju "annorlunda".

Då jag vet att du läser min blogg så handlar detta inte om dig utan om mig. Funderingarna bara starta då du sa så till mig. Vilket du säkert förstår då jag tänker på det mesta. Är lite av en dagdrömmare. Ibland är det jobbigt, för ibland vill man bara stänga av och koppla av. Har haft lite svårt att somna sen i lördags. Tar lixom längre tid. Jag som hade en period då jag mer eller mindre somna utan problem. Ruggit skönt så länge de vara. Men nu är jag tillbaka till att ha svårt att somna. Vilket genast gör det korkat av mig att lägga mig "sent" men jag måste njuta av kvällen. Annars blir veckan längre än den måste vara. Denna vecka jobbar dessutom Jimmy sin sena vecka =S

Sen har jag funderat en del på det här med kärlek. Hur det är att vara nykär. I ett förhållande så ändras man ju efter själva "nykär perioden"
Fundering...
Vad händer om man inte gillar den personen som man ändras till?
Vad händer om det man föll för hos en person inte finns kvar? Innebär det att kärleken är slut?
Vad gör man åt detta?
Om man är en person som respektive säger han älskar, men gillar inte det som är runtomkring en, det som är grunden till mig lixom?
Är kärleken då slut?
Detta är nåt jag funderat på i många år. För alla förhållande är mer eller mindre likadana. Man träffar nån man gillar, man blir kär, sen har man ett liv ihop. Man förändras dessutom med tiden. Så det är mkt förändringar hos personen. Förmodligen hos en själv oxå. Hur vet jag att jag är den som han föll för? Om man inte gillar detaljerna i mitt liv som gör mig till den jag är, hur kan man då hysa kärlek till mig?

Många svar på mina funderingar är säkert självklara. Och dessa tankar/funderingar ska man kanske inte säga högt men varför lixom? Detta är min blogg och den handlar om mig. Mina tankar och funderingar är väl ändå nåt som är så mkt jag det bara kan bli. Eller?
Man känner ju om man har känslor för nån annan, men hur är man säker på att det är just sån kärlek och inte bara vanan eller rädlan att förlora eller nåt annat vridet? Om man frågar den man är tillsammans med, och denne inte kan svara till 100% eller om man själv inte kan det? Betyder nåt?
Svacka.. Kan allt detta bara ha sånt enkelt svar att alla förhållanden har svackor och man kommer upp ur det om man sköter det?
Om man ser en i ens närhet ha ett förhållande som man skulle kunna säga ett och annat om, ska man göra det? Eller ska man (som jag tycker) inte lägga näsan i blöt och låta dem sköta sitt på egen hand? Lixom, bara lägga sig i om man är tvungen lixom.
Gah! bla bla bla bla bla bla
Ja, ni förstår hur jag har det med alla dessa tankar. Sen tänker jag även på sånt som hur det vore att leva utan musik och utan mobil tfn osv. Så det är inte bara så här lustiga grejer. Jag är tänker dygnet runt. Man hinner med en hel jävla massa grejer kan jag lova.

Tänk om man bara kunde tänka tankar och ha ett huvudbry som endast hade med en själv att göra. Att allt annat som man inte är involverad i försvann lixom. Det skulle vara underbart!

Idag är den enda dagen på veckan som jag inte har nåt på schemat. Anna W undra om vi kunde luncha på Ikano. Men jag kände att det inte gick. Idag ska jag vara hemma och känna lugnet. Imorgon ska jag på utbildning via jobbet. Förflyttningsteknik. Vilket jag gjort flera gånger dem senaste 2åren. Men jag får ju betalt så varför inte lixom. Inte mkt till pengar, varar ju bara nån timme men iaf. Många bäckar små..

Jag är så trött att ögonen är jobbiga idag. Torra och irriterade samt upplevs grusiga. Även fast jag använt både salva och droppar. Ska skriva om mina ögonproblem vid nåt tillfälle, inte nu.

Som vanligt när jag sitter vid datan så sover Julia, får se hur länge hon sover denna gång. Kanske att jag hinner slappa i soffan innan oxå. Time will tell.

Solen skiner iaf idag och det är skapligt skönt ute. Men som vanligt hemma så är jag frusen. Kanske beror på tröttheten. Eller så är det för att inne rör man på sig mkt mindre än om man vore ute =P

Tänker du oxå på såna saker? Skicka mig en mail så kan vi hjälpas åt. Alltid lättare att komma med lösningar till andra. För även fast mina tankar inte har med mig att göra så försvinner dem inte förrän en lösning är klar!
([email protected])

Nä, nu orkar jag inte skriva mer.
För allt i världen, börja inte analysera. Låt det bara vara där allt är. Varför ändra på saker som är bra lixom?

Hej!

Ojojoj!

