Skit på dig!

Nu e de ny dag. Söndag. Finns de nån tråkigare dag egentligen?? Bästa med denna dag är att min lilla älskling kom hem från att ha varit med sin far sen i fredags. Hans nya tjej följde med upp när han lämnade honom. Det var väldigt trevligt att få träffa henne. Har givetvis träffat henne förut när man mött Daniel i Nyköping. Men då har de mer varit en handskakning å sen inge mer. Nu växla vi några ord å vi fick se hur man såg ut. Jätte söt tjej. Daniel har sig ett kap. Victor pratar även mycket om henne så är ju uppenbarligen bra med barn oxå. En av Victors favorit leksaker har han fått av henne, en robot  =)

Glad över att Victor kom tidigare. Hade sååå tråkigt innan asså. Fixat å donat i köket. Surfat på internet. Duschat å fixat mig. Sen var det slut på göromål lixom. Plugga hade jag tänkt att göra men de va bättre me att Victor kom hem =)) Plugga ska ja iaf göra ikväll. Har även hela dan på mig imorgon innan ja ska jobba. Men målet är att jag ska bli klar med Socialt Behandlingsarbete ikväll. Då har ja lite mindre att göra imorgon -andas-

Igår så lagade jag och min stora älskling mat ihop. Potatisklyftor som vi gjorde själva, lövbiff, sallad å beasås. Jag gjorde mig en tzatziki typ. Kanske en klyfta för mkt. T o m ja tyckte den var lite väl starkt  =S
Jimmy var vuxen av sig å hade rödvinsås till. Den funka helt okej. Smakade lite väl rödvin. Vilket är poängen med rödvinsås *S* Super gott var det. Så mätt att jag knappt fick i mig massa gott till tv. Kolla på två filmer på TV6. Kollade började på Göta Kanal.. Jag är ju inte så stor fan av såna filmer. Men ja måste säga att den var helt okej. Har sett lite av den förr å minnet var att den e dålig. Men ja fick in lite skratt här å där. Så filmen e helt klart godkänd. Sen sov jag som en drottning hela natten oxå. Sov till typ 9 eller nåt. Vilket är helt klart bättre än igår då jag vakna 06.30 typ. Hehe!

Igår bestämdes det äntligen att vi ska till badhuset med Victor på lördag. Som han har väntat. Anna å Jocka ska haka på. Victor blev jätte glad när jag berätta det. Gladare blev han när ja sa att Anna å Jocke skulle me. Han saknar att vara med Anna. Ringde henne i veckan för att fråga när dem kunde ses. Han e sååå go asså!!
Så nästa helg blir en busy helg för Victor. Badhuset på lördagen å sen dubbel kalas å¨söndagen. Busfabriken för hela slanten. Hur skoj som helst för honom  =))

Idag kl 18 kommer en snubbe och kollar på lägenheten. Får se om han vill ha den. Ska erbjuda honom tvättmaskin mm. Hoppas han nappar =))

Nu ska ja kolla på Tom & Jerry me Victor.

Skit på dig!

Snöstorm Allan!

Idag är det lördag. Victor är med sin far och jag är hemma och tar igen det jag har missat när det gäller blogg och skola. Kanske inte den roligaste aktiviteten en lördag em men den är så jag tillbringar den. Ska ju hinna ikapp så jag är i fokus =))

Klockan slog 06.30 när jag öppnade mina ögon. Solen sken å det kändes underbart. Ett par timmar senare så blåser det storm som innehåller massa snö. Mindre underbart!

Jag har äntligen betalat klart inkasso. Kasta in den sista summan på skulden i måndags. Känns hur jävla najs som helst! Så nu är jag väldigt snart skuldfri. Fri som en fågel från skulder. Jag kan se slutet på eländet.
Wonderbart!

Idag har jag och Jimmy varit ute i snöstormen och handlat presenter till Victors två kompisar som har kalas nästa helg. Var även hemma hos min vän Jenny på en underbar fika. Fik semla me vaniljkräm i -dregel- Hur gött som helst va de. Träffade hennes nya familjemedlemmar. Som ni ser nedan så är det jätte söta sköldpaddor =))

image25

image26

Jätte söta juh!!

Älskade Victors hår har nu börjat växa ut så de blir lite längd på det. Så ljus å fin. Han e ju f-n den underbaraste som finns.. Kolla själva..

image27


Sen medans jag håller på så slänger ja in en bild på mig å min stora älskling när vi var ute å kolla raketer på nyår..
image28


Vi e så fina oxå.. Hehe! -pussa på-

För övrigt så har skolan kommit igång me en massa massa å göra. Har varit väldigt dålig på att vara i fokus. Men till mitt försvar så gick det åt några dagar denna vecka me att ligga hemma sjuk. Låg i sängen mer eller mindre två hela dagar. Magsjuka typ. Feber på en jävligt hög nivå. Mindre sweet kan ja lova!

Sen måste jag tillägga att min älskade vän från Sthlm var ju hos mig i miten på januari typ. Vi var hemma hos henne polers som flyttat hit till Lkpg för att bo me sin snubbe. Var där å fick gudomligt god mat. Spela lite Guitar Hero å va värsta rockers. Hamna senare på kvällen på Platens. Vilket var najs. -miss her-

Nu ska ja ge ett försök till att fixa lite me skolan. Ämnet ja ska fokusera på är Socialt Behandlingsarbete =P

Ha en underbar helg!!

Glöm inte kommentarer!!!

Puss där de känns!

RSS 2.0