Tisdag hela dan

Den bästa bilden än så länge från dopet på Julia. Farmor tog denna. Än så länge har vi bara fått bilder från henne. Lite svårt för oss att ta bilder då vi va där framme, hehe!
Prästen va för övrigt helt underbar. Jätte bra! Bästa namnet.. =P
Mer bilder kommer allt eftersom vi får..


Idag e de tisdag och måndagen är över.
Johan kom över igår och åt middag med oss. Stannade på film oxå. Trevligt att ha honom omkring sig. Han är alltid så glad och de smittar av sig. Får sig gott skratt när han är i närheten. Han och Jimmy är väldigt lika varann. Mer än dem tror misstänker ja *S*
Idag åker han dessvärre "hem" igen till kallare grader. Dock har han massa massa snö å underbart väder.
Här ska de alltid vara skit väder. När de äntligen är härligt väder med snö och solsken osv så vara det endast några timmar. Sen är det dax för slask och sen is. I det stora hela så är det mer skit väder än bra väder. Men men.. Nästa vinter hoppas ja att ja lyckats gått ner tillräcklig i vikt  så då kommer ja kunna a mina vinterkläder ja köpte på Ullared sist. Då j-ar ska de vara snö. Har sagt till Jimmy att ja vill åka upp till Johan nästa vinter då ja vill ha massa snö å busa å ha skoj. Älskar snön! Hoppas de blir av.

Förr igår så visade Anna mig en bild på en vagn hon funderar på att köpa... Den va jäääätte fin! Ja vill ha den!!! De e så fuskigt att folk kan gå å köpa nya grejer. Ja vill oxå kunna de. Hennes snubbe har börjat plugga körkort.. Ja vill oxå ta lappen. Tänk om ja kunde få en större summa pengar så ja kunde köpa en ny vagn och ta körkort. aja.. Va e en bal på slottet. Somliga har de bra!

Nu ska ja ta mig en kopp te och slappna av lite så ja e redo när Julia vaknar.

Ha de bra Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0