Jahaja.. Då har jag bara typ 1/4 kvar. Det resultatet kommer slutet på veckan. Ni fattar inte. Jag är så nervös. Hoppas verkligen att det kommer gå bra, annars vet jag inte vart jag ska ta vägen kan ja säga. -håller tummar och tår-

Annars idag så är det måndag. Hatar måndagar. Julia sov inte bra inatt. Vakna hela tiden typ mellan 00.15-02.30 eller om de va senare. Halv tre typ å väckte jag Jimmy, då orkade jag inte mer. Så hon har inte sovit så bra inatt = jag har inte sovit så bra inatt. Får lägga mig skapligt ikväll. Mm, just de. Kommer väl i säng efter elva i vanlig ordning. Det blir så för jag vill njuta av kvällarna. Enda tiden på dygnet jag faktiskt kan koppla av ordentligt. Funderar hårt på att ta ett bad ikväll. Eller kanske imorgon och idag bara känna lugnet och göra så lite som möjligt. Kanske gå över till Susanne och snacka skit. Hum.. Får se!
Tänk om Anna bodde lite närmare. Skulle vara najs.

Har idag varit ute och åkt bil med Jenny. Hon kör bra måste jag erkänna. Märks att hon har körkort ;-)) Hurra! Fortfarande glad för din skull gumman! Sen har man dåliga dagar och bra dagar även där. Not to worry! Den dag jag kommer få mitt körkort kommer jag tex få massa me "kärring-stopp" så det står härliga till. Haha!

Ikväll ska Victor ha en natt gäst för första gången. Skoj skoj! Dem ska kolla på Simpson och Family Guy med popcorn och sen sova. Hehe! Jag tycker detta är jätte skoj. Hade det varit mer planerat hade jag fixat ännu mer med massa mys på kvällen. Kanske varm choklad/alt kall (*S*) med macka. Varför inte varma mackor i ugn =P Åh!
Hoppas han har en kompis här snart igen. Iaf detta sommarlov =P -hoppas-

I helgen är det midsommar.. Vilket absolut inte känns. Dem senaste (minst) två åren har jag jobbat så det kommer wierd att inte göra det och sonen är hos pappa =( Aja. Va e en bal på slottet?
På midsommar blir den första halvan av dagen det vanliga. Åka ner till Kollo på smarrig midsommarmat och sen dans för att sen fika gottgott! Där kommer hela Jimmys tjocka släkt vara inkl svärföräldrar självklart. Kommer bli gott och trevligt.

Nu vakna Julia i vanlig ordning på kvällen!

Ha de gott!

Dagarna går sakta men tiden går fort

Ja då va skolan slut för denna termin. Stört va tiden går fort. Så nu om 9 veckor typ så början han i 1an. Lixom, hallå! Vart tog tiden vägen?? Som jag brukar säga.. Dagarna går sakta men tiden går fort.


Här står Victor med sin bästa kompis och hans fröken. Ser även hans mamma på ett hörn =)
Det är denna kille som Victor bara älskar att leka med. Så fort nåt skoj eller vad som har hänt så ringer/kick-bike/cyklar han till honom. Han sa härom dagen till mig att utan honom så hade skolan varit tråkigt att gå i. Hur underbart sött är inte det då. Victor har en bästa kompis.  Gulligt!



Såhär glad är Julia när Victor slutar skolan!



Nu äntligen har jag lagt in bilder från kameran till datan. Några stycken...

Här är Kevin på sitt kalas. Glass är jätte gott. Jag var den snälla Tanten som gav mer och mer. Hehe! Trodde han skulle kräkas för han åt så mkt men det gjorde han inte. Inte fick han ont i magen heller. Så skoj å ge barn saker dem tycker är gott. Dessutom fyllde han år så då får man =P













Underbart är kort!

Precis som rubriken säger.. Underbart är kort. Igår hade jag en bra dag. Kunde självklart varit bättre men det var den bästa på länge. Idag är vi åter till de "normala". Känns inte alls skoj. Har försökt hela morgonen att bli på bättre humör men det har inte gått. Men men.. snart är det väl dax att acceptera hur man är och gå vidare.

Denna vecka nån dag kommer skatteåterbäringen. Det är välkomnat kan jag säga. Ska då betala Jenny för parfym bla som hon köpte med sig från taxfree när hon åkte. Sen är det dax att slutbetala en skuld till mor. Hade tänkt att för mer eller mindre resten av pengar handla kläder och sånt till barnen. Men kom fram till att jag handlar det som Victor behöver nu och sen vänta tills barnbidrag. Bättre att handla när man har råd, har jag hört.

