Bara några dålig dagar

De visade sig att ja inte bara hade en dålig dag. De e nu uppe i några dagar. Å de kommer inte bli bättre för min resa till Sthlm blir inte av. Hoppas fortfarande lite på att ja räknat fel å ikväll när räkningar e betalda så har ja mer pengar över än ingenting. Men time will tell! Har man skulder så har man. Kommer från å me nu inte låna pengar igen. Denna gång kunde ja verkligen inte betala tbx då ja verkligen och absolut inte kommer ha några pengar över. Men nu va ja tvungen att göra de iaf så ja måste omprioritera allt. Får se hur ja löser de. Som sagt.. Ja hoppas ja ikväll kommer fram till att ja har mer pengar kvar än noll. För just nu i huvudet står ja på minus.

Victor vart ledsen att vi inte ska till mormor på lördag och ja förstår honom. Känner samma sak. Han tyckte vi skulle låna av honom. Berätta då att ja inte kan de då ja inte kommer kunna betala tbx men han tyckte inte de gjorde nåt bara han fick åka till mormor. Go han e! Men ja får åka upp en annan gång. Kanske passa på när vi möter Daniel så kostar resan inte nåt extra så slipper ja tänka på att "spara" hela tiden.

Har pratat me chefen på Järdala och ska ha telefon träff me henne imorgon fm där vi går igenom allt. Kommer hoppa in och jobba helger. Kanske dagar/kvällar. Hänger lite på vilka tider samt om farmor jobbar eler inte. Ordnar sig. Hoppa in lite timmar e bra för ekonomin plus att ja sparar mamma dagar =P Bara bra saker!
Ett körkort och ja kan söka "riktigt jobb". Då menar ja inom psykiatrin som ja vill. Allt har sin tid och mening.

Ja har NU bestämt  mig för att sluta gnälla över saker. Ska köra mitt race. Från å me nu e de på mina villkor å där med basta. Som man bäddar får man ligga har ja hört. Å förr så mådde ja inte ens i närheten av såhär dåligt. Så nu e de andra bullar. Så får vi se om ja kommer må nåt bättre. Kanske, kanske inte. Hur kan ja veta utan att prova? De e ju de ja e bäst på så varför inte lixom. Blir nog bra.

Hur som helst.. Ja har nu kommit fram till va ja ska ha för sysselsättning. För som sagt.. Ja syftade på en sysselsättning för mig själv och inte för att få dagarna att gå. Eller ja de me men de va inte de ja mena i tidigare inlägg. Ja ska ut å gå. Me stavar! Fått låna stavar av smärmor och dem ska börja användas. Sen funderar ja faktiskt på att kolla upp de där me föräldragrupp. Ja menar, varför inte. Komma hemifrån en dag i veckan eller va de blir. Får se när ja kommer till skott me de samtalet. Stavgång e tänkt att ja ska börja me inom kort. Kanske typ söndag kväll. Vilket dags om helst utom måndag. Måndagar e inte en bra dag att börja på

bla bla bla bla
Nu e de slut på detta inlägg

Kommentarer
Postat av: LillaAnna

Man måste gnälla! Men om rätt grejer! ;) För gnäller man inte alls.. då kommer man till slut explodera! Man måste ventilera sig.. Väldigt duktigt av dig att ta tag i att börja jobba lite smått! l o v e y o u

2009-03-26 @ 15:38:53
URL: http://annansblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0