Gah!

Torsdag kväll.. Torsdag! Det känns som denna vecka har många fler dagar än sju. Lixom, det har bara gått snart fyra av sju. Otroligt!

Dagarna blir mer å mer gråa. Vet inte varför. Allt skulle vara så mkt lättare om jag kände nån som hade det som jag. Har så mkt lättare att hjälpa andra än mig själv.

En bidragande faktor är som vanligt pengar. En feting vinst skulle sitta fint.

Vill flytta. Men det verkar totalt omöjligt. Det tråkiga i detta är att Jimmy trivs här men inte jag. Dem lägenheter som kommer ut blir ju tagna av dem som har flera tusen i poäng. Gah!
Önskar jag hade samma problem som jag hade förr..
-inte veta vad jag ska ha på mig till jobbet
-inte veta vad jag ska ha på mig på kvällen
-inte veta vad jag ska äta till middag
-inte veta vilken sorts alkohol jag ska dricka
-inte veta vilken buss jag kommer iväg med
Dessa saker (mfl) var mina problem som tyngde mig innan jag började få större huvudvärk. Skulle gärna ha så igen. Men nåt hände och jag hade inte längre bra med pengar eller solsken inut mig själv. Undra vad som hände.. hum! Gah!

Har fortfarande problem att komma till skott med saker jag ska göra. I lördags medan Jimmy var iväg på glöggfest och roa sig så roa jag mig med att gå igenom alla kläder jag hitta i förrådet och la ut för försäljning. Vet att jag missat lite plus att Jenny köpte lite. Ska höra av mig till henne med pris. Grejen är den att kläderna ligger fortfarande i Victors rum. Utförde allt arbete där då han var med pappa och planen var att jag skulle ordna till det under dagen på söndag. Sen blev det under tiden Victor var på skolan under måndagen. Tisdagen. Onsdagen. Idag. Gah! Så ikväll innan jag lägger mig ska jag fixa det klart. Saker kommer ivägen hela tiden. Är sjukt trött dessutom så jag känner att jag måste vila med Julia på fm. Sen måste jag laga mat. Fixa köket. Har även dammsugat men det märks inte. Måste göra det igen. Det är så fruktansvärt frustrerande när man blir påmind om dammsugning genom känslan igenom strumporna. Känner du dig manad att städa hos mig? Du är mer än välkommen. Eller kanske komma och kolla på när jag gör det? Välkommen!
Gah!

Nu ska jag kolla CM och sen i pauserna fixa köket. För att sen fixa klart kläder.

Ha det bra Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0