Läste en kompis blogg.. Hon skriver bl.a så här
"Just nu känns det som jag inte har något liv. Samma sak varje dag. Ingenting händer. Jag kvävs.
Läser andras bloggar om middagar, roliga tjejkvällar, parmiddagar osv."
Kan inte göra annat än att hålla med. Man läser/hör andra som gör massa saker hela tiden och man själv gör fan ingenting, nångång typ. På sin höjd är man över till nån och fikar (vilket jag gillar) men sen är det inte mer. Måndag-fredag är samma sak varje dag. Dagarna skiljer sig inte ens. Lördag-söndag samma sak där. Den enda gången jag får en pause är om jag jobbar. Men fin pause det är då. Jag vill komma bort och göra saker. Längtar så in i helvete till Sthlm. Sambon gillar inte Sthlm så han får väl stanna hemma om det inte passar. Nu har jag dragit ut på det tillräckligt för han inte vill. Jag måste väl oxå prioriteras ibland. Eller? Aja.. Inget blir bättre än man gör det.

Fundering..
Inget blir bättre än man gör det.. Om man inte gör nåt, bryr man sig inte då?
...
Om man mår dåligt.., Får man skylla sig själv då?
Om man gör saker åt det men man ger inte allt.. Får man skylle sig själv då?

Jag tror jag har kommit fram till att jag ska släppa idén att bli blond igen. Det kostar för mkt att bli det igen. Så jag kommer nu när jag får pengar att köpa färg så man ser mänsklig ut igen. Utväxten ska väck! Lite tråkigt är det då jag faktiskt hade bestämt mig för att bli blond igen. Men jag har insett att klarar jag inte av ekonomin som den är så kan jag inte vara blond då de kräver regelbunden färgning. Undra hur jag hade råd med allt förut. Är det verkligen dyrare att vara sambo? Sambolivet har fått mig att tänka massa. Lever du ett samboliv? Har du barn? Kanske barn med olika killar? Behöver du nån att prata med? Eller vill du bara ändra på det inrutade mönstret?
[email protected]
bara att skicka ett mail så snackar vi =) Lägga till mig på msn går oxå bra.

Innan jag glömmer...
Måste bara tillägga ang det inlägget jag gjorde om Varning till föräldrar i Linköping.. Det var ett missförstånd bara. FIck hem ett meddelande från skolan att det var bara förvirrade mor och far föräldrar som tog fel på flickan. Flickans mamma bekräfta oxå att dessa två tjejer är väldigt lika

Från nästa helg ska jag testa en teori jag har. Får se om den funkar. Funkar den, så kommer min järnhandske på och jag kommer då införa stora förändringar! Detta blir då med besked!

Läste min tidning "misstänkt" och läste om den kille som snott studenters pengar. Läste artikeln om honom två gånger. Ena gången  tyckte jag "som man bäddar får man ligga" och andra gången tyckte jag liiiite lite synd om honom. Lustigt hur ens humör kan påverka hur man ser på saker. Logiskt på ett sätt men samtidigt lustigt.

Idag ska jag och barnen gå till min Kuz och fika. Vi drar dit så fort Victor kommit hem och ätit mellis. Vilket han borde göra när som helst. Ska bli skoj å höra hur han haft de på bondgården som han varit på idag med skolan.
Bara en dag kvar för honom i skolan sen är det avslutning. På torsdag är det avslutning. Då slutar han 6års =O För att börja 1an i höst =O Otroligt!

Förtydligan

Hallå hej!
Känner att jag vill förtydliga lite.
När jag pratar pengar.. Att jag är tom pank eller vad jag jag använder för formulering så handlar de om min egna ekonomi. Jag har ju en sambo som däremot har pengar kvar som köper hem det jag/barnen behöver. Det är alltså jag som inte kan handla mjölk, yoghurt eller vad som. Men hushållet har vad som behövs för att klara oss. Det är inte alltid så utan det är bara det att jag tycker det är extremt jobbigt att vara utan pengar och därför skriver jag om det då jag faktiskt mår dåligt av det.
Så..
Nu var det utrett.

Over and out!

Måndag morgon och på bra humör.. Nåt har hänt!

Måndag morgon.. Den morgon som normalt är den värsta. Men hör och häpna..
Denna morgon vakna jag på bra humör =O Måndag morgon och på bra humör.. Nåt har hänt! Underbart! Gick upp 05.40 typ och var på bra humör. Inte jätte pigg men glad. Förberedde för frukost, satte mig med Julia och kolla första nyheterna. Sen tog jag fram täcket (som jag använder att ligga på då baby-gymmet har blivit för litet för hon rör på sig så mkt =P) så la vi oss där och lekte. Vid sju väckte jag Victor. Vi lekte med Julia ihop en stund sen satte vi oss åt frukost. Victor och Julia hade jätte skoj. Totalt jätte härligt och underbart att se dem två ha så roligt. Kände att "detta kommer bli perfekt när hon blir större" Medan vi va på täcket på golvet så sa ju Victor åt mig att jag måte träna Julia på att sitta.
Så här lät det.. V=Victor J=Jag
V:Mamma, du måste träna henne på att sitta
J:Det är ju det jag gör. Ser du inte det?
V:Men mamma, hur ska hon lära sig sitta om du håller i henne
J:Om jag släpper så ramlar hon antingen bakåt eller åt sidorna. Se här..
V:Men om du inte börjar släppa snart så kommer hon ju aldrig lära sig

