ca 16 dagar kvar

Igår hade ja en dag som alla andra dagar då ja e ledig å ensam. Hamna till slut på stan efter matat Jennys paddor. De e faktiskt ganska rogivande att kolla på dem. Fika på stan me en vän som ja inte träffat på länge. De va väldigt trevligt måste ja säga. Snacka ikapp å så. Najs. Sen gick ja på stan å kolla rean. De va ju rea på rea. Men ja hitta faktiskt inte mkt. Köpte mig flipflop, ny väska, underkläder (som Jimmy gilla när ja visa dem på :P) även en bok till mig å en bok till Victor. Vi åt å Mörners. Super gott va de. De va premiär för älskling att ta en öl på uteservering =)
Linnea gjorde oss sällskap över en bit mat. Najs å se henne. Va jätte länge sen. Sen efteråt skulle hon jobba natt. Vilket ja för övrigt tycker e orättvist. Ja vill oxå jobba natt. Men men.. Livet ska vara orättvist så e re!

För övrigt så e de inte mkt mer att tillägga. Tycker nu att de e jobbigt att Victor e borta å de e väldigt läng tid kvar =((

Sitter nu i den varma lägenheten för ja inte har öppnat än å lyssnar på radion. Men ja har tv på ljudlös å de e Oprah me dr Oz å de e en snubbe där som e blå pga av nåt ämne me silver eller va de va. E som sagt inte så insatt då ja inte har ljud på. Men lixom.. en BLÅ snubbe!! Han ser lite wierd ut måste ja säga!

Aja..
Nu måste ja lägga på ett kol om ja ska hinna fixa mig innan jobbet.

Ha de bra Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0