Lång uppdatering

I lördags åkte jag och Julia buss ut till Anna..

Tummen upp för att åka buss till Anna =)

Väl ute hos Anna så hade vi de najs några timmar bara vi tre. Till lunch mumsa vi grillad kyckling och potatissallad =P Länge sen och lika gott som ja minns de. Sen efter ett tag kom Jocke (som hade jobbat) med Jimmy och Victor. Victor hade sovit i bilen och inte ens märkt att dem hämtat upp Jocke *S*
Anna bjöd på super god mat. Grillat kött, pastasallad och vanlig sallad. Sjukt gott!
Victor hade tagit me sig sina Gogos (?) så vi lekte lite me dem. De va faktiskt roligare än ja trodde. När han fick dem av mig så vart han super glad. Jätte roligt att se att han vart så glad. Innan vi åkte så drog Victor några varv runt huset me sin sparkcykel (kick-board) så han vart alldeles svettig. Han fick den av Anna förra helgen när hon kom.
Alltid lika najs å vara ute å henne.

Förra helgen...
Anna kom på fredagen och sov kvar till lördag =D
På kvällen gick vi på bio och såg The Haunting in Connecticut. Den va faktiskt bra. Lite trög i starten men bra film. Sjuuukt länge sen ja va på bio me bara Anna. Najs!! På lördagen va de dax för Jenny å ha sin 30-års fest. Så ja å Anna åkte ner på stan för att inhandla en present. Hitta super fina ljusstakar i en lite mer finare prylaffär. Sen gick vi till ett fik och åt lunch. Kolla lite affärer och ja handla fina kläder till Julia och Victor. Sen när vi kom tbx hit så tog vi de väldigt lugnt. Vi vila middag så ja skulle palla kvällen. Soft dag me Anna på stan!
På em kom Jocke från jobbet. Han fick sluta tidigare som tur va. Annars hade han inte kommit.
Jennys dörrar öppnades kl 16.30 och eftersom ja hade en lek ja skulle stå för så gick ja ner till dess och börja förbereda leken. Inga protester eller nåt. Vilket glädje mig. Hade väntat mig lite protester. Utförandet av leken va väldigt roligt. Alla skratta och hade skoj. Todde ärligt att de skulle vara minst en person som satte sig på tvären. Men inte ens när ja ändrade lite på reglerna och fick Jenny och en tjej att dricka ett glas vatten (för hur skoj låter de på en 30-års fest) vart de inte några suckar eller nåt. Så för mig som fixat leken så kändes de ruggit najs. Hade 8 grenar och me facit i handen så skulle de kunnat varit 30 typ. Jätte skoj. Till denna fest kom två barndomskompisar till mig och Jenny, Johanna och Sandra. Va super skoj måste ja säga. Johanna kom redan på fredagen och sov kvar hela helgen. Sandra kom me sin familj och hälsa på å fira Jenny. Jätte skoj!! Festen varade in på små timmarna. Va hemma typ 2 tror ja. Lyckad fest måste ja säga!!!
Jimmy va dock inte med på tillställningen utan han va hemma me Julia.

I veckan.. Tror de va torsdag närmare bestämt så va ja ute och gick me Jenny. Knalla närmare 8km me stavar. Sjukt skönt att gå men minst lika skönt att komma hem å ta en dusch. Hitta inte riktigt så bra som vi trodde i skogarna. Ska ge ett nytt försök ikväll. Då ska vi hitta. Ja har en idé som bör funka =)) Dem måste funka. Imorgon ska ja å Jenny starta ett sk promenad schema som vara 4 veckor. Jenny hitta detta i Aftonbladet om ja inte minns helt fel. Fredagen i vecka tre sticker Jenny till Spanien me sin familj. Ja har då som plan att ja ska fullfölja den helgen och likaså den sista veckan.

Mycket mer än såhär har de nog inte hänt. Nackdelen me att inte uppdatera bloggen regelbundet, man glömmer.

Idag har Julia varit hos Farmor medan pappa träna så mamma kunde städa. Hann desvärre inte hela lägenheten innan dem kom hem igen. Hann bara tv-rum och hall. Noga och ordentligt städat vart de iaf. Sovrummet hann ja torka av och bädda rent. Tvätta sängkläder fixa ja oxå.

För övrigt så e ja väldigt trött. Att sova lite längre på morgonen eller på dan hjälper inte. Ja e iaf trött. Kommer för hoppningsvis bli piggare nu när ja kommer få regelbunden motion. Dock till en början kommer ja va tröttare innan kroppen vänjer sig. Den kommer få sig en chock *S* Men efter ett par tre dagar så den nog i form och börjar bli piggare. Självklart ska ja bli ännu mer uppmärksam på va ja stoppar i munnen. Kosten e ju minst lika viktig om detta ska funka. De enda som e jobbigt me dessa veckor e att ja imorgon ska väga mig och ta mina mått. De e mindre skoj kan ja upplysa om. Men om ja inte gör de så kan ja inte se framgången ;-))

Saknar Sthlm så grymt nu att ja måste se till att komma upp. Träffa morsan, brorsan, Natta, Mormor mfl och vänner. Måste se till att komma upp snart. Så ja hoppas min ekonomi blir bättre snart. Om inte annat så kanske ja kan ta mig råd när skattepengarna kommer =P

bla bla bla bla bla bla bla bla från morgon å till kväll

Ha de bra Hej!

Kommentarer
Postat av: LillaAnna

Woohoo!! Så här mycke har det aldrig skrivits om mig i din blogg förut!! Me like!! Klart det är tummen upp att åka till mig!! Bäst att göra henne van vid det så tidigt som möjligt :) Alltid lika underbart att ha er här.. önskar vi bodde närmre varann så det kunde bli oftare!!

l o v e y o u <3

2009-05-03 @ 20:40:58
URL: http://annansblogg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Bra att du hade roligt på min fest...det hade jag oxå..oxå..och lekarna var ju as roliga...hihihi

hade kunnat haft en massa till....

Ikväll är de dax för stavgång igen..

kram

2009-05-04 @ 07:59:34
URL: http://jennyringdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0