Hur go är han inte. Smart tänkt son! -älskar-
Sen bytte vi dessa meningar när vi skulle sätta oss vid frukost bordet..
V:Ska du inte sätta på henne byxor?
J:Nej det hade jag inte tänkt. Inte nu iaf.
V:Jag tycker du ska sätta på henne byxor, tänk om hon fryser. Hon kommer ju bara sitta i stolen och kan inte bli varm själv.
Så jag satte på henne byxor för han har ju en poäng..

Lixom.. Han är ju underbar min son! Ibland vill jag bara flyga på honom och pussa på honom tills han blir blå ;-)) Ibland på kvällarna gör jag så.. Bara kastar mig på honom, bär honom till hans säng, attackerar med en massa kittlingar (?) och sen puss attack. Han skrattar nåt så sjukt mkt. Jag slutar när jag känner att han måste få andrum -ler vid tanken-
Han tänker så mkt på så mkt att det faktiskt kan bli jobbigt ibland med alla frågor. Som ni vet så har jag mer dåliga dagar än bra. Så ibland så blir det för mkt med triljoner frågor om allt möjligt. Det är även ibland som jag inte kan svaret. Beroende på tiden på dygnet så antingen ringer jag till Anna och frågar eller så kollar vi nätet. Dem frågor som överväger är om ormar och eld. Det som var mest jobbigt var när han prata om rymden, månen och stjärnorna. För jag kan väldigt lite om det. En period då så läste vi mkt en bok om just detta, Mulle Mek (?) om jag inte minns fel. Denna bok fick han av Anna -krama-
Underbara Victor <3!!!!!

Igår så städa jag tv-rum och kök ordentligt. Läs noga nu, jag t.o.m. strök nya gardiner och putsa fönstren =O Haha! Ni kan säkert förstå hur bra jag kände mig. Hann t.o.m. gå iväg och rösta =)

Igår vad det söndag så vid kl 20 kom in Kuz och vi vägde oss. Jag stod stilla på grammet =O Lite tråkigt men bättre det än att ha gått upp. Helle däremot hade gått ner lite. Och då hade hon ätit massa smörgåstårta i veckan då hennes syrra tagit studenten. Orättvist ;-))
Efter det så gick jag upp (vägde oss hos Jenny då hennes våg visar även fett och vatten) och kolla läget, det var lugnt. Barnen sov och han satt vid datan. Då gick jag över till "granne" och fika. Tjattra hur mkt som helst. Var inte hemma förrän kanske närmare 01.30 =O Ojojoj! Länge sen jag va uppe så sent. Det var iaf härligt att göra nåt annat än bara vara hemma å ha tråkigt på kvällen. Gillar ju inte kvällen då den tidpunkten på dygnet som huvudet går på högvarv.
Vi bestämde att vi skulle sitta hos henne på fredag och dricka några kalla =P Lovely! Jenny ska oxå vara med. Så kanske det blir utgång på senare. Märker vi då. Prata om att gå ut. Men de enda vi bestämde va att vi skulle sitta hos henne och dricka lite. Hon är nämligen barnledig =O Ingår inte direkt i hennes vardag att vara det då hon är ensamstående med två barn (liten, snart 5 och mindre, snart 2?). SÅ detta ska firas. Sen ska vi självklart fira att skattepengar har kommit. Och har dem inte kommit så blir de en lugn kväll fast fortfarande hemma hos henne.
Den kvällen ska Victor på discokalas =P Han kommer få så skoj. Längtar för hans skull. Hans far kommer även ner den helgen så det kommer vara hans bästa helg på länge =) Underbart för honom!! <3

Nä, nu ska jag ta mig ännu en kopp te innan jag sätter igång och fixar mig. Ska se om jag hinner ta en dusch innan Julia vaknar. Eller så väntar jag tills hon vaknar. Får se.. Märker jag om en stund.

Sol i blick!

Tand på gång!

=O
Jag glömde ju säga att Julia börjar få en tand. Man kan känna den på nedre raden =)
Mammas stora tjej!
Förklarar varför hon e lite gnällig på kvällarna.

Är man inte sjuk då?

Jahaja.. Kl är 10 och  jag har redan ätit frukost och fixat mig. Jag som trodde jag skulle få sova idag då jag var helt slut igår från att böka på natten från kl 4 för att sen jobba 13-20. Tro mig, det är inte jätte lätt att jobba på sjukhem. Det är ganska tungt. Är man dessutom trött, ja då blir det logiskt tyngre. Men det gick bra. Han jag jobbade sista halvan av mitt pass med såg att jag va sliten och han va helt underbar. Sen på kvällen pratade jag ett tag med en som bor i närheten, Susanne, så det blev inte sängen så tidigt som jag tänkt. Men jag kände att de inte gjorde så jätte mkt då jag hade som plan att sova på morgonen. Men det gick inte. Sambon hade bestämt sig för att åka iväg och städa bilen, handla och träna (eller vilken ordning han nu gör det) även fast jag kommentera för honom när jag gick upp på toa att jag var så fruktansvärt trött och jag orkade verkligen inte gå upp men jag var tvungen då de annars skulle ske en olycka i sängen, som jag själv skulle få ta reda på. Men iaf så drar han bara en stund efteråt. Aja! Skit va de me de.
Nu är jag uppe och sitter här, trött, irriterad och matt i kroppen. Jag orkar inte dividera mer. Han vet va jag tycker och tänker samt vart jag står. Va e en bal på slottet?!?

Planerna för dagen ser ut som följande... Finns inga! Förmodlige ska jag väl ta mig til vallokalen och rösta. Om jag inte röstar har jag inte rätt att gnälla om det går åt skogen. Men om jag måste rösta, vad ska jag rösta på? Velar mellan två olika. Får se vad jag gör. Tänkte läsa lite kort om dem när jag blogga klart så jag får lite mer på benen. Ute i sista sekund är nåt som jag alltid varit *S* Ibland bra och ibland dåligt. I detta fall är det bra då det är såååå mkt skit om allt. Bättre att läsa lite löst om de innan man går å väljer. Generellt har jag väl lite koll. Äh! Nog om de. Politik är nåt jag inte gillar. Får se hur jag gör. Har typ bara röstat två gånger i mitt liv =O

Vädret idag verkar iaf vara bättre och det är alltid nåt att glädjas åt.
Jag hoppas me allt jag har att skattepengar kommer imorgon, senast onsdag. Sonen har skolavslutning på torsdag och vill handla nytt. Han ska även med skolan nånstans på tisdag tror jag att det var och det krävdes stövlar =( Det är i såna här lägen som jag känner mig som en ruggit dålig mamma, så rutten lixom. Jag har inte köpt stövlar än. Bad Jimmy om hjälp me stövlar till.. Men.. Ja! Äh.. Vi glömmer de där.

Jag gillar inte söndagar. Det är dagen innan den sk vardagen. Och vardagen gillar jag inte. Jimmy slutar dessutom 17.30 och det är 30 min senare än veckan innan. Det gör mkt på kvällen kan jag lova. Men det blir nog bra de här. 
Nu ska jag styra i köket. För jag gillar ju det så mkt. Sen ska jag bara softa innan Julia vaknar. 

Funderingar igen...
Egoism... Räknas det som en sjukdom?
Om man på riktigt bara ser sig själv oxh sin väg.. Är man inte sjuk då?
När folk pratar med en om deras och varför dem mår dåligt osv och vad dem vill att man ska göra för att få dem må bättre... Om man inte gör det, man lixom struntar i det, och ist sätter sina egna behov före.. Är man inte sjuk då?
Egoism är ett som ett beteende som skadar människor i dens omgivning. Borde det då inte gå att få hjälp för det? För sätter man alltid sig själv i första hand och dem man älskar i andra hand och resten av världen i tredje hand.. Är man inte sjuk då?
(ursäkta ordspråket) Men hur i helvete kan man inte bry sig om dem man älskar? Om nån kom till mig helt förstörd, kunde knappt andas för den mår så fruktansvärt dåligt, så skulle jag hjälpa så gott jag kunde! Skulle det dessutom vara PGA mig så skulle jag se till att få denna människa att må bättre. Är inte detta ett naturligt, logiskt sätt med sunt förnuft som styr. Det handlar inte om sympati, för det har jag brist på, det handla om vad som är rätt och fel. Skadar man en månniska ska man reparerar så gott man kan. Eller?
Är man då ego och fortsätter att strunta i det och sätter sig själv först.. Är man inte sjuk då?
ÄR MAN INTE SJUK DÅ??

Have a nice one!

Gaaaaaah!

Halva lördagen har typ gått och jag är på skit humör. Denna dag kommer inte bli nåt annat än katastrof. Ska jobba om en timme och jag är inte upplagd för det överhuvudtaget. Men jag är inte heller upplagd att vara hemma. Så på så vis ska det bli skönt att jobba. Jag känner in i märjen att jag kommer snart att explodera. Kanske på en skit grej. Men det är för mkt för mig nu och jag kommer snart inte orka mer. Lite till pallar jag men att det kommer brista snart är ett faktum.
Jag är så trött. Vill sova!
Jag vill vinna sjukt mkt pengar så jag kan anställa en jävla kanack som kan städa och styra här hemma. Är så trött på att fixa och dona för det märks inte. Jag orkar inte hålla på! Men jag är tvungen till det. Dessvärre så får bokhyllan ta stryk för det för den orkar jag inte alltid damma som man ska. Blir nog bra!
Gah! -skriker-

Sovit som &/#%"!&#¤
Vakna 04.00, gav Julia mat och det tog ett tag innan jag kunde somna om.
Vakna för dagen alldeles för tidigt.
Hade planerat att vila till 11, duscha, fixa migm äta lunch och sen dra.
Men icke!
Sova får jag göra när jag dör. Det är uppenbart!

Pengar.. Jag hatar pengar! Just nu kan jag inte ens köpa en liter mjölk och det suger så hårt att jag skulle kunna gråta för det. JAG HATAR ATT VARA TOM PÅ PENGAR!!!!!

Denna dag är fylld med negativiteter i mitt huvud. Kan inte bli bra det här. Och nej, jag kan inte bara ändra inställning bla bla bla. Funkar inte så! Måste fixa håret innan maten. Sen skynda iväg till jobbet.

Sug å svälj trevlig helg

"ett föredöme för unga kvinnor"

Jag har kommit till insikt med att mitt liv är ganska innehållslöst. Är skapligt trött på det kan jag lova. Vill att nåt ska hända och jag vill ha grejer att göra. Då menar jag inte att åka ner på stan eller gå till centrum. Jag menar en sysselsättning. Av nåt slag. Vad som, nästan. Med tanke på min ekonomi får den inte kosta så mkt. Försökte ett tag med scrapbooking men det tröttna jag på ganska snabbt. Fantasin fungerar inte som den ska. De krävs piggelin i sinnet och sol i blick för det, och det är det ruggig brist på hos mig = ingen scrapbooking.
Jag håller dock tummar och tår att det blir bättre när jag väl börjar jobba igen, om jag börjar jobba igen. Hoppas för allt i världen att det finns ett jobb till mig när Julia börjar dagis. Vill ju jobba inom psykiatrin och den är väldigt tyst och tom just nu. Men det är flera månader kvar så jag håller hoppet uppe. När jag väl har det där förbannade efterlängtade körkortet så underlättar det sjukt mkt. Kan söka fler jobb då, under förutsättning att det finns nåt att söka. Så jag hoppas detta körkort kommer till mig snart -blundar hårt och önskar-

Denna dag... Regn, uppehåll, regn, uppehåll osv osv
Sonen har varit inne första halvan av dagen efter han kom hem från skolan. Efter middagen stack han ut och cykla. Ringde hem honom 20.30 då det är fredag och man får vara upp sent då. Han duscha och sen kolla lite tv. Nu ligger han och sover. Likaså Julia -peppar peppar-

Jimmy är som sagt iväg på svensexa idag. Han var hemma en snabbis förut och på riktigt duscha och gick. Känns som jag är ensam hela tiden. Dagarna är sjukt långa. Kan ha att göra med att jag jobbar på helgen. Vore najs me backup! -blänger-

Funderingar igen..
Vad är det som krävs för en människa att upptäcka saker och ting? Som inte har med ord/beskrivning och visning att göra. Vad mer finns det?
Vilka fler sätt kan man få serverade till en innan man "inser" vad som händer framför näsan på en?
Då menar jag generellt.. Gäller chefer, pojkvän/flickvän/sambo/maka/make, kollegor, familjemedlem, släkting osv. Vad är det som får denna person att inte se vad som händer?
Även fast man har pratat med denna/dessa!
Rädsla?
Aktoritetsproblem? (?)
När ska man sluta försöka nå fram?
Hur vet man att bägaren runnit över?
Hur säger man.. Hur vet man att måttet är rågat? (Låter helt fel men jag vet att det finns nåt som man säger som är i den stilen. Hehe!)
Känns lite som jag funderar på saker som man inte riktigt kan svara på. Men dessa är nåt jag lägger ner ganska mkt tankar på. Sen finns det självklart massa annat. Jag är lite av en dagdrömmare. Hehe!

Prata med en gammal kär vän på facebook bara för en kort stund sen. Han sa nåt som gjorde mig rörd..
"jag måste bara tala om för dig att jag tycker att du e en grym tjej..så otroligt starkt av dig att klara allt du gjort,speciellt när du var singel...du e en av de starkaste personerna jag känner,ett föredöme för unga kvinnor."
Detta mina damer och herrar är höjdpunkten på länge. Den känslan som värmde inom mig när jag läste det.. Obeskrivligt! Tack så sjukt för dem orden vännen! -krama-
Jag kan ju säga direkt helt ärligt att jag en gång i tiden kände mig stark, men nu.. Jag vet inte längre. Min ork börjar ta slut.  Ibland känner jag att jag inte orkar mer. Ibland känner jag att orkar snart inte mer. Men såna här grejer.. De ger mig mkt mer kraft. Framförallt då det kommer från nån som jag inte räknat att det ska komma ifrån. Känns mer hjärtligt då på nåt sätt. Sen värmer det självklart när man hör det från nån annan oxå, men dem man minst anar, det är nåt speciellt med den känslan som kommer då. Hajar du?

Nu ska jag avsluta vid datan för att slänga mig på soffan och njuta av lugnet innan jag lägger mig.
Trodde jag iaf.. Men nu vakna Julia!

Sov gott när det är din tur!

voj voj

I onsdags var det första gången jag ringde hem Jimmy från jobbet. Hade sån fruktansvärd huvudvärk att jag knappt kunde hålla det uppe utan att grimatisera (?) Fruktansvärt jobbigt. Hade Julia dock varit större så hade det väl gått bättre. Men hon är så liten och kräver att man anstränger sig hela tiden =mkt böj och bära. Inte bra för mitt stackars huvud. Han kom hem dryga 14.30 och jag tog starkare tablett och la mig. Låg till typ kl 21 innan jag gick upp för att kunna sova på natten. Kolla på Greys, satt lite vid datan och sen la mig. Igår satt huvudvärken kvar, dock inte lika kraftig men tillräcklig för att jag åma mig. Kände mig lite dåsig, kanske berodde på tabletter jag åt dagen innan. Får egentligen bara ta en av dem per dag men den huvudvärk jag hade krävde två. Dock vid olika tillfällen. Jag kunde inte ens ligga ner utan att jag seriöst trodde att huvudet skulle explodera.

Igår 14.30-16.00 var jag däremot tvungen att tamig till jobbet för att få medicindeligering, vilket är viktigt föra tt jag ska klara sommaren. Plåga va det kan jag lova. Inte själva deligeringen men att ta sig dit och hem. Usch! Blåste som s-an oxå. Blä! Sen på kvällen va det avslutningsfika på Victors skola, för hans klass. Så det var bara att ta stark tablett plus 2 panodil och pallra sig dit. Störd som är trodde man att man skulle hinna fram innan den stora skuren, men icke! Mina jeans vart mörka och fina samt väldigt obekväma. Som tur var så skulle Jenny oxå till skolan för att kolla på sin son ha nåt me Klas Klättermus. Fast en timme efter mig. Så jag ringde henne så fort jag kom fram till skolan och bad snällt om att få låna ett par byxor. Snäll som hon var åkte hon till skolan lite tidigare så jag kunde få torra byxor. Tack så massa!!!
Å me åka så menar jag att hon körde, då hon har körkort! *S*
Då det regna och jag höll på att avlida av smärta så kom Jimmy och hämta Julia så hon kom hem smidigt. Victor cykla och jag gick. När vi skulle gå så fick alla i klassen en inbjudan till ett Discokalas nästa helg. Victor vart super glad och ville absolut gå. Förklara för honom att han absolut får gå om han vill men då kan han inte åka till pappa. Det förstog han men ville iaf gå på kalaset. Vilket jag förstår. Pappa förstod oxå. Han kanske kommer ner hit ist så dem får träffas. Victor ska även på ett annat kalas den helgen. Två kalas, 4 barn som fyller. Discokalaset är det tre barn som går ihop.

I juli ska jag få följa me Anna på ett ultaljud. 3D om jag inte misstar mig.. ? Ska bli underbart! Tack älskade vän för att du vill dela den glädjen med mig! Tror att Jockes frånvaro beror på att detta ultraljud kan avslöja kön och det vill inte Jocke veta. Tror jag.. Rätta mig om jag har fel.

Idag kan jag iaf vara uppe utan värktabletter och det är underbart. Känns även skönt att inte känna sig tvungen att ta sig ut då det är piss väder. Jimmy är borta hela dagen, sen kl 6 imorse och kommer förmodligen hem sent. Han är nämligen på svensexa. Skoj skoj! Ska bli jätte skoj å höra alla berättelser och se alla bilder =P

Finns mer jag vill skriva men tar det nästa gång då jag nu ska jag gå ifrån datan då jag inte vill ha tbx huvudvärken.

Ha de!

Fotboll ikväll för sonen

Denna dag är inte bra! Känns inte bra alls faktiskt.
Sovit som en kanack inatt. Vakna med huvudvärk, sem blivit värre under dagen. Ringde från jobbet och sa att jag ska på medicindeligering imorgon. Lixom, vadå ska?? Sa att jag inte visste om det gick me tanke på den korta varseln. Men fick då veta att man får ta med barn. Medicindeligering med barnen. Jo jag tackar. För då kommer jag vara så koncentrerad. Det är jätte bra att det är deligering, det behövs så jag kan jobba mer ordentligt och inte vara beroende av andra. Men det kunde varit med mer framförhållning. Men men.. Inget jag kan göra. Bara att gå dit och se glad ut. Hoppas bara huvudvärken är borta tills dess, annars kommer inte nåt dem säger fastna. Blir nog bra de här vetty!

Vädret suger. Blåser kallt, grått och de regnar emellanåt. Dock en bra dag och ha ont i huvudet på.
Ikväll är det fotboll för Victor. Skoj för honom!

Denna helg kommer Victor inte åka till sin pappa för han ska flytta denna helg. Inte så skoj för Victor att åka fram och tillbaka hela tiden. Pappa kommer dessutom vara upptagen hela lördagen. Och det är den enda dagen dem i stort sätt har tillsammans. Klokt beslut tycker jag. Han åker dit nästa helg istället. Jag har varit noga med att inte byta helg då Victors kompisar även är hos deras pappa samma helg men detta gäller bara fram till semestern och då går det bra. Sommarlovet börjar ju nästa vecka så han kommer kunna leka me kompisar hela dagarna om det skulle vara så lixom. Blir bra!

Idag följer en kompis me Victor hem. Hans mamma ringde hit i fm och kolla om det gick. Hon hade tur att jag svara kan jag säga. Ringde massa signaler hemma, men jag svara inte. Låg i sängen och vila me Julia. Men sen ringde de på Victors mobil (som han normalt har med sig till skolan) och då svara jag för jag ville veta vem som ringer honom vid den tiden. Hade han haft den i skolan och fröken hört det hade dem tagit den då dem har mobil förbud på dagarna. Vilket hon vet då hennes son går i 1an i samma skola. Men men, jag svara iaf och hon vart jätte glad. Hon hade ett ärende som hon var tvungen att göra när dem slutar skolan (dem slutar samtidigt) och frågade om han kunde följa me hit. Vilket han absolut kunde. Hon hjälper mig när hon kan så det va de minsta jag kunde göra. Hade det varit nån annan som fråga hade jag sagt nej pga huvudvärk. Men denna kille är lugn och lyssnar vad man säger. Nu kommer dem snart för mellis så jag ska förbereda åt dem.

Ikväll blir de sova tidigt för mig. Hoppas huvudvärken är borta imorgon samt att jag känner mig piggare. Börjar bli lite jobbigt att vara så trött jämt.

Ha de!

Stolt över dig!

Tisdag.. Och de regnar. Kanske inte just nu men de gjorde de nyligen iaf.
Första halvan av dagen har jag och Julia inte gjort nåt speciellt. Lekt massa på golvet har vi gjort. Hon har ätit gröt samt potatis och lax.
Victor kom hem efter skolan och var lite blöt. Men han va lika glad för de. Tog av sig kläderna och satte sig och spela lite. Han spela bara 30 min så han kan spela en stund ikväll oxå. Nu ska han gå ut och leka. Eller han ska ut och cykla lite =)

Jag ska nu slappa lite i soffan innan Julia vaknar.

Men först...
GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSKADE JENNY!!!
STOLT ÖVER DIG!

HEJ!

sooool

8460 tung och 68 lång.. De är min lilla kicka de!
Läkarbesöket gick jätte bra. Allt var bra och så. När jag åt frukost imorse så fick hon tag på min tallrik och fick jordgubbsyoghurt på fingrarna och de blomma ut massa utslag på hennes kropp. Men det var harmlöst sa läkaren och det var inget jag behövde vara orolig för =)

Sonen är ute och leker med sina kompisar. Ringde till han för en stund sen och sa att jag var hemma. Han cykla då me kompisar och hade det skoj och ville inte komma hem. Vilket han inte måste heller. Klockan är ju bara kvar över tre.

Idag är det åter måndag och det känns i hela kroppen kan jag lova. Förstår inte varför måndagen ska vara så tung. Likaså tisdagarn. Gillar inte början på veckor. Att jag är lite mer trött jusr idag kan bero på att jag jobbat denna helg. Jag är inte riktigt van att jobba två dagar på raken. Men gött me pengar ska de bli. På tal om de. Måste ringa försäkringskassan =(

Igår vägde jag, Helle och Jenny oss. Börjar nämligen en tävling =) Den som gått ner mest på fyra veckor vinner. Efter dessa fyra veckor ska vi sätta oss på en uteservering och förlorarna ska köpa vinnaren en kall cider/öl/vin/läsk. Längtar som fan!

Igår innan jag skulle jobba gick jag ner till Jenny och satte mig lite i solen. Hjälpte till att kratta deras gräsmatta efter att Linus klippt den. Tänkte att solen tar bättre om man jobbar lite =P Och mycket riktigt. Idag har jag fått färg =P Det är lika varmt idag om inte varmare. Härligt med sol men inte när man är på väg nånstans

Nu vakna Julia!


RSS 2.0